標題: 死後無盡的熗聲 [打印本頁]

作者: RuKiWinG    時間: 2012-7-8 16:21     標題: 死後無盡的熗聲

我睇翻之前都有人有咁既問題.
但係我記得我之前XP玩果陣係冇既..
而家WIN7玩翻先有咁既問題
有人話係網速LAG先會有.
但我地成班玩家PING係好低...
個BUG係升左1.03先有...
有冇人FIX到
唔通咁多人忍受到啲熗聲
試過重裝都唔得
係SETTING熄左聲又冇熗聲好冇引:(
作者: cowboy15    時間: 2012-7-9 14:34

無錯,lag機係有可能,而E個問題亦係V1.03既bug,到目前都冇得整(本人未試細ping房會有)
其實有時ping係會升,唔一定維持細ping,不過有D人網速快,佢地會維持細ping

作者: RuKiWinG    時間: 2012-7-9 20:28

引用:
原帖由 cowboy15 於 2012-7-9 14:34 發表
無錯,lag機係有可能,而E個問題亦係V1.03既bug,到目前都冇得整(本人未試細ping房會有)
其實有時ping係會升,唔一定維持細ping,不過有D人網速快,佢地會維持細ping ...
但係我之前玩用windows xp好似冇事
今晚用windows xp裝下睇下會唔會有先
作者: cowboy15    時間: 2012-7-10 15:46

應該唔關事,我有fd 用XP都有事,禁就姐係唔關事啦
多數係網速同BUG既問題
作者: john34    時間: 2012-7-12 14:45

引用:
原帖由 cowboy15 於 2012-7-10 15:46 發表
應該唔關事,我有fd 用XP都有事,禁就姐係唔關事啦
多數係網速同BUG既問題
你部機有問題
作者: hst_edward    時間: 2012-7-12 23:21

host
> shooting + . = sound switch on/off
作者: kkman    時間: 2012-7-14 18:27

引用:
原帖由 cowboy15 於 2012-7-9 14:34 發表
其實有時ping係會升,唔一定維持細ping,不過有D人網速快,佢地會維持細ping ...
i have seen 0 - 60 ping . it have not higher .
作者: kkman    時間: 2012-7-14 18:28

引用:
原帖由 hst_edward 於 2012-7-12 23:21 發表
host
> shooting + . = sound switch on/off
????????????
作者: Leko    時間: 2012-7-16 20:14

我都系,好可能系机嘅问题,之前我系两台机同时装,配置好果部(系统系win7)无出现呢个问题,差滴果部(xp)就有了
作者: RuKiWinG    時間: 2012-7-17 08:55

引用:
原帖由 hst_edward 於 2012-7-12 23:21 發表
host
hi edward
呢個係setting果到較既???
作者: hst_edward    時間: 2012-7-17 23:40

no, in game
,'.
作者: RuKiWinG    時間: 2012-7-18 01:56     標題: 回復 11# 的帖子

係邊到可以整到??
好想快d fix左佢
作者: cowboy15    時間: 2012-7-18 23:12

FIX唔度架
一係熄聲,照計好少會禁嘈,一家你電腦問題

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0