標題: [交流] 飛=帶土 可能咩?.? [打印本頁]

作者: 花刃:D    時間: 2012-8-31 18:18     標題: 飛=帶土 可能咩?.?

年齡咁計啦.
  4代個年代, 卡卡仲個令仔. 但係飛就牛高馬大.
   仲要我記得帶土係唔夠卡卡打架. 就算過左幾年之後
  冇理由同4代打成平手架嘛. 仲要控住9尾狀態.

仲有.帶土同木葉根本冇咩仇怨.
      點解要推滅木葉呢??

居作者架劇情,
  我估係飛指示鼬滅自己全家.-
作者: 姬川♥龍也    時間: 2012-8-31 18:38

年齡都係一個問題la=.=
4代死個時=.=帶土仲係細細個~~~~
好難想像
作者: cakehang    時間: 2012-8-31 18:41

年齡唔係一個問題
有睇漫畫都知九尾襲擊四代果陣
卡卡西同凱好高

相反應該係要諗帶土有乜可能係短時間內變強
作者: 7wAi]._mS!JuN    時間: 2012-8-31 18:46

好難想像
作者: ☆_Ho〥    時間: 2012-8-31 19:01

同意3樓講法   九尾襲擊木葉果陣  卡卡西同凱呢D人e經長大  吾再係『毛都未出齊』  而帶土應該同卡卡西係同年    而 果時同四代打果個面具男    利用自己既忍術 將忍術吸收  傳送到異空間
又使自己既身體穿透    幾年時間就有呢種實力同四代打  應該就吾會係帶土呱.  如果真係  甘係邊個教識佢呢D?
作者: cakehang    時間: 2012-8-31 19:08

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-31 19:01 發表
同意3樓講法   九尾襲擊木葉果陣  卡卡西同凱呢D人e經長大  吾再係『毛都未出齊』  而帶土應該同卡卡西係同年    而 果時同四代打果個面具男    利用自己既忍術 將忍術吸收  傳送到異空間
又使自己既身體穿透    幾 ...
帶土係大卡卡西一年
作者: 丫咩嗲    時間: 2012-8-31 19:21

四代佢唔係老師,係火影呀.....好似講番佢做老師果陣學生既高度

作者: 深紅血狐    時間: 2012-8-31 19:23     標題: 回復 1# 的帖子

鼬滅自己全家是木業 指示
作者: 澤爺。    時間: 2012-8-31 19:38

引用:
原帖由 ☆_Ho〥 於 2012-8-31 19:01 發表
又使自己既身體穿透    幾 ...
只要帶土開到眼學到神威冇咩唔得,距同四代打戈陣一直都冇用咩大殺傷力既招,只系不斷用吸收 傳送, 先令到 四代咁難對付距
作者: 秒你$300    時間: 2012-8-31 21:01

無咩可能啦帶土甘熟4代D技點會比4代用螺旋丸打到
作者: 月夜戀人曲    時間: 2012-8-31 22:58

引用:
原帖由 秒你$300 於 2012-8-31 21:01 發表
其實.....熟同避唔避中兩回事黎
作者: 問號先生﹏    時間: 2012-8-31 23:21

引用:
原帖由 澤爺。 於 31-8-2012 07:38 PM 發表

只要帶土開到眼學到神威冇咩唔得,距同四代打戈陣一直都冇用咩大殺傷力既招,只系不斷用吸收 傳送, 先令到 四代咁難對付距
仲有昭喚九尾
作者: 秒你$300    時間: 2012-9-1 00:50

有冇睇過個集架..4代個苦無飛到埋去都要同4代搏,有冇人甘傻
引用:
原帖由 月夜戀人曲 於 2012-8-31 22:58 發表

其實.....熟同避唔避中兩回事黎

作者: ×﹏ting(k)    時間: 2012-9-1 10:47

會五會係本身既飛五係依家既飛
作者: 月夜戀人曲    時間: 2012-9-1 12:25

引用:
原帖由 秒你$300 於 2012-9-1 00:50 發表
有冇睇過個集架..4代個苦無飛到埋去都要同4代搏,有冇人甘傻
有佢咁既術唔走去打佢?更何況佢都就快打到4代
作者: 赤月逝言-    時間: 2012-9-1 13:31

其實我個人覺得帶土可能未死
作者: ×LuFFy.    時間: 2012-9-1 13:41

其實一開波好多人到估佢係帶土..
但估唔到真係
作者: 秒你$300    時間: 2012-9-1 13:56     標題: 回復 15# 的帖子

佢快唔過4代
作者: ★楓jaii    時間: 2012-9-3 14:18

引用:
原帖由 秒你$300 於 2012-8-31 21:01 發表
話說螺旋丸係四代同奇拉比(8尾)打個陣整出黎
所以帶土個陣係吾知佢識e招- -
作者: 秒你$300    時間: 2012-9-3 15:29     標題: 回復 19# 的帖子

話說我指的是飛雷神
作者: 丫咩嗲    時間: 2012-9-3 15:46

帶土死之前 我想問4代招飛雷神第二段佢學識味   係16年前果陣佢好似係用飛雷神第二段
作者: BLACKROCK↘    時間: 2012-9-3 22:20

e家飛=帶土了 :lol
作者: WATER.way    時間: 2012-9-3 23:29

四代個陣估面具佬係班
依家開左估 面具佬係帶土
唯一合理解釋 帶土個陣比班救左 然後教埋佢忍術 之後協商點樣實行無限月讀

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0