標題: 新人D實力都不及以前既人 [打印本頁]

作者: 卍火焰卍    時間: 2015-5-31 18:09     標題: 新人D實力都不及以前既人

我返黎打下機姐,你地D新人就雷Q住晒,請新人D技術快D練好D,連技慢到咁,唔好係人地面前晒你地打火影D威水史,咩連技幾快,最多咪係識QWERD,如果係新手請開場前講定,我要心理準備一下睇樣比你雷,等我都有個走場既理由
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-1 18:06

本身抱怨文 都懶管你 .
第1 你錯區
第2 就算咩平台既地區 都總會有新手/高手/走場/無品/有品玩家 (唔鐘意可以自己限制朋友/人數自己玩 不受外人  任君選擇)
第3 邊個同你講連技好快 ? 你篇野講野 寫下名? 到底邊個令閣下咁有感而發 ? 家陣係個有圖都無真相既年代 ; 好需要你講清楚 事件來由 任由大家冰清玉潔既心 去辯下回分解-3- 點解你講到全vlan 一元化咁既 ? 你又要代全個vlan 發表 你要真普選 經過你審核既理論  ?    
第4 其實連技慢同連技快 都係禁果幾個制 其實我想問 有邊個出神入化到 連技係唔洗禁呢幾個制? 定還是你就係傳說中用mouse連技 既人. 還是 傳說中 只用數字鍵就瞬間秒人於瞬間既高手?
第5 走場就係走場 有理由就唔係走場啦咩 ?  會升昇華左架 ???

P.s : 見你講咁大篇野 緊有你想帶出既個人意見同意思 ;  我亦作為讀書 提出問題 希望帶出你篇文采 盡善盡美 不喜勿插 ^_^  

作者: 卍火焰卍    時間: 2015-6-1 20:50     標題: 回復 2# 的帖子

SOR囉高手,雖然我知你勁,但我開始玩既時候都味見過你,笑囉

第1,錯區都好過唔落區,更好過堅離地
第2,抒情文姐,幾時話唔比有雷友?下次搵日比我雷返你幾場啦
第3,講人地名人地會HURT,加上我想抒情洗打人上去?姐係講下講下講到真普選,打機都真普選,咁你打真軍既時候洗唔洗真普選呀,揀邊個洞岩你用呀?R開個話題,都唔Q係露,話你中文差驚你HURT炸
第4,連技快姐係唔會出現DELAY 3秒先出技既情況,下次同隊試下比你睇,我好樂意DELAY 3秒後用技 ^ ^
作者: 卍火焰卍    時間: 2015-6-1 20:54     標題: 回復 2# 的帖子

P.s : 見你講咁大篇野 緊有你想帶出既個人意見同意思 ;  我亦作為讀書 解答問題 希望帶出你篇文采 盡善盡美 不喜勿插  識個新朋友
^^
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-1 21:01

第1.錯區唔落區 唔代表無錯區第2. 你未回答我以上d問題 ?  六何法學過未 ? 講完成篇野只見你話到全vlan咁 一元化咁
第3. 岩岩打完 你鳴人添 先輸左 ? 仲圍村啊你 ~? 唔洗雷啦 岩岩就嬴完你

第4. 未比你見過 = 唔係高手 ? 雖然呢.. 我就唔係咩高手 不過.../_\ 試問 你都話你好耐無玩 ? 前朝既人 出反黎仲咁有氣勢既.. 果然係高手a_a

小朋友 呢度全vlan 無人要特別比你評價 你無資格 除左個別例子有對象 走場 有圖(講啦 六何法啊a_a) ~ 但係你講成篇野 有過個別例子咩 ? 你仲未明我講咩 ?

咁你真係要見識下啦   

今日真係學到好多野 原來未見過 就知我勁 仲要你開始玩果時 未見過我 就有野好笑

笑點呢? 詳細d ok? 等大家一齊分享下 有咩笑點

提你一句 抱怨文又好 抒情文又好 (我就覺得同一樣野黎 * 不過都係需要六何法架喎 咁你講得抒情文 六何去哂邊-,-)

引用:
原帖由

卍火焰卍

於 2015-6-1 20:50 發表

SOR囉高手,雖然我知你勁,但我開始玩既時候都味見過你,笑囉

第1,錯區都好過唔落區,更好過堅離地
第2,抒情文姐,幾時話唔比有雷友?下次搵日比我雷返你幾場啦
第3,講人地名人地會HURT,加上我想抒情洗打人上 ...
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-1 21:02

果然膠處未算膠     本人今日真係見識不少
作者: 今世的戀情    時間: 2015-6-1 21:13

以前既人都不及新人D實力??   

寶寶>.<

作者: RoMaNTlC    時間: 2015-6-1 21:16

WOW 樓主實在太霸氣了 連我呢個已經退左好耐火影既人都忍唔住登入回一回
無錯 之前既人多數都好勁 但長江後浪推前浪 我相信而家都一定有d火影高手
我都仲記得好多之前d勁人既名 多數都唔會雷~
你講到而家d人咁廢 好似個個都會雷你咁 咁你一定好勁啦 仲成56lv 相信都係玩左好耐果d黎 但唔知點解我對你一d印象都無~~
作者: 手寫的從前    時間: 2015-6-1 21:19     標題: 回復 7# 的帖子

比人打到咁慘                           

作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-1 21:30

哈哈 ..
前朝古董 一心霸氣壓場 誰知自己井底之蛙 膚淺至極
今有後人 前江後浪推前浪 寧次力戰6人 成為神.. 打到走哂
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-1 21:30

vlan勁人係小左好多.. 但都未末落到要 被 前朝古董  霸佔
作者: 卍火焰卍    時間: 2015-6-1 23:31     標題: 回復 11# 的帖子

SORRY囉咁多位佬,可能血氣方剛,比人雷左幾場條氣唔順姐,但係我就唔知霸佔你D咩 ?
作者: 卍火焰卍    時間: 2015-6-1 23:35     標題: 回復 12# 的帖子

打小左個字,應該係咁多位大佬,老實講比我雷返場OK掛,我開POST都冇講過我好勁唔可以雷
作者: _無影=]    時間: 2015-6-2 00:19

小弟雷神黎,請多多指教,見我唔好同我一隊,怕雷到人~ :o

作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-2 02:29

睇黎你仲未明 講咁耐 你個六何呢?
我淨系見你#12帖中見你講左何事 其他五何呢?
成件事 無頭無尾既咩 ? 你ff出黎-,-?

而家唔係雷唔雷既問題 .. 唔係嬴就輸 緊係雷架啦下話-3- ??
我係想問 點解你講到一元化咁 開個post 你想講咩 ?
你講s0rry無用架=.=""
作者: Red-Marlboro    時間: 2015-6-2 16:40

新人D實力都不及以前既人....
PS:我路過的......

樓主.你覺唔覺得自己好矛盾....
試問一個玩左3年同一個玩佐3日既人比.....點比@@?
就好似你番工..都唔會拎你黎同個經理/部長比啦...
人地食飯果陣你仲飲緊奶........
拎個經驗老到既人同一個剛接觸既人黎比較..你真係好好笑
乜原來你你前朝既人.樓上無講既話...我仲以為你玩佐3日tim
作者: Red-Marlboro    時間: 2015-6-2 16:41

講漏左句野...

細佬我都玩佐半年都無....我都係新手
作者: Red-Marlboro    時間: 2015-6-2 16:46

仲有一樣...
勁人我都見唔少...有新人有舊人......
但我同你玩過幾場..但你就......... :( :( :( :( :(
你根本就無資格話新人..因為唔覺得你好舊
PS:表達新人既心聱
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-2 18:45

又唔交代清楚件事
你開帖都係想大家知姐 ..
而家你又唔講清楚到底咩事    六何都無 你仲唔認你係話全vlan火影區..?
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-2 18:51

據樓主所講 一篇唔清唔楚既 所謂抒情文
到底意欲何為呢 ?  照你咁講 你拎篤屎同樓主你本人自己比較 都好雷架喎 呢單野
1.Who ?
2.When ?
3.Which ?
4.Where ?
5.What ?
6.Why ?
啦  比埋六何你 見等你兩日都未答到我  ~
作者: 卍火焰卍    時間: 2015-6-2 20:10     標題: 六何法

記敘文先要用六何法^^,中文勁得濟,在下今拜下風
作者: 卍火焰卍    時間: 2015-6-2 20:11     標題: 回復 18# 的帖子

其實我都冇同過你玩-_-
作者: Red-Marlboro    時間: 2015-6-2 21:57

你善忘姐....
同咪我都唔起眼.你當然唔記得我啦
難道我記錯 無理由啊.你個名甘易認..2個符號一認就認到啦
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-3 02:44

作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-3 02:52

搞笑 就算直接抒情 都係你經過件事 有左六何 先會發生
你開帖話 以前d人好勁 <~ 唔係有左何人 呢到係電腦入面既vlan平台 唔係有左成件事 ?
你嗡緊乜@@ 中文勁得濟?
我想問下你 如果六何你一樣都無 我想問你點抒情 你知唔知抒情文乜黎?
就連你最簡單既 (how) 如何你會係vlan 寫篇咁既帖 搞咁耐就係問緊你 你話緊邊個?
即係你串全vlan 咪講明 或者 定你想講某個人某件事呀 ?
但係果日先嬴完你 ? 你話全vlan ? 仲要係得2個咋喎 走左1個隊友 .....
果日你第一條村輸 咁計 你應該唔止輸比我啦 仲有我個隊友 仲有沙村啦 .. 咁你開個帖黎 本身個目的咪無左囉 咁見你咁有道理 咁你係唔係知錯能改先? 咁你幾時 做個寫反封道歉信比全vlan?
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-3 03:00

咁白痴既野都講得出
你無經歷 無 What When Why Where Which Who
想問你點有情感描述 你一出世就識感嘆 咁你幾歲學講野 你一出世識好似今日咁 ?
你出世就識哂全世界既野既 ?  ( 你明唔明講左幾頁 係想你交代下 你篇抒情文係點黎 ? 即係 你係咪ff 有人對你有敵意 你感到威脅就寫篇咁既野 ?  如果係咁 你咪早d講  )
作者: IyE_魂    時間: 2015-6-3 17:10

引用:
原帖由 ヾ茉莉茶. 於 2015-6-3 03:00 發表
咁白痴既野都講得出
你無經歷 無 What When Why Where Which Who
想問你點有情感描述 你一出世就識感嘆 咁你幾歲學講野 你一出世識好似今日咁 ?
你出世就識哂全世界既野既 ?  ( 你明唔明講左幾頁 係想你交代下 你篇 ...
就是 寶寶就是真理
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-3 19:34     標題: 回復 27# 的帖子

佢篇野 根本記敘文章黎 係佢自己死要講係抒情文
你唔鋸咪講白D 講到唔咸唔淡咁 即係乜意思啊 ??  真理??
仲有你同隻離別 推完個帖未? 即係咁 你地覺得 好好玩?
作者: IyE_魂    時間: 2015-6-3 20:57

引用:
原帖由 ヾ茉莉茶. 於 2015-6-3 19:34 發表
佢篇野 根本記敘文章黎 係佢自己死要講係抒情文
你唔鋸咪講白D 講到唔咸唔淡咁 即係乜意思啊 ??  真理??
仲有你同隻離別 推完個帖未? 即係咁 你地覺得 好好玩? ...
支持你啊 咩唔鋸啊 寶寶寶寶啊
作者: _無影=]    時間: 2015-6-3 22:20

寶寶就是真理 :lol
支持寶寶!!!
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-4 16:39     標題: 回復 29# 的帖子

收皮la 咁鐘意推帖
正一狗黎~  
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-6-4 16:41     標題: 回復 30# 的帖子

你真理d KEN 哥 WO.
唔講以為全vlan你最大.
作者: _無影=]    時間: 2015-6-5 02:08

真心覺得你好勁,打左成篇咁多文字既野出黎....
冇意傷害你,如果有咩令你唔開心既,我道歉>.<
ps:小弟只係路過,太耐冇睇人地既帖子,只想熱鬧下....小弟都係睇睇帖子算~.~

作者: Lancsley    時間: 2015-6-5 03:07

針死佢啦你地@@
比人有個落台楷啦xdd
作者: A-Lin☆    時間: 2015-6-26 19:25

請勿引起罵戰 如果吾係逐一扣分
作者: ●Ace    時間: 2015-6-27 13:00

成半年無玩火影..
一玩又見到你個笑料亂黎狗
你有幾多料我真係好想知....
你最叻咪又係成班狗FD圍人
比人圍就係到吠.....吠完比人串又撩人11...
你除左甘樣仲識咩?????
料?好認真..真係唔見 :(
唔好撩我11啊..我唔敢接...
你甘多料..我淆:'( :'( :'( :'(
作者: ●Ace    時間: 2015-6-27 13:01

睇番你近排都出左名啦 :lol

對唔住.大名人........ :'( :'(
作者: 亂黎=]    時間: 2015-6-28 04:11     標題: 回復 35# 的帖子

Lin姐
又有D無謂人係到撩皮嘈架
你搞搞佢啦
呢條友已經廢到我唔想理佢
麻煩晒你啦 Lin姐
作者: 亂黎=]    時間: 2015-6-28 04:13

講多幾句
呢條友前言不對後語
好擔心佢點樣出黎搵食
其實回個post一埸機
唔洗連講句野都幾緊張
(ps)冇心嘈交
作者: 火火天南㊣    時間: 2015-6-30 18:14

有冇人記得有過 水記 狼牙 黑皮鞋 巴積克 月夜 技術與我 隱青 藍鳥 夜神月 紫醉金迷 天使的節奏 神風 空格 夜之少女呢d勁人我只是路過的
我係想當年的走場王子 - 火火天南@@
作者: ♥Lok神    時間: 2015-6-30 18:54

[quote]原帖由 火火天南㊣ 於 2015-6-30 18:14 發表
有冇人記得有過 水記 狼牙 黑皮鞋 巴積克 月夜 技術與我 隱青 藍鳥 夜神月 紫醉金迷 天使的節奏 神風 空格 夜之少女呢d勁人我只是路過的
我係想當年的走場王子 - 火火天南@@ ... [/quote
zzzzzz 你講緊乜勁阿
話明新人 點比d玩左耐既人阿
作者: ♥Lok仔    時間: 2015-6-30 19:09     標題: 回復 41# 的帖子

佢講個D人   唔係係我地之下加咩 0.0
作者: ♥Lok神    時間: 2015-6-30 19:14

引用:
原帖由 ♥Lok仔 於 2015-6-30 19:09 發表
佢講個D人   唔係係我地之下加咩 0.0
全部都係你d 細叔伯黎架
咁畢無禮貌既你
作者: ♥Lok仔    時間: 2015-6-30 19:19     標題: 回復 43# 的帖子

咁又係細叔伯  聽講你比個藍鳥? 鳥哥? 5比0? 係5係啊
作者: ●Ace    時間: 2015-7-3 16:46

:Q :Q
要醫病就要搵個源頭先醫得好..
要封都封你個傻仔先啦 明明就係你個傻仔係到撩交嘈..
仲要係到扮可憐唔係搵交嘈..你講完自己都唔笑既....
我係廢啊..你吹咩?????
但都唔覺得你個傻仔勁 :lol
得把口係到吠....

仲有.我點搵食都唔洗交代比你聽啦...
唔通我識如來神掌又話比你個傻仔聽咩
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-3 17:36     標題: 回復 45# 的帖子

其實你係呢個PO邊到搵我到撩交嘈
第一
呢個POST既主題你又帶唔到
第二
人地個POST又唔係講緊我
咁係邊個撩皮先呢
如果要搵源頭黎醫病
你應該第一個去
唔好將自己既毛病帶比人先係嫁麻
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-3 17:43     標題: 回復 45# 的帖子

同埋你知唔知咩叫得把口
唔知你可以照照鏡先....
照完你就知咩叫得把口嫁啦
係你前幾個回覆個到睇
你又要話我冇料...之後就話我有料...
咁其實係咩呢...
OK~~呢到可以唔理...
不過你廢已經唔係新聞...唔洗加以強調自己廢
我唔勁亦都唔係新聞...亦都唔洗你講...不過只係比你強小小而已....
係遊戲裡面 定強弱本來就係以單挑黎定斷實力:handshake
不過你都唔洗講到明唔打11搵定後路比自己~~
因為我根本唔會同你呢D人打:handshake
以閣下說法
你就係個個只會咀炮(即係得把口)既人
多謝你陪我玩樂
作者: 黑皮鞋    時間: 2015-7-4 16:41     標題: @@

引用:
原帖由 火火天南㊣ 於 2015-6-30 18:14 發表
我係想當年的走場王子 - 火火天南@@ ...
@@ 原來重有人記得D舊人
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-4 23:11     標題: 回復 48# 的帖子

點會冇人記得你
呢排忙緊咩
作者: 黃一飛    時間: 2015-7-5 22:19

Hi

強帖留名
作者: ●Ace    時間: 2015-7-8 12:56

引用:
原帖由 亂黎=] 於 2015-6-28 04:11 發表
Lin姐
又有D無謂人係到撩皮嘈架
你搞搞佢啦
呢條友已經廢到我唔想理佢
麻煩晒你啦 Lin姐
第一:
你自己睇啦..我都唔想講你有幾柒.
自己撩完人比人開POST小..仲話無撩皮.你都幾LUN好笑
第二.
我強調我廢..系因為我唔似你甘狗..
成班狗FD圍完人村就叫勁??
如果11睇到邊個勁既....
甘現實出黎隻秋就得啦.洗乜吹雞?洗乜有黑社會?
你諗野會唔會膠左小小..
第三..你勁我小小哩樣.見人見智啦..
你拎個新手黎比...我都唔知比咩反應你好.
你要認叻...甘比你叻曬啦..滿意未??????
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-8 16:29     標題: 回復 36# 的帖子

第一
我比人開POST會同你扯上關係...
除非你係開POST個個本人嫁姐....
你又唔係丫...
第二
我想講係冇撩你皮....
你自己要中個頭埋黎
調返轉想話我撩你皮??
定係柒左想搵位落台....
第三
遊戲裡面定個人強弱唔係打單挑
咁個模式要黎做咩 ?
加上而家係講緊1ON1
關咩吹雞 黑社會事
你明白咩叫吹雞同黑社會未...??
第四
其實唔係我想拎你條廢柴黎比....
係你自己話唔見得我有幾強...
但而又粒水唔敢接任何挑戰...
只會係字面上咀炮....
所以我話比你強小小...
就係呢份勇氣....
你連係一個網絡上既挑戰你都咁...
仲學人講現實 ??
作者: ●Ace    時間: 2015-7-15 13:24

你比人開post..梗係同我有關係啦..
我睇到呀MA.....人地用佢既方法表達意見..甘我咪用我既方法去表違咯 \
你講到係我開POST吊你個傻仔既話..甘我咪認咯..你最叻屈人架啦
你撩唔撩皮哩樣我就唔知啦..唔撩皮就唔會比人開POST吊啦.
個模式係到唔一定要用既...仲有個模式叫單一玩家..你唔去用??
我睇你理解都未理解到我既問題..算啦..同你講野都係曬尻氣....
另外.邊有人好似你甘唔知醜.係到認叻......
得啦得啦..你叻啦...比個GOOD你.....
我強調下先..勇氣唔係無..係唔想係你身上浪費時間..
1秒都覺得多....你明未????
仲有啊.人地勁人起碼唔會似你甘膠先啦:lol :lol 係到吠......
通常D係到吠既人..真係唔覺得佢有幾勁..你知講緊你架啦....
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-15 20:37     標題: 回復 53# 的帖子

其實我真係覺你好前言不對後語....
仲要係到玩埋自問自答
其實你想做咩姐
要魚我唔係咁嫁
又要話唔想晒咁多時間係我身上:L
一秒都覺得多...
但係又要打篇野出黎...
丫老闆....你連基本做隻咀炮狗都做唔到...
仲係到打篇野出黎...??
真係唔好死都要拿渣沙啦好心你
好肉酸丫你:L
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-15 20:40     標題: 回復 53# 的帖子

做你對手本來已經覺得好悶...
要諗點駁我都要諗幾日先諗到
而家仲要玩自問自答封後路 ...
想比個下台楷自己??
作者: 亂黎=]    時間: 2015-7-15 20:46     標題: 回復 55# 的帖子

仲有唔好覺得自己D時間好寶貴先得嫁
咪又係日日係到打機
D時間咁寶貴就唔好只係個POST到拿渣沙....
堂堂正正打返埸好過啦
現今社會冇錯係精人出口笨人出手
口才好既係人村
不過我真係睇唔出你有D咩村
踏踏實實打返埸啦
作者: 秒殺=]    時間: 2015-7-15 23:35

笑左,不過打咩機都一定有雷人,何必要POST文??
作者: 迷迭香〝    時間: 2015-7-16 21:28

引用:
原帖由 火火天南㊣ 於 2015-6-30 18:14 發表
我都算係舊年代既玩家
經歷過圍插水記 FUFU GH既年代
水記 黑皮鞋 巴積克 月夜 隱青 紫醉金迷 空格 FUFU  
其他果堆無咩印象

作者: IyE_魂    時間: 2015-7-18 21:25

引用:
竟然唔記得我 呢D有邊幾個勁過我/.\
作者: 火火天南㊣    時間: 2015-7-24 10:23     標題: 回復 59# 的帖子

係wo 我忘記了你>>.<<
作者: ヾ茉莉茶.    時間: 2015-7-24 17:56

引用:
原帖由 IyE_魂 於 2015-7-18 21:25 發表

竟然唔記得我 呢D有邊幾個勁過我/.\
笑左 得藍鳥 都無你  以前藍鳥成日孖住你
呢個故事教你做人唔好太低調a.a  適當時候要高調a.a
連空格都榜上有名 係冇你.... 隨左笑 仲可以點
作者: 0989076    時間: 2015-8-6 03:36

個個都好多理由A_A LM下先

作者: 前田乂敦子    時間: 2015-8-13 00:23

EEEEEE
冇玩咁多年 今時今日仲有人吵交既~~睇來我地老啦
作者: 紫醉金迷〃    時間: 2015-8-13 21:41

呢到d人好惡呀
作者: 夜月x駿儿    時間: 2015-8-21 23:10     標題: 哈哈

作者: 四天王小智    時間: 2015-8-23 22:31

懷念好不=
作者: 加士伯    時間: 2015-8-25 18:39

舊年代既玩家留名
作者: 神的禮物    時間: 2015-8-26 23:27

原來我都是無名,sad,原本果班渣渣都失踪曬,連果班鳥都唔見埋,唉
作者: edwich13    時間: 2015-9-26 07:36

係囉 依家啲新人都吾夠啲老手勁 咩世界?
作者: 你天真嗎    時間: 2015-9-30 23:06

引用:
原帖由 神的禮物 於 2015-8-26 23:27 發表
原來我都是無名,sad,原本果班渣渣都失踪曬,連果班鳥都唔見埋,唉
傻仔神的點會有你名
作者: _無影=]    時間: 2015-10-11 22:26     標題: 回復 68# 的帖子

神手ed仔係到哦 ,仲以為冇舊人tim
我今日先玩返

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0