標題: 玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy) [打印本頁]

作者: 垃圾廢影    時間: 2014-12-19 22:19     標題: 玩生化狂潮 小心無品玩家 (ccyccy)

話說 同人玩呢個 生化狂潮   開波就同一個新手一齊做捉     打到無幾耐  佢掛左   咁岩我又殺左條友  但佢比我殺左無耐就彈左GAME  之後一直由我1打3   打到差唔多6分中 個陣就爆得入人   GE時候   佢地就雙修   一開波無幾耐  未殺人前已經講左禁  小心以下無品人物 ccyccy

作者: abc3388    時間: 2014-12-20 15:52

雙修是咩意思...........................?
作者: 夜月白狼    時間: 2014-12-20 15:57

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-20 15:52 發表
雙修是咩意思...........................?
兩個人維修- -
作者: abc3388    時間: 2014-12-20 16:06

引用:
原帖由 夜月白狼 於 20/12/2014 15:57 發表

兩個人維修- -
兩個人維修會快D ?
作者: 一人一個    時間: 2014-12-20 16:44

雙修又怎樣了?!= =
本來遊戲設計又沒禁止雙修!

作者: 唯愛_古    時間: 2014-12-20 17:41

雙修有咩問題..?
仲以為你係話佢閃去BUG位等完場
作者: 垃圾廢影    時間: 2014-12-20 18:44

你玩過未?      如果人類雙修  做捉個個   就算捉個個爆曬裝同  爆全能都唔會爆得入 仲要我係一個人捉  要重要係大家一開波講左
作者: _delay_n0_more_    時間: 2014-12-20 20:24

單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...
作者: 夜月白狼    時間: 2014-12-20 20:42

引用:
原帖由 _delay_n0_more_ 於 2014-12-20 20:24 發表
單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...
e個圖係單修4爆~_~
作者: x00900    時間: 2014-12-20 23:33

不同遊戲有不同潛規則

呢d規則係基於地圖本身既平衡問題而出現

所以好心未玩過就唔好發評論

就好似我咁
作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 13:29

首先我有點要指出
1:我係話明我係比個500000加攻佢賣錢買野
(我唔清楚d人係睇唔到同盟對話定係有心唔post出來)
你問埋隻咩咩無雙都知道
2:當我真係雙修,我係場主,我無話禁全場都無話禁
不單係我,全場都無出聲就明咩事
去問下d資深生化圖玩家吧,從來無禁,你破唔到只係因為你買錯裝
從頭到尾得你自道自說,禁?
3:可能你新手唔識玩尸啦
全充氣可以攻破後期人玩家?
係有經驗玩家都清楚只要買1~2個扑人技
等人修唔到就點都破到嫁啦

你自己去玩到做尸有d經驗先講啦
仲有:如果我真係你口中咁無品?
我日日開場都有新fd識到?
日日開場都可以玩到?如果真係好似你呢d輸唔起既人
我開場就一早無人入啦

輸唔起既 小 學 雞 朋友仔

作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 13:30

引用:
原帖由 ccyccy 於 2014-12-21 13:29 發表
首先我有點要指出
1:我係話明我係比個500000加攻佢賣錢買野
你問埋隻咩咩無雙都知道
2:當我真係雙修,我係場主,我無話禁全場都無話禁
從頭到尾得你自道自說,禁?
3:可能你新手唔識玩尸啦
全充氣可以攻破後期人玩家?
...
對唔住,我唔清楚 小 學 雞 都係禁既字

仲有問下d同我玩開既玩家
我做尸如果唔係有無品玩家
我到e+都未輸過(做尸)
張圖一向人同尸唔平衡,做尸只要頭5分鐘內搵到人
就尸一定win,你win唔到就明白到係邊個問題
自重啦,仲有自己去試下3~4充氣再買隻滅天斧果d扑人技睇下破唔破到點啦
輸唔起既*小學生*

作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 13:40

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-20 16:44 發表
雙修又怎樣了?!= =
本來遊戲設計又沒禁止雙修!
一人一個...唔洗理佢--佢自己唔識玩尸
玩尸全充氣唔買d扑人令人修唔到既裝
你就明白到佢既技術去到邊啦-_-
唔洗同d輸唔起無技術輸左會屈人既人講野嫁...
作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 13:44

引用:
原帖由 唯愛_古 於 2014-12-20 17:41 發表
雙修有咩問題..?
仲以為你係話佢閃去BUG位等完場
古,唔洗同呢d人講啦...根本哂氣...
佢輸唔起無計--古,你認為後期尸可以全充氣破人點?
佢5個充氣以為高攻就破到哂所有點
呢張圖一向唔平衡,尸只要上到充氣就一定win
基本上玩開既都知道,佢唔買d裝去濕人全充氣由得d人慢慢去修
佢再肥都無可能攻入,再者呢種輸唔起既人我見太多--唔氾哂氣...
作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 13:50

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-20 23:33 發表
不同遊戲有不同潛規則

呢d規則係基於地圖本身既平衡問題而出現

所以好心未玩過就唔好發評論

就好似我咁
係好似你所講既咁平衡性係有問題
你玩一次呢張生化就明白
佢輸係因為佢唔識玩嫁啦...
呢張圖一向平衡問題在尸太強(後期)
佢玩到後期唔識買裝輸左就屈人呢樣吹人果樣
話說有d回呢個post既都係我fd可能有d唔公平
唔信我今日都會開呢個玩,你入來玩就明白尸輸既可能性
同埋明白到雙修有何不能(注:我果時真係唔係信修去佢個位,只係比裝佢賣錢[但後來發現唔得比左佢會馬上落地無左,同埋人既mp得30佢咁岩攻來我未mp閃2次

])
我唔清楚佢係睇唔到定係唔想睇到同盟既對話,我係話比樣野佢賣買血量的<黃
仲有呢張圖從來係"從來"都無禁任何雙修
當我真係雙修,佢d圖都證明無任何人同意佢禁雙修
加上我係場主,唔信你今日入我個場就明白識玩尸破點同唔識玩尸破唔到點既不同

作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 13:52

各位大大,我今日同樣會開生化圖
證明佢所講既所有野係錯既
同埋證明識玩同唔識玩尸既分別

有意進場!
小弟是ccyccy
作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 14:03

引用:
原帖由 _delay_n0_more_ 於 2014-12-20 20:24 發表
單爆單修, 雙爆雙修
呢類地圖常識黎...
你錯了,你不相信,今日入場玩一次就明白
佢唔買d扑人技,因為普尸有個加速同加75%攻技
開左之後,3隻人都係完全修唔起
唔洗問y我會知道,因為我破唔少
因為後期尸係3秒就full錢仲可以無限咁買書加攻
但係人就唔得,人最高只可以買到6個血量,但係當尸食左7~8本書之後
有個扑人技,3~5隻人都修唔起,因為後期尸太邪惡
佢連扑人技都唔知要買同埋佢有心唔影我係送裝跟住無氣返自己點
就清楚佢咩為人,不信今日可進我場,5人同修我都可以一個尸技秒破信不信由你
作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 14:08

引用:
原帖由 夜月白狼 於 2014-12-20 20:42 發表

e個圖係單修4爆~_~
你好,你有玩過這圖?
所以你應該明白?
呢張圖平衡性係尸比人強n倍吧?
所以你明白攻唔入係邊個問題?(我意思係當我真係雙修)
佢連另外隻完全單守既都攻唔入你相信佢呢個雙修攻得入?
作者: ccyccy    時間: 2014-12-21 14:16

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-20 16:06 發表

兩個人維修會快D ?
講真果句,唔係修快d唔快d問題,
係更根本既問題,佢根本唔識做尸
尸後期買1~2個技能就可以完全封殺人類
因為係可以90%扑到人類修唔到嫁
咁雙人修又有毛用?(當我真係雙修,我講明先由頭到尾我只係比完裝佢回完mp就馬上閃返自己位)
佢係再攻下一波,因為阿進v6用我比佢d錢買左野佢攻唔入先嘈
唔信你叫佢放埋果個位d相出來
佢一定唔會,係因為所有都係事後諸葛
作者: henry24007    時間: 2014-12-21 14:49

講真個句CCY  說好的放上高登呢?又話拍片 起我底?
作者: 097167703    時間: 2014-12-21 14:49

CCYCCY 你點你當年父母冇用避孕套

同你玩生化狂潮 做大鬼 , 明明差D 爆到 , 又番去買野 , 害到其它幾只鬼 爆唔到 (一直都係咁)

重要寸人分數ZZZ

有夠水渣
作者: 097167703    時間: 2014-12-21 14:50

自己比人打死左 , 又話要POST人上高登起底ZZZZ 我好**粗口**驚啊!
話要起底去我老家搵我??  
咪黎囉 我好淆底
作者: x00900    時間: 2014-12-21 16:29

上面兩個99%係分身啦z___z 其實唔洗咁多野講 可以番歸先

啊仲有 097167703 好心你分身都收集多d資料先啦

唔爆明顯係為左食錢啦 係咪腦殘左啊 我成年前玩過一次都知啦

仲有我估唔到會有人回覆我講呢句野v__v"

我呢d都只係用客觀態度來分析

冇足夠既情報 我基本上都唔會講野

至於遊戲呢 我基本上已經冇興趣 都係改game好玩得多

作者: 垃圾廢影    時間: 2014-12-21 18:12

第一    我做捉係唔會睇到你地講咩

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為了買野比佢

第四   係你自己叫我POST   我先POST

作者: abc3388    時間: 2014-12-21 18:52     標題: 回復 25# 的帖子

Lv137 唔易有補重啊.............響post講完發洩下就算啦
驚動版主就唔好啦 ! (路人甲的忠告)
作者: x00900    時間: 2014-12-21 20:28

A-Lin姐上一次發言已經係4號既事v___v"

多數已經太忙 唔會理

而且佢地想嘈咪比下佢地嘈lo

如果唔係日日都咁無聊~_~"
作者: 毛澤東爺爺    時間: 2014-12-21 23:47

版主大大唔會一下清人場(帖)嘅
作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 12:23

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-21 16:29 發表
上面兩個99%係分身啦z___z 其實唔洗咁多野講 可以番歸先

啊仲有 097167703 好心你分身都收集多d資料先啦

唔爆明顯係為左食錢啦 係咪腦殘左啊 我成年前玩過一次都知啦

仲有我估唔到會有人回覆我講呢句野v__v"

...
唔洗同果2個分身嘈-_-
你睇佢地回post係點9唔搭8點人身攻擊就明白都係 小 學 雞 果個種類來啦...
反正我地聽唔明其他物種講野,我地只聽返人話便可以...

作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 12:27

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-21 18:12 發表

第二  係圖2個到你講左句  話E個圖不嬲都係單守  這被我應為你同意左禁雙修   

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為 ...
姐係你應該係好清楚見到我係比左個500000攻佢啦,你有心唔影出來就證明你咩用心啦
仲有沉日問下人?我連續開場加送死,<因為多數做尸係新手
我都係單破,仲要多數破到閃走都閃唔到(因為我個技扑到隻人用唔到技閃)
今日我會再開,再玩多2年呢張圖先啦
同埋問埋d新手玩家,我教佢地點玩尸玩完之後破點情況有無困難
唔好以自己無能為理由走去輸左就吠
作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 12:30

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-12-21 18:52 發表
Lv137 唔易有補重啊.............響post講完發洩下就算啦
驚動版主就唔好啦 ! (路人甲的忠告)
我又無咩所謂
1:錯不在我,大把人證證明係佢輸唔起姐嘛-_-
2:所以玩過呢張圖既人都明白尸只要到到後期有充氣之後
基本上單又好雙又好咩點都好易破到
只係佢無技術唔識買裝佢自己柒就走去屈人無品
唔係話我扮野,如果我叫哂日日同我玩d新手/老手上來回post
新手我都可以同佢玩到各自單破
佢一早回唔到,因為根本係佢自己問題

作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 12:36

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-21 18:12 發表

第三  你自己話買裝比人又唔關自動維修   之後我打人GE時候你又走去修  好難令我相信你真係只為 ...
1k我當你真係睇唔到,但你會見到我係比左個500000加攻佢嫁可?有心唔影出來咩用心呢朋友仔?

2:我係話呢張圖一向唔可以合守,因為一個人起左野,另一個人起唔到野
呢點基本連新手上路玩家試過都會清楚
所以張圖基本禁哂所有對尸不利既因素

3:就算當我真係雙修,呢張圖係從來係"從來"無禁任何雙修嫁小朋友
都話你自己無能就請你下次單尸破點,唔好全充氣<咁有技術?我同班新手尸玩都叫佢地後期買返個滅天斧啦
佢地都可以單破啦,注:係後期:5個100000血量1個8000回血<係單破[[[[[單破]]]]]
所以唔好拎自己既無能輸左就屈人呢樣屈人果樣
作者: 一人一個    時間: 2014-12-22 15:18

個GAME本來都係FOR雙修
僵屍可以4個打1個石場
如果你要單修的話
就一個僵屍打一個石場
作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 17:12

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-22 15:18 發表
個GAME本來都係FOR雙修
僵屍可以4個打1個石場
如果你要單修的話
就一個僵屍打一個石場
不~後期單尸破雙修都無困難嫁...
因為尸後期可以無限加大輸出
但人最高只可以6個100000血量
就算雙修你尸買一個滅天斧,普尸一開技就完屠人類
只係佢自己唔識玩無買技扑人姐..
作者: 垃圾廢影    時間: 2014-12-22 18:28

我睇唔到係比野佢囉
作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 19:44

扮啦,直接放果個時候既片上來lo?
無比野佢,睇住比佢果時自動落地無左
直接cut果個時間條片上來?
致:輸唔起既小學生
我又唔怕,我的確係比個500000星星攻佢
d人為左證明自己無錯就老吹

仲有再講一次從來無人禁過雙修
就算真係有雙修破唔到都只係你自己無能
希望你唔好拎自己既無能去強加人地身上
咩後期尸破唔到雙修?
希望你可以用我方法去破一次後期玩家?
小學生朋友同埋求你睇中文同用d正常人思想諗野
唔好用你自己既小學生智力水平諗野
作者: 古物.帝    時間: 2014-12-22 20:06

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-21 20:28 發表
A-Lin姐上一次發言已經係4號既事v___v"

多數已經太忙 唔會理

而且佢地想嘈咪比下佢地嘈lo

如果唔係日日都咁無聊~_~"
呢個所謂版主之前聲稱自己唔上vlan
作者: 垃圾廢影    時間: 2014-12-22 20:45     標題: 回復 36# 的帖子

我係    係LAST REPLAY 都CAP 的    無SAVE低     的碓無睇到 利申我用飛住黎睇
就當你有囉    唔想同你嘈  事情已過去
作者: ccyccy    時間: 2014-12-22 21:18

哦,當lo吹啦你開post係過左件事1日先開

1:我無做錯任何事,有咩野班由要比你"當"係我做錯事?

2:我真係送個野比佢賣錢,有咩理由要比你"當"我講事實?

3:現時係你自己輸唔起仲惡人先告狀,我又有咩理由要"當"你講過既野無講過?

4:如果你真係可以理直氣壯,咁你又會"當"我係無做錯?

5:仲有,唔想同我嘈?只係e+大部分回post既玩家都係幫我炸下嘛?

好在有玩開生化圖既人同我講聲姐
不過都有d有品既人係會一下子回post就人身攻擊仲講粗口既
係咪?,不過呢d算啦,唔係你算唔想嘈
係我廢事同d輸唔起又唔講道理之後仲要反咬人既無品 *小 學 雞* 嘈
希望你唔好搞錯

最後好心同你講聲

作賊心虛,吹水仲勁過689既你

自己返去好好諗自己呢次吹水有邊到出錯吧

其實下次你不過去小畫家合成圖
我諗效果都會唔錯

作者: 夜集    時間: 2014-12-24 11:23

引用:
原帖由 垃圾廢影 於 2014-12-20 18:44 發表
你玩過未?      如果人類雙修  做捉個個   就算捉個個爆曬裝同  爆全能都唔會爆得入 仲要我係一個人捉  要重要係大家一開波講左
爆全能都唔會爆得入

你低能架??? 你爆全 你係會一下打爆

作者: x00900    時間: 2014-12-24 11:30

爆全能=.=....

二億一千七百萬全能...
作者: SmSsOgD    時間: 2014-12-25 18:20

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=607890&extra=&page=1

ccy都唔係第一次-.-

唯獨是你最多問題...多講冇謂
作者: ccyccy    時間: 2014-12-26 13:13

引用:
原帖由 夜集 於 2014-12-24 11:23 發表

爆全能都唔會爆得入

你低能架??? 你爆全能 你係會一下打爆
所以話...係佢唔識玩尸自己輸唔起姐嘛-_-唔洗同果種輸唔起既人嘈吧兄...
作者: ccyccy    時間: 2014-12-26 13:15

引用:
原帖由 SmSsOgD 於 2014-12-25 18:20 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=607890&extra=&page=1

ccy都唔係第一次-.-

唯獨是你最多問題...多講冇謂
我次次都唔會好似你地呢種人咁"有品"先
上次係因為無人證你地自己fd底老吹
呢次好在有哂人證各種
去問人啦我無品到咁?又會日日開場full到夜?
你自己路三輸唔起就唔好吠啦
怕輸就淆踢
作者: ccyccy    時間: 2014-12-26 15:39

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2014-12-26 13:50 發表
垃圾廢影 on x ?
  爆全能會爆唔入 (笑)
算...件事就咁算啦...
唔好再攻擊佢吧-_-
作者: 一人一個    時間: 2014-12-26 15:47

爆全能力都打唔爆?(恥笑中 )
笑您岸九又怕你嬲!
作者: 殺★手    時間: 2014-12-26 19:07     標題: 回復 46# 的帖子

算吧啦 你條死垃圾 小學B把口又臭又廢   俾人打爆左走又走 邊個到識啦 輸唔起就咪玩 垃圾一個
作者: 097167703    時間: 2014-12-27 13:42

CCY 我係你老母個分身啊

我真係要同你條低能仔講句 : **不良詞語**你老母 , 對唔**粗口**住

你含**粗口**啦CCY  

慢慢做小學生係屋企打下J咪算

死廢柴
作者: 097167703    時間: 2014-12-27 13:44

有種大家現實出黎 面對面 我睇你條ON 9 仔 講D咩

**不良詞語**你老母 點解你父母冇用避孕  , 生你呢個廢物係到害人害己 , 你去打J 啦
作者: 097167703    時間: 2014-12-27 13:46

你個濕尻仔 , 我見你一次 吊你一次

**不良詞語** 你  老 母 , 我唔係分身 , 你有種咪封尻我!?

反正係到咪比你威 , 有種咪出黎傾 , 我吊你老母 睇你面對面會唔會縮

你唔好**粗口**同我講  遊戲洗乜咁認真 , 淆就淆  , 打J啦 吊你老母小學生
作者: ccyccy    時間: 2014-12-29 11:18

引用:
原帖由 殺★手 於 2014-12-26 19:07 發表
算吧啦 你條死垃圾 小學B把口又臭又廢   俾人打爆左走又走 邊個到識啦 輸唔起就咪玩 垃圾一個
你問下人啦小 學 雞,比人破點唔走得,笑死左
喂去開post啦問人啦
仲有當時你地6隻尸捉1個人都捉唔到可以去話係人問題
真係無得輸我無吹水,當時:切膓,沁仲有另外1個路人都話唔會介意做人證當見證
呢次我有腦了事前叫定當事人做人證
唔係比人老屈咪大件事?

作者: ccyccy    時間: 2014-12-29 11:23

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-27 13:42 發表
CCY 我係你老母個分身啊

我真係要同你條低能仔講句 : **不良詞語**你老母 , 對唔**粗口**住

你含**粗口**啦CCY  

慢慢做小學生係屋企打下J咪算

死廢柴 ...
你地果日點無品,系我個場大把人見到啦
係我叫佢地廢事回,廢事同你班 小 學 雞 嘈
自己破唔到人,嘈我?果時有6個人
我破左5個位,你地1個都無破到
仲可以嘈係我錯?小 學 雞,做完唔認仲要嘈生哂
無得救,當日好多人都在場,我當時私人叫哂見到d對話既人做證嫁啦
有4個唔介意,開post?叫我返佢地上來回post?
一班小 學 雞,輸唔起做完唔認

一個做尸廢唔識買滅天斧破人點就嘈
另一個咩咩殺手做尸破完人隻人走得快就嘈,話左開滅天斧係打到人走都走唔到
自己廢就走去嘈生哂
仲有果d一開始講粗口果d無品小 學 雞
果日連充氣都無出過,仲話肥過我?
去問下生化圖既人,我玩尸技術係點啦小 學 雞
仲係最後果個點位都係比我破嫁小 學 雞

作者: ccyccy    時間: 2014-12-29 11:27

仲有啊,想問下___
去問下人得卡希30m果個裝加d滅天斧同邪魔甲破到烈?
下次去吹水用玩耐d清楚d隻game先啦小學人仕
作者: 097167703    時間: 2014-12-29 20:54

CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
作者: ccyccy    時間: 2014-12-29 21:24

講人話先啦
去學下人話果d先啦我聽唔明狗話的
呢到比人開post同回post的
唔係比d非人生物吠嫁:s
啊~sorry...我咁講唔係串緊你..
係串緊全世界所有既狗:s
真係要同世界所有既垃圾同狗道歉
作者: ❤糖糖:)    時間: 2014-12-30 11:15

...輸打贏要.屈人失敗就侮辱人地
作者: ccyccy    時間: 2014-12-30 12:24

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2014-12-30 11:15 發表
...輸打贏要.屈人失敗就侮辱人地
不,係佢地輸唔起講粗口我先反擊
我從來唔會無啦啦走去咁話人唔好拎我同果種無品生物比吧兄

作者: 一人一個    時間: 2014-12-30 19:38

比佢吊 怕佢吊唔起啦 識吊既一定吊到papa聲 個乳吊到變色先正
小學生出盡力個吊得3~5cm 點吊?
最後一句 笑您岸九又怕你嬲!

以上內容止關於吊燒原隻乳豬的過程!

作者: 一人一個    時間: 2014-12-30 19:54

笑 通常得小學生串人果時先叫人出泥(自己都做過小雞一員)
出到泥見到一群小學生  都唔知好嬲定好笑

以下付上神野獸卡一張(據說集合四大神獸卡會有異象出

現)

[attach]238759[/attach]

作者: 097167703    時間: 2014-12-30 20:37

啊 , 對唔**粗口**住各位 , CCY 威脅話要起我底 , 我就想**不良詞語**佢老母 !

你班中一 二 番屋企訓啦 , **不良詞語**你老母 毛都冇**粗口**生齊  , 我話出齊傾 , 如果唔係學生你同我奶地下?  你敢打睹? 唔敢就收皮啦 **不良詞語**你老母CCY

你有種就起我底 我未**粗口**驚過你個小學生 , 唔係就乖乖含**粗口** !

個D路人全部同我行**粗口**開一面啦, 唔**粗口**知頭唔**粗口**知路又學人出氣 , **不良詞語**你老母 你大**粗口**左?

而家同人出氣好**粗口**威?

出黎傾試下?
作者: 097167703    時間: 2014-12-30 20:37

慢慢自HIGH 啦 各位ON 9 , 係VLAN 見**粗口**到我記得 屠柒我 啊 7.7

吊你老母 各位
作者: 097167703    時間: 2014-12-30 20:40

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-30 19:54 發表
笑 通常得小學生串人果時先叫人出泥(自己都做過小雞一員)
出到泥見到一群小學生  都唔知好嬲定好笑

以下付上神野獸卡一張(據說集合四大神獸卡會有異象出現)

...
我好**粗口**驚啊  吊你老母 我係到比你寸下又冇乜**粗口**野所謂~~

反**粗口**正我都係會送句吊你老母比你 , 你吹尻我賬? 入game 見**粗口**到我 咪屠柒我囉

尸吊 你 老 母 , 唔**粗口**鋸?
作者: 一人一個    時間: 2014-12-30 21:19

笑死me
這傢伙太可愛了
個腦得個吊字 無吊不歡?
係遊戲到屠左 好大成就?有錢收?
柒夠未 宅仔
作者: Arthur_Lam    時間: 2014-12-30 21:48     標題: 回復 53# 的帖子

**不良詞語**你老母CCY 你講個4個人在此啊**不良詞語**你老母 你係咪比人打到傻**粗口**左啊 邊**粗口**到有人話撐**不良字眼**你啊 好心你柒少陣當幫忙 出黎同人嘈?帶你去M記食開心樂園餐啊?___學人嘈?得罪人多稱呼人少 收皮啦你CCY
作者: henry24007    時間: 2014-12-30 21:50

你個**粗口**樣CCY唔係話要係高登起尻我底?  高登個POST方唔方便放上黎比我睇下?
作者: henry24007    時間: 2014-12-30 21:52

BTW你好似話李力持比你起過底?李力持本人E家淆哂同你個廢青CCY道歉?  咁我係咪要好驚?
作者: x00900    時間: 2014-12-30 21:54

咁多分身仔都有既....

咁各位分身各自加油吧...
作者: ccyccy    時間: 2014-12-31 13:56

引用:
原帖由 一人一個 於 2014-12-30 19:38 發表
比佢吊 怕佢吊唔起啦 識吊既一定吊到papa聲 個乳吊到變色先正
小學生出盡力個吊得3~5cm 點吊?
最後一句 笑您岸九又怕你嬲!

以上內容止關於吊燒原隻乳豬的過程! ...
老兄你唔係話緊我下嘛-_-?
作者: ccyccy    時間: 2014-12-31 14:01

引用:
原帖由 x00900 於 2014-12-30 21:54 發表
咁多分身仔都有既....

咁各位分身各自加油吧...
由得佢"地"啦...佢地認為全世界好似佢"地"咁低能睇唔出嘛-_-姐係咁錯不在我,咪由得佢"地"慢慢吠唔好同d一味得吹,跌落火堆既無智慧生物嘈
我地係人聽唔明其他生物既說話...
唔好意思...我再一次

侮辱左汪汪狗了:s

仲有我唔怕會

得罪無智力生物:s

錯不在我怕條毛:s

作者: ccyccy    時間: 2014-12-31 14:07

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2014-12-30 21:48 發表
**不良詞語**你老母CCY 你講個4個人在此啊**不良詞語**你老母 你係咪比人打到傻**粗口**左啊 邊**粗口**到有人話撐**不良字眼**你啊 好心你柒少陣當幫忙 出黎同人嘈?帶你去M記食開心樂園餐啊?___學人嘈?得罪人多稱呼人 ...
得罪完人,d人睇清哂事實最後個個正常思想既人都係幫我我都無計嫁
小 學 雞,

得罪人?我係小 學 雞?真係笑死左me
我玩咁耐從來未無品過
你估我係你地呢d咁"有品"咁"正直"咁"輸唔起"咁"有智慧"既唔知咩生物一樣?
你呢種小 學 雞怕咩

得罪?來來去去得把口
輸左道理輸埋人品之後仲要話人地

得罪你先

無得救,輸哂道理比全世界嘈
就去齊昕人地母親?就算全世界見住我無品先都幫我啦 小 學 雞
注:係佢地無品我從來無做過無品野

作者: 097167703    時間: 2014-12-31 21:05

分身 . 分你老母 , 個幾個跟本之前有同個濕尻CCYCCY 玩過 , 知佢幾**粗口**柒ON 9

吊 你 老母 , 係咪分身睇IP 咪知囉 , 講人分身個D 個腦跟本入**粗口**水 , 打J 精上腦?

VLAN 論壇顯示出幾多腦殘 , 吊你 老母 乖乖地讀埋個幾年書出黎打牛工啦 , 一堆低能仔學人出風頭ZZZZ
作者: 097167703    時間: 2014-12-31 21:08

咁多人寸尻你就知你柒啦CCY , 唔**粗口**洗叫你D 同學幫你拖 , 自己有種就自己決解啦 , 比人寸兩句你都受唔起 , 番去訓啦柒頭 , 尸 吊 你老母

威脅話要起我底 就知你幾**粗口**有品? 我怕你起**粗口**完我,你負唔起 ZZZ

求起

說好的當天POST 上高登 起我底 呢 ?? 去了那 , 求LINK 7.7

btw , 過馬路小心d
作者: ccyccy    時間: 2015-1-1 00:54

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-31 21:08 發表
咁多人寸尻你就知你柒啦CCY , 唔**粗口**洗叫你D 同學幫你拖 , 自己有種就自己決解啦 , 比人寸兩句你都受唔起 , 番去訓啦柒頭 , 尸 吊 你老母

威脅話要起我底 就知你幾**粗口**有品? 我怕你起**粗口**完 ...
好似我昆你條無腦生物咁
我受唔起?e+係得你果d"朋友"支持你
所以回post既都係支持我啊小學生
不過唔怪你你睇唔明人既字
作者: ccyccy    時間: 2015-1-1 00:57

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-31 21:05 發表
分身 . 分你老母 , 個幾個跟本之前有同個濕尻CCYCCY 玩過 , 知佢幾**粗口**柒ON 9

吊 你 老母 , 係咪分身睇IP 咪知囉 , 講人分身個D 個腦跟本入**粗口**水 , 打J 精上腦?

VLAN 論壇顯示出幾多腦殘 , 吊你 老母 乖 ...
多個腦殘?姐係個個回post既都係話你條無腦生物有問題"
不過都岩,你地無腦嫁嘛點識分岩同錯?
返去玩下生化到你破到點先吠啦
同埋我唔係唔識講粗口:s
對你講粗口?笑死lu哂口水啦,無腦既你:s
你gag得明粗口係咩咩?不過唔怪你
唔係人類既生物走去學人既文化
係差n皮嫁啦
作者: x00900    時間: 2015-1-1 07:52

分身加油加油  IP 根本做唔到實證

同網絡供應商申請浮動IP 咁你次次登入都會唔同

最簡單 睇你上論壇時間同註冊時間z_z 一目瞭然

最多咪睇埋你發過幾多貼子z_z 就算果d唔係分身 呢到所有長上論壇既人都話係架啦

你爆咁多粗 明顯唔係做d咩好工啦 講野就任你講架姐 講到自己係中共高官都得啦你

同埋呢d唔係叫搵fd出來幫 係以事論事 唔好針對個別人士既舊有形象作評論 呢d叫偏見
作者: ccyccy    時間: 2015-1-1 12:20

不...有d都無再回
你問之前回既古同壬無吧我叫左佢地唔好回
同d無品人對嘈哂時間
同埋x00900,唔好回得咁急
你唔見佢次次回post都係要等d時間先回?
人地比我地講中哂d無品地方好無引嫁...
所以先要花d時間諗下d人既粗口/所謂佢地既道理a_a
同埋當日佢地無品果時.大把人在場,當時有路人都見住嫁:s
同埋前2頁佢地都認佢地無品但係照講粗口
作者: ccyccy    時間: 2015-1-1 12:21

引用:
原帖由 097167703 於 2014-12-29 20:54 發表
CCY 係我唔岩 , **不良詞語** 你 老 母  對唔住 , 你去訓啦柒頭

叫你出黎傾就縮 7.7
呢到,講咩果條/果"班"?小 學 雞都係輸哂
根本佢地都知自己係有問題,但係小 學 雞係唔會同你講人既道理嫁嘛a_a比人地諗下點用佢地d歪理去吠再回吧...

作者: 一人一個    時間: 2015-1-1 17:55

金正恩祝您元旦快樂!
    / ̄ ̄ ̄Y ̄ ̄。 \
   l         l
 ヽ,,,,,/  ̄ ̄ ̄ ̄ ヽノ
 |:::::        l
 |:::   __     |
(6   \●      ●  丨
 !       )・・(  l
 ヽ      (三)  ノ
 /\       二 ノ
/⌒ヽ. ‘ー — 一 \
l    |          ヽoヽ
作者: ccyccy    時間: 2015-1-1 23:16

引用:
原帖由 一人一個 於 2015-1-1 17:55 發表
金正恩祝您元旦快樂!
    / ̄ ̄ ̄Y ̄ ̄。 \
   l         l
 ヽ,,,,,/  ̄ ̄ ̄ ̄ ヽノ
 |:::::        l
 |:::   __     |
(6   \●      ●  丨
 !       )・・(  l
 ヽ      (三)  ノ
 /\       二  ...
再一次想問...你唔係話緊我下嘛-_-?
作者: x00900    時間: 2015-1-2 18:12

有冇睇過金正恩大冒險??????
作者: 097167703    時間: 2015-1-2 21:51

註冊日期:2014-2-26
**不良詞語**你老母

又話威脅要post 高登起我地底 7.7

等緊你 , 你個肺有聲帶?

定係你高登會員都冇?

上次比你起底個位叫李力持?? 真係好能神奇啊 吊你老母

下次咪比你搞到變李嘉誠? 吊你老母 你作文一定100分
作者: 097167703    時間: 2015-1-2 21:52

CCYCCY我唔係吊緊你,係你伯母

我唔差在多個契仔 7,7
作者: 097167703    時間: 2015-1-2 21:53

我有時係偏激左D , 但唔好能起我底啊 

最多咁 , 我同你講:吊你老母,對唔住
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-2 21:59

___ccy 快柒D post你高登起底帖啦性愛你娘親啊 我個F5就快按到爛啦 好驚驚啊好期待啊 你娘親養仔千日用仔一時咋 快柒D做野啦 速度與激情(冇高登帳就快D出聲啦!!!!!!!!
作者: henry24007    時間: 2015-1-2 23:01

係咪要睇注册日期?睇完可唔可以話我知我幾時注册架?打手
作者: henry24007    時間: 2015-1-2 23:09

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-1 23:16 發表

再一次想問...你唔係話緊我下嘛-_-?
**粗口**樣高登POST呢?  放上黎睇下OK?等我仲驚左咁多日
作者: 097167703    時間: 2015-1-2 23:35

一個2014年開ac既___屈一個2009 係分身
吊你老母 , 點解你伯母當年冇避孕 , 生你呢個畜生害人!
作者: x00900    時間: 2015-1-3 07:57

henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發貼數只有19
全部都係呢個貼回

3個人的回覆間隔時間甚少 加上用詞及發言態度極其相似
可直接判定為分身 事實就事實 冇得屈既 好過你一味只係識講粗口

雖然我都知點講之後你都一定會講粗口回應 證明左你既人格係何等差

你講咁多粗口亦證明左你讀書都唔好得去邊 只係識爆粗 EQ低到爆

朋友 你啊爸啊媽有冇教你唔好爆粗架 冇d家教

你又何來證明到佢係畜生?=.=

同埋87樓 post起底貼同性愛佢娘親有咩關係... 九唔搭八  你思覺失調?

3位分身 算了就當你地唔係分身吧

成日都 吊人  你地唔通係貓貓狗狗? 見到異性就衝埋去

真係好有問題 x_x 連講對唔住 都要吊人 證明左佢完全控制唔到自己既性慾

實屬恐怖 政府真係要滅殺呢d影響社會安寧既"人類"
作者: ccyccy    時間: 2015-1-3 13:35

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 07:57 發表
henry24007  09年2月17日註冊 上線時間只有10小時 發貼數只有9
全部都係呢個貼回

Arthur_Lam 11年4月16日註冊 上線時間只有1小時 發貼數只有2
全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發 ...
所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
一班小 學 雞來,你同佢認真就哂氣了
你會唔會玩一張圖自己廢win唔到反而走去吠同組廢
最後比全場人話佢地有問題都仲要粗口吠?
你唔見佢/"佢地"次次比我/"你地"?回完post之後都要過2~3日/以下時間去諗下點回post咩-__-?
同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂
佢個電腦ip經比人起左出來,所以你見我廢事同班腦殘人仕嘈就明咩事a_a
作者: 097167703    時間: 2015-1-3 19:24

對唔**粗口**住 , 我覺得你兩位簡直係ON 9 形容
我又唔**粗口**同你D ___ , 吊你伯母兩句你就起哂鋼?

我放工就泥寸尻你一句 , 爽

你奈我**粗口**何乎?
作者: 097167703    時間: 2015-1-3 19:26

冇 CCYCCY你講咁**粗口**多大道理冇用架? 
果日同場 8個人 5個我FD , 成場聽你尻吹都夠

你做人都幾**粗口**失敗 , 吊你老母 回咁尻多都係為左證明你自己好**粗口**有品 好**粗口**高尚 , 但你人柒就係柒 , 唔好自HIGH

好似你講咁**粗口**多去自HIGH , 不如我直接吊你老母 
作者: 097167703    時間: 2015-1-3 19:29

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 07:57 發表
全部都係呢個貼回

全部都係呢個貼回

097167703 09年2月23日註冊 上線時間只有17小時 發 ...
嘩我吊你老母  x00900 , 我玩VLAN 你仲未小學畢業啦 柒頭

知唔知點解我玩咁**粗口**耐先得19個貼 , 我平時好**粗口**低調架 ,不能過你個濕尻FD CCYCCY 話要威脅起我底 , 又話要出POST , 我先吊佢老母

見能到你呢D 畜生係到扮正義 , 真係唔**粗口**爽 ,講咁**粗口**多, 你轉個頭今晚又係去睇THISAV , 吊~ 

作者: x00900    時間: 2015-1-3 20:03

哈哈哈哈

原來年齡係咁重要 其實細過你 EQ同IQ冇你咁低咪得

串人書都未讀完就同佢嘈既人 多數都係D只係識得強詞奪理既人

就好似你咁 全部都係粗口 同埋你可以拎真果個AC出來咁講未

12Lv話 你自己玩vlan果陣 我仲未小學畢業 唔好笑死人好冇 z_z
(想我拎vlan玩既ac出來都得 叫[CJB]_00900 最少高過12lv就是了~~)

未小學畢業係邊個? 朋友

其實拎你個正ac出來講野 咁我咪輸晒lo 係咪先 玩vlan資歷高過我

對vlan同vlan d人有幾了解 緊係你勁過我啦 問題係你有冇證明可以證明你係vlan耐過我先

有既 盡管拎出來 唔好客氣~~~

朋友仔 就算你原本係幾岩都好 你而家根本都輸晒 最少係呢個貼到輸左

就算你做好事 人地屈你做壞事都得 只要周邊既人信服就得 所以我根本懶得理你d冇用既發言

我每次發言只會站係有利既立場發言 係不利既立場發言輸左只會令自己名聲大損

最後講多幾句 原來你覺得自己係系到串緊人

我只係覺得你係到獻醜 展示比人睇自己幾咁冇家教

你仲要話爽 證明自己幾咁自虐

係我既話 冇好高lv既ac都唔會再出來講野lo 唔好得把口 拎d真材實料出來睇下 好冇?

好似法庭判審咁 得把口係到講 又冇人證又冇物證 邊可能勝訴?

吊人老母好重口味架 唔好再吊啦  最多講吊你 咪算lo
作者: henry24007    時間: 2015-1-3 21:51

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 20:03 發表
哈哈哈哈

12Lv話 你自己玩vlan果陣 我仲 ...
咁多偉論暗示你IQ比正常人低且我要比膠你?
作者: henry24007    時間: 2015-1-3 21:53

引用:
原帖由 x00900 於 2015-1-3 20:03 發表
哈哈哈哈

我冇睇錯你好似0LV?  你又真係幾有天份話12LV低既
作者: henry24007    時間: 2015-1-3 21:58

引用:
哈哈哈哈

'原來你覺得自己係系到串緊人'E句  人地有話覺得自己係串緊人咩? 一直都係你自己自作多情,
BTW我就真係覺得你自己係到獻醜

作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-3 22:00

上ipve vlan嘅時間先代表到一個AC玩左幾耐? 真心鬧你ON **不良字眼**驚你嬲...次次小學作文甘回人 x009你扮到甘高尚好似你唔識講粗口 我地講唔講粗口都在乎於對住咩人 對住人緊係以禮待人 對住你班"人才"唔用下粗口都擔心你睇唔明 你都知on**不良字眼**嘅智商低啦 我地緊係要就下你地D EQ同IQ程度啦 唔好睇完又喊住揾媽媽投訴比人蝦 小 學 雞你做完功課未啊快d番去做功課啦
作者: henry24007    時間: 2015-1-3 22:01

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

所以你都見我無回佢地只係回返你地d"正常人"既post就明咩事
你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
嘩我吊./..真係驚到要立即跳樓自殺
作者: henry24007    時間: 2015-1-3 22:06

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-3 13:35 發表

你唔見佢/"佢地"次次比我 ...
'同埋佢地唔信姐,高登果邊同樂古果邊都post哂' <<姐係咁,你放個POST上黎,等我淆下底得唔得?
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-3 22:14     標題: 回復 92# 的帖子

CCY大神請問你所謂嘅高登同樂古帖係邊 求你post link比我地觀賞一下啦 點解F5按到爛多未見你有帖啊 係甘要你D FD幫回 自己唔敢面對啊?又話起我地底
作者: 097167703    時間: 2015-1-3 22:18

求LINK , 柒頭CCY

講咁**粗口**多 , 怕你落唔到台

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0