標題: 有無人卡戰 22 33 44 未輸過求敗架 歡迎各平台玩家留言! [打印本頁]

作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-3-31 19:58     標題: 有無人卡戰 22 33 44 未輸過求敗架 歡迎各平台玩家留言!

我最近就玩返卡戰  要將我大名重振聲威  好想同各平台高手打 所以就此想同咁多位卡戰好手 打場交流既會戰 如果真係有人 22 33  44 未輸過既 OR 長勝既  就係到留言我挑你機 分AC也接受  22 33 44 人我都搵齊 注意挑我機 練好D技術先好挑!!

作者: [NeveR_LosE]    時間: 2013-3-31 20:11

我同陳廢鵬唔係長勝唔係未輸過,但想挑機,黎RC搵我地A_A
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-3-31 20:14     標題: 回復 2# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: [NeveR_LosE]    時間: 2013-3-31 20:47     標題: 回復 3# 的帖子

受人指使,佢話要用呢個名~.~
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-3-31 20:55     標題: 回復 4# 的帖子

作者: 小雲和小吉    時間: 2013-3-31 21:10

难道11就令人如此讨厌吗?
????????
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-1 05:02     標題: 回復 6# 的帖子

11能證明什麼??如果證明自己係勁 難道22 33 44的實力會與11不同嗎?如果是 只能你練到未夠精
作者: 姬川♥龍也    時間: 2013-4-1 11:50     標題: 回復 7# 的帖子

55~~~合作才是王道,11勁合作廢,好易比人GG
作者: 妖混乂傑    時間: 2013-4-1 15:16

11勁係有用架
隻game係單機既話
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-1 15:41     標題: 回復 9# 的帖子

係佢地心中 卡戰係隻單機game 傑你要知道
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-1 15:42     標題: 回復 8# 的帖子

good!! 同我一樣念法wow 咀你
作者: 死神明道    時間: 2013-4-1 17:54     標題: 回復 7# 的帖子

如果一個人11勁 佢自然會中意打11  如果一個人11廢 佢自然會搵佢勁既黎挽 11至少可以證明你自己係勁 靜係識講22 33 44 自己唔得就靠人地?
作者: 霸氣§流星    時間: 2013-4-1 19:02

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-3-31 19:58 發表
我最近就玩返卡戰  要將我大名重振聲威  好想同各平台高手打 所以就此想同咁多位卡戰好手 打場交流既會戰 如果真係有人 22 33  44 未輸過既 OR 長勝既  就係到留言我挑你機 分AC也接受  22 33 44 人我都搵齊 注意挑 ...
我我我  是但拉個路人同你打24

愚人節快樂
作者: [NeveR_LosE]    時間: 2013-4-1 21:55     標題: 回復 12# 的帖子

本人很大程度上唔同意22 33 44 = 自己唔得就靠人地
22/33/44,係講求合作同自身實力既結合
11係可以代表自己勁,你岩,
但唔代表22/33/44=自己唔掂
洗唔洗黎番場你1打2,我搵個朋友向你指教下
再者,根據你既理論,已經同世事有好多相反
例如運動,美斯咁勁又唔見佢既球隊搵10個唔識踢波既人一隊?
佢1個咁勁夠踢啦,所以合作挽多人唔等於自己唔得
你咁講野只可以代表到你諗野唔夠全面,俗D講係唔成熟,再唔係就on dog dog(呢個我自己意見)
作者: 死神明道    時間: 2013-4-1 22:24     標題: 回復 14# 的帖子

問題係某人係我地面前指指點點 但係自己又唔落場打 靜係識講 唔識做 試問有咩用呢?我覺得一D比較廢既人同D勁既人一隊 根本分唔到邊個有實力 邊個係無
作者: 死神明道    時間: 2013-4-1 22:30

某D人又要係人地面前扮晒勁 但係我地叫佢地打既時候 又諸多藉口 我既FD就好想同D靜係識講既人打11 我都好想 可以既話 打場?
作者: 姬川♥龍也    時間: 2013-4-1 22:52     標題: 回復 16# 的帖子

你幾時叫過佢地打?_?
我未見過
我只係見過佢地招你
作者: [NeveR_LosE]    時間: 2013-4-1 22:56     標題: 回復 15# 的帖子

你擺明係扯開話題,e家我係針對緊22 33 44 不= 自己唔得就靠人地
關某某人咩事
柒就要認,認左咪比你扯開話題l0r
再者你如果連2個人之間都分唔到邊個勁d邊個廢d
原因得2個,1. 佢地實力差唔多,2. 你唔識挽,3. 你腦殘

作者: Rose_永恆    時間: 2013-4-2 08:47

引用:
原帖由 [NeveR_LosE] 於 2013-4-1 22:56 發表
你擺明係扯開話題,e家我係針對緊22 33 44 不= 自己唔得就靠人地
關某某人咩事
柒就要認,認左咪比你扯開話題l0r
再者你如果連2個人之間都分唔到邊個勁d邊個廢d
原因得2個,1. 佢地實力差唔多,2. 你唔識挽,3. 你 ...
打場22?我同神明打。打你同小狼
作者: ★小貝魯〃    時間: 2013-4-2 13:17     標題: 回復 19# 的帖子

仲唔明自己錯係邊??
肯應自己扯開話題同柒左未??
作者: 灼眼●夏娜    時間: 2013-4-2 13:21     標題: 回復 12# 的帖子

你講咁多想講自己223344有幾垃圾?
作者: Rose_永恆    時間: 2013-4-2 14:42

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-4-2 13:21 發表
你講咁多想講自己223344有幾垃圾?
差唔多。
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-2 21:36     標題: 回復 19# 的帖子

係先好 唔洗怪獸出手 我自搵一人 你既22實力實在令我開不了口 60比6  我搵傑同我夾is ok  如果你同神明得既 請比時間
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-2 21:42     標題: 回復 12# 的帖子

如果一個人11勁 佢自然會中意打11  如果一個人11廢 佢自然會搵佢勁既黎挽((咁一個人11廢係咪一定會搵其他強悍? 咁你本身咪又係廢 咁你又會中意11 ??係咪22 33 44比人屠得多先唔服氣先想證明自己11係強悍? )   至少可以證明你自己係勁 靜係識講22 33 44 自己唔得就靠人地? ((可能你唔了解22 33 44既模式OR玩法     如果你係有實力勁既 你會唔會學 *永恆*一定要拉D識玩既人 先可以發揮實力呀??你咁想證明自己係勁既 不如我拉個街人 你又拉個街人 大家比較下實力? 我要鄭重同你呢個人講 22 33 44都可以唔洗靠人地 自己一個人足以勝之不武 ((如果你係有實力既話)) €

作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-2 21:48     標題: 回復 16# 的帖子

某D人又要係人地面前扮晒勁 但係我地叫佢地打既時候 又諸多藉口 我既FD就好想同D靜係識講既人打11 我都好想 可以既話 打場? ((某D人 <<JA係邊個 你 上 得黎打POST 回題  你唔係想講你要玩逃 避呀? 直接D啦 學乜野人擺架子   ))
作者: Rose_永恆    時間: 2013-4-2 22:50

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-4-2 21:48 發表
某D人又要係人地面前扮晒勁 但係我地叫佢地打既時候 又諸多藉口 我既FD就好想同D靜係識講既人打11 我都好想 可以既話 打場? ((某D人  
咁你又唔同神明打
作者: 妖混乂傑    時間: 2013-4-2 23:39

有時打開個我的圖片
d屠垃圾既相多到
作者: 朽木★白哉    時間: 2013-4-2 23:59

我LOL平台
將就下去我個平台度挑ok?
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-3 01:14     標題: 回復 26# 的帖子

我幾時有話唔同神明呀?證據  我挑你地機 又唔見你地接我  我呢家得閒 恆接我11先講
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-3 01:14     標題: 回復 27# 的帖子

傑 佢地真係不死  點放相 點屠 佢地也是如此 真係無奈
作者: 死神明道    時間: 2013-4-3 03:38     標題: 回復 29# 的帖子

係打就快
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-3 03:49     標題: 回復 31# 的帖子

毒能 你連咩ser都唔講 你叫我打 我去邊搵你 你on狗 ?仲有你人都無 同我玩鞋? 正係同你打11>?
作者: 『莪狠殤』    時間: 2013-4-3 07:26

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-4-3 01:14 發表
我幾時有話唔同神明呀?證據  我挑你地機 又唔見你地接我  我呢家得閒 恆接我11先講
算拉 師父,係D人諸多藉口就話你5狠同人打
作者: rAiN●戰狼    時間: 2013-4-3 07:28

未輸過 已慌
作者: 11954207    時間: 2013-4-3 14:40     標題: 回復 28# 的帖子

OK WHAT is your name,+me fcklgiy
作者: 死神明道    時間: 2013-4-3 14:51     標題: 回復 32# 的帖子

卡ser/2ser 時間你定 打11喎
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-3 18:24     標題: 回復 34# 的帖子

邊個未輸過??留言post題
作者: EteR_小狼哥.    時間: 2013-4-3 18:26     標題: 回復 36# 的帖子

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0