標題: [問題匯報]175(Primary) vs 010(垃圾) 的投訢 [打印本頁]

作者: 垃圾_龍    時間: 2008-3-26 23:47     標題: [問題匯報]175(Primary) vs 010(垃圾) 的投訢

如圖所見  175(Primary)   講粗口

7、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在所有頻道,自己頻道,比賽開始時候,比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

[attach]21680[/attach]

[attach]21681[/attach]
作者: 柯史誘次子    時間: 2008-3-26 23:53

邊隊羸左-.-          同埋....點解你會知道佢地講粗口........唔係你點會去check...佢地用同盟wo@@
作者: 一棍嘔落去    時間: 2008-3-27 00:00

又一隊廢團
想饒幸出線
好沁尒地啦!
廢就五好話人地;
人地又五系公頻講粗口;
總要特登cheak rp黎睇人地有無講粗口!
唉!
作者: Infinity﹏華    時間: 2008-3-27 00:09

真係對呢d隊好無奈-.-
真係有神既隊
都比呢d玩死了-3-88
作者: 滅。小方方    時間: 2008-3-27 00:28

租口1的定義是令對方受到傷害

你check 人 replay 真是可笑,令自己受到傷害 (個人意見)
作者: lun19920807    時間: 2008-3-27 00:29

ONJ= =

我地係自己果到講粗口姐- -

又唔係同你地講
笑大左                                
作者: 垃圾_龍    時間: 2008-3-27 00:30

7、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號。
特別提示:
(正式比賽期間,不論你在所有頻道,自己頻道,比賽開始時候,比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)
作者: lun19920807    時間: 2008-3-27 00:31

唔該睇埋rp
我隻本多神到笑
15lv19x兵
對面就算比佢打多埸都係輸
唔想多講
thx!
作者: lun19920807    時間: 2008-3-27 00:32

你真係講哂
- -
又唔係話你
第1次 隻信長佢自己未off野
佢lag 死左 就講左一個粗口
第2張 都沒粗口
你地都唔知啦
第2張post黎係唔知你地搞咩
作者: 〝Tb    時間: 2008-3-27 00:33

你地團名改得幾多,正垃圾一堆,正垃圾啊
作者: lun19920807    時間: 2008-3-27 00:35

錦我好地慘囉- =-
打得勁辛苦架- -

我地係自己果到講
又唔係有意傷對面
好唔公平      
作者: Mr7    時間: 2008-3-27 00:40

可能我誤會左少少

如果同自己隊講
自己隊冇投訴,都冇事
作者: 小飛豬    時間: 2008-3-27 00:40

我做總結吧

自己團內.說粗口.,,,,除非.自己團內有.,,,人員,,,,.向管理員投訴..先會處理..
作者: 無限‧可樂    時間: 2008-3-27 00:42

樓上打錯字-.-言龜正題

你地知唔知呢,就算當你地win左,你地下場會win咩?都係面對自己廢既理實啦垃圾團
作者: Richard    時間: 2008-3-27 02:42

對唔住.......各隊友我x左你地-_-
作者: 垃圾_強★    時間: 2008-3-27 07:54

我係垃圾隊的隊長  對不起.....在昨晚輸了後.....我對他開玩笑地說了:回家後看看他們有沒有爆粗,有的話可能會當我們贏  點知他是認真的  真的回家做這件事  真的對不起  我不應亂說話 不應亂開玩笑
作者: lun19920807    時間: 2008-3-27 10:38

3Q                                                                        
作者: k_F風    時間: 2008-3-27 12:01

笑,,
粗口基本上隊隊都有講- -
作者: ︴傻MinG〞    時間: 2008-3-27 12:35

粗口係我地香港人既特色
作者: Mr7    時間: 2008-3-27 12:44

我從來唔會打粗口- -
只會講,,
作者: L5_神楓    時間: 2008-3-27 13:10

小飛豬英明haha
作者: FreeDoM×    時間: 2008-3-27 18:19

哈哈~勁多團想借住e條例黎進級~但又冇實力~笑
作者: 柯史誘次子    時間: 2008-3-27 22:40

呢個比賽俾呢D垃圾團搞到CHEAP晒...成271隊......

不如VLAN下次靜係俾正式團參加....唔係會有好多網吧既臭飛搞事...
作者: 通心粉塞鼻    時間: 2008-3-27 23:37

係囉..好慘架..好多人嬴左變輸左..俾d垃圾團上位..咪又係晒時間
作者: 龍之振雄    時間: 2008-3-28 16:37

維持原判 175. Primary (lun19920807) 出線.

但警告 175. Primary (lun19920807) 隊, 請勿在比賽期間使用粗口, 就算同頻,
如日後無改善, 可能會被取消比賽資格.

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0