標題: [交流] 話題已完 [打印本頁]

作者: bmbm0606    時間: 2013-10-19 22:12     標題: 話題已完

套東京闇鴉 男主角係第2集好崩

真係第一集已經NTR架啦

第二集重死Q左...套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

依家男主角開始同女主角一齊...都唔知點解要用條舌頭畫星星...有D變態

北斗有D似秀吉...點解咁早死...成套野NTR完又死左...SCHOOL DAYS咩?

作者: .★小澪×.    時間: 2013-10-19 22:25

點解要畫星星?你到底有冇認真小小去睇套野?
作者: Believe.    時間: 2013-10-19 22:27

我絕對支持樓主
作者: R-果然翁    時間: 2013-10-19 22:27

...你訓醒再開post
作者: ζaR紫﹑    時間: 2013-10-19 22:27

不解釋
見到都唔想講
晒氣
作者: bmbm0606    時間: 2013-10-19 22:33

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-10-19 22:25 發表
點解要畫星星?你到底有冇認真小小去睇套野?
你眼大睇錯左邊到

點解用舌頭 <---
作者: .★小澪×.    時間: 2013-10-19 22:35

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-19 22:33 發表

你眼大睇錯左邊到

點解用舌頭  
咁人地個術係咁就係咁架啦 有幾變態ZZ
作者: bmbm0606    時間: 2013-10-20 19:00

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-10-19 22:35 發表

一睇就知個術係用手指畫...

一睇就知係佢想引誘男主角先用舌頭

作者: R-果然翁    時間: 2013-10-20 19:59

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 19:00 發表

一睇就知個術係用手指畫...

一睇就知係佢想引誘男主角先用舌頭
...張圖點show到俾我睇係用手指畫 老老豆豆我真係一下睇唔到
作者: bmbm0606    時間: 2013-10-20 20:51

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-10-20 19:59 發表
...張圖點show到俾我睇係用手指畫 老老豆豆我真係一下睇唔到
呢張係形容school days既圖xd

school days原圖比較恐怖
作者: R-果然翁    時間: 2013-10-20 22:28

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 20:51 發表

講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故唔好話一眼就睇得出.. 大把動畫唔係你一眼就睇得出
作者: bmbm0606    時間: 2013-10-20 23:04

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-10-20 22:28 發表
講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080713124411/evchk/images/c/cd/Donno. ...
你講到咁威威,我講乜都無用架啦

唔好高登化,用呢D膠神圖
作者: sM×    時間: 2013-10-20 23:44

點解講緊東京閽鴉 又整張噬血狂襲圖出黎
作者: R-果然翁    時間: 2013-10-21 02:25

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 23:04 發表

你講到咁威威,我講乜都無用架啦

唔好高登化,用呢D膠神圖
唔想劇透就威? 而且我覺得vlan既表情表達得唔夠傳神 所以用高登表情就叫高登化? 我有冇叫你用? 我有冇宣傳叫人用?
作者: 別理    時間: 2013-10-21 03:56

點會ntr阿 明明兩條女同一人黎

作者: Believe.    時間: 2013-10-21 12:02

引用:
原帖由 別理 於 2013-10-21 03:56 發表

haha
作者: ゞWizarD_-    時間: 2013-10-21 20:45

理解吾到點樣又似school day 又ntr   明明北斗式神黎
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-10-21 20:55

做咩講講下東京閽鴉放張雪菜圖出黎
作者: R-果然翁    時間: 2013-10-21 21:56

引用:
原帖由 ゞWizarD_- 於 2013-10-21 20:45 發表
理解吾到點樣又似school day 又ntr   明明北斗式神黎
你講左我唔想劇透個樣野你要俾人話威威了
作者: Believe.    時間: 2013-10-23 06:10

0.50-0.54
如果你仲係SEE唔明 咁你真係無解了
另外請你快D SEE 第3話 第3話 暗示左無限次

言語上(同男主角溝通 同男主角個FD溝通 ) 行為上 飾品上(最尾) 都暗示左.

[youtube]dZOTcT0jvso[/youtube]

作者: .★小澪×.    時間: 2013-10-23 11:36

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-10-23 06:10 發表
0.50-0.54

言語上(同男主角溝通 同男主角個FD溝通 ) 行為上 飾品上(最尾) 都暗示左.

dZOTcT0jvso ...
睇小說的表示連暗示都唔洗暗
作者: alantam    時間: 2013-11-5 23:17

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-19 22:12 發表
套東京闇鴉 男主角係第2集好崩

真係第一集已經NTR架啦

第二集重死Q左...套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

依家男主角開始同女主角一齊...都唔知點解要用條舌頭畫星星...有D變態

北斗有D似秀吉...點解咁早死...成套野N ...
老老實實你有冇認真睇過套
唔好比我睇死你,估唔係HEA 住睇咩
之後就斷章取義認為套野係NTR
其實一個一個GE NTR位都係為左跟住GE
劇情所埋下GE伏事,你有認真睇動晝最後果集就知
個女主角一直都係夏目(果條繩咁明顯)
,北斗只係佢GE式神,晝星星係為左令男主角成為女主角GE
式神,你E D POST 唔知係想比人插定係想昆$
我就睇唔到過眼
成個故事用式神去貫穿成個故事
唔同人右有唔同GE故事
右係一D童年時GE誤會同約定
帶返出現在
完完全全套野係一套唔錯GE動漫
有完整故事,有伏筆
跟本唔係你口中GE SAD 漫
作者: 3.14    時間: 2013-11-5 23:22

未睇
作者: alantam    時間: 2013-11-5 23:32     標題: 回復 23# 的帖子

味睇過就要睇啦
LINK都比埋你右點話http://donghua.dmzj.com/donghua_info/2929.html
作者: 3.14    時間: 2013-11-5 23:52

D女係我碟菜決定追了
作者: ☆大雄☆    時間: 2013-11-6 00:29

樓主你個腦係唔係生係屎忽,睇D唔睇D,一定係有D小插曲,套套HAPPY ENDING有咩好,你唔好去睇天線得得B,又HAPPY ENDING,又適合你睇,一次滿你兩個願望,如果你要第三個願望,你睇完天線得得B話我知,第三個願望係咩
作者: 3.14    時間: 2013-11-6 00:31

睇到第2,乜野NTR乜都見唔到
作者: 3.14    時間: 2013-11-6 02:36

我發覺殺左北豆果個女仔唔錯
作者: 無撞    時間: 2013-11-6 07:43

強帖留名
作者: bmbm0606    時間: 2013-11-6 12:26

引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-5 23:17 發表

個女主角一直都係夏目(果 ...
你咁同劇透有咩分別? 請反日字眼

咁我主題有咩錯? 佢個樣個陣唔崩?

個式神果一個時間唔係死左或消失左? 2集就完成SCHOOL DAYS個12集

我斷章取義又何解? 請用未知劇情既角度黎諗呢件事,唔好斷章取義
作者: 大毛毛    時間: 2013-11-6 14:25

睇左一集
其實幾好睇
冇乜問題
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-11-6 17:35     標題: 回復 31# 的帖子

係無乜問題只係樓主得行無野做係咪都post 睇左小小又post正到最後咪比成班人插
作者: R-果然翁    時間: 2013-11-6 18:21

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-6 12:26 發表

個式神果一個時間唔係死左或消失左? 2集就完成SCHOOL DAYS個12集

我斷章取義又何解? 請用未知劇情既角度黎諗呢件事,唔好斷章取義 ...
劇透你又有得嘈唔劇透你又有得嘈你威哂啦
作者: 3.14    時間: 2013-11-6 18:27

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-6 12:26 發表

我斷章取義又何解? 請用未知劇情既角度黎諗呢件事,唔好斷章取義 ...
我睇都未睇,你1樓算唔算劇透
作者: R-果然翁    時間: 2013-11-6 18:38

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-6 18:27 發表

如果我係佢 我就會咁講
標題都暗示會劇透 你仲入?
:(:(
作者: 3.14    時間: 2013-11-6 18:55

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-11-6 18:38 發表
如果我係佢 我就會咁講
標題都暗示會劇透 你仲入?
其實佢標題已經暗示左套野講乜:(
作者: R-果然翁    時間: 2013-11-6 19:17

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-6 18:55 發表

其實佢標題已經暗示左套野講乜
如果我係佢 我又會咁講
明知係我開既post 仲睇標題?
:(
作者: alantam    時間: 2013-11-6 20:11

引用:

你自己開個POST 黎比咁多人插
就知有問題啦
你重要咁厚顏無恥咁係到問人自己
錯D咩?我所謂GE 劇透只係動漫第5集
你自己冇睇叫劇透?唔該你睇哂動晝先開post啦
唔睇哂右係到學人講呢講路唔係斷章取義?
作者: sM×    時間: 2013-11-6 20:11

睇就睇啦咁都好嘈 關post味得嘈乜
作者: alantam    時間: 2013-11-6 20:15

套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

你睇果幾集係到話人成套野/.\果d 叫咩
3.14 殺北斗果個傲嬌邪惡囡你杯茶.口.
估唔到你鍾意e 個type ge 女女a_a
作者: 3.14    時間: 2013-11-6 21:52

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-11-6 19:17 發表
如果我係佢 我又會咁講
明知係我開既post 仲睇標題?
SORRY唔小心望到炸/.\
作者: 3.14    時間: 2013-11-6 21:53

引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-6 20:15 發表
套野D尺度 同D劇情SAD到無敵

你睇果幾集係到話人成套野/.\果d 叫咩
3.14 殺北斗果個傲嬌邪惡囡你杯茶.口.
估唔到你鍾意e 個type ge 女女a_a
通常E D都係貧雨,冇記錯佢都有少少雨量
吸引左我
作者: alantam    時間: 2013-11-6 22:36     標題: 回復 42# 的帖子

發現蘿莉控 a_a
作者: R-果然翁    時間: 2013-11-6 23:27

我稱佢為mk蘿莉巴麻美= =
作者: bmbm0606    時間: 2013-11-7 23:51

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-6 18:27 發表

咁我題目係只限第2集既劇情,無話第5集既劇情,我真係未睇第5集..就唔應該講第5集既劇情..我呢個唔係更新帖,所以唔應該咁做...例子就係巴哈D動漫區..都係分開一集一集一個帖,唔會有出現你地呢類型既問題

呢類型既POST 寫明第2集既話就唔算劇透,你唔好Y曲事實
引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-6 20:11 發表

你自己開個POST 黎比咁多人插
就知有問題啦
你重要咁厚顏無恥咁係到問人自己
錯D咩?我所謂GE 劇透只係動漫第5集
你自己冇睇叫劇透?唔該你睇哂動晝先開post啦
唔睇哂右係到學人講呢講路唔係斷章取義? ...
多人插就有問題? 何出此言? 又咪係黎黎去去個4條友..只不過其他人唔出聲廢事有事上身

我依家就係唔Like套野..唔睇晒套動畫,只係講第2集我既感受,你想插,你慢慢插爆佢
作者: R-果然翁    時間: 2013-11-8 02:30

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-11-7 23:51 發表

咁我題目係只限第2集既劇情,無話第5集既劇情,我真係未睇第5集..就唔應該講第5集既劇情..我呢個唔係更新帖,所以唔應該咁做...例子就係巴哈D動漫區..都係分開一集一集一個帖,唔會有出現你地呢類型既問題

呢類型既POST ...
4個?士該
引用:
原帖由 ☆大雄☆ 於 2013-11-6 00:29 發表
樓主你個腦係唔係生係屎忽,睇D唔睇D,一定係有D小插曲,套套HAPPY ENDING有咩好,你唔好去睇天線得得B,又HAPPY ENDING,又適合你睇,一次滿你兩個願望,如果你要第三個願望,你睇完天線得得B話我知,第三個願望係咩 ...
引用:
原帖由 alantam 於 2013-11-5 23:17 發表

個女主角一直都係夏目(果 ...
引用:
原帖由 Believe. 於 2013-10-23 06:10 發表
0.50-0.54

dZOTcT0jvso ...
引用:
原帖由 別理 於 2013-10-21 03:56 發表
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-10-20 20:51 發表

講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故唔好話一眼就睇得出.. 大把動畫唔係你一眼就睇得出
引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-10-19 22:35 發表

引用:
原帖由 ζaR紫﹑ 於 2013-10-19 22:27 發表
不解釋
見到都唔想講
晒氣:hug: :hug:
另外人地連睇都未睇你就講左出黎同你未睇到第5集人地講左出黎有咩分別唔同集數就唔叫劇透?
E+唔係話玩針對 係你個post根本有問題 一個就話玩野姐 唔通咁多人一齊夾埋咩 見你唔回post都以為你反省緊我都冇繼續講落去 點知仲番黎死雞撐飯蓋
作者: 無撞    時間: 2013-11-8 07:44

心態問題

作者: 無撞    時間: 2013-11-8 07:46

利申未睇套野 純粹留名
作者: bmbm0606    時間: 2013-11-8 23:49

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-11-8 02:30 發表
4個?士該
講真我唔想劇透一係睇小說一係睇落去 唔好駁故http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080713124411/evchk/images/c ...
唔同你嘈咁多

只能說 我題目寫明第2集既事,如果未睇都入黎,係佢自己想知第2集既劇情

但唔係人人都睇左第5集既情況下,諗住個帖只係講第2集既時候有第5集既劇情就叫劇透
作者: 3.14    時間: 2013-11-9 01:57

咩野第5集,,第5集出左啦咩?我都未睇
作者: bmbm0606    時間: 2013-11-9 02:04

引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-9 01:57 發表
咩野第5集,,第5集出左啦咩?我都未睇
未睇但應該出左掛

http://bt.ktxp.com/html/2013/1107/329230.html

http://bt.ktxp.com/html/2013/1107/329239.html
作者: 3.14    時間: 2013-11-9 02:31

男主角個式神好可愛
女主角又好可愛
金髮女又好可愛

唉,唯有收埋佢地3個做後宮,,已經冇乜位。
作者: 大毛毛    時間: 2013-11-9 14:09

其實同school days 有咩關係
作者: bmbm0606    時間: 2013-11-9 20:26

引用:
原帖由 大毛毛 於 2013-11-9 14:09 發表
其實同school days 有咩關係
純比喻 無直接關係 間接關係都係日本動畫
引用:
原帖由 3.14 於 2013-11-9 02:31 發表
男主角個式神好可愛

女主角又好可愛

金髮女又好可愛

唉,唯有收埋佢地3個做後宮,,已經冇乜位。
乜你後宮有上限既咩?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0