標題: 卡戰討論貼2 [打印本頁]

作者: ♂♀    時間: 2013-7-29 21:43     標題: 卡戰討論貼2

請大家交流下打22既心得
邊個組較易比壓力呢?
我就會選cp9同鬼交 點解?
點解我又會選鬼交?因為佢1lv就有捉
仲要捉3秒 可以任a 鬼交要點樣肥?無錯 就係要lv 數
易肥易幫人升lv 又易殺 +上新圖推出棄保功能 我想玩家會棄三刀戀次 大白 0次saber
好啦 cp9係一只前期殺人沒難道既英 只要7lv 一個指槍同嵐腳再a即刻有500
1技就可以同鬼交 一齊屠人呢個係我同毒彬打卡戰 無意中甘抄人60:0雖然對面新手
但係 打高手呢個組合都未必會輸 個人心得 不防交流指教下 不過人去樓空
團友各有各走 不要和我打22 我現在沒戰友

作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-7-29 21:50     標題: 回復 1# 的帖子

怪獸 呢家個個一係要返工 一系就去打LOL  邊有時間玩卡  不如去gg>c吧啦  
作者: ♂♀    時間: 2013-7-29 21:59

怪你媽 gg 廢平台 我地hk去過到打 delay到on7
之前vlan圳虧左去果邊玩delay到喊出黎
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-29 22:33     標題: 回復 3# 的帖子

膠怪
幾時同我打卡~_~
成日叫你都5打
sad得返師父同我打
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-29 22:35

係你地走哂無人同我打卡昨
我日日都打卡/_\
快D返黎同我打卡拉
搞到成日同人打11....但D人成日走場無咩好挽
作者: ♂♀    時間: 2013-7-29 22:39

我唔係怪獸 我係超人
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-30 00:47

勁5勁先
同我打卡0.0
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-7-30 21:50     標題: 回復 3# 的帖子

首先,你這世界的魔鬼有什麼權說我媽媽 , 而後你有權不認你是怪獸,但是不可以扮痴扮傻扮大樹菠蘿

作者: ♂♀    時間: 2013-7-30 22:01

你條小狼弟
講極你都唔9明
作者: 紫璇    時間: 2013-7-31 04:12

cp9已經sm左前期啦 識玩既cp9 屈哂前期 後期根本難玩
作者: ♂♀    時間: 2013-7-31 08:22

60殺咋 加上仲有鬼交
有幾難贏?
作者: Rose_永恆    時間: 2013-7-31 09:38

3刀同艾斯 ~_~  前期屈死左你個組合
作者: ♂♀    時間: 2013-7-31 12:29

請考慮宜家棄保功能
棄=唔可以出
保=一定要出
有20幾隻英 佢地會有個數字比你
--:唔比出
++:一定要出
一開波紅組叫-- 跟住要藍-- 紅組就++ 藍組一樣 如此類推
印象中好似棄2隻 保2隻 22既話 如果我做指揮 我會--大白 跟住++cp9
跟住--戀次/3刀 對面無可能 --鬼交
作者: ♂♀    時間: 2013-7-31 12:34

前期艾c 的確壓力好大 但係出英果陣點都遲出過cp9
只要cp9出先 一開波果2殺就易如反掌 3刀同cp9係最近
但cp9有閃 可以拉距離 只要有走位技術
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-31 13:12

無話屈5屈
有技術米點都挽到
作者: ♂♀    時間: 2013-7-31 13:18

沒可能 你試下金甲同5空 有得玩咩?
作者: ♂♀    時間: 2013-7-31 13:21

金甲隻英真係廢到x街
前期沒用 後期出丁丁 佢最痛果招技都廢
5空 後期有咩技打人痛? a?
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-31 13:25

你話~_~
無人叫你挽後期
前期屈住人米得
你以為悟空廢架?
5lv有閃挽技術都屈死
金甲同悟空合在都可以挽到好勁
你5知金甲後期勁抽到膠?
2技都扣死你拉
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-31 13:26

仲有悟空幫到金甲肥米得
肥左你有得挽?金甲1打2都仲得
2技又回得快
5好睇死哂D英
作者: ★怪獸〃    時間: 2013-7-31 16:42

佢真的不是我= = 佢係ON_ 本神
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-31 18:06     標題: 回復 20# 的帖子

那就太ON嘟了
本J無挽一排a_a未知道現在有了神一般的技術可以甚麼英都可以挽到很強
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-7-31 18:57     標題: 回復 20# 的帖子

從佢打狼弟呢一刻就知如來係 ON狗本神 分AC多到無能
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-7-31 19:00     標題: 回復 13# 的帖子

傻仔咁既樣  講到咁有文有理 玩返場22先講
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-7-31 22:48

我兩師徒再次攻陷卡戰
讓ON嘟本神為第1挑機對手
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-1 06:20     標題: 回復 24# 的帖子

今次既目標係咩呢?
作者: ♂♀    時間: 2013-8-1 11:29

收爹啦 我教新手教到比你地批平
又唔見你地去教 我認我廢 但係明明自己有能力既都唔去幫人
甘仲係到批平我 講左宜家沒戰友 仲叫我打22 咪甘文失啦狼弟
作者: ♂♀    時間: 2013-8-1 11:38

傻仔就唔會幫你教人啦
成日講話要訓練新血 宜家幫你訓練又挑我機 我沒能力呀
我宜家去左信長區 我得閒都黎呢到吹下水 熱鬧下
點能知比你地係甘批平  係唔係想我以後齋睇唔出字?
講番金甲5空問題 你話5空有閃5lv 但如果1lv 既打法
鬼交cp9會壓唔住5空金甲? 金甲10lv左 cp9都洗得泉
鬼交單機單到後期 cp9又有反傷 前期5空金甲佢地咩?打hi咩
5空幫到金甲肥? 前期一出中間即刻比cp9追住甘指槍
招指槍回幾快姐? 夠唔夠你番生時間?
作者: ♂♀    時間: 2013-8-1 11:43

金甲招2技屈? 鬼交可以分身
佢真係甘好彩捉中真身咩
出埋丁? 5空會壓得好? 佢招2技有delay暈 比夠cp9同鬼交開技cut
苦無? ok就算你捉到鬼交 cp9有反傷=88 出埋丁丁 金甲後期真係講普攻
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-1 12:16

~_~你認為姐
實戰最實際
講真5覺得會屈哂全場
無人叫你去比人殺架姐
你認為鬼鮫有得追殺?我5覺得可以
最多米得cp9
咁sm cp9有得挽?
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-1 12:16     標題: 回復 25# 的帖子

攻陷vlan應該會去gg#c><
打倒敵人
作者: ♂♀    時間: 2013-8-1 12:25

我覺得鬼交會因為cp9壓到性甘肥
如果實戰既話贏左一定會賴
你可以搵到4個實力差唔多既人玩嗎?
咪話我吹唔吹 宜家搵番到有d難你估我唔想實戰啊?
作者: ♂♀    時間: 2013-8-1 12:35

邊有人玩鬼交追殺
鬼交既作用係前期用黎輔助d高輸出既英
例:3刀 saber cp9.... 鬼交捉到人 只要有隊友一定殺到
Cp9沒話壓晒既 只係壓到你出到血石為止
實戰 5空同金甲唔去中間肥會邊肥?去得中間預左死
仲要中間d怪係有限的 金甲招食兵技只係食得小小
點都唔會肥過鬼交同cp9 5空? 幫人壓lv 數 仲要自己15lv 先秒到右下
點搞 無得講嫁w0 又唔見5空同金甲你會打11出?問題就係佢地沒壓到既優勢
我知宜家講緊22 但係11都沒壓到既優勢何況打22?
作者: 傻_kai    時間: 2013-8-1 17:59

我認為
槍神同紅棍都唔差
槍神一開波有隱形 所以CP9 同鬼交1LV會難殺小小
槍神又可以拉距離打 1技食中冇速水會行得好慢
槍神死左後活有1秒無敵 所以難比人洗 紅棍又有無敵 又難比人洗
所以呢2隻英唔係話冇得打 就算一開波比你出白眼
都係比人拉住距離打 一開波槍神係 最為保命果隻
作者: ♂♀    時間: 2013-8-1 18:00

好多謝你既意見
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-1 20:48     標題: 回復 27# 的帖子

唔好咁天真啦本神  有時D野唔洗做到出哂面   我教人個陣你唔係到JA  就好似我教你咁教 何況你又知我無教?我只係覺得撞到路人 新手 佢地有唔明既地方 我就直接教佢較為實際 本神你吃我JJ啦 口水怪
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-1 20:51     標題: 回復 26# 的帖子

我都係講下笑 識左咁奈成日打以經既常事 你唔會唔清楚我掛  我會為左1-2場同你打既機會?   你有心教 我睇得出 你對卡戰既熱誠大家都有目共睹
作者: 夏川真凉    時間: 2013-8-1 21:33

講就今講姐
唔洗腸下D兵打唔打你家?
可能你同兵鬥A一條友
點知就係個500就反勝唔得家.
可能你cp91技左之後就比兵A死左唔得家?
仲有好多變化家.講到你個組合無敵今=.=
金甲2技30秒.丁丁回80秒,金甲點都可以2技到一次
仲有鬼交分身問題,金甲1技就知邊個真身la,分身-多D血家=.=
cp9前期係勁啊,但係龍G一技,金甲天生,1技就無曬血la下話
我就唔信你開1技唔會行去金甲or龍G
就唔信你夠龍G閃+龍G一下一技都3lv你點唔比佢升lv
+龍G15lv食龍,就唔信你可以肥到出丁丁,就算得,金甲都可以2技你你肥
鬼交唔講la,好講前期比唔比人壓到,壓到你都好快88,金甲大技易汁,3技易肥,1技高傷,雖然慢慢-
作者: ★怪獸〃    時間: 2013-8-1 21:44

大小白2人組,已破你悟空鬼膠陣,要試請PM
作者: Rose_永恆    時間: 2013-8-2 08:34

引用:
原帖由 ★怪獸〃 於 2013-8-1 21:44 發表
大小白2人組,已破你悟空鬼膠陣,要試請PM
V英破你小大白陣  
作者: ♂♀    時間: 2013-8-2 08:55     標題: 棄保破你大白88

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-8-1 21:33 發表
講就今講姐
唔洗腸下D兵打唔打你家?
可能你同兵鬥A一條友
點知就係個500就反勝唔得家.
可能你cp91技左之後就比兵A死左唔得家?
仲有好多變化家.講到你個組合無敵今=.=
金甲2技30秒.丁丁回80秒,金甲點都可以2技到一次
...
請問金甲要幾多力 2技先得痛?
CP9有招閃技 你垃圾走位緊係比人反
咁比怪A死左咁咪算囉 會唔會次次比怪A死? 一開波比怪A死就肥唔到?
我唔係講到無敵 我只係想大家玩下D冷門野 成日都係大白3刀戀次SABER 寧次
我場場都見到有佢地 又唔見場場都有大劍劍8愛得 骨佬槍神?
成9日都係果D英 打都打到冇隱啦?> 3刀連技? 咪又係 鬼斬>煩惱風>苦無
但係愛得隻英連技好多變化 你地用都唔用 一口咬定隻英 廢/難玩/唔岩我用
除左 戀次3刀0次大白 你地仲識D咩? 識條9咩

作者: ♂♀    時間: 2013-8-2 08:58

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-1 20:48 發表
唔好咁天真啦本神  有時D野唔洗做到出哂面   我教人個陣你唔係到JA  就好似我教你咁教 何況你又知我無教?我只係覺得撞到路人 新手 佢地有唔明既地方 我就直接教佢較為實際 本神你 ...
\咁你就唔好托評我點樣教人啦 大家都係教  
我又唔係教錯 又唔係玩9人 咩6件火甲
作者: ♂♀    時間: 2013-8-2 09:02

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-1 20:51 發表
我都係講下笑 識左咁奈成日打以經既常事 你唔會唔清楚我掛  我會為左1-2場同你打既機會?   你有心教 我睇得出 你對卡戰既熱誠大家都有目共睹 ...
你講D野有時真有時流 好令我誤會
下次如果你講假既 話"真嫁"
如果你講真既 話"假嫁"   K?
作者: Rose_永恆    時間: 2013-8-2 10:11

引用:
原帖由 ♂♀ 於 2013-8-2 08:55 發表

請問金甲要幾多力 2技先得痛?
CP9有招閃技 你垃圾走位緊係比人反
咁比怪A死左咁咪算囉 會唔會次次比怪A死? 一開波比怪A死就肥唔到?
我唔係講到無敵 我只係想大家玩下D冷門野 成日都係大白3刀戀次SABER 寧次
我場場 ...
~_~ 我咩英都勁 用悟空&暗黑 1打3都得~_~
作者: ♂♀    時間: 2013-8-2 10:32

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2013-8-2 10:11 發表

~_~ 我咩英都勁 用悟空&暗黑 1打3都得~_~
55 我知    宜家D新手個個都驚左你啦
作者: ★怪獸〃    時間: 2013-8-2 12:32     標題: 回復 43# 的帖子

至勁緊係你啦,暑假咁得閒打機
你勁到冇人想同你挽咖喇,單機啦你
得把口,贏就串77,輸就賴地爛
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-2 21:12     標題: 回復 42# 的帖子

收聲啦傻仔本神
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-2 21:13     標題: 回復 45# 的帖子

哈哈 暗示緊佢係廢青
作者: 天使狙擊手    時間: 2013-8-2 23:32

我90%玩v英
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 01:37

識走位都無用拉~_~
呢D只係你覺得勁姐
我隻隻英都識小小咁拉
三代,sab,佐助,劍白,火佬,美琴
你當呢D英廢~_~?
紅棍,槍神,v到米用
係你個人認為得3刀0次大白戀次屈姐
你未見過一D人用到其他英神?你開頭成日比槍神屠
你當槍神廢?
美琴2lv 可以gg你廢?
佐助3lv連技1lv技汁你雞廢?
火佬易肥你又當廢?
sab前期屈到on,後期易肥你當廢?
~_~識挽的話好多英都可以好屈

咁你又講cp9你又以為好神咩
正如上面話cp9得1lv果陣針米得
咁鬼鮫行咁慢
前期又針米得
咁悟空閃打鬼鮫挽j?cp9幫拖金甲合作
挽j?
真係以為神既
我5會覺得邊個組合勁
只要有技術挽乜都會嬴
5理你用乜英
係有料就會挽得神
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 01:39     標題: 回復 43# 的帖子

1打3咁勁?
我驚你1打1都一半一半我無練一排可能廢左5夠你黎
1打2你5會嬴,除非新血
1打3驚你肥都肥5到
1打4無可能
除非你打既全新血
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 01:46     標題: 回復 44# 的帖子

5會個個人都驚佢
如果你地每個人都係驚佢
點樣變強?
從來5怕同技術高既人打
而且我覺得如果你驚左某人
咁你點變強?5變強就永遠=廢人
咁廢人米永遠停留1個鍇段
咁你永遠都係咁既實力
同一D同你平等技術既人打
你又係驚既心態
你有嬴既勝算?
我可以同你地所有抱有呢種心態既人講
勝算可以話好低
而我永遠都覺得
打低手/新血
不如去打高手
輸嬴5重要
輸左100場又點
只要你有鬥心
有永不放棄,永不驚技術強大既人
只要你未放棄打卡/挽其他圖
你都會挽到好勁
而且只要有心放落去打卡
不論你係邊個我地都會落心去教你,可能我技術未夠班
未可以教到人
而我會改善一D5好既野
去改變自己變得更強,你地都可以從錯誤中吸取知識,因此變強
可以做到挽乜都勁
主要係心態,同訓練
無心態/自己放棄
就5洗諗變強呢D野

以上純粹個人意見,不喜可忘記
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-3 02:09     標題: 回復 51# 的帖子

這就是志氣  
作者: ★怪獸〃    時間: 2013-8-3 02:22     標題: 回復 51# 的帖子

見係你先是但望幾眼
總結係你勁愛卡戰
個人意見,卡戰並唔完善,絕對存在輸英既問題,不過只係打機姐,如果卡戰係出名到好似LOL咁,多人挽,連奧運都入埋,我諗輸多d同練多d都冇咩問題,可惜卡戰只係魔獸其中一個10mb都唔到既小地圖
作者: ♂♀    時間: 2013-8-3 09:00

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-8-3 01:37 發表
識走位都無用拉~_~
呢D只係你覺得勁姐
我隻隻英都識小小咁拉
三代,sab,佐助,劍白,火佬,美琴
你當呢D英廢~_~?

紅棍,槍神,v到米用
係你個人認為得3刀0次大白戀次屈姐
你未見過一D人用到其他英神?你開頭成日比槍神屠
你 ...
其一:我完全冇當過呢D英廢
其二:我唔係覺得佢屈 我係覺得場場打呢D英會冇咁有引
其三:我真係未見過一D人用其他英神 D街人全部來來去去都係果幾只 我叫我點見
講真果句 有打街場你會場場都見到有人用鬼交 有人用大劍? 我就真係有80%都係三刀大白戀次0次SABER
其四:黑奇4刃穿水位有冇用?

作者: ♂♀    時間: 2013-8-3 09:03

唔好講咁多啦 約時間出黎全V 11
我輸既我可以係卡戰區收爹
我嬴既唔該係卡戰區收爹
我想睇下咩叫輸英
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 16:16

我都想
如果你認為場場3刀果D就錯
挽開都見人用小李
我對卡戰既熱誠就係唔會比人講到好似打卡既人剩係識挽屈
作者: ♂♀    時間: 2013-8-3 16:57

答未 ?????
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-3 17:35     標題: 回復 55# 的帖子

收聲啦 ONJ本神 幾大呀大家咁熟仲係到爭風相對  要挑要串就同出邊唔識既嘈  未打外先打內 睇下呢個POST先啦 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=593093&extra=page%3D1
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-8-3 17:37     標題: 回復 56# 的帖子

徒弟仔 大家手足一人少句 免傷和氣
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 18:57     標題: 回復 59# 的帖子

係係
如果佢要打內先米打/_\未驚過

挽得叫我拉@@
作者: 夏川真凉    時間: 2013-8-3 19:35

其實講真啊=.=
70%睇技術
20%睇英
10%睇你-唔-6=.=
就好似琴日同流星+怪挽21(怪1)
我美琴,星龍G,怪小白
我G王個時怪已死
反生中我明明G到王
之後隻王走佬(怪未死佢都唔走佬,怪一死就走佬,唔知想點),我A唔到
慢慢慢慢慢...打到隻王2000血左右(一路無開技打我)
佢先利開技(500左咩技都無開)
之後比怪汁左,今我想問,今又關唔關技術?關唔關英事?_?(我最肥)
我只可以講-6都係一個實力利
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 20:04     標題: 回復 61# 的帖子

關技術事
因為你無睇準時機先G王><
同埋未計哂所有既可能性
只要1日未嬴a_a都有輸既可能
如期講-6不如話未夠技術.(個人意見^^)
對我黎講...比人嬴到=自己技術未夠班
繼續努力訓練技術=最實際
作者: ♂♀    時間: 2013-8-3 20:50

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-8-3 18:57 發表
係係
如果佢要打內先米打/_\未驚過

挽得叫我拉@@
未驚過接我11
賭埋AC 好?
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 21:27

哇你ac咁多~_~賭哂?賭完你又米再開
要賭無所謂
你呢D人賭ac有鬼用咩
ac對你黎講=垃圾
賭完又再開
你講呢區哂氣
你ac好值?
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-3 21:28

要賭ac 你升高D先/_\咁低lv無興趣
米以為好狠驚你先得架

你要嘈米嘈
真係當你神咩
比面米叫聲你
5比面你乜水
i don't know so what?
作者: ♂♀    時間: 2013-8-3 21:34

咁你到底接唔接11
唔係話未驚話咩?
宜家打? 即打?
作者: ♂♀    時間: 2013-8-3 21:35

咁你係唔係驚先?
作者: 夏川真凉    時間: 2013-8-3 23:03     標題: 回復 65# 的帖子

唔係,你睇左我地點打就知點解我會今講,真係笑左
作者: 妖混乂傑    時間: 2013-8-4 00:36

用cp9 不如用7仔 仲正
作者: 天使狙擊手    時間: 2013-8-4 00:44

哇好耐沒挽卡lo下星期一玩.有冇人同我玩~講真成日做咩叫人11?可以代表
勁咩?成日都係咁好悶家.比D新意la。賭也ac-_-你ac咁低賭埋都哂氣!5接又點?我5like 11. Bo.係就陪我玩22. 33. 44la。唉
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-4 03:09

要打無所謂呀本神哥~_~
你ac多多
5似我呢D得1~2隻ac既人
你賭得幾多ac?
數哂出黎?再開過?
我就5信你呢D人5會再開ac拉/_\
5好意思呢排打5到卡住
電腦5係身
遲D同你打5緊要?5好話我拖時間
電腦壞左用緊手機,係想講就算你要挑機,我5會特登出網吧,因為自己屋k電話慣用D
加上真係未驚你~_~
作者: ♂♀    時間: 2013-8-4 06:23

我d ac唔係自己開 而係贏番黎sor
我開到poat講明自己有隊友所以先打11
你地咪甘文失啦唉 你唔中意打11你就收爹啦 無你既事
作者: ♂♀    時間: 2013-8-4 06:25

甘唔賭囉 就下你 比個時間黎 幾時打得 好沒?
作者: 夏川真凉    時間: 2013-8-4 11:02

你邊個啊?_?唔打唔可以講野?_?做咩要聽你講
我係到講又無罪既,我有言論自由家
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-4 20:03

整好電腦米同你打囉
急黎做咩?驚退卡無得打?
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-8-4 20:03

同埋你真係好自大/_\就下我?
你當正你係我大佬SO7SAD呀

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0