標題: [其他] 我想問各位一件事! [打印本頁]

作者: HongGor    時間: 2016-2-6 11:19     標題: 我想問各位一件事!

請問oleole係咪7171既分身!
作者: SalvationA    時間: 2016-2-6 14:18

就我所知, 7171不用分身
作者: HongGor    時間: 2016-2-6 17:45     標題: 回復 2# 的帖子

ok!salvationA!thx!

但我見有個POST!7171講完野兼落左線之後,oleole就上線!而且7171同oleole既logo一模一樣!唔睇名都以為係7171嚟!所以我話oleole係7171既分身都係有理由咖喎!就好似legotoy,legotoytoy,legotoytoytoy呢三個ACC咁,都係玩具既分身嚟!

作者: SkY_BaBii    時間: 2016-2-6 18:31

洗唔洗開分身
7171正身手指尾都玩殘你
作者: HongGor    時間: 2016-2-6 20:03     標題: 回復 4# 的帖子

會唔會係咁啊!SkY_BaBii!
作者: siu死亡影姬    時間: 2016-2-7 01:01

據我所知
7171係兩兄弟黎
作者: HongGor    時間: 2016-2-7 01:24     標題: 回復 6# 的帖子

oh gg!
作者: [輝頭]    時間: 2016-2-7 01:40     標題: 回復 6# 的帖子

2兄弟

應該係  71 同  71
作者: HongGor    時間: 2016-2-7 02:42     標題: 回復 8# 的帖子

你不如話兩兄弟都係7月1日出世!
作者: siu死亡影姬    時間: 2016-2-7 23:16

引用:
原帖由 HongGor 於 2016-2-7 02:42 發表
你不如話兩兄弟都係7月1日出世!
咁都比你知道
佢親口講
作者: HongGor    時間: 2016-2-7 23:36     標題: 回復 10# 的帖子

唔係,我只係純粹靠估姐!
作者: HongGor    時間: 2016-2-12 09:58

原來oleole同7171係兄弟嚟既!
作者: spiker    時間: 2016-2-29 23:55

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2016-2-6 18:31 發表
洗唔洗開分身
7171正身手指尾都玩殘你
7171以前好OP架,1句粗口無2分,今時今日比我地nerf到
作者: HongGor    時間: 2016-3-1 07:42     標題: 回復 13# 的帖子

哦,睇嚟我冇估錯!
作者: qm40017    時間: 2016-3-29 17:46

有7171-1 同7171-2

水管式水耕種植 水耕種植場設計 種植專用植物照射燈 玻璃魚缸瓜果類水耕設備 超迷你臺面魚菜共生系統 水耕必備濃度計 斜梯式水耕設備 精準溫度,濃度,PH計 直立式水管設備,可魚池上或獨立使用 霧化水耕種植設備 太陽能水泵內附定時器,鋰電,SOLAR PUMP 水耕種植海棉 $1 粒 水耕專用保濕消毒陶粒 傳統啡色$35 /KG , 彩色 $40/KG 菜葉類水耕營養液 瓜果類水耕營養液 驅鳥驅鼠液 日本種植棉 瓜果類水耕設備 PH 計,普通版(紅色) Mini Aquaponic system MAS-1 Mini Aquaponic system MAS-2 VERTICAL INDOOR HYDROPONICS OFFICE USE INDOOR HYDROPONICS VERTICAL AEROPONICS SYSTEM 水耕士多啤梨苗,即買即種出花 $10/棵 花園裝飾魚菜共生系統 戶外防腐木魚菜共生系統 訂造自動化種植系統(香草/果類) 智能水耕種植設備連LED燈(時代科技款式) HOME FLOWER HYDROPONICS 簡約方形水管魚菜共生系統 gyroidal HYDROPONICS SYSTEM 室內木系aquaPONICS SYSTEM 戶外魚池aquaPONICS SYSTEM 高級藤系戶外魚池aquaPONICS SYSTEM 植物牆 HYDROPONICS WALL SYSTEM 香港水耕菜專門店香港水耕設備專門店
作者: HongGor    時間: 2016-3-30 08:36     標題: 回復 15# 的帖子

你去死啦!老作!

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0