標題: 劉亦菲.再次惡意掛機 [打印本頁]

作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 12:18     標題: 劉亦菲.再次惡意掛機

ID:劉亦菲.
RP掛機時間:約由第52分開始到完場
REPLAY:[attach]263012[/attach]
條友掛機走去GOOGLE查我資料,然後就番黎狂屈我MH(從對話記錄中可得知),由五十幾分開始就不停話我MH,全程冇行過出750,幾乎冇開過技,就算人地爆到入大本,佢仍然係溫泉狂話我MH都冇守過咁濟。
直到完場一刻,仲用全頻話火神(即係我)MH,完全頂佢唔住,掛機就係為左走去GOOGLE查我,本來已經唔多夠打,佢仲走左去掛。

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 13:05

你搞笑?
我去google搵你個名,前後都冇2分鐘,之後我都有守有食兵,你咪係到屈啦,希望版主睇清楚

同埋我話你mh係事實,大家唔信可以打佢個名+**廣告**,大把野睇
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 13:07

我無出750就係掛機?你咪笑死人,比人爆到咁,我龜係750食兵唔得?
最後佢地黎爆大本個陣我一樣有出技,咪笑死人啦你

我話你mh係有證有據,親眼見到你求人比mh你,笑死人
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 14:04

你咪引笑,你開一開技就叫唔係掛機?你搵完我名之後咪又係繼續掛,又冇幫過手。另外,我地個個都有出750圍人,而你就唔出,其實打到三十幾四十幾分鐘個時,我地會戰未輸哂,佢地冇咩勁主力,只要神原同森肥到根本有得打,結果你去左查我資料然後番黎話我MH到完場。而且,你十幾分鐘先開得次技食一隻半隻兵就當冇掛,有冇搞錯?仲有人地爆到入黎大本你確實係冇守,幾乎完全只企泉話我MH。你已經唔係第一次掛機,上次人地已經話過你,今次仍然係咁。

再者,你話我MH點樣係有證有據呀?咩係事實?你引笑?紅圈RP在哪裡?

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 14:27

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 14:04 發表
你咪引笑,你開一開技就叫唔係掛機?你搵完我名之後咪又係繼續掛,又冇幫過手。另外,我地個個都有出750圍人,而你就唔出,其實打到三十幾四十幾分鐘個時,我地會戰未輸哂,佢地冇咩勁主力,只要神原同森肥到根本有得打,結果 ...
你理得我點打?洗唔洗你教我玩呀?我中意係大本食兵守肥,而家係咪單機都叫掛?
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 14:29

呢到係用黎post走場/mh(即係你呢d),唔係用黎解決私人恩怨,你想解決就信長解決,唔好咁小 學 雞咩都放上黎

另:https://www.wgun.net/thread-404530-12-1.html

頭兩個留言就係你,若要人不知,唔好太低B

作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 16:14

其實重點係你根本冇守過,唔係咩單機。另外,呢度係可以POST MH,走場及掛機的,你之前先比人POST過,扮唔記得左?唔該你睇清楚D先啦。仲有,我係POST你惡意掛機,唔係咩解決私人恩怨。

另外,頭兩個留言係我你都知,我要比個叻你^^

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 16:27

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 16:14 發表
其實重點係你根本冇守過,唔係咩單機。另外,呢度係可以POST MH,走場及掛機的,你之前先比人POST過,扮唔記得左?唔該你睇清楚D先啦。仲有,我係POST你惡意掛機,唔係咩解決私人恩怨。

另外,頭兩個留言係我你都知,我要比個 ...
上次係隊友叫我比裝佢,我無比,版主先封我

今場我係大本食兵關你咩事,而家規定一定要去幫團戰,係大本食兵就當掛機?就算我無守到又點,我想點玩就點玩,只要無做無品行為就得,我想食兵守肥得唔得?邊個話一定要幫會戰?你講?版主講?

另外,個兩個留言同你一模一樣既名,你估有無咁巧合呀啦?心照啦,做過唔認,我點都唔夠你無品嫁啦,求人比mh你。
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 16:42     標題: 回復 8# 的帖子

都話左你唔係大本食兵,你係掛機,明?上次係你以『快G』掛機,今次係以『查我資料』掛機,明?
另外啦,我就搵埋前一頁同後一頁都搵唔到邊位同我一模一樣名,你要繼續屈我冇所謂,反正你又捉唔到紅圈
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 18:25

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 16:42 發表
都話左你唔係大本食兵,你係掛機,明?上次係你以『快G』掛機,今次係以『查我資料』掛機,明?
另外啦,我就搵埋前一頁同後一頁都搵唔到邊位同我一模一樣名,你要繼續屈我冇所謂,反正你又捉唔到紅圈 ...
wow,咁快del左個留言,好彩我有cap到圖

[attach]263022[/attach]

你睇下啦,個網址一模一樣,點解我cap個張圖有你個名係到求mh,而家又唔見左呀
個post幾年前,我一話搵到你求mh,突然間就無左,呢d咪叫此地無銀囉,明眼人都知咩事

至於我有無違規,版主請明察,睇完個rp先orz

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 19:28

真係笑死人,本身你唔del留言都可以嘈下,話同名唔=係你

而家你比人話一話,就即刻del左個留言,呢d咪叫此地無銀三百銀囉,你仲有乜野好講呀,好彩我有cap低圖姐,唔係咪比你屈?

同埋版主請你睇清楚個rp先,今次同上次唔同,我真係絕對無掛機/不負責任,請你明察orz

作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 19:37

首先啦,完左場之後我早就上左去睇啦,你估得你識CAP定?至於點解你CAP既先有,就唔知啦,家陣D高科技可以改到毫無破綻,真西利。重點係:咁你咪捉我紅圈囉,直接開個POST舉報我啦,狂留言冇意思。
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 19:47

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 19:37 發表
首先啦,完左場之後我早就上左去睇啦,你估得你識CAP定?至於點解你CAP既先有,就唔知啦,家陣D高科技可以改到毫無破綻,真西利。重點係:咁你咪捉我紅圈囉,直接開個POST舉報我啦,狂留言冇意思。 ...
你都幾無恥,以下呢幅圖希望可以收你皮啦

[attach]263024[/attach]

以上係我打你個名得出既結果,你話我改圖,不如大家親自試下係google打佢名,睇下搵到d咩,我改圖?笑死人
你知唔知你刪留言,但google都可以搵到嫁

旁邊就係天文台既時鐘,證明我岩岩搜尋完,你個張所謂既圖,可以係你刪完留言之後,再改電腦既時鐘,然後再cap圖得出黎既

喂,你咁多破綻好心就快快趣認左去啦

作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 20:22

以下呢句可以收你皮:您已造訪這個網頁 2 次。上次造訪日期:17年8月12日 完~
12日?自己露破綻,笑,改到錯哂 柒出國際
不過算啦,都係個句,捉我紅圈囉咁咪,煩唔煩d姐,狂留言無意思的,傻仔,就算你改到我冇得解釋都代表唔到我係MH架,最實際就開post舉報我封我啦

一個舉報你掛機既POST可以變到『GOOGLE話我MH』既罵戰,其他人應該笑到傻左

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 20:29

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 20:22 發表
以下呢句可以收你皮:您已造訪這個網頁 2 次。上次造訪日期:17年8月12日 完~
12日?自己露破綻,笑,改到錯哂 柒出國際
不過算啦,都係個句,捉我紅圈囉咁咪,煩唔煩d姐,狂留言無意思的,傻仔。開post舉報我封我啦:victor ...
唔明你講咩,呢句有咩問題?我點知佢點解寫12日?你唔去問下google?
喂,你咪自己google睇下囉,大家睇緊呢個post既都可以search佢個名,睇下我有冇改你圖,定係係話我連google都改到呀?
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 20:39

睇緊post既大家,阻大家1min既時間,去google search下佢個名,睇下我有冇改到圖,如果有既,我自貼上黎又點話?

小朋友,你自己google下先話人改圖啦,仲兜!
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 21:28

都唔知你係到呃緊邊個,你話我改圖,好簡單,d人自己去google下就一清二楚

你要自欺欺人到幾時?你唔係打算連自己都呃埋下話
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-13 22:44

結果,你仍然話係我DEL左,算吧啦,都知你本身就低能架啦,你大把前科,又走場又屈過人MH,甚至人地打機話佢係黑社會成員你話要報案,笑出國際。 不論我講咩,你都仍然話我DEL留言,咁所以我打算再理你點講。 但事實放在眼前,你事實係掛機,但係你次次都有廢話解釋。REPLAY已經好清楚
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 23:19

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-13 22:44 發表
結果,你仍然話係我DEL左,算吧啦,都知你本身就低能架啦,你大把前科,又走場又屈過人MH,甚至人地打機話佢係黑社會成員你話要報案,笑出國際。 不論我講咩,你都仍然話我DEL留言,咁所以我打算再理你點講。  ...
咩叫不論你講咩都話你del左?你面皮真係幾尺厚,無恥到無人有,你事實就係del左,事實擺在眼前既係你del留言,此地無銀,認左你曾經求過mh

其實仲有乜野好嘈,你呃唔到人嫁wo,人地一google就知係邊個講大話啦,有無做過你心照啦,呢d野你自己知就得

我試過走場掛機都好過你呢個無品+無恥既人,一日用過mh,一世都無品,個post咁多人睇過,我有無改圖,你有無求過mh,所有人都心中有數,唔洗扮唔care啦,若要人不知,除非己莫為。小朋友,咪再係到兜啦!
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-13 23:42

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=637509&page=1&extra=page%3D1#pid6368178
你呢個人格低下既無恥玩家,希望你反省下!
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-14 09:19

首先,你呢個多次走場,多次掛機,多次屈人mh,甚至人地話係黑社會你話要報案但係最終淆底冇左回事既冇品垃圾邊有資格話人無恥。
另外,請先搵証據證明係K Y O中既kelvin0135係我,然後再搵明確証據證明係親自del左留言不過算啦,你中文能力又差,智商亦極低,冇咩可能證明到架啦

最後,自己d柒事已經夠多架啦你,仲搞多單出黎,你vlan既歷史真係笑死家坊,報案未姐?
欣賞下自己之前屈人MH同埋要報案但淆底既歷史吧~
http://ipve.com/bbs/archiver/?tid-633535.html
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 11:27

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-14 09:19 發表
首先,你呢個多次走場,多次掛機,多次屈人mh,甚至人地話係黑社會你話要報案但係最終淆底冇左回事既冇品垃圾邊有資格話人無恥。
另外,請先搵証據證明係K Y O中既kelvin0135係我,然後再搵明確証據證明係親自del左留言:lo ...
你既智商真係低到笑死人,個link係我澄清自己無mh,幾時有屈過人mh?

仲有,就算我走過場,掛過機,但我起碼會承認,而且改過自身,呢個星期我玩邊場信長有做無品行為?好過你呢個衣冠禽獸自己做完唔認之外仲要諉過他人,冤枉人地黎證明自己清白,你真係人渣

如果你無del到個留言,之後話個留言唔係你既,我都唔敢100%sure,而家係你蠢到死,自己怯,去del個留言,呢d就叫此地無銀,畫蛇添足

你咪繼續推,等更多人知道個真相係點,其實好簡單,google一下就知邊個講大話,你揭我d野出黎對你講大話都係無補於事,咁多既證據指向你,你繼續堅持自己無錯,仲唔肯承認,你現實係邊類人都好明顯。

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 11:36

個post已經有250人次睇過,你覺得睇緊既人睇完個post識唔識自己去google ar la?

一google就知道誰是誰非,你仲唔承認既,我唔介意日日係到推,等多d人知道發生咩事

反正google搜尋個頁既字你一世都改唔到,繼續同你周旋落去又如何?

你呢類人,夏蟲不可語冰,同你講多兩句都晒氣。

用埋d臭蟲論,自己有問題就企圖指責對手都有問題黎掩飾自己既問題,你越係咁做,只會更加突顯你自己人格既低下,如果你大大方方認左你幾年前有用mh,都好過你而家咁,不停講大話、冤枉其他人黎prove自己清白,真係可恥到無人有。

如果我真係改圖黎冤枉你/唔100%sure條友係你,我會唔會浪費咁多時間黎同你周旋?你個無品仔,我一定唱衰你!

作者: kelvin0135    時間: 2017-8-14 11:44

你搞笑?你哪有承認呀,你掛過機呀琴日,唔記得左?承認?在哪?呢星期你已經做左兩次無品行為啦,岩岩先屈我走場,REPLAY又比唔出,扮唔記得?承認未?定係要報案等警察叔叔同你解決?

另外,DEL留言就你話既,畫蛇添足亦係你話既,結果,你話好多證據指向我,但事實係冇確實證據,你屈完我MH之後就屈埋我DEL留言,所以到底你係搵到證據證明係我DEL未?你見到我部電腦入果個AC?見到我親手刪左留言?傻仔。

GOOGLE話12日WOR,我知邊個講大話啦~.~ 自己又解釋唔到,叫我問GOOGLE,然後又叫人信GOOGLE,你引笑,你理解能力真係咁差?

最後,我重申一點,此POST係舉報你惡意掛機,唔好再兜啦,愈兜愈遠啦,冇品狗,又多次走場又淆底又多次掛機又屈人走場,然後仲好意思多次舉報其他人走場,幾時舉報自己?????
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-14 11:46     標題: 回復 23# 的帖子

有證據先唱得衰架,傻仔,唔好嬲啦,比人第二次舉報掛機姐。
重點:證據在哪裡?
完~
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 11:53

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-14 11:46 發表
有證據先唱得衰架,傻仔,唔好嬲啦,比人第二次舉報掛機姐。
重點:證據在哪裡?
完~
完乜春?嬲乜春,如果版主真係要封我既,有乜所謂,唔玩就唔玩,但我一定會想盡方法傳開你死口唔認既事!

仲係到死撐?你所講既證據已經貼晒出黎,係咪咁都唔夠?明眼人一睇已經知道邊個講緊大話啦!

你仲係到自欺欺人?!我相信你自己都google左,你見到既畫面,其他人google都見到,雖然無人留言,但我相信大把會上黎睇既玩家都認得你,你繼續死撐,我就日日推post一次,go ahead!

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 11:56

版主明察 orz,求下你睇左個rp先,我今場邊忽有惡意掛機?成場得呢條友同我嘴炮,我同其他隊友根本無講過乜,請你明察!orz
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 12:01

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-14 11:44 發表
你搞笑?你哪有承認呀,你掛過機呀琴日,唔記得左?承認?在哪?呢星期你已經做左兩次無品行為啦,岩岩先屈我走場,REPLAY又比唔出,扮唔記得?承認未?定係要報案等警察叔叔同你解決?

另外,DEL留言就你話既,畫蛇添足亦係你話 ...
確實證據?講過好多次,你話我畫面有問題,ok,fine!咁咪叫大家自行去google囉

相信只要有腦既,睇下我個懶人包都明白咩事,一個幾年前既留言,我一話你,就會立即無左,大家心照啦

如果要有你所講既證據先叫證據,sorry,我搵唔到,但係我以上既證據都足以令一個有正常智商既人判斷你有無講大話。

最後,我有無違規咪等版主上水判斷,你係要死撐有乜好講,你越死撐就越多人黎睇,你自己做過乜心照啦!
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-14 12:10

唔好嬲啦,搵唔到證據比人發現左就發脾氣啦?
解釋你岩岩點解屈我走場未?解釋你點解話報案但又淆底未?解釋點解你惡意掛機但又唔敢承認未?解釋你點解仲未捉我紅圈未?
Anyway,you just do it.Just comment here every day.Perhaps I am a suspect,but you call me as an offender,it is unacceptable.If you still think that I have the maphack,please give the real evidence such as red circle .
作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 12:20

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-14 12:10 發表
唔好嬲啦,搵唔到證據比人發現左就發脾氣啦?
解釋你岩岩點解屈我走場未?解釋你點解話報案但又淆底未?解釋點解你惡意掛機但又唔敢承認未?解釋你點解仲未捉我紅圈未?
Anyway,you just do it.Just comment here eve ...
你真係煩過西,智商又低。對住你呢隻___洗唔洗發脾氣?

證據已經比齊係晒上面,唔好再講其他野,大家自己google就可以。

你d臭蟲論用完未,自己無品就想拉埋人落水,推啦推啦,繼續推!
作者: kelvin0135    時間: 2017-8-14 12:24     標題: 回復 30# 的帖子

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 12:25

引用:
原帖由 kelvin0135 於 2017-8-14 12:24 發表
多謝推post
300人次睇過了

作者: 劉亦菲.    時間: 2017-8-14 12:33

http://www.ipve.com/bbs/redirect ... o=lastpost#lastpost

作者: 花蝶風月    時間: 2017-8-14 12:39

知唔知你兩個似咩

似___嘈交之後搵老師出頭

後期根本一齊做鍵盤戰士唔係打信

完全唔想睇

再嘈就修理地皮

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0