標題: 求教學..7.2 [打印本頁]

作者: 默默ˇ    時間: 2013-6-28 10:47     標題: 求教學..7.2

7.2
最尾個個石要個個絕對防禦吾識起..
真心求教...
作者: harrylai    時間: 2013-6-28 17:41     標題: 回復 1# 的帖子

我7.2很熟藥怎樣的教法請打中文@@能打普通話嗎?
也歡迎+入我們族群全都是喜歡玩巨魔7.2的目前30幾個

作者: 一人一個    時間: 2013-6-28 18:56

7.2玩到好失望、7.2考既係排序及運氣、唔似7.0、考控制黑金數、在7.2中14~16個黑金、已經可到最高速度244。(迎合新手)
既使你幾強實力幾高、係街場、遇到識玩少少、打礦既巨魔、你已經輪左、問題多多、改到不平衡、我做左個實驗、大約要65個天使二先可以打死全三星巨魔、街場根本起唔到會lag死、
全圖水便宜到笑、Bug又多、巨魔與精靈、應要反省下、以前玩巨魔既人、都唔玩巨魔了
作者: 小雲和小吉    時間: 2013-6-28 19:23     標題: 回復 3# 的帖子

这都是创造者问题....
我还是比较喜欢玩7.0
虽然巨魔容易死
作者: harrylai    時間: 2013-6-28 20:02     標題: 回復 3# 的帖子

嗯沒錯後期全3星巨魔是無敵的
但他要有這樣的裝飾需要人養的正常進度不可能@@

7.2視野不少bug要改進但是7.0多樹人都完洗幕我本身就是反對喜幕ㄌ@@

7.2還是能贏吃況模一切都要運氣跟手感我最近都在練就算73時候據摩已經8萬公了我會玩野戰升盜古物最後他也是被我打敗@@只要有同場精靈高手幫拖時間分散注意力還是可以的@@
作者: 一人一個    時間: 2013-6-28 20:10

這是因為你們不會玩巨魔、7.2巨魔的裝備、永遠比精靈快
作者: y6049511    時間: 2013-6-28 20:30

巨魔屈 係因為作者係針對住神手的角度黎+強巨魔- -
等d中手可以無咁快死
作者: 一人一個    時間: 2013-6-28 20:42

所以咪on狗囉、連神手都輪、甘等於其他人唔洗玩、咁咪不平衡囉、無腦作者
作者: 一人一個    時間: 2013-6-28 20:44

巨魔與精靈已死
作者: 小雲和小吉    時間: 2013-6-28 20:46

low,e家玩??
去gg.c或者vlan玩就rc或者gg.c搵我
好耐冇同你玩。。。

作者: harrylai    時間: 2013-6-28 21:06     標題: 回復 5# 的帖子

我會玩巨魔只是我很不喜歡當壞人只要跟我一起玩過那些戰友都知道

你又知道我不會ㄌ是你沒跟我玩過我具摩很變態的@@

不喜歡玩而已你門程度到哪我就到哪@@
作者: harrylai    時間: 2013-6-28 21:06     標題: 回復 5# 的帖子

我會玩巨魔只是我很不喜歡當壞人只要跟我一起玩過那些戰友都知道

你又知道我不會ㄌ是你沒跟我玩過我具摩很變態的@@

不喜歡玩而已你門程度到哪我就到哪@@
作者: harrylai    時間: 2013-6-28 21:13     標題: 回復 12# 的帖子

巨魔肥本來就被精靈快但就是要挑戰才好玩我也一直再練一開始就被打對手也都是神手巨魔
有書有營但書比較多看運氣但遊戲要這樣才好完因為只要是神手當通常她以經營一半ㄌ
所以只要事神手當就要改遠點不能蓋附近而且不033了改2分59秒才能蓋塔
提早1分@@
作者: 千島醬醬    時間: 2013-6-29 00:01     標題: 回復 7# 的帖子

我係7.0用巨魔基本上已經冇對手 已經五想再接觸7.2
作者: y6049511    時間: 2013-6-29 10:50     標題: 回復 14# 的帖子

我都未見過有高手係作者張圖到做巨會輸- -
除非係大位3守以上- -
作者: 千島醬醬    時間: 2013-6-29 10:57     標題: 回復 15# 的帖子

我講係被改既7.0 有得洗木 拆蓋多錢果隻版 (即係我地玩開果隻)
我打團內另外2個163 再加2個244都照嬴
p.s. 係同場2個163 2個244精靈 (糖糖 小吉 163         a儿 冰冰 244)

作者: y6049511    時間: 2013-6-30 14:18     標題: 回復 16# 的帖子

1打4嗎?-.-
(補字補字補字補字)
作者: ❤糖糖:)    時間: 2013-6-30 15:13

引用:
原帖由 千島醬醬 於 2013-6-29 10:57 發表
我講係被改既7.0 有得洗木 拆蓋多錢果隻版 (即係我地玩開果隻)
我打團內另外2個163 再加2個244都照嬴
p.s. 係同場2個163 2個244精靈 (糖糖 小吉 163         a儿 冰冰 244) ...
您抽夠水拉wo
我既163系街場1234都未有#sosad#
作者: 千島醬醬    時間: 2013-7-1 16:08     標題: 回復 17# 的帖子

係1打4
仲要連嬴幾場
你有興趣都可以同我切磋下咁
作者: 小雲和小吉    時間: 2013-7-1 18:13

好似有街人- -
作者: 千島醬醬    時間: 2013-7-1 18:40

有街人都係1打4啵 而且我好似係靠你地肥 冇打過街人啲金礦肥
作者: y6049511    時間: 2013-7-1 21:07     標題: 回復 21# 的帖子

但佢地4個5會直出致3打你咩- -
作者: 千島醬醬    時間: 2013-7-1 22:00     標題: 回復 22# 的帖子

識玩既巨魔 會識得呃時間偷肥 未拎5000前俾人壓住黎打 就出血裝
一拎5000蚊 就算致4都冇辦法殺死我 而且精靈咁早上咁高lv塔 會拖慢好多經濟
精靈最弱既時間係生命牆 原因就自己諗喇
好多野都係我自己深思熟慮研究出黎 唔係一般163精靈就可以嬴到我
作者: y6049511    時間: 2013-7-1 23:50     標題: 回復 23# 的帖子

係wo 你地張7.0有5千- -
我玩得太多7.2 5記得左- -
作者: 小雲和小吉    時間: 2013-7-2 00:48     標題: 回復 24# 的帖子

你傻仔,
7.2个巨魔容易玩好多,
有住前加先,每秒12
作者: 小雲和小吉    時間: 2013-7-2 11:33     標題: 回復 23# 的帖子

我就系一个可以ko你噶例子(讲笑)
果阵我好似仲系244尾。。
作者: 星星粉碎了    時間: 2013-7-3 01:47

= =岩先做完巨魔= = 我超NEW 第1次上到不明裝= = 5件不明1個重生都比人打到殘= = 我升左2次裝 攻同防= = 人地唔升絕對攻擊成炸米加x大天使都打殘我= = 中間見唔對路去左食書無草$= = 同埋唔見左80萬木= = 供把刀佢都走場 狗黎
想請教下我點解會輸= = 前期有新手比我肥haha(雖然我自己都係) 出裝有問題定係食書定係升裝= = 走場果隻狗唔好提-3-

作者: harrylai    時間: 2013-7-3 12:12     標題: 回復 27# 的帖子

7.2个巨魔容易玩好多,
有住前加先,每秒12
很多點到就好了@@不想說破有033跟沒033差很多@@
7.2要是沒033你很難肥起來要是你來跟我門完的話你就知道ㄌ@@
作者: y6049511    時間: 2013-7-4 14:47     標題: 回復 27# 的帖子

書e樣野係7.2都5係重點黎了- -
作者: y6049511    時間: 2013-7-4 14:48     標題: 回復 25# 的帖子

可能kyx太多廢柴 搞到我膠哂x_x
作者: 星星粉碎了    時間: 2013-7-4 20:42

我上場同FD打= = 6件不明 入面有2件防裝= = 我已經殺剩佢 有條友仲傻傻地比我肥= = 我殺旦都1星= = 之後得番個FD1條友= = 我就去做勇士... 結果幾秒完左= = 精靈肥哂真係唔識贏= =

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0