標題: 為了新手而設的post * 必睇 [打印本頁]

作者: 乳暈乂餅    時間: 2008-4-14 01:36     標題: 為了新手而設的post * 必睇

作者: YsL_Wa    時間: 2008-4-14 17:33

軍階高唔代表老手=.=
作者: thrall1000    時間: 2008-4-14 18:56

為咩又關我事= . =
其實我很嫩的說
作者: Kururu_Kelvin    時間: 2008-4-14 18:59

我會叫佢唔好玩狙 多過唔好玩戰工

戰工唔識的話,未到背炸程度應該gg左場 game。

但狙 一開波都已經夠tk

另外偵先係意識最強,因為唔跑街既偵 唔配做偵!
作者: thrall1000    時間: 2008-4-14 22:04

有句野叫貴棈不貴多
如果一個人淨係識用殺怪職
又如果佢用殺怪職好勁的話
就已經算高手了
作者: 乳暈乂餅    時間: 2008-4-14 22:27

引用:
原帖由 YsL_Wa 於 2008-4-14 17:33 發表
軍階高唔代表老手=.=
引用:
原帖由 Kururu_Kelvin 於 2008-4-14 18:59 發表
我會叫佢唔好玩狙 多過唔好玩戰工

戰工唔識的話,未到背炸程度應該gg左場 game。

但狙 一開波都已經夠tk

另外偵先係意識最強,因為唔跑街既偵 唔配做偵! ...
引用:
原帖由 『prince』 於 2008-4-14 19:03 發表
但我而家認同th果句

章多唔代表神手

因為有人淨係識用殺怪職
1 我講左只係講非玩10倍或刷出黎既分 一分一分自己儲 自己的經驗也會跟住儲果隻
2我係計意識先-,-之後計危險性...戰工意識大過狙...狙冇學2技 唔太危險...偵都唔係太危險
3 我知道你影射我-.-首先 我個post for 新手睇...我只係比新手較有經驗 非神手 我章多 從來係你地話=.=我冇講過d咩 我冇話我勁 我自問技術未到家-.-同埋個post想拎積分多d a_a
作者: 『prince』    時間: 2008-4-14 22:42

引用:
原帖由 乳暈乂餅 於 2008-4-14 22:27 發表

1 我講左只係講非玩10倍或刷出黎既分 一分一分自己儲 自己的經驗也會跟住儲果隻
2我係計意識先-,-之後計危險性...戰工意識大過狙...狙冇學2技 唔太危險...偵都唔係太危險
3 我知道你影射我-.-首先 我個post for  ...
我唔係話你

如果覺得我話你 我係度SORRY

我已經退了  有緣再會吧
作者: 乳暈乂餅    時間: 2008-4-14 22:45

引用:
原帖由 『prince』 於 2008-4-14 22:42 發表

我唔係話你

如果覺得我話你 我係度SORRY

我已經退了  有緣再會吧
=.=...你做嘜退群 入返吧 不是你的錯
作者: YsL_Wa    時間: 2008-4-14 22:49

今次既導火線係乜我都唔清楚 YOU回來吧~~
作者: 阿亮。﹏。    時間: 2008-4-15 18:17

/.\me new new no蝦me 囧
作者: Kururu_Kelvin    時間: 2008-4-16 06:48

引用:
原帖由 乳暈乂餅 於 2008-4-14 22:27 發表

3 我知道你影射我-.-首先 我個post for  ...
狙不學2技,不配狙。

偵不出門,不配偵。

這就是這兩個職業意識為何這麼大。
作者: 天空之劍z    時間: 2008-4-16 15:06

引用:
原帖由 Kururu_Kelvin 於 2008-4-16 06:48 發表

狙不學2技,不配狙。

偵不出門,不配偵。

這就是這兩個職業意識為何這麼大。
KK呢句話有D錯....
狙唔學2技唔代表唔配狙,狙都有好多種打法...
偵除佐睇物質重可以睇王係邊(4技放野係樹到個招...好有用)
每個人有唔同睇法...
作者: Kururu_Kelvin    時間: 2008-4-16 17:55

引用:
原帖由 天空之劍z 於 2008-4-16 15:06 發表

KK呢句話有D錯....
狙唔學2技唔代表唔配狙,狙都有好多種打法...
偵除佐睇物質重可以睇王係邊(4技放野係樹到個招...好有用)
每個人有唔同睇法...
狙加3技,

也是

2323的加的, 我從沒看過純3技狙是高手。

難道放樹哨只放自己的旁邊?

你這隻偵未免太嫩了。

你這種樹哨,看到王時,王已到身邊,我放樹哨是為交功課嗎?

我玩偵是3級時已夠點數放樹哨往街跑的了,你還在家裡用純3技狙?

作者: 天空之劍z    時間: 2008-4-18 16:20

我無講過放樹哨係身邊,,,
http://www.52night.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2係樹哨用黎睇王既例子...你有去睇都知我意思係咩
狙手加3技無人話過一定係高手
只係個人覺得有點兒偏激了...
補充:個人見解.....如有冒犯請見諒
作者: Kururu_Kelvin    時間: 2008-4-19 09:19

引用:
原帖由 天空之劍z 於 2008-4-18 16:20 發表
我無講過放樹哨係身邊,,,
http://www.52night.com/bbs/viewthread.php?tid=19976&extra=page%3D2係樹哨用黎睇王既例子...你有去睇都知我意思係咩
只係個人覺得有點兒偏激了...
補充:個 ...

狙不加2技,我說高手極有限。

天海大哥那種樹哨偵,也是往街跑的。

現在我只是想請問你是否認同偵要往街跑這個論點?

偵,是叫偵察兵。留在家中那些偵,不配叫「偵察」兵
作者: 天空之劍z    時間: 2008-4-19 11:53

我係認同偵要往街跑這個論點...
只係想補充個論點..
狙手個點就算了....再講無謂..反正新手都知基本上點用(應該)

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0