標題: vlan絕信建議... [打印本頁]

作者: 香奈兒chanel    時間: 2012-8-9 22:08     標題: vlan絕信建議...

其實玩絕信既人唔少..不如直接開個絕信ser比玩家...
作者: pptppt11    時間: 2012-8-9 22:15

引用:
原帖由 香奈兒chanel 於 2012-8-9 22:08 發表
其實玩絕信既人唔少..不如直接開個絕信ser比玩家...
首先你錯區

其實玩家都想甘做...不過vlan卻遲遲未落實...睇下遲D有冇機會先
作者: Crazy【賢】    時間: 2012-8-9 22:23

好耐已經有人提出黎...好多次  但係吾得
作者: AnLyeSs.Flower    時間: 2012-8-10 00:42

引用:
原帖由 pptppt11 於 2012-8-9 22:15 發表
首先你錯區
其實玩家都想甘做...不過vlan卻遲遲未落實...睇下遲D有冇機會先
請注明某部份玩家都想開絕信SER
綜合1個個開絕信米去綜合2玩其他圖囉 綜合2冇你想玩GE圖米去綜合3囉
同埋開個絕信SER出黎 D人會乖乖全部去晒絕信SER玩絕信圖?
作者: .mL    時間: 2012-8-10 02:12

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-8-10 00:42 發表

請注明某部份玩家都想開絕信SER
綜合1個個開絕信米去綜合2玩其他圖囉 綜合2冇你想玩GE圖米去綜合3囉
同埋開個絕信SER出黎 D人會乖乖全部去晒絕信SER玩絕信圖? ...
同意..火影都有ser...但係不時係綜合都見有火影場
另外..有陣玩絕信悶..都會想玩下其他圖
作者: 純情小寶寶    時間: 2012-8-10 08:59

vlan唔肯先係問題
作者: Crazy【賢】    時間: 2012-8-11 19:24

其實應該減少1個ser將佢變成絕信ser仲會好D
作者:   -Kzrk★    時間: 2012-8-17 00:09

夠玩米得洗咩開多個區     
作者: 蓶〞小影    時間: 2012-8-17 16:25

其實大家已經習慣好系綜合ser玩絕信
所以吾需要再開
作者: 剎那*閃光    時間: 2012-8-17 17:06

我很少玩信長類,

其實絕信和信長有什麼不同?
作者: 蓶〞小影    時間: 2012-8-17 17:07     標題: 回復 10# 的帖子

絕信同正信分別就系技能cd/同傷害
作者: 剎那*閃光    時間: 2012-8-17 17:13     標題: 回復 11# 的帖子

即是好像火影的小鬼版一樣?

好像類同...
作者: 海葵    時間: 2012-8-17 21:02

絕信其實都真係有一斑支持者,
不過就此開SER都要視人數及期數。
E.G : 卡戰一樣。之前D人話卡戰好玩就叫開SER。
依家咪又係一個拍哂蚊既SER  好日都唔見有40個人以上。
平均只有5個人在線。

開SER真係多舊魚。
作者:   -Kzrk★    時間: 2012-8-17 21:50

引用:
原帖由 海葵 於 2012-8-17 21:02 發表
絕信其實都真係有一斑支持者,
不過就此開SER都要視人數及期數。
E.G : 卡戰一樣。之前D人話卡戰好玩就叫開SER。
依家咪又係一個拍哂蚊既SER  好日都唔見有40個人以上。
平均只有5個人在線。

開SER真係多舊魚。 ...
認同 D人都係貪新鮮
作者: 千本乂櫻    時間: 2012-9-6 11:02

我都覺得應該開返個^^
作者: 佐野 泉    時間: 2012-9-10 01:38     標題: 回復 13# 的帖子

12點卡戰44人 e+14人
另外我覺得vlan綜合區絕信比卡戰火影多人,所以開左ser好可能會長full
e+綜合遊戲區有12個,假日都唔會全full,整個絕信ser分人流我覺得唔錯
有d人真係一心開魔獸就係玩絕信,有時要周圍轉ser搵絕信場唔麻煩咩?
我覺得有咁既資源(空ser)唔好哂左去,轉個做絕信ser對絕信玩家&其他圖玩家都係好事.
絕信ser想玩絕信既就會入啦,但如果d人唔like去一般ser開係佢地既事.
同埋係絕信ser話玩悶左想開其他圖都可以照開,無人阻你.正如你都可以去火影ser開其他圖.
開一個睇下反應先我覺得係好既選擇,好既甚至可以開多個,唔好既可以轉返一般(但我諗唔到有咩唔好,而且又有空ser)
老實講綜1綜2都已經半個絕信ser既人,合埋唔係已經1個喇咩?(都唔計綜10/11/12)
火影守城、團隊競賽2 咁少人都另分出黎,唔通玩絕信既人可以少過呢2個ser?
其實開專屬ser都係方便d玩家,如果d ser人流控制得好,你想玩絕信就入絕信ser,想玩其他就入返一般,我相信唔會好似撞ser1咁爆咁難入囉.
只係將個ser名改一改,真係會有咁多阻礙咩?

絕信007由10年到e+都2年幾,再以e+呢個玩家人數計會好快完結嗎?
同埋e+唔係要求開ser,係將ser改名.
如果你覺得開ser係多舊魚,咁你點評論「真.三國無雙」、「NOTD」、「正規」呢種少人ser呢?
而且絕信ser會好似呢d ser咁少人?
哦~即係都係多舊魚?

最簡單都係果句:
一試便知龍與鳳
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-10 16:07

引用:
原帖由 佐野 泉 於 10-9-2012 01:38 AM 發表
12點卡戰44人 e+14人
另外我覺得vlan綜合區絕信比卡戰火影多人,所以開左ser好可能會長full
e+綜合遊戲區有12個,假日都唔會全full,整個絕信ser分人流我覺得唔錯
有d人真係一心開魔獸就係玩絕信,有時要周圍轉ser搵絕信 ...
好多字AR
作者: 佐野 泉    時間: 2012-9-10 21:05

咁直接d問句:
你想玩絕信你會入咩ser?

如果你答案係ser1/ser2,咁咪已經某程度上當左ser1/ser2係「絕信ser」.

但你見ser1/ser2其實有好多人開其他圖,間接就霸左「絕信ser」既人數限額.
咁其他想玩絕信既又入唔到ser1/ser2,叫去邊度玩? (ser2都話易入d,ser1真係好難入.)

不如咁,如果有人認為開絕信ser唔係好辦法,不如你就諗個更好既辦法比d人唔需要成日撞s.1/s.2都搵到人玩絕信.(唔好話齊齊做會員,假設s.1/s.2各有一半人係玩其他圖,咁咪要有240人去買會員?然後撞到3xx人?)
作者: 霸氣_淇    時間: 2012-9-11 00:09

其實個個綜合都有絕信既場
如果開左個絕信ser
vlan綜合區會崩潰
作者: 風過無痕    時間: 2012-9-11 09:51

順手開多個走場區 比d冇品人走場啦
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-11 12:36

引用:
原帖由 風過無痕 於 11-9-2012 09:51 AM 發表
今又唔得lo 我覺得無人入
作者: 織田﹏夜。    時間: 2012-9-11 20:01

真希望vlan出絕信ser
作者: 佐野 泉    時間: 2012-9-11 21:43     標題: 回復 19# 的帖子

個個綜合?你指1-12都有?
我想講有d ser好多時連齊10人既人數都無.

另外你所講既崩潰可唔可以比d定義?
個區會崩潰? 玩家會崩潰?
同埋點解會崩潰?

唔好咁唔負責任講兩句就話唔支持,比d points好冇?
作者: Dreamery_貓公    時間: 2012-9-11 22:53

引用:
原帖由 風過無痕 於 2012-9-11 09:51 發表
真心贊成
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-12 12:30

引用:
原帖由 佐野 泉 於 11-9-2012 09:43 PM 發表
個個綜合?你指1-12都有?
我想講有d ser好多時連齊10人既人數都無.

另外你所講既崩潰可唔可以比d定義?
個區會崩潰? 玩家會崩潰?
同埋點解會崩潰?

唔好咁唔負責任講兩句就話唔支持,比d points好冇? ...
在ser1e家開場最少10分鐘先開到波
作者: 純情小寶寶    時間: 2012-9-12 17:03

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-12 12:30 發表

在ser1e家開場最少10分鐘先開到波
我最快15分鐘 先開到
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-12 18:24

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 12-9-2012 05:03 PM 發表

我最快15分鐘 先開到
我個名沒你今勁
作者: 純情小寶寶    時間: 2012-9-12 19:00

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-12 18:24 發表

我個名沒你今勁
頭先30分鐘就開到波
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-12 19:04

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 12-9-2012 07:00 PM 發表

頭先30分鐘就開到波
好像我開的WO
作者: 佐野 泉    時間: 2012-9-12 19:37

就係因為玩家散係其他ser所以更加要集中d人,唔好哂大家等齊人&撞ser既時間.
有左絕信ser甚至可能吸引到kyx d人黎玩.
作者: 純情小寶寶    時間: 2012-9-12 20:07

引用:
原帖由 佐野 泉 於 2012-9-12 19:37 發表
就係因為玩家散係其他ser所以更加要集中d人,唔好哂大家等齊人&撞ser既時間.
ky_ d人黎到vlan 比人屠到返去
作者: 香奈兒chanel    時間: 2012-9-15 21:38     標題: 回復 26# 的帖子

我成日開場唸住哈新手...不過好多時一開即刻一堆人沖入黎屠我...比人屠到想掛泉玩鐵木燒豬...
作者: 星崎安妮    時間: 2012-9-15 23:16

引用:
原帖由 香奈兒chanel 於 15-9-2012 09:38 PM 發表
我成日開場唸住哈新手...不過好多時一開即刻一堆人沖入黎屠我...比人屠到想掛泉玩鐵木燒豬...
講咩人
作者: 純情小寶寶    時間: 2012-9-15 23:32

引用:
原帖由 香奈兒chanel 於 2012-9-15 21:38 發表
sorry 頭先諗住比你地屠下.
作者: 風過無痕    時間: 2012-9-15 23:38

引用:
原帖由 佐野 泉 於 2012-9-12 19:37 發表
yyo D 人仲(有)品
作者: 香奈兒chanel    時間: 2012-9-17 18:57     標題: 回復 33# 的帖子

34樓的那個...一打5.....長宗打一堆打英
作者: 純情小寶寶    時間: 2012-9-17 19:55

引用:
原帖由 香奈兒chanel 於 2012-9-17 18:57 發表
34樓的那個...一打5.....長宗打一堆打英
  ... 好彩姐

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0