標題: [爭議] 挑戰: 路人∮霸皇 vs βίος [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2013-3-16 12:56     標題: 挑戰: 路人∮霸皇 vs βίος

遊戲類型: 信長之野望
比賽時間: 2013-03-16 13:15:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字( 1 至 9 ),抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容:
[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_team2.php?team_challenge_game&event_id=87546,280]LIST[/iframe]

作者: 路人∮MoUsE    時間: 2013-3-16 12:59

名單不一 OK?
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-16 12:59

OK  我地要上軍
作者: 路人∮MoUsE    時間: 2013-3-16 13:00

不過可能要晚D 因為有D人唔知做緊咩.
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-16 13:03

ok 我地都有名單不一
作者: 路人∮MoUsE    時間: 2013-3-16 13:13

我諗要取消 問佢地右唔答 右唔知係邊 有D右街場  sorry
作者: ★人間空氣    時間: 2013-3-16 14:14

咁就無左個rp睇啦-3-
作者: 魔法稻草人    時間: 2013-3-16 15:08

招計分  
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-17 17:42

想問下 乜可以汁走場英既裝架咩
作者: alex12567815    時間: 2013-3-17 23:21

4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外)。

唔該晒-SiU BlacK- 路人團既兄弟 入 我地rc群 提我回post

作者: -SiU_BlacK_-    時間: 2013-3-17 23:26

55 不過你們團的實力.. 45也可比人GG.. 可想而知..  貴團的實力也十分之高強
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-17 23:31

我相信而家唔係計較團既實力之差
係貴團有無品既問題
作者: alankui    時間: 2013-3-17 23:35     標題: 回復 11# 的帖子

我地廢又點? 起碼我地守規則Ar. 你地打我地廢團都要汁人裝肥 唉 廢團都咁 我地如果係勁團
? 你地有咩可能WIN到Ar 仲要請槍Tim   路人團正一槍手團 得一條友係名單 其他全部唔係
我地都算 仲要係到吠
作者: -SiU_BlacK_-    時間: 2013-3-17 23:45

守規則? 你們無人走 當然可以這樣說了~   在汁裝問題上. 只是一名隊員汁了.. 其他也無什麼事可做了如果你要說你們團是廢團..我也無話可說..因為根本是你們說自己團是廢團.. 我無說過你們是廢團..     
不如.打多場??  

我話比你地知.. 如果你地接左.. 命運也不會改變..  我講完一早已知團長可能會踢我, 你地團真係好(強)... 根本不用任何力量..你們也GG了. 講完.

作者: alankui    時間: 2013-3-17 23:52     標題: 回復 14# 的帖子

慢慢炮啦 炮9 你地團好快上位 只可以說 槍手團 不解釋

你都係想我講話你團好勁姐~ 唉我末同你講Lo 你團真係勁 勁係請槍方面
作者: -SiU_BlacK_-    時間: 2013-3-17 23:53

我諗..名單上的人去打貴團可能G得重快 ..  唔係講笑..
作者: alankui    時間: 2013-3-17 23:55     標題: 回復 14# 的帖子

有實力的話唔洗請槍啊~ 啊老鼠哥 又係你話打我地團 又要請槍同我地打 咩意思呢?

我聽講團長要出街 唔得閒 唉 咁你就咪老老實實話唔得閒 下次LO 又要打又要請槍 你請D人點勁都好

係我眼中都係廢團 根本冇品

作者: alankui    時間: 2013-3-17 23:57     標題: 回復 16# 的帖子

你慢慢炮啦 你都係想上位姐 我唔阻你 唉 講野用正身啦 用分身講野 淆啊?
作者: 路人∮黑囝    時間: 2013-3-17 23:58

真身真身啦 開心未?   E場..出左一個副團長.. +4個團員.. 你地? 諗諗!!
作者: alankui    時間: 2013-3-18 00:02

唉 咁又點姐 你明唔明 你地請槍OK?
作者: alankui    時間: 2013-3-18 00:04

仲有就係 你地團 明顯就係炮團加無品團  勁又點? 品方面你地輸晒
作者: 路人∮黑囝    時間: 2013-3-18 00:06     標題: 回復 18# 的帖子

哇哥哥 你叫我用真身講野 右話我淆 好啦 用左啦 我右唔明D咩? 會唔會係你搞錯左D野? 同你講野根本哂時間 Z啦 明天見啦
作者: alex12567815    時間: 2013-3-18 00:08

你團長踢你未 違完規仲要入rc嘈,
真係未見過mouse哥做野 之前街場又話會教好d團員有品d
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-18 00:09

希望路人團團長老鼠哥可以比返個交代我地
我認我團系廢 但系點解黑囝哥要入埋我團rc 打埋d串咀既字句呢
作者: alankui    時間: 2013-3-18 00:10     標題: 回復 22# 的帖子

哈 槍手團都可以咁大口氣 Win左唔出聲味算LOL 我地本身都冇打算同你地嘈 你仲要入我地RC講我地團點廢

你係唔係太耐冇WIN戈 WIN左我地廢團好開心??  搞錯左D野???? 請槍汁裝我冇搞錯啦呱~

你地團 得副團長出泥講野 團長唔該比個合理交待好Wo 之前Vlan開post話會教好團員 唔會炮咀啊之類
你地連個副團長都咁 可想你地團員有咩質素

作者: NiGhTskY_    時間: 2013-3-18 16:15

招2邊計分 俾個時間
作者: 路人∮黑囝    時間: 2013-3-18 17:30

引用:
原帖由 alankui 於 2013-3-18 00:10 發表
哈 槍手團都可以咁大口氣 Win左唔出聲味算LOL 我地本身都冇打算同你地嘈 你仲要入我地RC講我地團點廢

你係唔係太耐冇WIN戈 WIN左我地廢團好開心??  搞錯左D野???? 請槍汁裝我冇搞錯啦呱~

你地團 得副團長出泥講野  ...
我想講..你們也是名單不一的.是不是我也可說你們槍手團?  一早講左名單不一..你們說(可以)..  如果你們是不喜歡的..大可一早說.. 本次計分是有人汁了毛利的裝去用.. 無記錯是宇左. 45時我們無叫過RE.. 這是不是有品? 如果你們是為了一點點的分數而嘈到E+.. 岩岩望一望. 0分.. 真的是為了分數了.. 如果你們是一早知道我們是槍手團的話..為何要接計分?如果貴團是怕對手是槍手團. 為什麼要接? 我相信出大部分團也是有槍手的出現. 你們如果是那麼怕槍手的.大可不接. 不要到現在係到吠.         

作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-18 18:34

引用:
原帖由 路人∮黑囝 於 2013-3-18 17:30 發表
我想講..你們也是名單不一的.是不是我也可說你們槍手團?  一早講左名單不一..你們說(可以)..  如果你們是不喜歡的..大可一早說.. 本次計分是有人汁了毛利的裝去用.. 無記錯是宇左. 45時我們無叫過RE.. 這是不是有 ...
我想講 我地名單無不一的
系人都知過左6lv 有人斷線吾會re 你吾系第一日打團戰呀?
請槍打d廢團 值得咩
作者: 路人∮黑囝    時間: 2013-3-18 18:44

引用:
原帖由 肥料一萬年 於 2013-3-16 13:03 發表
ok 我地都有名單不一
WHAT? 望下你講過的說話
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-18 18:46

引用:
原帖由 路人∮黑囝 於 2013-3-18 18:44 發表
WHAT? 望下你講過的說話
吾知邊個話3月16號打 之後3月17號先打到呢
作者: 路人∮MoUsE    時間: 2013-3-18 18:46

咁請槍問題不成立,成為你地團既團長比.咁汁裝問題真係我地錯啦,可能佢地少打團.果時出街,又唔想冇左E場咁重要既計分,黑仔我會叫佢改改,咁我正式向你地講對唔住!
唔想少個朋友多個敵人~ THX
作者: 肥料一萬年    時間: 2013-3-18 18:49

引用:
原帖由 路人∮MoUsE 於 2013-3-18 18:46 發表
咁請槍問題不成立,成為你地團既團長比.咁汁裝問題真係我地錯啦,可能佢地少打團.果時出街,又唔想冇左E場咁重要既計分,黑仔我會叫佢改改,咁我正式向你地講對唔住!
唔想少個朋友多個敵人~ THX ...
我都向你地講句對吾住
可能真系無請到槍 一場誤會
我會叫我d人收口了 你都要兌現返
作者: 路人∮MoUsE    時間: 2013-3-18 18:52

引用:
原帖由 肥料一萬年 於 2013-3-18 18:49 發表

我都向你地講句對吾住
可能真系無請到槍 一場誤會
我會叫我d人收口了 你都要兌現返
算啦,和和氣氣咪幾好,如果你地齊人,就CALL我啦=]
作者: alankui    時間: 2013-3-18 20:01     標題: 回復 33# 的帖子

我都唔想再嘈落去 請槍果方面可能係我太過敏 我講對吾住!

汁裝方面和黑仔炮咀方面希望貴團改改!
作者: 就系咁串    時間: 2013-3-18 20:50

引用:
原帖由 路人∮MoUsE 於 2013-3-18 18:46 發表
唔想少個朋友多個敵人~ THX ...
咁咪好囉
作者: 陳鈞琦    時間: 2015-4-19 01:35

支持團戰

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0