標題: [FIGHT*-]暴力槍戰伺服器-* 24小時開放 .現在招攬大量玩家 [打印本頁]

作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-15 00:02     標題: [FIGHT*-]暴力槍戰伺服器-* 24小時開放 .現在招攬大量玩家

[FIGHT]暴力槍戰伺服器 24小時開放*

現正招攬大量玩家
SERVER位於       Vlan cs1.6   01
SERVER位於       Vlan cs1.6   01

新服開ser 招攬admin(表現.品格.技術)

!!!!!!!!希望大家多多支持.實行一個無外掛既伺服器!!!!!!!!!!!

暴力槍戰伺服器長時間玩dust2.

(沙漠遺跡2)

超越其他槍戰伺服器既伺服器

等緊你地黎實行你地既

大屠殺

作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-15 00:06

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-15 00:07

作者: kochunyin    時間: 2012-6-15 01:54

朋友,你是文盲的嗎?????????
作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-15 11:55

點為之文盲??我打錯野?!!!
作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-15 11:56

作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-15 11:58     標題: (可加ip入)*[FIGHT]暴力槍戰伺服器 24小時開放*

現正招攬大量玩家:

新服開ser 招攬admin(表現.品格.技術)

!!!!!!!!希望大家多多支持.實行一個無外掛既伺服器!!!!!!!!!!!

暴力槍戰伺服器長時間玩dust2.

(沙漠遺跡2)

等緊你地黎實行你地既
大屠殺

作者: 囧╒moon    時間: 2012-6-15 12:29

咩地方可以見到你
超越其他槍戰伺服器既伺服器
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2012-6-15 14:49     標題: 回復 7# 的帖子

Skymoon咩地方可以見到你何以上Rc味?
作者: kochunyin    時間: 2012-6-15 15:30

即係咁,CS區就有好多子版既。
作者: [★]sTaR。希    時間: 2012-6-16 11:26

支持
作者: alan8912    時間: 2012-6-16 14:32

你有冇rc /msn?
作者: Ⓐ美國隊長    時間: 2012-6-16 17:53

我? 有呀.
作者: 囧╒moon    時間: 2012-6-16 20:35

算吧啦 暴力槍戰 w0w~
作者: jeffleung2    時間: 2012-6-16 21:44

乜原來有槍戰5係暴力既咩?
5通你殺人個陣好溫柔咁殺架?
作者:     -zN    時間: 2012-6-17 09:39

suppppp。

作者: Pakman    時間: 2012-6-17 17:24

支持 !!!!!!!!支持!!!!!!!!!!!!!!
作者: kind1000    時間: 2012-6-17 18:03

請問有幾暴力呢

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0