標題: [系統維護] 6月12日(日) 已完成 [打印本頁]

作者: 龍之振雄    時間: 2016-6-6 16:15     標題: [系統維護] 6月12日(日) 已完成

因大廈需進行電力系統維修, 定於 6月11日(星期六)晚10:00 至
6月12日(星期日)早9:00 進行系統維護.

系統維護期間, 暫停 vLan 遊戲平台、論壇 及 網吧遊戲更新服務.

不便之處, 敬請見諒, 感謝支持, 謝謝
作者: RZ7620    時間: 2016-6-7 07:45

IPVE真麻煩 又容易斷線又頻繁搶修同維護!唉..................
作者: RZ7620    時間: 2016-6-7 07:48

仲有 WIN XP用戶不斷要求處理白屏問題但冇理會!唉..................................
作者: RZ7620    時間: 2016-6-8 17:21

其實,ADMIN係咪打算放棄VLAN?
作者: 魔女鈴    時間: 2016-6-8 17:43

引用:
原帖由 RZ7620 於 7/6/2016 07:45 AM 發表
IPVE真麻煩 又容易斷線又頻繁搶修同維護!唉..................
搞屎棍你唔鐘意未唔好用VLAN囉?
老鳳架?
痴線

作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 10:46     標題: 回復 5# 的帖子

見到呢句野,本應心淡!只可惜.........
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 11:14

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2016-6-8 17:43 發表

搞屎棍你唔鐘意未唔好用VLAN囉?
老鳳架?
痴線
若果你認為D人話VLAN呢樣個係唔鐘意既話,咁麻煩請你去睇下D人講乜野!
作者: Ms.Yes:D    時間: 2016-6-9 14:15

引用:
原帖由 RZ9400 於 2016-6-9 11:14 發表

若果你認為D人話VLAN呢樣個係唔鐘意既話,咁麻煩請你去睇下D人講乜野!
你收啦,你比人封左十個ac 仲係到嘈?
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 14:35     標題: 回復 8# 的帖子

你收啦!用語言[偽]術話人!又學埋D曬命野!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 14:42

家下為班成日玩唔到VLAN既人講句公道話都要比人吊!勁!
作者: ☆_Ho〥    時間: 2016-6-9 15:42

維護呢d野好正常架wor 同埋1年先得2-3次 同其他online game比??

為成日玩唔到vLan既人出聲? 你算老幾?

仲有依家vLan成日停咩?
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 15:51     標題: 回復 11# 的帖子

對WIN XP用戶嚟講就係咁囉!你問我老幾?不如我問下你地用完語言[偽]術未!你老X!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 16:16

係既!講社會公義就要比人打壓!VLAN!
作者: ☆_Ho〥    時間: 2016-6-9 17:30

講到自己比人逼害咁喎
唔係自己搞埋曬D無聊動作 使搞到自己咁乞人憎 比人係咁封AC咩
先撩者賤 打死罷就 咁簡單既道理都未明白 學咩人講社會公義
拎D咁既籍口做自己盾牌 都唔反思下自己做過D咩
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 18:24     標題: 回復 14# 的帖子

哦!咁係咪毎個人D衰野,羞家野,VLAN既問題同某D人既處理手法都唔比我講先!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 18:28     標題: 回復 14# 的帖子

同埋,我冇話自己冇錯喎!咁只係我講既語氣有少少問題就要比人插?咁同D垃圾仔見到人地樣7就去打人有咩野分別!
作者: ☆_Ho〥    時間: 2016-6-9 19:51

除左挑起事端 同 覆埋曬D廢話黎呃帖之外 我真係望唔到你所講既野 有邊忽係有討論性
作者: ☆_Ho〥    時間: 2016-6-9 19:52

仲有 你果個比喻 我只能講 樣7到要比人打既 真心要去搞搞佢 我諗冇咩邊個三唔識七 見到個樣7既會沖埋去打佢
作者: RZ9400    時間: 2016-6-9 20:04     標題: 回復 18# 的帖子

都係個句話,你係有理性既,我唔話你,但請你記住,呢個世界唔係個個人都會識理性討論!
作者: 魔女鈴    時間: 2016-6-10 18:38

引用:
原帖由 RZ9400 於 9/6/2016 06:28 PM 發表
同埋,我冇話自己冇錯喎!咁只係我講既語氣有少少問題就要比人插?咁同D垃圾仔見到人地樣7就去打人有咩野分別!
你呢d唔叫討論

你呢d搵交嘈

vlan係免費

唔收你錢汁到辣,玩番版既你唔用vlan仲想有順暢連線?

發夢!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-10 20:48     標題: 回復 20# 的帖子

咁係ADMIN就可以唔理D人投訴既!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-10 20:53     標題: 回復 20# 的帖子

咁D人話連入VLAN有D唔順又點解釋啊!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-10 22:20

咁請大家記住,VLAN有問題,可以用語言[偽]術解決既!

P.S.:我除左諗到你地係咁之外,就真係唔知啦!

作者: legotoytoytoy    時間: 2016-6-12 12:53

叫乜鬼大家記住丫,成個vlan都知你傻仔黎架啦...........
鬼有人理你咩.........攪哂笑........

慢慢自high啦..........
作者: XDBB豬    時間: 2016-6-12 13:18

佢而家一犯版規 我都會短消息ADMIN 希望ADMIN封多3,4個HONG GOR就封埋IP
作者: RZ9400    時間: 2016-6-12 18:33

無既,我笑你地看唔清就真既!
作者: 魔女鈴    時間: 2016-6-13 00:38

引用:
原帖由 RZ9400 於 12/6/2016 06:33 PM 發表
無既,我笑你地看唔清就真既!
咁乜野叫清乜野叫真相

你講得出我都想請教下

如何可以係信長區周圍搞事搞到泥我個版上面

我做幾年版主你係第一個咁西利

admin唔做野我部份認同

因為周圍都知你係搞事怪,無數ac被禁言仲未俾人封ip

的確某程度上係唔做野

作者: legotoytoytoy    時間: 2016-6-13 03:18     標題: 回復 26# 的帖子

小朋友,你夠膽出黎同我地食飯飲野先講啦~~~
全世界笑緊你,仲以為自己好堅.........

你屋企人真係冇幫你改錯名.......弱智遠
作者: RZ9400    時間: 2016-6-13 07:00     標題: 回復 28# 的帖子

收啦你!你件咁既臭西就咪係度礙人現眼啦!
作者: RZ9400    時間: 2016-6-13 07:50     標題: 回復 27# 的帖子

唔該你自己睜大隻屎眼望清楚!係信長區搞事既唔係我,而係班MH佬吖!
作者: legotoytoytoy    時間: 2016-6-13 12:58

BAN得..........................
作者: XDBB豬    時間: 2016-6-13 13:15

MH都可以屠呀 但你得把口做煩西真係仲屎過DMH狗
作者: RZ9400    時間: 2016-6-13 16:58     標題: 回復 32# 的帖子

屠完後,一係又對話精彩,一係就收左皮!自己估下啦!

話我屎過D MH狗!我從來唔用MH囉!邊忽屎啊!笑死!

作者: RZ9400    時間: 2016-6-13 17:23

高權位既人原來做事可以不負責任,直接話人"老鳳既"!低權位既人就做乜都要負番個責任!

我明白了!反正到時搞到VLAN執笠既人唔係我!而係你地自己!

"少我一個唔少,多我一個唔多!"呢句係真既!反正有冇我係度,VLAN又咪係一樣係咁!VLAN冇我真係會冇左MH?VLAN冇我真係會少D交嗌?講真,冇我係度姐系比VLAN有一個苟言殘存既機會咋!封左我AC同IP唔緊要,"留得青山在,那怕冇柴燒"!到時我咪入G-G-C同個FD玩!我依家恨不得要VLAN死啊!咬我食啦!

"事實勝於雄辯"呢句話又幾好用既!你地D詭辯又講得幾似事實咁既,"似層層"咁喎!你地一人一次詭辯勁過我10次雄辯!勁!

講真,我真係到時會同我班同學講,入嚟VLAN學野;只能學到兩樣!語言[偽]術同詭辯!

送多一句:秦檜也有知心友,關公亦有對頭人!

自己諗下啦!

笑死!

作者: winglok318    時間: 2016-6-19 23:31     標題: 我有一個問題

我更新完呢,之後就係咁彈這個網頁指令碼出現問題,有冇解決方法
作者: 風風花花    時間: 2016-6-26 21:36     標題: 同問

同問解決方法
作者: ★StaR、L    時間: 2016-6-26 22:36     標題: 指令碼錯誤

指令碼錯誤狂彈出 無法登入 有高手知道如何解決嗎 急求

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0