標題: [原創] 01區真係沒落了 隨便打場絕信都可以遇到d冇品人 唉 [打印本頁]

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 16:10     標題: 01區真係沒落了 隨便打場絕信都可以遇到d冇品人 唉

開波打左禁叮禁bug 唔鐘意你可以走
打完禁bug可以照用分身bug
講完照用 想贏咪出句聲lo 比你贏又點話
唔洗搞到自己好似成個賤精咁既 贏一場有幾難啊
最怕係你用完可以搞一堆藉口出黎話冇用
服仔分身識打完人再分 霧忍大變服仔大咁勁?? 吸完敏再用霧忍大唔係bug?
自己隊友用bug可以話番我地用bug轉頭
我打咁耐絕信rp18 第一次 知原來酒井大bug黎 柳生天生bug黎
你死都講番生 點夠你炮啊
唉 暑假想玩場有品既絕信都唔得 一到暑假d___即時多到
認住呢班fd 人地保證用盡一切賤招黎贏你 自認絕信高手既各位快d搵佢地過招 包你有新體驗
[attach]245551[/attach][attach]245552[/attach][attach]245553[/attach]

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 17:19

【唉 暑假想玩場有品既絕信都唔得 一到暑假d___即時多到】
___@@?我知你系 放暑假嘛你 明架啦
我宜家知吸敏系bug技啦
你話分身凈系可以計綠字 甘吸血刀都唔出得啦 bug來架 禁曬佢啦傻豬
如果你真系要禁 建議你下次唔好懶醒
打多句【禁所有分身能力bug】好難?
最後呢 我想講 就算一個人用左 都唔代表全隊系
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 17:54

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 17:19 發表
【唉 暑假想玩場有品既絕信都唔得 一到暑假d___即時多到】
___@@?我知你系 放暑假嘛你 明架啦
我宜家知吸敏系bug技啦
你話分身凈系可以計綠字 甘吸血刀都唔出得啦 bug來架 禁曬佢啦傻豬
如果 ...
唔該你睇埋個RP先好唔好?
幾時話計綠字? 明顯張圖同個RP都係條友既白字敏
吸完敏再分身 同上泉個D 16lv用完天生再分身有咩分別?
咩叫禁BUG? 定係你玩左咁耐連分身bug都唔知?
而且我真係唔知係人地講完禁既情況下 你仲用
呢d唔叫冇品叫咩? 邊個係___ 明眼人都知啦 個___ 係咩野就留比你想像
而且我都冇話你 我話緊個幾個fd 請唔好對號入座 不過你認你冇品我都冇所謂既
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 18:18     標題: 回復 3# 的帖子

[咩叫禁BUG? 定係你玩左咁耐連分身bug都唔知?]
自己知啦~鬼得閑同你睇rp@@唔想睇多次我點g你lo 你有興趣慢慢睇
我都知我g得精彩
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 19:02

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 18:18 發表
[咩叫禁BUG? 定係你玩左咁耐連分身bug都唔知?]
自己知啦~鬼得閑同你睇rp@@唔想睇多次我點g你lo 你有興趣慢慢睇
我都知我g得精彩
唔得閒就唔洗回我啦 有哂RP有圖 你睇唔睇又改變到個事實?
冇品呢個係事實 想贏出句聲LO 唔洗玩BUG既
施捨一二場比D冇品友唔係咩大不了既事 何必搞到自己成個賤MAN咁呢

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 19:08     標題: 回復 5# 的帖子

w0w 施捨w0~~~~我唔知啦~場場都贏你~
玩5玩bug都好啦 你贏唔到呢個事實點都改變唔到
小_雞輸左發脾氣? 呢家野我見得多啦
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 19:16

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 19:08 發表
w0w 施捨w0~~~~我唔知啦~場場都贏你~
玩5玩bug都好啦 你贏唔到呢個事實點都改變唔到
小_雞輸左發脾氣? 呢家野我見得多啦
咁我就唔知你地呢D要靠玩BUG先爆得入既叫做咩呢?
場場羸我? 唔該上RP上圖 冇圖 你話你屠到我走場 見到你要叫你大佬都仲得啦
你地冇品呢個係事實啦 不過話你賤又真係幾岩
都有名你叫賤男
玩完禁技羸左 好似好威咁  依家D小_雞既情商真係高

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 20:04     標題: 回復 7# 的帖子

唔知啦 心照啦 你有贏過我?放圖啦 放張你贏左既圖來睇睇
我玩禁技?都系果句啦 有圖有真相 又系要玩屈得就屈 sad
一系你放張我玩bug/禁技既圖上來我收皮 一系你自己乖乖收皮啦
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 21:38

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 20:04 發表
唔知啦 心照啦 你有贏過我?放圖啦 放張你贏左既圖來睇睇
我玩禁技?都系果句啦 有圖有真相 又系要玩屈得就屈 sad
一系你放張我玩bug/禁技既圖上來我收皮 一系你自己乖乖收皮啦 ...
話說我幾時有講係你玩禁技?
我由開POST個一刻就講緊你個隊隻綠色
次次講都係"你地"  點樣屈你?
圖都POST埋 RP放埋 你敢話你個隊隻野冇玩BUG?
一早係3樓已經講左話唔係講緊你 我邊到有講我係話你用禁技?
明明唔關你事 係你自己係要申個頭埋黎唔知做咩
你呢D咪叫賤LO
你話我屈你 咁我幾時係邊屈你 請指出
唔係既 學你話齋 自己乖乖收皮啦

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 21:56     標題: 回復 9# 的帖子

都有名你叫賤男

我睇錯@O@??????收皮未
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 21:57

認住呢班fd 人地保證用盡一切賤招黎贏你 自認絕信高手既各位快d搵佢地過招 包你有新體驗

我又睇錯 ?你要收幾次皮?
凈系呢句你就反屋企啦  小_雞 自己打過d咩都唔知sad
宜家睇到你打咩未呢@@唔系呢句我都唔會出聲啦 小朋友

作者: 乂尨乂    時間: 2015-7-23 22:11

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 21:56 發表
都有名你叫賤男

我睇錯@O@??????收皮未 ...
都有名你叫賤男講多幾次
作者: 乂尨乂    時間: 2015-7-23 22:11

一切賤招
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 22:15

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 21:57 發表

我又睇錯 ?你要收幾次皮?
凈系呢句你就反屋企啦  小_雞 自己打過d咩都唔知sad
宜家睇到你打咩未呢@@唔系呢句我都唔會 ...
而且我都冇話你 我話緊個幾個fd 請唔好對號入座 不過你認你冇品我都冇所謂既
呢個係我3樓回你既
定其實你係佢地個FD?
唔係既咁你認咩?
我由第3樓已經講左 黠樣屈你?
定係其實你自己根本唔識字?

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 22:17

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 21:56 發表
都有名你叫賤男

我睇錯@O@??????收皮未 ...
場場羸我? 唔該上RP上圖 冇圖 你話你屠到我走場 見到你要叫你大佬都仲得啦
你地冇品呢個係事實啦 不過話你賤又真係幾岩
都有名你叫賤男

你D斷章取意既能力真係強
上面講埋你地呢D 特登唔理 就揀我最尾個句
到你收皮未?

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 22:18

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-23 22:15 發表

我由第3樓已經講左 黠樣屈你?
定係其實你自己根本唔識字?
...
自己知啦 點兜都系一樣
叫人指出邊度屈@@指左又唔認 你人品仲賤啦
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 22:19

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:18 發表

自己知啦 點兜都系一樣
嘩 你玩斷章取義黎屈我
依家我用番成個黎回
你賤定我賤?
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 22:20

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-23 22:17 發表

你地冇品呢個係事實啦 不過 ...
哈哈 姐系果場有5個賤男
睇來你唔只個腦有事 隻眼都有事
好可憐
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-23 22:21     標題: 回復 12# 的帖子

插你個傻屎眼 抽水王
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 22:21

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:18 發表

自己知啦 點兜都系一樣
都知你小學未畢業 唔係好識中文架啦
睇野睇一句 之後拎住個句黎屈人
到你大個左仲得了 哥哥我真係怕了
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 22:24

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:21 發表
插你個傻屎眼 抽水王
鬼叫你自己唔知頭唔知路冇啦啦走入黎比我抽咩
講左唔係講緊你 都仲要申個頭埋黎比人砍
唔抽你都對唔住自己啦
不過我就有證有據既
唔好屈得就屈啊 小心哥哥我告你
作者: 劍豪燕南天    時間: 2015-7-23 22:37

絕信09不嬲都係玩bug技嫁啦~唔係點會叫09
冇人話唔比你禁~但有時入到去其他場禁十九幾廿萬樣野~就會心唸==咁你開黎做咩
分身bug係有得破~但如果講bug技~平手大已經係神級bug技啦~係哂d時間姐~
輸左分身bug又點~我唔信場場都可以用同一招比人gg~輸左咪下場再黎~
吸敏分身~用一隊騎兵就可以清哂~
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-23 22:45

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-7-23 22:37 發表
絕信09不嬲都係玩bug技嫁啦~唔係點會叫09
冇人話唔比你禁~但有時入到去其他場禁十九幾廿萬樣野~就會心唸==咁你開黎做咩
分身bug係有得破~但如果講bug技~平手大已經係神級bug技啦~係哂d時間姐~
輸左分身bug又點~我唔 ...
的確009真係好多bug技
之但係個場主已經講左話禁野 而且唔多
2樣 一樣係叮 一樣就係bug
咁你呢個時候唔鐘意 其實你可以走
咁你唔走 你都預左要接受禁野
係呢個情況下 都要用BUG既 咁咪叫冇品LO
分身BUG大把方法破啦 禁佢一下言都已經KO
咁我個重點係佢係禁完都仲要用
呢個先係POINT
作者: 乂尨乂    時間: 2015-7-23 23:30

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-23 22:21 發表
插你個傻屎眼 抽水王
我係抽水神
作者: LOVE.MING    時間: 2015-7-24 00:28

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-7-23 23:30 發表
我係抽水神
屎水大把抽
作者: 乂尨乂    時間: 2015-7-24 01:17

引用:
原帖由 LOVE.MING 於 2015-7-24 00:28 發表

屎水大把抽
ming jai約埋傻平出來通通佢?
作者: 劍豪燕南天    時間: 2015-7-24 17:49

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-23 22:45 發表

的確009真係好多bug技
之但係個場主已經講左話禁野 而且唔多
2樣 一樣係叮 一樣就係bug
咁你呢個時候唔鐘意 其實你可以走
咁你唔走 你都預左要接受禁野
係呢個情況下 都要用BUG既 咁咪叫冇品LO
分身BUG大把方法 ...
==其實bug既定義~就咁打禁bug~咁林2都有bug~狂心都有bug~
平手大都係bug技~潛爆+分身~嘟嘟嘟仲有一堆
所以咪話禁bug既意思係禁哂所有定禁某幾個~
而且吸敏分身==個人認為唔算係bug分身~2-400敏算得係咩~咁如果對方有出村正~都可以吸到差唔多既敏~而且係全能力
如果真係比人抽到信1 分身大~出埋村正~咁佢分身既屬性都係唔會低嫁啵~咁又點計~禁埋村正?

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-24 20:48

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-7-24 17:49 發表

==其實bug既定義~就咁打禁bug~咁林2都有bug~狂心都有bug~
平手大都係bug技~潛爆+分身~嘟嘟嘟仲有一堆
所以咪話禁bug既意思係禁哂所有定禁某幾個~
而且吸敏分身==個人認為唔算係bug分身~2-400敏算得係咩~咁如果對方 ...
咁既然話左禁BUG 你自己都有話狂心林奇個D技有BUG啦 咁自己係唔用得架啦
林奇2唔出上忍A大本 本身其實冇咩問題 技能設定係咁 狂心冇話唔比用啊 係唔比你用狂心BUG
但係分身BUG 你係張一D原本非永久性增加既能力強制性咁係分身上永久性增加
村正吸完能力 你隻人同分身數值一樣多 同抽到金川森仔大再分身一樣 呢個應該冇人當係BUG
但係分身BUG 好多場主都禁 我諗大家009打左咁耐 呢D野都知得七七八八啦
我地呢邊已經提左條友N咁多次 佢仲用 好明顯佢問題啦

作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 04:53

講甘多- -其實唔禁味仲好....禁左又要哂時間講...開POST 回POST 多9FISH下次講禁BUG講清楚易明D味仲好...為小事嘈幾日...你轉個頭下場咪又係重新玩過...01沒落...就係因為太多你E D人...太在意人地有得用BUG...你無得用....之後個POST搵交嘈....
...對吧?!

作者: 白雪公豬    時間: 2015-7-25 09:45

講句野~
當上泉柳生未有天生技時~
今川1技  , 吸敏2 , 加敏3技  再分身~冇人講過係bug~
但當出左天生技  潛爆 ~短時間再分身~就開始有人講分身bug~
之後新玩ge人就 開始 咩都唔理~加屬性再分身就叫bug…
但佢o地自己都未知點解要禁…

依家只能接受…場主係大晒~

其實好多新人只睇表面~ 屬性分身叫bug…之後就係咪都禁左先~搞到依家咩都禁
(狂心 林k2 分身bug 叮甲叮叮…a汁…洗泉) 再玩落去會唔會
禁  魔水 10秒魔水  村正  9100  8600… 殺人

加完屬性~再玉子2 玉子大~哩個唔咪重bug咩~冇人講係bug
石川天生技~有時會bug 多把神裝俾人~
回家大 ~m$3  武田3   山本3 ~都係bug技~
拉人 1 ~m$3  武田3   山本3 ~都係bug技~
bug走光~對面唔會提~大多數場主禁完bug~都唔會提︿︿

每個人對bug定義唔同~好難一句bug就講晒~

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 10:36

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 04:53 發表
講甘多- -其實唔禁味仲好....禁左又要哂時間講...開POST 回POST 多9FISH下次講禁BUG講清楚易明D味仲好...為小事嘈幾日...你轉個頭下場咪又係重新玩過...01沒落...就係因為太多你E D人...太在意人地有得用BUG...你 ...
講真 你唔LIKE 可以唔睇唔回我
我冇強逼你回我POST
01沒落係多得我呢D有品人 你呢句幾好笑
01沒落唔係d走場冇品人士而係關我呢d人事 咁我可唔可以話正信越黎越小人玩係因為太多人係vlan檢舉人走場?
走個場就要檢舉 煩唔煩d啊? 係唔係咁既道理?
佢地有得用我地冇 佢地用bug我地成隊人仲好有品唔出丁啦 講左禁仲要用 ___唔識字咩?
請你搞清楚件事既前因後果再回ok? 而唔係係到亂咁回post 你唔回仲好過
我一冇走場二冇玩bug三冇用禁野 正正經經打場絕信
遇見d冇品仔 上黎vlan post一下 係我問題嗎?
我轉過頭點樣下場重新玩過呢 請指教

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 10:39

引用:
原帖由 白雪公豬 於 2015-7-25 09:45 發表
講句野~
當上泉柳生未有天生技時~
今川1技  , 吸敏2 , 加敏3技  再分身~冇人講過係bug~
但當出左天生技  潛爆 ~短時間再分身~就開始有人講分身bug~
之後新玩ge人就 開始 咩都唔理~加屬性再分身就叫bug…
但佢o地自己都未知點解 ...
禁呢家野 見人見智啦
rp12出個時 宇1 黑3 山本大 出個照 屠到對面飛起啦
之後已經有一d場主開始禁宇1 毛1 唔係bug黎 但都係禁
早年正信11.2b岩岩出個時甚至有場主直接禁山王啦
咁唔通你入到人地場 人地打完禁 你仲照用?
你唔鐘意佢禁野 你大可以自己開場 唔入佢場玩
你又要入黎 又要用禁野 咁唔叫冇品叫咩先?
作者: 白雪公豬    時間: 2015-7-25 10:47

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 10:39 發表

禁呢家野 見人見智啦
rp12出個時 宇1 黑3 山本大 出個照 屠到對面飛起啦
之後已經有一d場主開始禁宇1 毛1 唔係bug黎 但都係禁
早年正信11.2b岩岩出個時甚至有場主直接禁山王啦
咁唔通你入到人地場 人地打完禁 你 ...
依家個問題就係~ 你覺得你對時…有人都會覺得你錯~
                          你覺得有錯時~ 都有人會覺得其實係對~

所以只能夠討論~

上次玩過一場~禁分身bug~

有人用林k2  正信大~  我覺得唔算分身bug~ 但亦都有人o係度嘈係分身bug
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 11:26

引用:
原帖由 白雪公豬 於 2015-7-25 10:47 發表

依家個問題就係~ 你覺得你對時…有人都會覺得你錯~
                          你覺得有錯時~ 都有人會覺得其實係對~

所以只能夠討論~

上次玩過一場~禁分身bug~

有人用林k2  正信大~  我覺得唔算分身bug~ 但亦都有人o係 ...
呢D冇辨法啦 唯有睇個場D人接唔接受
最好都係個場主一開波講到明哂 咁就冇數計啦
你個個情況應該算林奇2技既BUG多過分身BUG
作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 13:12

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 10:36 發表

講真 你唔LIKE 可以唔睇唔回我
我冇強逼你回我POST
01沒落係多得我呢D有品人 你呢句幾好笑
01沒落唔係d走場冇品人士而係關我呢d人事 咁我可唔可以話正信越黎越小人玩係因為太多人係vlan檢舉人走場?
走個場就要檢 ...
咪住先....你諗下...玩綜合 你都係求開心姐...點可以同人地正信比...
你今場睇到佢用..下埸咪踢左佢囉...
加上....點解唔講埋 場主講得唔清楚先...人人定義BUG既都唔同...
不。如你開個POST教埋人地分咩係BUG啦...你得閒...的話...
比返人地睇...下次誤會咪小D~~~
最後....放鬆D啦香港人....
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 13:26

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 13:12 發表
咪住先....你諗下...玩綜合 你都係求開心姐...點可以同人地正信比...
你今場睇到佢用..下埸咪踢左佢囉...
加上....點解唔講埋 場主講得唔清楚先...人人定義BUG既都唔同...
不。如你開個POST教埋人地分咩係BUG啦...你 ...
我其實唔明正信同綜有咩分別?
都係打機 都係求開心啊 我仲打緊既係絕信 點解唔可以比 ?
講真 一句禁bug 佢用完我地已經提左佢幾次
有品既 都會rp啦 對面佢d fd 仲可以話番我地用bug轉頭
黑都比佢講成白
你話教人咩叫bug 個個定義都唔同 我一早講左好多 睇個場主點禁 你唔鐘意 可以走
場主講明禁咩 咁就冇數好計
都係個句 睇埋個rp先黎回我好唔好
你連件事都未搞清楚就黎回我
仲叫我放鬆d 哥仔 你錯哂point啦

作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 13:36

我邊似甘有時間慢慢睇RP加上...走場不是更冇品嗎??又唔見你POST出泥
E,,,,,,,,,,,,,你錯POST哂錯區WO

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-25 14:36

人地放得上來..就系想打橫講嫁啦
無論點講佢都會兜反去佢果邊.. 無謂再講 打機啦不如
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 15:41

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 13:36 發表
我邊似甘有時間慢慢睇RP加上...走場不是更冇品嗎??又唔見你POST出泥
E,,,,,,,,,,,,,你錯POST哂錯區WO
冇時間睇咁你回咩POST啊
哂我時間 走入黎回幾句完全唔關事既野
點知錯鬼哂POINT 柒左要認先得架 哥仔
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-25 15:45

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
同樣一句禁bug 叮 唔同既解釋
唔同我場場中d技都要問過你咩 甘不如咪lun玩@@

自己睇啦小朋友
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 15:45

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-25 14:36 發表
人地放得上來..就系想打橫講嫁啦
無論點講佢都會兜反去佢果邊.. 無謂再講 打機啦不如
依家開個POST講野都比人叫做打橫講
我回你個D全部有根有據
就住個場 同埋個RP黎講野
你自己連個RP同D圖都未睇 唔關你事就走入黎嘈住哂 最後比人串都冇野講就話我抽你水 打橫講
我邊到打橫講先得架
唔夠人炮咪話人打橫講LO  
不過都岩既 有名你叫  賤男.平
D人唔夠人講 係鐘意咪話你打橫黎架啦
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-25 15:49     標題: 回復 41# 的帖子

笑死人 成個貼都系得你自己講自己兜
反省下啦
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 15:52

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-25 15:49 發表
笑死人 成個貼都系得你自己講自己兜
反省下啦
邊個係咁不停回我嘈先?
由第一頁第三樓已經話左唔關你事 我一早講左講緊個幾個FD
不如你睇下你自己之後回我個D野咩黎?  
仲話要我搵RP搵圖話你玩禁技 根本冇人講緊你 自己走入黎嘈
最後仲要比人串都冇野好講
明明唔關你事 仲要走入黎嘈 你呢D唔叫 叫咩?

作者: 賤男.平    時間: 2015-7-25 15:52

一句禁bug 叮 可以系好多野
人地中親神技 你都話禁bug 甘你自己玩lun曬啦
講經咩 小朋友 7就認啦 趁人小小
我有話你抽我水咩 都話你唔只個腦有問題嫁啦
自己由頭睇過啦 搭爹
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 15:55

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-25 15:52 發表
一句禁bug 叮 可以系好多野
人地中親神技 你都話禁bug 甘你自己玩lun曬啦
講經咩 小朋友 7就認啦 趁人小小
我有話你抽我水咩 都話你唔只個腦有問題嫁啦
自己由頭睇過啦 搭爹 ...
其實真係唔知你有冇睇人回你既POST
定係你一見有人回你就要成個小學X咁走上去嘈一下先?
原來係你眼中玩BUG等於神技?
好早已經講左禁技見人見智 但個場主講左禁咩 你唔鐘意大可以走
入人場仲要玩禁技? 唔叫冇品叫咩啊?
小朋友 柒個個係你啊

作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 15:55

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 15:41 發表

冇時間睇咁你回咩POST啊
哂我時間 走入黎回幾句完全唔關事既野
點知錯鬼哂POINT 柒左要認先得架 哥仔
睇RP耐D定回POST耐D..我諗你知掛....
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 15:58

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 15:55 發表
睇RP耐D定回POST耐D..我諗你知掛....
咁你知又回我做咩?
唔睇RP你連成件事係點都唔知就回我
咁你想點先? 定係其實你淨係想係到呃下POST?
咁我冇野好講
作者: 賤男.平    時間: 2015-7-25 16:04

場主講禁bug 叮嘛 有問題咩@@?
個個場所謂既禁bug 叮都唔同
唔同我個個場都要問:你講既bug 叮有邊種? 點bug 點叮?
醒下啦年輕人 今年小6未?
作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 16:07

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 15:58 發表

咁你知又回我做咩?
唔睇RP你連成件事係點都唔知就回我
咁你想點先? 定係其實你淨係想係到呃下POST?
咁我冇野好講
睇完~O~其實..人地場主都無講過野...只係話人地MH
唔明點解有人可以做左場主....之後話人用BUG- -之後開POST
唔係問個場主先岩咩.....話哂佢都係開果個....場主可能唔覺得係BUG呢...先唔出聲唔好要人地用你個BUG既定義泥玩...

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 16:11

引用:
原帖由 賤男.平 於 2015-7-25 16:04 發表
場主講禁bug 叮嘛 有問題咩@@?
個個場所謂既禁bug 叮都唔同
唔同我個個場都要問:你講既bug 叮有邊種? 點bug 點叮?
醒下啦年輕人 今年小6未?
係咪連講句禁丁都要問啊?
唔通講句禁丁係禁你丁地圖? 打左機幾耐啊? 打左絕信幾耐啊?
係咪真係連咁簡單既中文都要問?
你都識講場主講禁bug 叮嘛 有問題咩?
依家個問題係講左禁BUG 佢仲用分身BUG
好啦 之後你就會話分身BUG有咩問題 個招唔算分身BUG
咁嘈落去沒了期
咁我想問下 佢用完之後 我地成隊人提佢話呢個係分身BUG 佢都仲用  而且係好幾次(提外話 場主我地隊)
之後佢D隊友可以話番我地用BUG轉頭 我真係唔知竹中抽中酒井大係BUG 我見識小啊 幾勁啊
呢個情況 呢班FD唔叫冇品 叫做咩? 定係其實你一直都係咁做?
我個POINT一直都係咁 你就係要拉住人話呢個BUG唔係BUG咁嘈
不如你認真學下閱讀理解 再去睇番我D回POST 再番黎嘈啦
你連個問題都未搞清楚 請問你係到嘈咩?

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 16:12

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 16:07 發表
睇完~O~其實..人地場主都無講過野...只係話人地MH
唔明點解有人可以做左場主....之後話人用BUG- -之後開POST
唔係問個場主先岩咩.....話哂佢都係開果個....場主可能唔覺得係BUG呢...先唔出聲唔好要人地用你個BUG既 ...
哥仔 有冇見場主一開波講個句禁叮 禁BUG?
我有CAP圖既 就唔好話冇睇RP啦
作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 16:14

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 16:12 發表

哥仔 有冇見場主一開波講個句禁叮 禁BUG?
我有CAP圖既 就唔好話冇睇RP啦
吓吓吓........我諗場主係識打字既.....人地場主無當果個係BUG......
只係知有3條友開波幾分鍾話想直G.....(想贏邊個想多D....我諗好易睇)

作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 16:18

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 16:14 發表
吓吓吓........我諗場主係識打字既.....人地場主無當果個係BUG......
只係知有3條友開波幾分鍾話想直G.....
開波講直G有問題? 我就唔明啦
睇埋落去啦 連個場主之後都比人話用BUG
柳生中利家大等於BUG? 點同你溝通啊? 出聲有用? 我地較出埋聲啦
最後咪比人話玩BUG
作者: 不如不愛    時間: 2015-7-25 16:31

引用:
原帖由 特攻敢死隊 於 2015-7-25 16:18 發表

開波講直G有問題? 我就唔明啦
睇埋落去啦 連個場主之後都比人話用BUG
柳生中利家大等於BUG? 點同你溝通啊? 出聲有用? 我地較出埋聲啦
最後咪比人話玩BUG ...
件事動機就係你明明令技G唔到.....之後有人用(你定義既分身BUG)殺左你 之後開始抱怨 開POST又錯區
場主都接受到人地用分身BUG.....更加比人話玩BUG
既然場主啞忍,,,,唔好唔記得你只是玩家
我諗場主講野 成件事唔會變到甘
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-7-25 16:50

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-7-25 16:31 發表
件事動機就係你明明令技G唔到.....之後有人用(你定義既分身BUG)殺左你 之後開始抱怨 開POST又錯區
場主都接受到人地用分身BUG.....更加比人話玩BUG
既然場主啞忍,,,,唔好唔記得你只是玩家
我諗場主講野 成件事唔會 ...
錯區又真係岩 應該開去抱怨區
不過你真係講得就講 你都都識講對面用BUG仲話我地玩BUG
咁請問我開個POST話對面班FD冇品 有咩問題呢?
定係其實對於你黎講用禁技 再話埋對面用BUG係一個好有品行為?
我令唔令技我就見人見智 不過聲我就出左 場主一早講左禁咩 未開波已經有講架啦
我地都有出聲 我真係唔知呢D叫咩啦
我係玩家 咁對面唔係? 定係其實係你眼中佢地先場主啊?
我諗有品小小既人都唔會係用完禁技之後再屈對面用BUG啦

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0