標題: vlan d人又冇品又廢 [打印本頁]

作者: virgra    時間: 2008-1-16 12:05     標題: vlan d人又冇品又廢

vlan d人又冇品又廢
delete

又成日走場,輸仲要話自己幾勁幾勁,串完人就走場,成班冇品走場狗

作者: ertdfgcvb    時間: 2008-1-16 12:24

咁你唔好玩啦,死去同kxo d人玩lo,冇人叫你係到玩喎~
作者: 柑桔綠茶    時間: 2008-1-16 12:32

引用:
原帖由 virgra 於 2008-1-16 12:05 發表
delete

又成日走場,輸仲要話自己幾勁幾勁,串完人就走場,成班冇品走場狗
我懷疑你玩信長時的動作令玩家走場
1.開圖
2.罵玩家
3.冇品
作者: ertdfgcvb    時間: 2008-1-16 12:38     標題: 回復 3# 的帖子

嗯,可能係呀,再唔係佢做肥料肥到對面個個神裝
作者: 小飛豬    時間: 2008-1-16 12:55

希望大家遊戲時候..保持冷靜..唔好語言過分激動..死就死..遊戲而已
作者: 失魂落魄    時間: 2008-1-16 18:44

喂!!
咩叫 vlan D人!?  冇品既人 係邊到都會有! kyx ggx.. 甚至依個世界周圍都有!
你開依個post真係毫無意義!!
vlan既人有幾廢!?
你去團戰區到 睇下reply先吧
作者: FungZeroZX    時間: 2008-1-17 14:45

呢d人邊到都有嫁..習慣下吧..
作者: 。鴻少♂    時間: 2008-1-17 14:50

岩岩我先玩左場 有個蜂須 痴痴地線
又話我單機肥  又話我廢 之後仲賣哂d野玩馬
又玩儲存 整到d人彈哂game 唉...

佢叫:b8500558呀
見到佢踢佢啦
作者: ﹏明    時間: 2008-1-17 18:47

你好勁?
我諗你仲廢啦
話人廢
作者: 6ThEDeaTH    時間: 2008-1-17 19:25

引用:
原帖由 virgra 於 2008-1-16 12:05 發表
delete

下  你做咩  kai ?
vlan  d 人好左好多  
你仲想點
場場 gg?
想招人打kyx 唔好問post on 
作者: ◆RS×JER佬    時間: 2008-1-17 19:44

如果你禁多抱怨,
希望你搵到一個更好的對戰平台,
作者: PLusX艾歷斯    時間: 2008-1-17 20:35

你都on

你自己玩唔到就話人冇品

新手通街都有啦,唔通你一玩就神手?
作者: 7272    時間: 2008-1-17 22:03

我支持樓主...

VLAN用户─virgia...
真係又冇品又衰~
係度呃POST~
抵佢變乞丐~
作者: 乜尻小王子    時間: 2008-1-18 14:35

其實我都覺'
       唔係話佢走唔走場ga問題'
          係cp區見到火計ga面積,你都會覺得係有人係到放啦?
              之後走過去殺佢 佢就話你mh..搞笑嗎?
                  由中路走去下路殺人...見到1隻沒血ga立花 你會唔會殺佢?
                         殺左佢就話你mh'  發表ga就係咁多'  
                                        完!
作者: Kuan    時間: 2008-1-18 17:01

去ggc玩la 小人走場 有禮貌...多高手  不過要係10lv區呀~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0