標題: ♂暴風族♀收生!! rc:25748192 招絕信中手&老手 [打印本頁]

作者: L00614    時間: 2012-9-23 23:11     標題: ♂暴風族♀收生!! rc:25748192 招絕信中手&老手

本團收生!
     要求有品合作!        團長:豆釘細細個
                    想入團刀可以找我  花鳥|風月
                 長係02ser!長細係rc講:25748192!!
團隊名稱: ♂暴風族♀
絕信團一個...
招生條件: VLAN帳10LV以上
長期上線,唔走場,一定要有品
中手&老手刀可以入團玩下 :lol :lol :lol :lol :lol :lol
作者: ❤糖糖:)    時間: 2012-9-23 23:17

有個綜合招生區.
作者: 卍花田錯卍    時間: 2012-9-24 02:33

引用:
原帖由 L00614 於 2012-9-23 23:11 發表
本團收生!
     要求有品同合作!        團長:豆釘細細個
                    想入團刀可以找我  花鳥|風月
                 長係02ser!長細係rc講:25748192!!
...
知道什麼叫世風日下吧
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-24 12:07

錯區http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=680
作者: 織田﹏夜。    時間: 2012-9-24 18:34

你地之前個個團長呢
e排我挽都唔見豆釘,見到留言來搵我挽把
作者: 笨癲爺    時間: 2012-9-24 22:29

咁多人開絕信團搵食
有絕信區w[]r~
作者: 黑色的憂鬱    時間: 2012-9-24 22:53

你係咪post錯地方
作者: 草帽.D.路飛    時間: 2012-9-24 23:13

錯區啦.
大佬
作者: 殺戮‧天使    時間: 2012-9-24 23:36

豆丁A_A
作者: kenwai5656    時間: 2012-9-25 21:41     標題: hi

我入 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0