標題: [問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題! [打印本頁]

作者: 邪惡小楓    時間: 2008-3-29 21:32     標題: [問題匯報]087(扮晒蟹) V.S 039(鬼族) 中途LAG機問題!

係比賽之前 曾經試過試場..本身由我地開先..之後因為佢地話lag既關係..所以我地比佢地開左場試
試場果時..玩左2分鐘左右..因為覺得冇咩問題..所以先決定由佢地開..
到正式比賽..頭6lv果時的確完全冇咩問題..只有小量lag(初頭覺得係岩岩開始..可能係揀英造成)
點知到左中後期..就不停發生lag既程況啦..
中途lag到試過停機 甚至用技/物品慢成1-3秒不等 全隊都係 因為我睇過佢地對上1場既比賽 佢地都係中途lag機 戰鬥途中隊友(包括本人)都不停叫lag..
我覺得佢地有可能開左d不明程式.. 所以..我想問有冇得重賽? (只求重賽! )我地唔係因為輸左所以作出無理要求令自己勝出.. 只希望可以公平咁比賽多次..就算輸 都要輸得心服口服..

附上本場rp..雖然可能有人覺得我地就算唔lag都會輸 ..
但如果有實力者.. 相信就算打多場都會無問題..

鬼族第2回合果時既比賽 ..
http://www.ipve.com/war3game/upload/part2_039.w3g
作者: kIsS_cHEuuNG    時間: 2008-3-29 22:08

明年再來吧 ~~~~
作者: Sweet-    時間: 2008-3-29 22:15

lag不等於不可以玩
算你倒霉吧
作者: Ar_k    時間: 2008-3-29 22:55

哈  比佢地羅  如果佢地真係用呢d方法 最多上到去4強 去到4強果時  打唔夠40min就輸左 仲7過32強都入唔到  假如對面真係有用程式的話  以上說話是基於假設對方有用程式說 唔係認定佢有用  thx
作者: 鬼武者‧KiT    時間: 2008-3-29 23:29

明年再來吧..唔好話你地lag呀..我地唔lag咩..
我地同你地比賽就打左啦..賽果都出左啦..重賽冇咩可能..
一係搵日約時間打過..
作者: 鬼武者‧KiT    時間: 2008-3-29 23:32

引用:
原帖由 Ar_k 於 2008-3-29 22:55 發表
哈  比佢地羅  如果佢地真係用呢d方法 最多上到去4強 去到4強果時  打唔夠40min就輸左 仲7過32強都入唔到  假如對面真係有用程式的話  以上說話是基於假設對方有用程式說 唔係認定佢有用  thx ...
細佬..你咁講好睇小我地喎..
你講到我地好似出術先會贏喎..
作者: 鬼少帥    時間: 2008-3-29 23:39

我是鬼團隊長.我5人都是在同一網吧玩..
輸了的隊伍..不是說對方說粗口..就是開場LAG..
你仲要說我地用不明程式...真係神.你是電腦天才嗎?有的話可以給我嗎?
小飛豬你是電腦高手..你識整嗎?要對方LAG自己友唔LAG.
但如果有實力者.. 相信就算打多場都會無問題..<--咁打到幾時?
哪我輸了.咁我說.相信你有實力.打多場都冇問題.咁你會重賽嗎??
作者: 123下123    時間: 2008-3-29 23:47

082和他們彼此彼此勒................................可能更「強」
作者: joelam§    時間: 2008-3-30 00:06

@@.睇黎.又一猛團係網吧開場

你地知唔知網吧一有人down野.

對面會lag?你地自己就唔會覺.

下次網吧就咪開場吧..@@
作者: 小利    時間: 2008-3-30 01:24

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-3-29 23:39 發表
我是鬼團隊長.我5人都是在同一網吧玩..
輸了的隊伍..不是說對方說粗口..就是開場LAG..
你仲要說我地用不明程式...真係神.你是電腦天才嗎?有的話可以給我嗎?
小飛豬你是電腦高手..你識整嗎?要對方LAG自己友唔LAG.
但 ...
小dd 看來你的網絡知識不夠啊
我不是說什麼針對說話
只是就著你這句話說

如joelam§所言, 只要網吧開場, 同網吧內有人用bt之類dl野  
就會搞到網吧以外的人,  lag
作者: 鬼老能    時間: 2008-3-30 02:10

引用:
原帖由 小利 於 2008-3-30 01:24 發表

小dd 看來你的網絡知識不夠啊
我不是說什麼針對說話
只是就著你這句話說

如joelam§所言, 只要網吧開場, 同網吧內有人用bt之類dl野  
就會搞到網吧以外的人,  lag ...
有見介我同意呢點
作者: 槍王awP    時間: 2008-3-30 22:10

引用:
原帖由 joelam§ 於 2008-3-30 00:06 發表
@@.睇黎.又一猛團係網吧開場

你地知唔知網吧一有人down野.

對面會lag?你地自己就唔會覺.

下次網吧就咪開場吧..@@
小棍棍講既野就係王道   棍b  gd
作者: ︴傻MinG〞    時間: 2008-3-30 22:16

最好係屋企開場 網吧機通常廢+lag 之前去間網吧,得250m
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 02:25

引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-3-29 21:32 發表
係比賽之前 曾經試過試場..本身由我地開先..之後因為佢地話lag既關係..所以我地比佢地開左場試
試場果時..玩左2分鐘左右..因為覺得冇咩問題..所以先決定由佢地開..
到正式比賽..頭6lv果時的確完全冇咩問題..只有小量 ...
我地【蒼炎一族】第2回合對住鬼族都有同樣情況出現,又係同你地一樣
本來我地開,對方話LAG,佢地試開又冇問題,一到正式佢地隻毛利一到7LV我地就開始LAG
http://www.ipve.com/war3game/index.php?page=part2_table第2組有我地既REPLAY】
當時抱住一個【算喇,自己技不如人,LAG唔LAG都輸,就算講出黎都冇人會理】既心態,而冇將問題匯報出黎,令 貴團受到同樣的境遇,十分抱歉!

要怪就怪我地太易信人/_\

作者: 邪惡小楓    時間: 2008-4-1 07:54

唉. 只好第4場對鬼族既人要小心d啦..
[題外話. 我想知個問題匯報區有咩用? 發POST後完全不見小飛豬有任何回應]
難道此區只係小飛豬因為唔想理D問題而開出? 但係人地開完POST就唔理人果隻
1開始我係MSN到問過佢 佢叫我係到開post 而家就唔理人..
作者: 白狼    時間: 2008-4-1 09:13

輸左就唔好再吠啦..
隊隊輸左都LAG LA..醒目.有本事你就贏左啦.洗係度吠?
輸唔起就唔好參加比賽..我睇過RP..鬼團自己隊友都LAG.都有彈出黎.
LAG搞到你地輸??..返去玩多幾年信長先參加比賽啦.
講技術你差人幾班...輸撚左就係度吠..你知唔知咩叫體育精神呀..
又LAG又外掛..下次講埋人地出術.收買小飛豬.所以小飛豬唔理..知唔知呀.邪惡小楓
P.S小飛豬..你做D野啦..回應下佢地..查人地有冇用外掛.等隻垃圾唔好再係度吠人出術.THX.
      再唔係安排鬼團同佢地再打一場..同路同英..等隻垃圾死心啦..到時唔好再吠人出術
作者: 小利    時間: 2008-4-1 09:47

引用:
原帖由 白狼 於 2008-4-1 09:13 發表
輸左就唔好再吠啦..
隊隊輸左都LAG LA..醒目.有本事你就贏左啦.洗係度吠?
輸唔起就唔好參加比賽..我睇過RP..鬼團自己隊友都LAG.都有彈出黎.
LAG搞到你地輸??..返去玩多幾年信長先參加比賽啦.
講技術你差人幾班...輸 ...
小dd  你知唔知咩叫禮貌
知唔知咩叫口德   

不過睇怕你都冇
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 10:18

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 02:25 發表

我地【蒼炎一族】第2回合對住鬼族都有同樣情況出現,又係同你地一樣
本來我地開,對方話LAG,佢地試開又冇問題,一到正式佢地隻毛利一到7LV我地就開始LAG
http://www.ipve.com/war3game/index.php?page=part2_table第2組有我地既REPLAY】
...
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這就是機品嗎??..不信的話可以自己看看rp...希望沒有睇過rp的朋友也不要加把口吧..thx

作者: 蒼炎ㄨ小夜    時間: 2008-4-1 13:01

算吧鬼團你地

上次對我地已經用左依招

依家又用@@?
作者: 蒼炎ㄨ小夜    時間: 2008-4-1 13:04

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 10:18 發表
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這 ...
算吧!!!

我有問話點架

係你地話太遲啦過左6LV
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 13:18

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 10:18 發表
我是鬼團的隊長.本人仔細看過rp..比賽期間是本人第一個說定格的...而我有一個隊友(阿麟)立刻說了re.更加說了大家都lag..是你們沒有答應..還是有品一點吧...說了re.你們又不答應..現在輸了..又把罪名放在我們身上..這 ...
對!就算沒LAG機,我們技術的確遠遠不如你們,我地講出黎唔係想重賽之類,只係為D有機會贏你地既團不值!
你地 阿麟 的確係話RE,但係唔該你唔好再做戲,以下係手打既對話內容【未必100%一樣,煩請大家睇REPLAY】

阿麟:RE
蒼炎團:場主有冇開野?
鬼奶奶:過左6LV
鬼族團:冇開野
蒼炎ㄨ小夜:點?
‧【一直冇人理會 小夜,仲話我地唔答應?】

11:3X【時間】
蒼炎ㄨ小夜:咁樣好難玩
阿麟:你地遲左
阿麟:我地都有LAG
阿麟:一樣

阿麟<~問又係佢,唔比又係佢?
係!你地最有機品,2~3回合你地都用同一方法得到開場權,兩個回合對面都投訴你地,係我地針對你?還是‧‧‧【心照】
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 16:38

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 13:18 發表

對!就算沒LAG機,我們技術的確遠遠不如你們,我地講出黎唔係想重賽之類,只係為D有機會贏你地既團不值!
你地 阿麟 的確係話RE,但係唔該你唔好再做戲,以下係手打既對話內容【未必100%一樣,煩請大家睇REPLAY】

鬼奶奶 ...
對不起.我已經好客氣了.對你要出術嗎?可笑.先看看自己技術.
                         你約我時間.我們再打一場友誼賽.同路同英.看誰贏?輸了請上來公開道歉.接受嗎
作者: 滅影〤KIT    時間: 2008-4-1 16:53

引用:

鬼奶奶 ...
咁個麟係問你地re唔re嫁麻...你地唔應都冇計格
你叫re果時的確係過左re的lv數..
咁的確係冇可能re嫁bo..
鬼族講得岩輸左冇得計嫁啦..
出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重
作者: LoVe_TinG    時間: 2008-4-1 17:10

引用:

鬼奶奶 ...
算吧啦你地班垃圾..
大家都有lLAG你嘈咩姐...
你可以博我[話唔比佢地厄你嫁]..
我可以對你地班垃圾講..唔比你話LAG都係輸左先咁講嫁..
E家係你地輸左..已成事實..
你講咁多...你都自應係技不如人..好心就唔好嘈啦..
你想人地同情你或想人知都你地垃圾或本來我地好勁的不果唔係鬼族開場搞到我LAG我地都唔會輸啦
定係想人地覺得鬼族9啊..
你POST得出黎就姐係覺得自已好勁..輸得唔低..
同要花時間POST咁多野出黎..
人地覺得你o一n一9喳..當然本人都覺得你o一n一9如果唔係都唔**不良詞語**你

作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 17:15

講真.
我地都lag到想re
因為lag大家都發揮唔到真既水準
我有問你地re唔re.
你地揀唔re.
依家輸左又賴?
同埋唔該蒼炎族既人
收聲ok?
你地又覺得我地特登整lag你地既話
一係打番埸友誼賽
唔好再係到亂up  ok?
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 17:17

網吧問題大家都唔想.
唔通我係網吧封鎖叫人地唔準開bt foxy咩
笑=]
我地選擇係去網吧打比賽
係希望同隊員可以更合作
少左打字呢個動作.
相信好多隊伍都有去網吧作賽.
唔通一lag就要重賽?
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 17:19

引用:
原帖由 滅影〤KIT 於 2008-4-1 16:53 發表

出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重 ...
這位是sky?

作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 17:21

本人已經連絡你兩隊MSN..請盡快回復...快給我一個友誼賽時間..指定比賽時的英.路
p.s邊一隊輸左要上來公開道歉..接受嗎?接受請回復我MSN
作者: LoVe_TinG    時間: 2008-4-1 17:24

引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-4-1 07:54 發表
[題外話. 我想知個問題匯報區有咩用? 發POST後完全不見小飛豬有任何回應]
難道此區只係小飛豬因為唔想理D問題而開出? 但係人地開完POST就唔理人果隻
1開始我係MSN到問過佢 佢叫 ...
你講野有小小問題喎..
你叫人對鬼族小心d咩義思先..
咁姐係你又係輸左比鬼族唔咁心..哈
點解個個都咁oo nn 99嫁
輸左就姐係垃圾..技不如人就賴賴賴
賴lag賴人開外掛..
e家仲係到挑釁..係到令人地覺得鬼族9..你知唔知你好仆一街呀
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 17:33

引用:
原帖由 邪惡小楓 於 2008-4-1 07:54 發表
1開始我係MSN到問過佢 佢叫 ...
你咁講咩意思先.
擺明話我地出矛招贏你地na?
我地團長add左你地 msn又唔應
咁既小朋友
番屋企睇dadadede na
作者: kwok2002    時間: 2008-4-1 18:10

打機姐輸左就係輸左......如果你接受唔到因lag埸而輸的話...請同鬼族進行一埸友誼埸.....
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 18:25

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 16:38 發表
對不起.我已經好客氣了.對你要出術嗎?可笑.先看看自己技術.
                         你約我時間.我們再打一場友誼賽.同路同英.看誰贏?輸了請上來公開道歉.接受嗎 ...
我都講左- -我地技術係遠遠不及你地- -論點唔係我地技術好唔好,出唔出術我唔知,係【公平性】OK?
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 18:29

引用:
原帖由 滅影〤KIT 於 2008-4-1 16:53 發表

出黎打場友誼算啦...
[對鬼族講]算啦打完放番個rp上黎..唔駛道歉咁嚴重 ...
1_唔好意思,我地冇可能會道歉!
2_你地叫RE個陣已經過左6LV喇,咁你地又講?
3_我地冇唔應,我地有問點,係你地唔應!
4_我地係輸左,冇話要計,問題係人地087輸得唔抵,我地見同樣情況,幫手講道理都唔得?
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:31

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ止水 於 2008-4-1 18:25 發表

我都講左- -我地技術係遠遠不及你地- -論點唔係我地技術好唔好,出唔出術我唔知,係【公平性】OK?
我已經提出了友誼場..同路同英..輸了上網公開道歉..哪你又不接受..還說公平性嗎?我真不知你想點
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:33

6lv後是不能re
但雙方如果同意因為太lag而re埸
是可以的
你地選擇唔re
冇辦法
你點解要幫人講理先.
你幫咪代表你自己都唔服lo-.-
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 18:33

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:31 發表

我已經提出了友誼場..同路同英..輸了上網公開道歉..哪你又不接受..還說公平性嗎?我真不知你想點
為咩事道歉先?
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 18:35

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:33 發表
6lv後是不能re
但雙方如果同意因為太lag而re埸
是可以的
你地選擇唔re
冇辦法
你點解要幫人講理先.
你幫咪代表你自己都唔服lo-.-
咁冇理由兩隊隊對你地都有LAG,可以又唔RE- -?你又話:太遲
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 18:35

好啦...算啦...
唔好再系到嘈啦...
技不如人既系我地...
不過我只系有疑問...
點解尼隊人都系同我地一樣6lv之後先lag機姐?
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:38

算啦  希望下次唔好咁黑仔啦 撞到你地班人啦
作者: kwok2002    時間: 2008-4-1 18:38

可能網吧有人開foxy等等...
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:40

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:38 發表
算啦  希望下次唔好咁黑仔啦 撞到你地班人啦
又咩意思?
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:41

打友賽係可能的  咁我地開場囉 好不/
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:41

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:40 發表

又咩意思?
冇牙 不如打場囉  但係有要求 我地要開場^^
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:41

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:41 發表
我接受.比時間我
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 18:41

夠啦...唔好嘈啦...輸左就系輸左...
又唔代表d咩...
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:42

族長已經add你地msn
只是你地不回-.-
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:42

引用:

快啦.幾時可以打?
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:42

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:41 發表

我接受.比時間我
是可能  不要講到一定同你地打
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:43

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:42 發表

哪你就唔好說啦..又要怕.
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 18:43

引用:
原帖由 kwok2002 於 2008-4-1 18:38 發表
可能網吧有人開foxy等等...
尼個原因我接著...
不過我唔明點解都系6lv之後姐...我想有一個比較合理既解釋...
P.S.:我唔系黎同你嘈...
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:43

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:43 發表

哪你就唔好說啦..又要怕.
哪你就唔好說啦..又要怕.?  是那你不要說了  說了又要怕 =]
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:44

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:42 發表

你岩岩有講可能咩-.-
男人咪婆婆媽媽
打就打  唔打就唔打
可咩能呀
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:44

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:44 發表

你岩岩有講可能咩-.-
男人咪婆婆媽媽
打就打  唔打就唔打
可咩能呀
哽係屈人同你打就得嫁啦0.0"
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:44

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 18:41 發表
夠啦...唔好嘈啦...輸左就系輸左...
又唔代表d咩...
是你隊友要嘈.覺得不公平.提出友誼賽又不打..我想問你想點
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:45

岩岩又係你自己話打
依家又話可能
唉.
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:45

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:44 發表

是你隊友要嘈.覺得不公平.提出友誼賽又不打..我想問你想點
覺得唔公平唔出得聲咩?  你提出唔代表我地肯  清楚呢一點
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:46

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:45 發表
岩岩又係你自己話打
依家又話可能
唉.
再睇清楚d 我講咩^^
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:46

引用:

呢個邊個提出既話?
笑=]
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:47

引用:
用你的  a 眼 and b  眼
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:47

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:44 發表

哽係屈人同你打就得嫁啦0.0"
你怕就不要出聲吧..你們不接受.可以屈到你們嗎?
我可以屈你食屎嗎?是不是我屈你食屎你就食??
如果你食的話.咁我認我屈你LO
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:47

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:46 發表

呢個邊個提出既話?
笑=]
哈哈 我真係笑左XD
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:48

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:47 發表

你怕就不要出聲吧..你們不接受.可以屈到你們嗎?
我可以屈你食屎嗎?是不是我屈你食屎你就食??
如果你食的話.咁我認我屈你LO
一口粗言 的人=_="
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:48

唔好煩.
一句講哂
打定唔打
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:49

屎都粗言?
GAG?
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:49

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:48 發表
唔好煩.
一句講哂
打定唔打
好煩咩唔覺=]  你咁想打等下啦 本團有時候會再通知
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:49

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:49 發表
屎都粗言?
GAG?
本人覺得係=]
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:50

如再無野講我去街嫁啦  返黎可能有時間  本團再通知=]
作者: 阿麟    時間: 2008-4-1 18:50

我又冇話你覺-.-
我提出我既意見-.
又冇問你覺唔覺,
手下敗將
本身唔係幾想打-.-
見你地咁唔服
先話同你地打
依家唔打咪算LO
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:50

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:48 發表

一口粗言 的人=_="
廢物.我問你打唔打呀..唔敢打呀?
得把口..正垃圾..明串你而家..
唔夠彊就返去玩多幾年信長啦..
仲學人嘈??
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:52

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:50 發表

廢物.我問你打唔打呀..唔敢打呀?
得把口..正垃圾..明串你而家..
唔夠彊就返去玩多幾年信長啦..
仲學人嘈??
嬲啦 咁快嫁=__=" 咁姐係我成功啦 @0@
e+同你講  我得閒先搵你打=]
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 18:52

尼個原因我接著...
不過我唔明點解都系6lv之後姐...我想有一個比較合理既解釋...
↑↑↑
可唔可以回答我既問題?
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:52

引用:
原帖由 阿麟 於 2008-4-1 18:50 發表
我又冇話你覺-.-
我提出我既意見-.
又冇問你覺唔覺,
手下敗將
本身唔係幾想打-.-
見你地咁唔服
先話同你地打
依家唔打咪算LO
得閒搵你啦
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:53

而家你唔敢接受呀..明串你垃圾團啦...
收左皮仲嘈??
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:53

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:53 發表
而家你唔敢接受呀..明串你垃圾團啦...
收左皮仲嘈??
係咩 邊個係垃圾都未知=]
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:54

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:53 發表

係咩 邊個係垃圾都未知=]
你輸左WO..仲未知?你打機打上腦??
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:55

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:54 發表

你輸左WO..仲未知?你打機打上腦??
係咩@@?你見到我地團同你地打個場我有出咩XD?
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:55

睇清楚個REPLAY先講野啦=__="
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:56

蒼炎一族...我明挑你地機而家...
敢唔敢接受?廢物
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:56     標題: why? u can see me ?

哈哈XD笑死我 你真係上腦啦@@"
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:57

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:56 發表
敢唔敢接受?廢物
搵日得閒 再黎啦 我地仲有好多野做=]
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 18:57

尼個原因我接著...
↑↑↑
我再問一次可唔可以回答我既問題?
定系你根本答唔出牙?

另外...我團既人唔該收聲...我想佢答我野
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:57

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:55 發表

係咩@@?你見到我地團同你地打個場我有出咩XD?
你連正選位都冇呀??
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:58

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:57 發表

你連正選位都冇呀??
正選?  我地無分正唔正  邊個想出就出嫁啦=]
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 18:58

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 18:57 發表

搵日得閒 再黎啦 我地仲有好多野做=]
你就連正選位都冇??搵你團長同我講野啦
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 18:59

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:56 發表
敢唔敢接受?廢物
你咁叫咩意思?
我冇得罪你...
你黎話我?
你咩事牙?
系game有幾勁都冇用嫁...
有種出黎隻...=]
仲有...你未答我野...
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 18:59

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 18:58 發表

你就連正選位都冇??搵你團長同我講野啦
要邊個出聲=] 唔洗你管掛=]
作者: 蒼炎ㄨ止水    時間: 2008-4-1 19:00

我地蒼炎一族係新手團,新手同垃圾唔同!
就算你地3打我地5都贏咁又點?新手輸比你地就冇權發言?
打左又點?打左唔代表D乜
你地話打就打?你邊位XD?
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 19:01

夠啦...我既團員...
比佢答左我先
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 19:01

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 18:57 發表
尼個原因我接著...
↑↑↑
我再問一次可唔可以回答我既問題?
定系你根本答唔出牙?

另外...我團既人唔該收聲...我想佢答我野 ...
網吧開場..打打下可能有人開FOXY..咁我唔通叫全場唔俾開??
我多次問有冇PCCW開場,,你地又話冇..咁你想點??
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 19:03

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:01 發表

網吧開場..打打下可能有人開FOXY..咁我唔通叫全場唔俾開??
@_@勁喎 間網吧用咩上網都知=]
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 19:05

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:01 發表

你終於答我啦...
先多謝你既回答...咁點解2隊都系6lv後先lag你都好似未比同一個合理解釋我...
我比2個答案你牙...好冇?
一系你睇唔清楚我既問題...
一系你有心回避我問題...
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 19:05     標題: 我好想知呢=]請回答我既問題

話我知點解你地知既?
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 19:06

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:03 發表

你仲勁啦..日日去果間網吧打機?唔可以問下職員??
咁簡單既問題你都問得出WO
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 19:07

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:03 發表

尼個唔出奇...唔好無里取鬧...夠啦...
我想佢專心回答我既問題...廢事佢講錯野就唔好啦...
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 19:07

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:06 發表

你仲勁啦..日日去果間網吧打機?唔可以問下職員??
咁簡單既問題你都問得出WO
係咩請問係邊間呢  係邊到呢?  聽講呢d係商業秘密=]
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 19:09

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ赤蠍 於 2008-4-1 19:05 發表
你終於答我啦...
先多謝你既回答...咁點解2隊都系6lv後先lag你都好似未比同一個合理解釋我...
我比2個答案你牙...好冇?
一系你睇唔清楚我既問題...
一系你有心回避我問題... ...
要給你網吧電話嗎??你可以問下佢打打下機點解會LAG
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 19:10

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:07 發表

係咩請問係邊間呢  係邊到呢?  聽講呢d係商業秘密=]
荃灣.城市中心.門口對出..要行落去看嗎??
作者: 蒼炎ㄨ邪童    時間: 2008-4-1 19:12

引用:
原帖由 鬼少帥 於 2008-4-1 19:10 發表

荃灣.城市中心.門口對出..要行落去看嗎??
咁得啦 我地呢團人會黎睇你地比賽=]
作者: 蒼炎ㄨ赤蠍    時間: 2008-4-1 19:12

咁又唔洗啦...
我想你答我多d...
同你玩左場...
有親切感...
網吧d職員..no...我對佢地冇咩親切感...
你都好似未比同一個合理解釋我wo...
果2個答案都唔岩你咩??
↓↓↓
睇唔清楚問題...
有心回避問題... ...
作者: 鬼少帥    時間: 2008-4-1 19:13

引用:
原帖由 蒼炎ㄨ邪童 於 2008-4-1 19:12 發表

咁得啦 我地呢團人會黎睇你地比賽=]
我會等你黎睇..要去果度打返場???

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0