標題: MH第一份名單:MH指出人MH 不用多解釋 [打印本頁]

作者: G-Dragon    時間: 2020-7-5 16:28     標題: MH第一份名單:MH指出人MH 不用多解釋

MH名單收下:
南狗分身/牛佬438/COMEBUY/孤單似注定/45318614/毛少/圖王V3V/柴灣白粉耀/tung251/粒咀/id465525/skyxxxxxx/單面交火/豐乳同露-v-/Kamaru.Usman/Karris520/06006321(佢唔夠人打就用踢人外掛)
04ser mh王 MH3FD 3人永遠一起:_wG/動感超人/Soul:
   新名單既:mister_n
喜歡你的人                  強盜*輝(內戰狗)
東先生                         鬼不覺(南狗)
pkoktat                        Kbrother(南狗)
條J識轉灣                    pandland(南狗FD)
hui9618                      煙月無麎.
無言300                      小丸紫
櫻花紛飛                   Kumbukani(南狗
此人須珍藏               中蘋(大號 >>萄葡成熟時)(內戰狗)
抹茶沙冰                      光仔SM
lovelydayv3v                開恆
asbilly                           Wilson_Angel              
chekaleong                  I搏打呀你I
peter1551614               
馬交榮
傷戀菊  
                              狐獵唯

血劍x出血                     
khanung(南狗)
kick紫plz                           冰咖啡
鄧丙強/StepheN<<分身    賭徒_魚彈(京飯小號)         
印度咖里佬                        
杰=(京飯<<大號)
水牛                                     jimjim9726
瞇惘                                      忘川秋水
id465525(南狗)                     殺神仔仔
楊偉大                                  過期牛奶
abc2001010                           T!me文
YchinDa                                michael2323
清惢棧_殘 (南狗)loon1996                                 姓育強   
ben6a23                              Lambdadelta(可能係南狗)
Siukit5354                             
核動力跳蛋
samuellui05                        
靚女唔all屎                        
乂壞孩子                                香港渣FIT人
專送300                                 賤娃咬節

崩牙區                                   噹~~噹(南狗 MH+踢人)
真熾                                       掛機小研
說了再見.                              KRT_WaTeR
叫聲朗哥.                               清惢棧_殘(南狗)
皇者利物浦                              kevinsfxc
金牌勇
糕餅店                                      汁男
不倒翁                                     我是J佬
金城安
MC_2012                             遊孰選單=(南狗死全家MH+踢人外掛
J.Tbca(內戰狗)                        補團機一號(雪卡MH+踢人)      
XXKOXX                                   我是C金王
yutk37
trking1010
殘楓冷雨
雲煙X夢
唔小心
型仔浩/型仔傑
唔想諗
END_(內戰狗)
雷老虎三百

備注:就像杰 沒捉到紅圈用MH 很簡單 我也可以MH全場 沒人捉到紅圈:方法就是在沒視野的情況下不點你人 看你什麼裝  就是這麼簡單的方法 所以捉不捉紅圈 我不需要 我就是証明 以上全部人都是我開MH捉MH的 信不信你們自己決定
成日有班狗仔話我都好信既,:我依家就爆我開圖號出來 05差不多所有人我都對戰過AC如下:霧.G-Dragon.山茶樹之戀.loser 1v4.mok 0lv.chika520.billtqng.YOYOLO25.還有一些 ac就不爆了^^朕唔中意

作者: ★Crazy_Jim    時間: 2020-7-5 19:06

哈哈  做得好 大快人心      
作者: Black.Shit    時間: 2020-7-5 20:09

嘩 京飯原來係圖狗黎

十年唔上水 一上水見到信長界神人京飯個朵臭銀左

成日話人開圖果位京飯大哥 原來都係圖狗...

我志哥要刷存在感
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-5 21:09     標題: 回復 3# 的帖子

很簡單 因為他開圖 所以很清楚有沒有人開圖 就像我一樣 MH看對面MH
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-5 21:42

支持MH捉MH
作者: 輪ゞ殘辛料    時間: 2020-7-5 21:50

MH大把人有啦...玩MH先係VLAN....1.24~1.26 個個都MH...見怪不怪啦,,,
作者: J.Tbca    時間: 2020-7-6 00:50

南狗志狗 耍腦殘夠未?系咪沒信長打好難過?
作者: J.Tbca    時間: 2020-7-6 00:51

被mh話mh我都係幾分開心
作者: 霧.    時間: 2020-7-6 02:30     標題: 回復 8# 的帖子

我比人PO左MH圖 我開場係入邊 都吊9人地 屈9我改圖來架啦 我邊到MH姐  係咪先? 多9魚 你話唔係就唔係架啦? 要有人信先得架
我呢 就有場同你同隊 你玩JJ佬 係上路食食下兵 未食晒 突然走去強兵高位CAMP人
我就好出奇 你咁既? 點知 我望一望小地圖 (我全圖緊)  原來對面有條傻系 係軍師行緊個來強王個邊CP ,就比你變殺左 你玩JJ佬啊MA  夠詳細未? 定係你有第6感 感應到有人來緊?

MH咪MH囉 大大方方認左佢  我比人PO左 我咪認左佢  我係MH啊 你條7頭又要用又要驚比人知? 唔用套搞野又要內射又驚有BB?

作者: ~Kush~    時間: 2020-7-6 02:46

支持樓主繼續更新。幫幫我地新手玩家
作者: ★夜鴉﹑    時間: 2020-7-6 02:47

退信就退信啦 講咁柒多做乜**不雅**姐
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-6 04:43

我POST的名單都是 我自己開圖玩 撞到MH的人 已被人POST的人 我不會重複
作者: 山茶樹之戀    時間: 2020-7-6 05:45     標題: 回復 1# 的帖子

名單上既都係一班垃圾MH 我屠佢地唔少啦 我開圖殺人 呢班傻仔開圖正係玩食兵
驚能左我山茶樹咁  一行到去即走 笑L到我 大家都開圖 互殺先岩架MA
幾個比人POST既MH既人  都入來吊9個D 唔認既人 好L好笑 食花生
作者: 山茶樹之戀    時間: 2020-7-6 05:49     標題: 回復 2# 的帖子

我再爆一單野出來,唔知05SER既人 有冇留意到 間唔中有一班人 開內戰圖,我可以肯定話你地知 入邊就係一班有MH既人 開小號玩MH 屠人 屠街場 打內戰 就開返正常號 打關MH
你入去打都知 佢地會問識唔識 有冇人識呢條友 唔識就踢 其他野 你地自己諗啦
名單上 都有3條友係內戰圖既人員來....杰/END_/J.Tbac
作者: 林北叫小賀    時間: 2020-7-6 12:26

MH開分身扮偉大 在黎自己回 好有趣? 笑死 俾人屠5開心? 冇得玩5開心?

番家數番薯啦 細佬
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-6 18:02     標題: 回復 15# 的帖子

我真係要澄清一樣野 我日日最少打4-8場 場場殺20以上 我VIP號都一堆 有D開左都未能用
所以你收收皮 唔好係到7  VLAN POST我MH號 最少5個以上 但我都日日打緊 所以7少陣
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-6 18:56     標題: 回復 12# 的帖子

可唔可以一次過係你個po 貼哂出黎
咁我地唔洗逐個逐個去搵

MH 捉人MH 先最可信  
起碼你睇到人地d走位,
唔通下下都捉紅圈先叫mh咩
支持樓主光復05

求group哂所有名係一樓
作者: 林北叫小賀    時間: 2020-7-6 19:21     標題: 回復 17# 的帖子

笑左 MH給人屠屈人MH 得你呢d傻西先會信

光復信長? 光復MH差唔多 用d腦啦 老細
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-6 21:02     標題: 回復 18# 的帖子

Ching 好似好驚
作者: 金牌勇    時間: 2020-7-7 01:10

捉我紅圈未//你條廢物亂**不雅**咁話人MH,...你老母係唔係比人入得多,生左你件智障仔
作者: 金牌勇    時間: 2020-7-7 01:12

你個**粗口**樣,,比人PO左MH...而家係到屈人?
作者: 山茶樹之戀    時間: 2020-7-7 01:37

你3FD MH 扮能完野未姐? 見唔見到張圖 我全圖緊 你總一開波串9我 叫我唔好走場
你3FD  全場做咩心照 你出照 係咁照9我啊MA 我MH緊你地 你3條友MH
糕餅店/金牌勇/皇者利物 屈9你? 洗唔洗屈你? 你邊能個? 我洗能屈你?

作者: 山茶樹之戀    時間: 2020-7-7 01:41     標題: 回復 20# 的帖子

換能定號啦 同埋你班能樣FD
作者: 點能樣.    時間: 2020-7-7 02:12

單開圖睇人走位証明唔到d咩...
不如你講下你個mh點得番黎?同邊個買/賣過比邊個?
咁樣更容易support你講既野
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-7 02:18     標題: 回復 24# 的帖子

信就信 唔信就唔信 我洗能同你解釋咁多咩你打機打到傻能左? 呢到唔係警局都唔係法庭 我洗能滿足你呢D  KAI呢樣個樣要求 證據?我就係證明
你一係揀信 一係就唔信

PS同埋你真係好能單純 你覺得我真係正係睇走位咁能87? 你呢D 87仔就會 SORRY 我唔會睇咁表面既野 我會去試佢^^

作者: 叫我吳亦凡    時間: 2020-7-7 03:21

支持樓主用MH捉MH

果班所謂打內戰o既人 一定有人開住mh黎打喇

當人白痴定無知 傻西先知佢地班人冇開  d人仲當佢地神咁拜

ps. 什麼霸氣窿 驚飯 夜YAU  笑大人個口 扮冇開圖?

冇開直播果陣咪開MH 開直播咪唔開MH 洗底 LOL 就係咁簡單 :lol
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-7 03:42     標題: 回復 26# 的帖子

認同 我次次打對面 MH就打個直播LIVE出來 直播緊 又乜又7 我次次吊9對面MH 我直播緊
我心諗 我都直播緊^^ 我係我屋企開能住MH直播緊 你來我屋企先觀看到 DLLM
作者: 雪卡問誰怕    時間: 2020-7-7 17:28

你老尾...我雪卡MH捉MH早過你啦..但有人信先得嫁.我同佢地講話邊個邊個MH.之後佢地就話..下...咁廢都MH?咁我無野講啦..有時廢同死得多唔代表唔係MH囉.你未開圖睇清楚的確好難相信...不如講下樓主啦..我係VLAN開MH一定係最出名果個..連我雪卡都唔知邊個真係退信啦..但我雖然係有MH但唔代表我場場開.開既我一定會認..唔似你地呢D又要中意開圖玩.又要驚比人知道...開個MH關野外點擊雖然無紅圈姐.但睇唔到人裝睇唔到隱型有意思咩?你開得MH就想MH功能應有盡有嫁啦.....開完又驚個AC比人知係MH...咁樣你真係唔適合做MH大哥啦..如果你係醒目就好似我雪卡咁.比人知道咪換第二個AC囉.無AC咁點算?(可以同我雪卡買20蚊一隻10LV AC)買得MH唔同我買埋AC?咁你開MH都無前途啦...
作者: 雪卡問誰怕    時間: 2020-7-7 17:33

VLAN個VIP無得0LV入SER咁就好啦..咁我雪卡就開心死
作者: 叫我吳亦凡    時間: 2020-7-7 17:52

引用:
原帖由 G-Dragon 於 2020-7-7 03:42 發表
認同 我次次打對面 MH就打個直播LIVE出來 直播緊 又乜又7 我次次吊9對面MH 我直播緊
我心諗 我都直播緊^^ 我係我屋企開能住MH直播緊 你來我屋企先觀看到 DLLM ...
班能樣最能叻咪咁囉 打緊內戰咪開直播洗底

無內戰 無開直播咪開返個MH屠下新手 拎下彩

個京飯一早就話佢係MH D人死都唔信佢係MH 笑死

仲有雙子座的人都好似係佢個號黎 咪能扮曬野喇 霸氣窿果班廢柴垃圾
作者: 雪卡問誰怕    時間: 2020-7-7 18:49     標題: 回復 30# 的帖子

個MAN都係啦...
作者: 巫撞    時間: 2020-7-7 19:19

引用:
原帖由 G-Dragon 於 2020-7-7 02:18 發表
信就信 唔信就唔信 我洗能同你解釋咁多咩你打機打到傻能左? 呢到唔係警局都唔係法庭 我洗能滿足你呢D  KAI呢樣個樣要求 證據?我就係證明
你一係揀信 一係就唔信

PS同埋你真係好能單純 你覺得我真係正係睇走位咁能8 ...
唔信 完
作者: A_A村正    時間: 2020-7-7 19:50

我信 完
作者: 點能樣.    時間: 2020-7-7 19:57     標題: 回復 25# 的帖子

我唔hi信既 我只係話你証明唔到佢地mh 唔係叫你証明比我睇  更加唔銀會叫你証明比我睇啦
睇你打字都知你係一個on 9 仔黎 問你mh點得番黎你同我講咩証明也7也7咁 成個傻hi咁
似係你打機打到傻銀左多d 定係d AC比我捉哂紅圈嬲到傻銀左呀
你唔銀洗回我啦廢 西 雪卡幫你答左啦 7頭皮
作者: 點能樣.    時間: 2020-7-7 20:08

mh我見得多 好似你呢d咁on 9 冇惱 弱能智既7頭真係第一次見
作者: 點能樣.    時間: 2020-7-7 20:56

講能到信唔信由你 好似唔能在乎咁能樣 但你條7頭皮又係到講能哂經咁
訓能醒未呀 吊 你 老 母
你條垃圾比你開圖都只係一條識開圖既垃圾 有能用咩?你技都未能識連啦 垃圾服
買能左個mh番黎已為自已好能勁好能威.?人地當你傻仔咁笑7你炸 廢 西
2020重用錢黎買信長mh黎玩 用下惱啦 廢 西
退信前都要開post比人吊
同埋信你果幾個都係on能79既 ~
作者: 霧.    時間: 2020-7-7 20:57     標題: 回復 34# 的帖子

唔信 但係開親MH號入你場 你都踢既 一係就入場 話MH場 你地都敢打?
我就笑笑 口里說不 身體很誠實 :)最能驚打MH 就係你呢條7頭  你唔信? 我就真係唔信 你唔信啦

作者: 點能樣.    時間: 2020-7-7 21:37     標題: 回復 37# 的帖子

唉 你7少陣當幫忙啦 我成個幾月冇開過場啦
識你老 鼠咩..你地幾條蛋散
驚唔驚同我信唔信有咩關係...?姐係我好驚打mh 所以有條7 6 出黎9 up果班人係mh 我就要信?
mh不送技術 同埋不送智商  95能88咁能樣
作者: 點能樣.    時間: 2020-7-7 21:41     標題: 回復 37# 的帖子

更何況你地mh狗係信長界食物鏈既最低層連C都不如呀 要我信你?
你含 下 能 先 啦 吊 你 老 母
作者: Black.Shit    時間: 2020-7-9 10:40

引用:
原帖由 J.Tbca 於 2020-7-6 00:50 發表
南狗志狗 耍腦殘夠未?系咪沒信長打好難過?
你有病嗎?死台狗

講我把能?我得能罪你

食能左屎 把口咁能臭?

出街小能心比天收阿 七頭

作者: ~Kush~    時間: 2020-7-9 20:15

支持更新  
作者: 柴灣白粉耀    時間: 2020-7-10 02:09

你捉人都要有圖...冇証冇據我話你老母做雞都得啦.你估個個都好似隻濕**不雅**咁話自己係邊個咩.你係唔係比人屠得多上左腦
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-10 03:22     標題: 回復 42# 的帖子

HI 南狗 開分身來做咩? 孤單似注定
作者: 巫撞    時間: 2020-7-10 09:24

其實啲掛狗鍾意開埋啲傻仔post 刷存在感
只要唔理佢  佢就冇癮
咪由佢自己開分身打下飛機

作者: 柴灣白粉耀    時間: 2020-7-10 11:53

刷存在感應該係得隻雪卡~~~~~~~~~
作者: 霧.    時間: 2020-7-10 13:49     標題: 回復 44# 的帖子

咁你又係到理 刷存在應 傻9 你講野真係好矛盾呀
作者: 南神.    時間: 2020-7-10 15:29

引用:
原帖由 霧. 於 2020-7-10 13:49 發表
咁你又係到理 刷存在應 傻9 你講野真係好矛盾呀
岩 你吊得岩 呢D正義能你吊多佢幾獲就岩留名睇大戰
作者: 點能樣.    時間: 2020-7-10 19:07     標題: 回復 43# 的帖子

HI ~用錢買mh既弱智仔 傻仔錢真好賺
雪卡狗可以整番個mh月費計劃比班傻仔
作者: twrealman    時間: 2020-7-10 23:35

10water 齊-格 都圖狗+巨集腳本狗+裝狗+嘴狗 開掛居然能開出成就感XD 逗B!

WAR3基本三種外掛
1 主機踢人線路外掛只能主機使用

2 開圖開外掛MH

3 接技外掛 巨集宏腳本(可以單程式像愛沃恩也可以鍵盤滑鼠程式)相當於增加一個超級技能 例如附帶冥荒毒巫孟德的超級大 正常人手接這些點人的需要幾秒 而用完腳本後基本0.001秒至1秒瞬間齊發這些點人技 像是什麼你看過的狗神姜維諸葛曹性等都用的是此接技腳本外掛!

其中第三種外掛裝B隱蔽性最高 法師最愛 可以自創腳本設定延遲發動時間 最嚴的網易平台也不會偵測 用完後可以裝B我乃神手速 手接到抽筋啦啦啦ㄏㄏ

第二種在此 留言有2020 1月份就用上的天寅兄唷(當然它直播時不會用ㄏ 你看他懇求外掛時的奴性真奧力給!)https://www.youtube.com/watch?v=F8gcBIqGqZs

https://www.youtube.com/watch?v=F8gcBIqGqZs (注意要用大陸或香港IP才能100%下載成功)
作者: twrealman    時間: 2020-7-10 23:40

開各種外掛打真三還能打出成就感xd 真夠87秀的= = 超越九二某種工具
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-11 17:16

不更新了?

作者: G-Dragon    時間: 2020-7-12 15:46     標題: 回復 51# 的帖子

有更新 名單100%MH
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-12 21:31     標題: 回復 52# 的帖子

支持
作者: jaydenhin    時間: 2020-7-13 01:31

南狗
志狗
占狗
豪狗
我記得有4, 5個
有冇人補充
作者: Black.Shit    時間: 2020-7-13 13:26

引用:
原帖由 jaydenhin 於 2020-7-13 01:31 發表
南狗
志狗
占狗
豪狗
我記得有4, 5個
有冇人補充
又一個死台狗?
又千字文介紹我志哥?
十年無打信又有我名既?
傻能完未?
作者: ★Crazy_Jim    時間: 2020-7-13 13:27

佢地比南哥雪卡d分身屠得多 冇啦啦又有我地名
作者: 虎西    時間: 2020-7-14 18:16

上水賤粽比隻雪**不雅**正常好多....
作者: |LoSeR|1V4    時間: 2020-7-14 18:35

成日叫我開真身 我是但一開個號開號時間比你地耐 我真身好能多個哦想我開邊隻?
作者: [UnioN].1v4    時間: 2020-7-14 18:39     標題: 回復 58# 的帖子

我重新一次 我唔係狗仔南 都唔係雪卡 更唔係其他人 你地對我認識, 可以話係0  我突然玩返一開始 覺得D人好能勁 特別係05 內戰班人 我由5月開始玩 玩左一個月 發覺 次次去野區 好多巧合通到人 次次一見人就比人暈左 好似禁定技行個來咁 我就去搵M==H 開左圖玩左一個月啦 發覺 原來所謂既勁人 都係開圖 即係都係廢物 以上係我呢2個月體驗

作者: G-Dragon    時間: 2020-7-14 18:50

我呢2個號都開左有9年 但都係小號來 有咩意思?我總有大把號係07  08 09年的 咁又點?咪能傻 開乜能野真身 真人出來囉 就真身啦 你班7頭 係網路到講乜能野真身 咪能KAI
作者: MOK:)    時間: 2020-7-14 19:02

點能樣 呢頭唔信我名單 個頭比名單中人MH佢ben6a23 又POST人地MH捉人紅圈 我就笑一笑https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651741&extra=page%3D1

作者: G-Dragon    時間: 2020-7-16 02:12     標題: 回復 61# 的帖子

跟我名單 一定唔會有mh在你場 安心在信長
作者: 叫我吳亦凡    時間: 2020-7-17 02:23

_wG/動感超人/Soul:

呢3FD真係成日見 笑死扮唔係MH 又比人捉到了
作者: 冠軍利物浦    時間: 2020-7-17 18:18

我ACCT :
皇者利物浦

無開MH比人屈, 有咩證據?
我個皇者利物浦ACCT比人封左, ADMIN唔該做野
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-17 23:11     標題: 回復 64# 的帖子

開返隻皇者返來啦 扮乜9啊 你呢個號2020-7-3先開 你去打陣飛機先啦 扮傻仔
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-17 23:33

支持MH檢察官
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-18 02:52     標題: 回復 66# 的帖子

我敢打賭 個班話唔信既人 一定有睇我名單來踢人 唔比D人入佢場打機^^ 我呢就試左開某D號入場 一入即被人踢 真係狗來 係POST大大聲**不雅**唔能信 唔信啊 成個女人咁 開場OR入場 咪一樣**不雅**9 呢D號MH 踢9佢 場主即踢 誠實D面對自己啦 成能日扮傻系咁
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-19 14:17     標題: 回復 68# 的帖子

你咁激動做咩姐  太多分身被爆出來定咩事先? 你C下叫我唔好爆你 咪得囉 我洗能拎證據比你咩 D人遇到呢班人唔信既 被人MH左自然個D人會POST證據啦 我好能得閒 同你足條足個睇RP捉紅圈? 你唔係扮傻  你真係傻架哦
作者: 隨楓    時間: 2020-7-19 17:17

一堆狗雜種咁鍾意用mh扮有技術,玩得信長都應該唔方細個得去邊嫁啦!仲好似細佬仔咁係都要認叻……
作者: ~Kush~    時間: 2020-7-20 19:32

支持更新
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-21 19:20

都有成3800人次睇過呢個POST 我認真講一次 跟我POST名單 你開場OR入人地場玩 90%冇MH 其中10%就係新號OR 你自己OR你FD係 我打左呢7日  我可以話除左我MH 冇人MH
作者: 霧.    時間: 2020-7-23 04:35

PK啦 依家封IP???? 我山茶樹之戀 封能左IP
作者: 東先生    時間: 2020-7-23 21:39     標題: 謝謝

被mh說mh  我也蠻開心的
代表我的苦練 沒白費
作者: 煙月無痕.    時間: 2020-7-24 22:57     標題: 回復 75# 的帖子

你也只是從一個廢物變成開mh的廢物而已,還苦練,笑死人乜  看過rp都知道你跟你家那隻狗北一樣垃圾,笑死,你這種愛裝逼的,現在這麼勁,不敢開直播,以前廢到笑,整天開直播,做賊心虛都唔好笑死人,唔好把自己看的咁勁,自己靠什麼打成這樣的你還真的不害臊,唔怪得以前打at一句話都不敢坑也不敢打,現在嘴臭的跟吃了你媽的屎尿一樣
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-25 02:56     標題: 回復 75# 的帖子

東 真的 MH就MH 你沒有變強 只是變死少了而已 你只會信長和服部
你的信長跟垃圾一樣 但有了MH 你只出忍刀 魔水都不出 死0 殺很多人 我開著圖 看你走位 就知道啦 你就像和我跳舞一樣走位 我左你右 我上你下 我右你左 我下你上 一切在心中 我們的默契:

作者: G-Dragon    時間: 2020-7-26 16:00

https://www.ipve.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1 呢份名單都係一堆垃圾 總要有幾件唔係 我就廢能時幫佢地澄清 真係慘 重點係POST個個人好**粗口**廢 都唔識分真假MH
作者: G-Dragon    時間: 2020-7-29 20:44

我真心覺得D人好能**謾罵** 係咁比南狗入場玩 一係入南狗場玩
作者: 叫我吳亦凡    時間: 2020-7-30 00:29

引用:
原帖由 G-Dragon 於 2020-7-29 20:44 發表
我真心覺得D人好能**謾罵** 係咁比南狗入場玩 一係入南狗場玩
我都覺  好能可悲
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-1 22:29

真心同大家講 開場 最好睇睇我名單 總有 我依家會UP 晒所有MH人 我之前唔放D廢人上來 因為唔值得 我依家會放埋D垃圾MH名單人上來

作者: 爆谷台    時間: 2020-8-3 20:31

推一推,等更新
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-6 16:43     標題: 回復 82# 的帖子

我真心唔明 點解總有傻仔入南狗場玩 睇下南狗名單 唔該
https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651954&extra=page%3D1
作者: 點能樣.    時間: 2020-8-6 19:40

ching 有一個好大既bug .

你叫人開場前睇睇你個MH名單,但你冇打到你D分身入去喎...

姐係唔係人地開就叫開圖.?你開就叫開屠?.?
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-6 22:44     標題: 回復 84# 的帖子

我點能知 我聽日開新號用咩名啊 你比D提議?
我爆左我最少幾隻號出來啦 你都唔能睇字既
作者: 光仔sm    時間: 2020-8-7 00:23

G-D哥 唔洗咁WOR 屠你一埸姐 咁就MH..

大家互相交流下咪算

你隻菊姬都玩得唔差姐 哈囉KITTY
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-7 20:17     標題: 回復 86# 的帖子

交流你老母咩  大家一樣開圖 完
你唔係敢用唔敢認啊?做男人做到你咁冇能用?
RP呢就MH大戰 2邊都最少3隻 唔好傻系系咁叫我捉紅圈比你睇 你想睇就自己禁 一開波就應該有紅圈比你捉我冇義務滿足你班傻HI咁多要求(你都冇滿足我 你憑乜能野要我滿足你?)KAI少陣啦 傻系們 完 RP我就放能左 想睇MH大戰 就自己下來睇  

作者: ★Crazy_Jim    時間: 2020-8-7 20:29

支持權志龍 捉曬D扮冇開既人出泥  
好耐都冇見南狗會買VIP
真係笑到我
作者: ★Crazy_Jim    時間: 2020-8-7 20:35

話時話 你份名單 有一個係我分身
哈哈  我仲記得果陣打對 你話叫我唔好扮野  

作者: 光仔sm    時間: 2020-8-7 21:11     標題: 回復 87# 的帖子

不過講真 你D技術有待進步

D人講MH不送技術 真係指緊你呢D 又要開MH又要冇技術

開完又係要輸 磨練下D技術先再嘈喇

作者: 光仔sm    時間: 2020-8-7 21:12

你有本事就提交D有力證據 證明我係開圖 無就收爹喇柒頭
作者: 光仔sm    時間: 2020-8-7 21:17

M H 不送技術啊 垃圾
練好D技術先再捉MH喇廢柴
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-7 23:43     標題: 回復 91# 的帖子

你呢就唔好同我來呢招 捉紅圈 大家都心照 知可以關紅圈 RP我就放能左係到 証據 明眼人睇RP 你神走位就知咩事  我洗能比証明?唔好係到扮傻仔 全世界都知紅圈就冇能用既 玩得精既都唔會點人睇裝一係關左紅圈功能 扮完傻仔未?傻仔光

作者: G-Dragon    時間: 2020-8-7 23:48     標題: 回復 92# 的帖子

你有能技術咩  我未能屠個你咩 你冇MH跟垃圾一樣 提款機來既
你知唔知肥料最易記得名架  你呢D垃圾玩MH扮神手?

作者: 光仔sm    時間: 2020-8-8 00:42

算9數喇你廢柴 你有幾多料姐柒頭?

你覺得我冇同你D 分身玩過咩柒頭 你唔能夠打就走埸 廢柴

話你啊 廢柴垃圾

技術未能到家學人捉MH? 返去含柒喇
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-8 00:51     標題: 回復 95# 的帖子

認MH啦 7頭? 你同我分身打個? 邊隻? 我都好想知
作者: 光仔sm    時間: 2020-8-8 00:53

我邊能句有認我係MH 你柒能完未啊ON9仔

你自己估下邊隻AC喇柒頭
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-8 03:29     標題: 回復 97# 的帖子

唔能洗估 你冇  唔好扮KAI啦 你真係好能廢 3分滅號?
作者: 光仔sm    時間: 2020-8-8 05:02

滅號? 你咁能多AC 滅黎把托?

同埋你未能夠班同我VS 廢能到咁學人挑機 返去耕田喇垃圾

作者: 隨楓    時間: 2020-8-8 15:42

睇過份名單確實有d人好早就有用開mh
作者: G-Dragon    時間: 2020-8-8 18:33     標題: 回復 99# 的帖子

咁唔滅號^^我地來場3分戰 如何?廢物
作者: 光仔sm    時間: 2020-8-8 19:02

唔識睇中文? 定中文理解能力有問題?

你 未 能 夠 班 未 能 夠 資 格 同 我 挑 3 分 明 唔 明 解 啊 垃 圾

同你對台咁多埸都係要輸比我 同你打? 浪9費我時間

什麼哈囉KITTY ONE MAN 1V4 霧. 我全部同你打過

你技術 = 肥料 廢物 垃圾

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0