標題: [分享] STEAM正版L4D2 多人戰役插件包 (更新#6) [打印本頁]

作者: ltw1204    時間: 2014-1-9 01:00     標題: [分享] STEAM正版L4D2 多人戰役插件包 (更新#6)

首先,我都只係試用sourcemod一個星期,完全係個新手,我唔排除插件內有bugs(暫時我用係冇問題)
最有可能出現嘅係bot_l4d_fixed.smx (喺 addons/sourcemod/plugins 入面會搵到)

我只係分享並非各種插件嘅原創者,安裝上出現問題嘅可以喺度問,但插件bugs問題請自行搵解決方法/放棄用我分享嘅插件

插件只係用於戰役模式

*****************插件包詳細內容請到#6****************

安裝Steps
1.於STEAM內安裝Left 4 Dead 2 Dedicated Server (見下圖)

[attach]223375[/attach]

2.下載[attach]223374[/attach]並解壓縮出兩個files: addons 同cfg

3.於STEAM開啟L4D2遊戲,揀"選項"->"鍵盤/滑鼠",開啟"開發人員命令列" (見下圖)
[attach]223377[/attach]

4.是但開/加入一個遊戲,喺遊戲內按鍵盤"~",並輸入"status",抄低你個名後面既Steam ID (見下圖)
[attach]223378[/attach]

5.打開addons,入去sourcemod->configs,搵到admins_simple.ini並打開,
   將最底個行嘅"STEAMID"改成為你自己既Steam ID, 例如"STEAM_1:0:12345678", 最後儲存

[attach]223376[/attach]

6.將兩個file,addons 同cfg如下圖放到Left 4 Dead 2 Dedicated Server/left4dead2 內,並覆蓋原有檔案
   (P.S.請先自行備份檔案)

[attach]223379[/attach]

7.開啟Left 4 Dead 2 Dedicated Server,啟動伺服器(見下圖),再入L4D2遊戲,喺畫面右下角加入返自己既伺服器就完成

[attach]223382[/attach]

P.S.若果你跟足上面安裝但於遊戲內按鍵盤「-」、「=」又或者「O」都無法打法admin menu,姐係喺admin設定上出現問題,請參考其他post有關admin嘅設置教學

注意

若果你電腦用嘅係固定IP,咁照上面做就已經OK

但係如果你用既係浮動IP,咁就仲有野要設定

1.開啟Left 4 Dead 2 Dedicated Server,啟動伺服器,抄低伺服器嘅IP位置 (見下圖)

P.S.若果你每次重新開機後伺服器嘅IP有唔同(其實應該一定),你都要再一次修改DMZ設置

[attach]223380[/attach]

2.根據你自己既路由器(router),進入路由器設定畫面,啟用並修改DMZ設定,我以路由器TL-WR841N作例子 (見下圖),進入http://192.168.0.1/ 並輸入帳號密碼登入

P.S.因為各種路由器都有唔同嘅登入網址同帳號密碼,唔識嘅可以睇吓路由器機身有冇寫、睇說明書又或者上網search路由器個名搵下
[attach]223381[/attach]

完成

作者: RDiver    時間: 2014-1-10 02:49

引用:
原帖由 ltw1204 於 2014-1-9 01:00 發表
首先,我都只係試用sourcemod一個星期,完全係個新手,我唔排除插件內有bugs
最有可能出現嘅係bot_l4d_fixed.smx (喺 addons/sourcemod/plugins 入面會搵到)我只係分享並非各種插件嘅原創者,有問題嘅請自行搵解決方法/ ...
你有幾樣最重要既野無講清楚:

1. 整得整合包(難聽d「傻瓜包」)就應該列出當中所有插件名稱同對應功能,以便用家瞭解,日後可以自行更新甚至移除。一旦插件失效,影響到伺服運作,用家根本無從考究。你雖然講明唔負責,但你點叫人放心去用呀?

2. 針對正版既管理員設置涉及兩個檔案:admin.cfg 同 admins_simple.ini,你剩係教人改其中一個,管理員權限應該都無法使用,出唔到 admin menu。

3. 修改 CFG 既方法同有關參數既說明(包括 server.cfg)又無提及,好難相信一個毫無開場經驗既玩家會識得辦認各種參數,剩係點改伺服人數同玩家人數都已經玩死人。

4. 最關鍵既 Port Forwarding 就輕描淡寫,我絕對相信呢度九成人都唔識通過路由器上開通指定的通訊埠從而允許外界的流通,唔同牌子既路由器亦有不同設置介面,所以 Port Forwarding 實際做法都唔一樣(但都大同小異)。搞唔成個伺服就搵唔到連唔到,之前既功夫就會白費。

我唔係特別針對樓主,只係眼見依家實在太多 vLan 會員睇完教學仲係一知半解,周圍求救,多少因為整教學 / 製作整合包既人無認真考慮讀者 / 使用者既既理解能力同認知,間接降低用家玩家質素。

搞成咁,你地有一定責任(大部分 vLan 會員都唔抵幫,遇到問題唔去爬文搵方法,常見問題都可以係置頂帖解決,就因為「懶」得去嘗試,都唔知邊個一手造成),希望大家都能夠製作高質素既帖子。

作者: katat1    時間: 2014-1-10 11:31     標題: 回復 2# 的帖子

所以我都話自己
咁快開正版ser來玩,遲早自己免費的l4d2衰左就死了
作者: ltw1204    時間: 2014-1-10 12:56     標題: 回復 2# 的帖子

其實我真係研究左sourcemod只係一個星期,好多野都唔係好識,同埋唔清楚開post要咁detail

1.如果照你咁講咁需要,我會整理再加返上個post度

2.我自己都只係修改左admins_simple.ini 就用到依套插件包嘅管理員權限,我唔太清楚需唔需要修改admin.cfg,不過我可以係個post提醒吓人要注意

3.其實我源先唔係當係傻瓜包咁,將用既人當成咩都唔識,因為我自己都係整左成個星期先OK,我見出面咁多post話要正版多人插件,我先諗住分享一個自己整到嘅出黎,俾D同我一樣整左好耐但係唔成功嘅人,咁我當咗佢地係至少會知咩係cfg,不過都係個句,你講到有需要,我咪再加上個post度

4.我都知唔同牌子既路由器有唔同嘅設置介面,我唔識其他牌子嘅路由器要點設置,我最多都係只能講我用緊嘅依個牌子,我仲可以加咩?要詳細嘅我最多係加係browser度輸入http://192.168.0.1/ (我個隻路由器) 同log in....其實我最初冇諗住教埋,因為我之前自學,搵左好多post都冇講,我只係諗返自己試嘅時候有遇到依個問題,所以先打埋出黎提吓人

btw兩日內會更新
作者: johng0102    時間: 2014-1-10 13:12

相信樓主, 好心幫一班近期的免費玩家, 好多人都唔知論壇內的傻瓜包(舊帖)不支援正版.
作者: ltw1204    時間: 2014-1-11 04:05     標題: 插件包詳細內容

解壓[attach]223464[/attach]後會有兩個file:  addons 同 cfg
1.        要停止個別插件,請喺addons/sourcemod/plugins入面將插件(.smx檔案)刪除/放到addons/sourcemod/plugins/disabled 內
2.        要修改插件參數,請喺 cfg/sourcemod/ 入面開啟個別插件嘅 .cfg檔案(用記事本開就得),再自行修改

插件包內含

平台
1.        SourceMod 1.5.2 穩定版 (2013.10.29),內含SDK Tools同SDK Hooks
2.        Metamod 1.9.3-devV
3.        L4DToolZ (1.0.0.9h-unknown) by Ivailosp

Bugs fix

1.        Infected Fix Spawn
2.        Defibrillator Bug Fix
3.        Upgrade packs BUG FIX
4.        8+ players Bug Fixes
5.        Sappy fix Update
6.        4+ Survivor AFK Fix

插件及參數設置

1.      bot_l4d_fixed.smx

玩家多於4人以上時自動成身電腦俾新加入嘅玩家,而且自動傳送到其他玩家身邊,於bot_l4d.cfg內修改參數

i.        l4d_bot_max "12"

設置12即多人戰役最大電腦數目為12人,要玩8人戰役請設置為8,同時開啟sourcemod.cfg,將sv_maxplayers同sv_visiblemaxplayers設置為8

ii.       l4d_bot_teleport "1"

設置1即當電腦生成時,會將電腦傳送到其他玩家身邊,0係唔會

2.        l4d2_autoIS.sm

修改特殊感染者數量、生成時間、生成機率、數目,於l4d2_autoIS.cfg內修改參數

i.        l4d2_ais_boomer_limit "1"
設置boomer最多同時出現的數目,1為最多1隻,可最多修改至14,其他l4d2_ais_smoker_limit 等亦一樣

ii.        l4d2_ais_boomer_weight "100"
設置隨機生成boomer的機率,已經將各種特殊感染者的參數(l4d2_ais_hunter_weight等)設為100,即每種都擁有同樣機率生成,想減少生成機率請將參數改低,提高生成機率則增加。
另外,已經將生成tank同witch嘅機率設置為 -1,即係由指令director_force_tank同director_force_witch決定出tank同witch嘅數目,唔會無啦啦將tank同witch好似hunter咁生成出黎,但原來地圖預設會出嘅tank仍然會出(e.g.等待直昇機救援時強制出嘅tank)

iii.        l4d2_ais_limit "3"
設置特殊感染者嘅最大數目

iv.        l4d2_ais_time_max "60.0"
設置最長特殊感染者生成嘅秒數,60.0即最長一分鐘就會生成特殊感染者一次

v.        l4d2_ais_time_min "8.0"
設置最短特殊感染者生成嘅秒數,8.0即最快8秒生成一次

vi.        l4d2_ais_spawn_size "2"
設置每次生成特殊感污者嘅數目

vii.        l4d2_ais_time_mode "1"
設置生成特殊感染者時間嘅模式。基於上面設置l4d2_ais_time_max "60.0"、l4d2_ais_time_min "8.0" 、l4d2_ais_spawn_size "2",l4d2_ais_time_mode "1"即係遞增,e.g.第一次8秒生成2名特殊感染者,第2次就會比8秒耐e.g.10秒,第三次就比10秒更耐如此類推;設置為2就遞減,第一次可能60秒生成,第二次就50秒如此類推;設置為3就隨機喺8秒至1分鐘內生成

viii.        l4d2_ais_safe_spawn "0"
設置幸存者在安全室嘅時候會唔會生成特殊感污者,1係會,0係唔會

3.        votemanager2.smx
投票用插件,防止admin被ban/kick
於sm_plugin_votemanager2.cfg內修改參數

i.        已經將admin設置為不能被ban/kick,最好唔好修改內裡參數,因為都比較複雜,真係想修改嘅可以睇https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=758719

4.        sm_l4d2_mapchanger.sm
自動轉場插件,於sm_l4d_mapchanger.cfg內修改參數

i.        sm_l4d_fmc "1"
設置為1即係會由插件自動轉場,0就唔會

ii.        sm_l4d_fmc_announce "1"
設置為1時插件轉場會有公告俾所有玩家知,0就唔會

iii.        sm_l4d_fmc_ifdie "0"
設置為1時當所有玩家喺最後一關團滅時會自動轉去下一章,0就唔會,即重新最後一關

iv.        要修改轉場嘅次序請到addons\sourcemod\data\sm_l4d_mapchanger.txt 內修改

5.        SuperTanks.smx
增加16種tank
,於SuperTanks.cfg內修改參數

i.        st_cobalt "1"、st_warp "1"等
設置為1即係cobalt tank會出現,0就唔會

ii.        st_cobalt_extra_health "5000" 等
設置tank嘅額外血量

iii.        st_cobalt_fire_immunity "1" 等
設置為1時tank會對火免疫,即係唔會燒著

iv.        st_default_override "1"
設置為1時插件外其他用於tank嘅指令會生效e.g. z_tank_speed 等,0就唔會

v.        st_wave1_tanks “1”
設置為1時,在終章等待救援時,第1波出現1隻tank,改為2則兩隻

vi.        st_wave2_tanks “2”
設置為1時,在終章等待救援時,第2波出現2隻tank,改為3則3隻

vii.        st_wave3_tanks “3”
設置為1時,在終章等待救援時,第3波出現3隻tank,改為4則4隻

6.        all4dead2.smx
可以於遊戲內按鍵盤「=」、「-」或「O」開啟Director Controller,於plugin.all4dead2.cfg內修改參數

i.        a4d_notify_players "0"
設置為0時於遊戲中更改Director Controller時不會通知其他玩家,1就會

7.        rygive.smx
於遊戲內按鍵盤「P」開啟menu,admin可以增加物品,復活及傳送功能
,不能修改參數

8.        l4d2_hostname.smx
修改伺服器名稱插件(可用中文),請到addons/sourcemod/configs/hostname/hostname.txt 內修改

9.        kill_infected.smx
團滅嘅時候顯示殺屍統計資料
,於l4d_infectedhp.cfg內修改參數,有簡體中文解釋

10.        l4d_blackandwhitetextonly.smx
提示隊友黑白狀態
,不能修改參數

11.        l4d_gear_transfer.smx
令膽汁,藥包等原先唔可以俾人嘅野用鍵盤”R”俾人,於l4d_gear_transfer.cfg內修改參數,有簡體中文解釋

12.        l4d_infectedhp.smx
顯示感染者同tank嘅血
,於l4d_infectedhp.cf內修改參數,有簡體中文解釋

13.        l4d_nightvision.sm
連按兩下鍵盤”F”開夜視模式
,於l4d_nightvision.cfg內修改參數

i.        l4d_nt_team "1"
設置為1時啟用此插件,0就停用

14.        l4d2_kill.smx
防卡bug自殺指令!kill,不能修改參數

15.        l4d2_riotcopheadshot.smx
令防爆警察可以爆頭殺死,於L4D2RiotCopHeadShot.cfg內修改參數

i.        sm_riotcopheadshot_enable "1.0"
設置為1時啟用此插件,0就停用

ii.        sm_riotcopheadshot_riotheadenable "1.0"
設置為1時射防爆警察頭即殺,2就唔會

16.        l4d2_WeaponUnlock.smx
解鎖武器如MP5、AWP等
,於l4d2_WeaponUnlock.cfg內修改參數,有簡體中文解釋

P.S.
1. 可以到cfg內搵server.cfg修改rcon (即rcon_password "123456")
2. cfg/sourcemod/sourcemod.cfg內,在指令「sm_vote_progress_client_console 0」下面(見下圖),有修改喪屍同特殊感染者血量等嘅指令,想用返遊戲原本嘅設定,請將下面嘅指令刪除晒

[attach]223471[/attach]

作者: lonelydeedee    時間: 2014-1-13 03:26

裝完有一問題想問 點解隻TANK 9萬血 好似5千血咁 死得好快
作者: katat1    時間: 2014-1-13 08:46     標題: 回復 7# 的帖子

大佬
隻tank 9萬血
係唔係都被火燒死,或者被槍射死呀啦-.-...

你試下想想4個人拿每一把唔同的槍來射就知咩事- -

表示看過影片,重機打tank是較痛
近武4個人拿一個警棍
最快4個人秒殺隻TANK
(正常5000-8000HP)

幾多秒就唔太記得

多人的話,每個人拿近武就可想而知
作者: ltw1204    時間: 2014-1-14 10:34     標題: 回復 7# 的帖子

就正如#8講,9萬血嘅TANK對咁多人係可以好快死
除咗依樣,仲有可能係你地用咗解鎖嘅武器(e.g. AWP,MP5)

16.        l4d2_WeaponUnlock.smx
解鎖武器如MP5、AWP等,於l4d2_WeaponUnlock.cfg內修改參數,有簡體中文解釋

你開l4d2_WeaponUnlock.cfg ,修改返入面解鎖武器額外提高嘅傷害(e.g. l4d2_wu_awpboost "0" )

如果都仲係唔覺得太易打,我建議你嘗試用指令director_force_tank又或者插件增加tank嘅出現
2.        l4d2_autoIS.sm
開l4d2_autoIS.cfg, 修改 l4d2_ais_tank_limit 同l4d2_ais_tank_weight (個數自己改,詳情睇返#6)
作者: bcs773042    時間: 2014-1-14 20:41

ccccccccccccccc
作者: Mark0716    時間: 2014-1-16 17:54

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-1-10 02:49 發表

1. 整得整合包(難聽d「傻瓜包」)就應該列出當中所有插件名稱同對應功能,以便用家瞭解,日後可以自行更新甚至移除。一旦插件失效,影響到伺服運作,用家根本無從考究。你雖然講明唔負責,但你點叫 ...
樓主個方法係岩既, 正版我只係 set steam id +99z 係 admin simpie已經開到 !admin,
基本上你所講既 port forwarding 係只27015既 udp or tcp 吧, 但係所有 router 都可以set 開dmz 咁就所有port 都可以連結,
所以唔識攪既直接開dmz 開完場關番最方便,
好過一堆插件包都係 for vlan 開場, 裝去 steam 就無人入到 or 彈game
作者: Utopia-Treasure    時間: 2014-1-16 23:00

樓主做得好 值得讚許
但係如果想搵關於對抗Mode又係正版用到 可以去邊d地方搵插件?
作者: 魔女鈴    時間: 2014-1-16 23:19

分我就加左俾樓主
無論個教學係點都好....
有人發就係一件好事...
無錯呢度講乜都好似唔使負責..
但自重辣
作者: Utopia-Treasure    時間: 2014-1-16 23:23

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-1-10 02:49 發表

1. 整得整合包(難聽d「傻瓜包」)就應該列出當中所有插件名稱同對應功能,以便用家瞭解,日後可以自行更新甚至移除。一旦插件失效,影響到伺服運作,用家根本無從考究。你雖然講明唔負責,但你點叫 ...
咁不如你整- -
作者: 魔女鈴    時間: 2014-1-17 14:07

引用:
原帖由 Utopia-Treasure 於 2014-1-16 23:23 發表

咁不如你整- -
總會有呢類人
算辣
作者: ltw1204    時間: 2014-1-17 21:41     標題: 回復 12# 的帖子

因為我個插件包入面用嘅係Bots Control In Coop Mode (姐係bot_l4d_fixed.smx),會根據玩家人數自動加電腦
雖然我未實際試過,但如果你開對抗 (當你8 VS 8)

照理應該會變成16個幸存者(8名玩家 & 8名電腦) 對8名特殊感染者

遊戲會變成唔平衡,甚至因為模式唔同而成個插件都變成冇用

你想試嘅都可以試下我個插件開對抗會點,先當bot_l4d_fixed.smx可以係對抗模式用

喺所有人入晒遊戲揀好隊伍後再用admin menu 手動踢晒啲電腦...

但問題係當幸存者到左安全屋後,兩隊互換之後會變成點...依個我真係唔清楚...

再唔係嘅可以試吓superversus
http://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=1671616&postcount=932
雖然上面嘅係最新版本,但根據其他人回POST講嘅,個插件未必work...

btw 多謝你嘅支持!

作者: johng0102    時間: 2014-1-17 22:55     標題: 回復 16# 的帖子

叫版主, 放出來. 我知佢自己有個自制1.62 superversus, 曾在其他論壇放過.

作者: johng0102    時間: 2014-1-18 10:05     標題: 回復 12# 的帖子

除左雞腸網, 你還可以去大陸網找找.
作者: ak043007    時間: 2014-1-18 17:07

我想問一問
我開9vs9埸
但每次入埸都會話兩邊無真人玩家,跟住就彈返出界面
試過叫朋友同時入個ser,但係佢地loading跟住就黑mon,直至我返出界面,佢地先返出界面

作者: ltw1204    時間: 2014-1-18 19:08     標題: 回復 19# 的帖子

因為我個插件包係只可以用於戰役模式
你要玩對抗模式需要轉用當中嘅插件
作者: RDiver    時間: 2014-1-19 04:34

引用:
原帖由 ak043007 於 2014-1-18 17:07 發表
我想問一問
我開9vs9埸
但每次入埸都會話兩邊無真人玩家,跟住就彈返出界面
試過叫朋友同時入個ser,但係佢地loading跟住就黑mon,直至我返出界面,佢地先返出界面
你係咪用樓主個整合包先出現呢個問題?

唔係既話,你朋友只係入 ser 黑屏,咁代表:

1. Server 轉緊圖 / 過關中
2. Server 強制玩家安裝某些模組插件,下載期間畫面會全黑,之後系統先會顯示連接。
引用:
原帖由 ltw1204 於 2014-1-17 21:41 發表
再唔係嘅可以試嚇superversus
http://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=1671616&postcount=932
雖然上面嘅係最新版本,但根據其他人回POST講嘅,個插件未必work...
Marcus101RR 既改良版我都有用過,你呢個肯定已經失效,但係佢另外系自己既論壇所發佈既版本未必支援到 2.1.2.1,我唔敢肯定,你可以試下:http://relaxfl.com/forums/showthread.php?38-L4D(2)-Super-Versus-Reloaded
引用:
原帖由 johng0102 於 2014-1-17 22:55 發表
叫版主, 放出來. 我知佢自己有個自制1.62 superversus, 曾在其他論壇放過.
我知你講緊邊個,但我 99.99% 肯定已經失效,據我所知佢都係根據 Marcus101RR 既版本作修改。
引用:
原帖由 Utopia-Treasure 於 2014-1-16 23:23 發表
咁不如你整- -
實預左人咁講,都係哥句:我只係從一般用家如實反映意見,整唔整係另一回事。

作者: 魔女鈴    時間: 2014-1-20 17:42

果個1.62已經係多年前既產物....更新我係有而且無對外發放過
但我要搵番放左係邊度先得.....
多人場我都好耐無開...可能唔見埋
作者: kin30624770    時間: 2014-2-17 23:21

試一試,THANKS
作者: fofopopo    時間: 2014-3-16 15:47

THX 大大受用
作者: johng0102    時間: 2014-4-3 13:19

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-1-19 04:34 發表

你係咪用樓主個整合包先出現呢個問題?

唔係既話,你朋友只係入 ser 黑屏,咁代表:

1. Server 轉緊圖 / 過關中
2. Server 強制玩家安裝某些模組插件,下載期間畫面會全黑,之後系統先會顯示連接。

Marcus101RR 既改良版我 ...
http://www.sourcemod.net/stats.php?mod_id=0&addon_id=739

查過好多伺服都係用緊 1.54
作者: qaz456cm    時間: 2014-4-19 17:38

頂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: l4dmonster    時間: 2014-4-23 10:40

其實這為什麽正版才能用??不太明白...
作者: johng0102    時間: 2014-4-23 13:12     標題: 回復 27# 的帖子

因為 最新的 sm + mm 不適合 vlan l4d2 2121 版本.
作者: l4dmonster    時間: 2014-4-25 06:13     標題: 回復 28# 的帖子

甘係唔係其他插件唔支援舊sm + mm?其實正版同vlan有咩分別??

作者: johng0102    時間: 2014-4-25 13:17     標題: 回復 29# 的帖子

甘係唔係其他插件唔支援舊sm + mm?

假設你在英文網取出來的, 如這些插件有gamedata, 這類型插件就未必支援.  eg 防電錯

其實正版同vlan有咩分別??

steam 2135
vlan 2121

作者: johng0102    時間: 2014-4-30 22:47

今天steam巳升上 2136
作者: zxcz12363    時間: 2014-5-1 10:47

d這個插件比我得好用多了 喝喝謝囉
作者: see_egg    時間: 2014-5-3 21:59

如果是 vlan 版,嘗試這方法,卻收 addons, cfg  放人 \L4D2\left4dead2   。 用桌面的 "Left 4 Dead 2 srcds" 開不到是怎樣辦。。。
作者: herry951030    時間: 2014-6-21 13:46

求救,,,
我開左SER自己玩左一關,入左SAFE ROOM轉第二關個陣佢又LOAD番去HOTEL第一關,之後重冇左一個電腦..
點算..''
作者: abc912073815    時間: 2015-8-15 21:48

我本身有裝插件 開到多人 但佢話受vac保護 唔比入 咁點算?
作者: abc912073815    時間: 2015-8-17 00:07

點樣改server 名?
作者: daivd2218    時間: 2016-3-11 17:24

多謝 試下得唔得先
作者: HeY-Y    時間: 2016-4-8 00:58

THXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
作者: 香港是我家    時間: 2017-7-12 15:24

跟足你咁做, 但我啲朋友都係入唔到, 係server.cfg打左sv_lan 1, 自己一入場就會連個srcds都自己熄左
點搞好?

P.S. 我已經重裝過, 但都係唔得
作者: 根本太神    時間: 2020-3-25 00:09

粕屎北旭屎昨爻化來疵屠夾也昨杳屎
作者: 真天魔    時間: 2020-8-27 14:03

:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol
作者: ho008    時間: 2020-10-1 06:37

thx a lots !!!!!!!!!!!!!
作者: zerokit    時間: 2020-10-19 22:26

謝謝.好幫到忙

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0