標題: 云少爺 比ac未? [打印本頁]

作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 15:37     標題: 云少爺 比ac未?

比ac啦  有哂RP 有哂圖,仲唔認輸,仲話自己一早羸左,你係咪傻左
作者: 云少爺    時間: 2015-4-26 15:57

我未打過11 你係到話5死都計完場 你死左5次我以為完左WIN左你 最後果次係我9係中路行 你出技先架炸 不過你狗得我 我豪俾你 真心你好**粗口**廢!AC俾你 PW 132311741 你係就打多場 唔好係到扮野啦 睇你條**粗口**樣都係狗多架啦 廢人
作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 16:12

你D藉口都幾ON.9 有1殺係我殺完你 之後我比砂塔殺左.你就當自己殺?
你覺得我死左5次 你WIN左 你唔走 你仲係到玩? 同埋我出技先又點  .前4殺我都等你出啦
你玩到出甲龍先肯出 同埋我狗D咩?
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:15

唔同你講咁多 係打多場 你夠做俾多個AC你
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:20

同埋你唔CAP埋D對話 我以為WIN左果陣 同你講過 AC都唔**粗口**要你架 垃圾真心都唔知要你個AC做咩 原全唔明你小朋友咩心態
作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 16:24

咁你咪自己開個RP  自己CAP圖囉 垃圾
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:26

都話打多場! 唔係怕啊 小朋友 輸打嬴要!?講垃圾 我同神K講完 人地都話你先係... 你唔係諗住唔認啊-.-
作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 16:27

你點知你以為WIN左姐..都未完場..我9知你咁ON.9以為WIN左呀  咁你仲係到玩WO..同你心靈相通?
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:28

咁打多場囉 俾多個你認為有用既AC你啦
作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 16:30

OKOK 你開////////
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:32

我而家玩緊 你等等先 就完場
作者: ★離别☆    時間: 2015-4-26 16:42

加油 ........
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:46

我而家開你場////////////////////////////
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:46

我而家開 你入場////////////////
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 16:58

你入得未///////////////////////////////////
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 17:00

點啊你 開左好耐啦////////////////////////////////////////////
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 17:04

唔係失蹤人口組啊-.-你認左頭打多場架喎
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 17:18

等到你發毛啦 係咪唔打架 我等住俾多個AC你啊 你快9D啦 67
作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 17:29

玩緊.....................................
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 17:31

幾耐\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\俾個時間黎 我足足等左你9個字 我諗你差唔多完得場架啦
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 18:10

都玩幾耐架喎你 唔打就算 //////
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 18:22

今日又見識到咩叫輸打嬴要啦!!!!!!!高手
作者: 絕對唔會射    時間: 2015-4-26 18:47

出街,,,下次先..........
作者: 4少爺    時間: 2015-4-26 18:52

你鐘意啦 不過下次我未必SO你姐

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0