標題: 今晚求玩家S版 [打印本頁]

作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-11 01:30     標題: 今晚求玩家S版

如題 請PM因為已經有人PM我留左電話...
我決定開個WHATSAPP群
希望各位有心玩既玩家都PM我留個電話方便聯絡
擺幾條S版影片希望會有新既玩家加入試玩下啦

[youtube]Dh6XK6b4WYQ[/youtube]

[youtube]KWcBT8-_NFQ[/youtube]

[youtube]XX47GuKlV9s[/youtube]

[youtube]_P-4AhW4Hdg[/youtube]
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-11 01:38

以下為本人S版教學文

如有意者可慢慢學

總比成日打路人13.2B走場好
都叫做一堆人約埋玩
唔走場便好

如各位有需要模組我可上傳至VLAN

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... t=%2BHOLY%5C_VIRGIN

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... t=%2BHOLY%5C_VIRGIN

作者: SpaWN★    時間: 2015-10-11 01:55

引用:
原帖由 Holy_Virgin 於 2015-10-11 01:38 發表
以下為本人S版教學文

如有意者可慢慢學

總比成日打路人13.2B走場好
都叫做一堆人約埋玩
唔走場便好

如各位有需要模組我可上傳至VLAN

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=198043&highlight=%2BHOLY%5C_V ...
[youtube]pSOtBGGGjYo[/youtube]
[youtube]HzyS7YBPUr0[/youtube]

作者: 步步驚心    時間: 2015-10-11 13:36

我想玩!!!!
人呢????????????????????????
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-11 13:38

PM 電話 夠人開群 :handshake :handshake :handshake
作者: 步步驚心    時間: 2015-10-11 13:41

已發>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
作者: 步步驚心    時間: 2015-10-11 18:14

比左你啦 幾時加我呀:Q:Q:Q:Q:Q
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-12 00:16

5個人都未夠費事開啦..
推一推POST
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-13 16:21

推一推 真心無人玩?
作者: HeTsKc    時間: 2015-10-13 16:54

有意比個電話黎
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-13 18:50

而家先等緊夠十個玩家
有意既PM留電話 已經開左WTSAPP群
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-14 20:52

推一推 :o :o :o
作者: ∮笨×Mi    時間: 2015-10-16 21:26

推一推 :handshake :handshake :handshake :handshake
作者: 場主留一    時間: 2015-10-17 17:51

有意玩S版
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-19 07:08

再推一推 多一位加入 希望真係可以夠人
作者: 步步驚心    時間: 2015-10-21 16:17

大家支持下啦真係好好玩架:)
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-10-22 00:09

:handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake
作者: 步步驚心    時間: 2015-10-30 21:50

我唔明點解大家唔肯試新野 只會不識進取 只會玩13.2b 甚至連其他f版地圖 好似f14.0l 都唔肯接受 估唔到連vlan玩家都咁守舊 唔肯接受新事物 信長沒落指日可待 搞到今時今日咁少人玩係你地自己搵自己笨 唔識開拓地圖同埋玩家
最後 我相信大家唔玩s版既原因 可能因為之前玩果陣比人屠 以為技能好**侮辱成份** 其實呢個反映你技術仲係差少少 咁試問你玩你所謂既f版又勁得去邊 比人屠就冇得屈技能**侮辱成份** 就屈mh??
作者: Holy_Virgin    時間: 2015-11-2 00:33

點講都無用架啦..
VLAN搞比賽連個版本進步都無= =你想玩家點進步
作者: 一刀☆空牙    時間: 2015-11-2 00:57

引用:
原帖由 步步驚心 於 2015-10-30 09:50 PM 發表
我唔明點解大家唔肯試新野 只會不識進取 只會玩13.2b 甚至連其他f版地圖 好似f14.0l 都唔肯接受 估唔到連vlan玩家都咁守舊 唔肯接受新事物 信長沒落指日可待 搞到今時今日咁少人玩係你地自己搵自己笨 唔識開拓地圖同 ...
咁咪姐係証明張地圖係有缺點
好聽啲姐係依家玩開張圖好過新圖
作者: 花汶    時間: 2015-11-12 15:49

好狗冇見既大和

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0