標題: 全新vLan Shop 砌機組合 AMD & INTEL~06/09/2013(更新INTEL) [打印本頁]

作者: alan_wong8    時間: 2012-5-28 16:16     標題: 全新vLan Shop 砌機組合 AMD & INTEL~06/09/2013(更新INTEL)

到vLan Shop砌機可享的優惠:
1) 凡到vLan Shop 購買組裝機,即送vLan VIP會籍一個(半年)
2) 於vLan Shop購買組裝機即可享有三年免人工保養服務(由2010年12月開始,以往於vLan Shop購買的電腦亦可自發單日計起享有三年免人工保養優惠)
如發現有硬件問題,一切交由代理保養 (注意:如發現硬件被人為損毀,將不受保)

vLan Shop提供的服務:
1. 會員可以自行購買硬件,然後交由vLan Shop代砌(需要收取$200組裝費用,包執線);或

2. vLan Shop幫你直接向代理商購貨然後組裝(需先繳交訂金$500到vLan Shop門市或存入vLan Shop銀行戶口),入數後請即致電vLan Shop(Tel: 2387 3177)以確認過數及選擇砌機組合。
如套裝/組合總數超過港幣一萬,訂金為總數的10%
vLan Shop 銀行戶口號碼:
  恆生銀行
  IPVE
  385-758131-883

--vLan Shop客戶服務資訊--

vLan Shop 門市地址:
九龍 荔枝角 青山道 688-690 號 嘉名工廠大廈 1/F A6室
地圖:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=319117
vLan Shop 聯絡電話:
2387 3177

營業時間:
星期一至五 : 10:00A.M. - 07:00P.M.
星期六, 星期日及公眾假期 : 需預約

所有價錢僅供參考,如欲取得最新價錢及組合詳情,請致電2387 3177或親臨荔枝角vLan Shop查詢

LCD 顯示器價格請另外查詢

AMD
引用:

AMD APU 套裝 平價低階打機套裝 (SET A)
CPU: AMD Trinity Quad-Core A10-5800K 3800MHz APU Processor
M/B: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H
RAM: A-DATA/Kingstone DDR3 1600 16GB (8GB x2)
HDD: Western Digital WD5000AAKX 500GB SATA3
DRW: HP DVD1260I/HK (或其他相同速度DVD RW)
VGA: 使用的32奈米且內建DirectX11顯示效能的AMD A10系列處理晶片。(AMD Radeon™ HD 7660D)
Sound: 內建Realtek ALC887晶片, 支援2/4/5.1/7.1聲道, 支援S/PDIF輸出
Net: 內建Realtek GbE 網路晶片(10/100/1000 Mbit)
PSU: Delta SERVERPOWER 450W EX
Case: Cooler Master e-Lite 335 或 Gigabyte Luxo 1000    (其他型號機箱可能需要加錢)
CPU Fan: Cooler Master Hyper 212 EVO

組合特色:
- 採用AMD 最新A10系列FM2四核芯CPU;- 主機板是技嘉第四代超耐久™ 經典版技術包括: 抗潮濕 , 抗靜電 , 抗突波 , 及 抗高溫 ;
- 主機板採用A85X晶片組;
- 主機板支援 AMD Dual Graphics技術;
更多主機板介紹, 請按此
- 硬盤採用最新Western Digital SATA3制式,速度更快;
- Delta最新EX系列電源,確保主機系統穩定之餘更預留升級空間;同時通過80Plus認證,保證環保慳電
- 搭載Cooler Master 處理器散熱,提供比原裝更好的散熱能力,以避免出現過熱情況
總共: HK$3,840(連安裝費)
升級優惠
HDD:
加$140 可升級至1TB (WD10EZEX) HDD

VGA:
加$500 VGA 將配給HD6670 (使用AMD Radeon Dual Graphics功能)

引用:
AMD APU 套裝 平價中階打機套裝 (SET B)
CPU: AMD Trinity Quad-Core A10-5800K 3800MHz APU Processor
M/B: GGigabyte GA-F2A85X-D3H
RAM: A-DATA/Kingstone DDR3 1600 16GB (8GB x2)
HDD: Western Digital WD5000AAKX 500GB SATA3
DRW: HP DVD1260I/HK (或其他相同速度DVD RW)

VGA: Gigabyte HD7770 1GB GDDR5 OC 10cm Fan GV-R777OC-1GD

Sound: 內建Realtek ALC892晶片, 支援2/4/5.1/7.1聲道, 支援S/PDIF輸出
Net: 內建Realtek GbE 網路晶片(10/100/1000 Mbit)
PSU: Delta Server Power 450W EX 80Plus
Case: Cooler Master e-Lite 335 或 Gigabyte Luxo 1000    (其他型號機箱可能需要加錢)
CPU Fan: Cooler Master Hyper 212 EVO

組合特色:
- 採用AMD 最新A10系列FM2四核芯CPU ;
- 主機板是技嘉第四代超耐久™ 經典版技術包括: 抗潮濕 , 抗靜電 , 抗突波 , 及 抗高溫 ;
- 主機板採用A85X晶片組;
- 主機板支援 AMD Dual Graphics技術;
更多主機板介紹, 請按此
- 硬盤採用最新Western Digital SATA3制式,速度更快;
- 顯示卡採用AMD 最新HD7770,並選擇品質優越的技嘉GIGABYTE™作為顯示卡牌子, 1GB GDDR5 顯示記憶體,採用128位元記憶體管理介面 ;
- Delta最新EX系列電源,確保主機系統穩定之餘更預留升級空間;同時通過80Plus認證,保證環保慳電
- 搭載Cooler Master 處理器散熱,提供比原裝更好的散熱能力,以避免出現過熱情況

總共: HK$4,920(連安裝費)

升級1TB HDD(WD10EZEX) 加$140

作者: alan_wong8    時間: 2012-5-28 16:38

INTEL
引用:

INTEL 平民打機套裝 (SET A)
CPU: Intel Core i3-4130 Haswell (3.4GHz, 3M Cache, LGA 1150, 22nm)
M/B: Gigabyte GA-H87M-D3H
RAM: A-DATA/Kingstone DDR3 1600 8GB (8GBx1)
DRW: Pioneer S22 (或其他相同速度DVD RW)
VGA: Gigabyte GV-R777OC-1GD HD7770 1GB GDDR5 OC 10cm Fan
Sound:內建Realtek® ALC892, 支援2/4/5.1/7.1聲道
Net: 內建Realtek®  GbE網路晶片(10/100/1000 Mbit)
PSU: Delta Server Power 450W EX 80Plus
Case: Cooler Master e-Lite 335(其他型號機箱可能需要加錢)
總共: HK$4,650(連安裝費)

引用:
全新Core i5 系列 進階打機套裝 (SET B)
CPU: Intel Core i5-4430 Haswell (3GHz, 6M Cache, LGA 1150, 22nm)
M/B: Gigabyte GA-Z87-HD3
RAM: A-DATA/Kingstone DDR3 1600 8GB (8GBx1)
VGA: Gigabyte GV-R785OC-2GD HD7850 2GB GDDR5 OC 10cm Fan
Sound:內建Realtek® ALC892, 支援2/4/5.1/7.1聲道
Net: 內建Realtek®  GbE網路晶片(10/100/1000 Mbit)
PSU: Delta SERVERPOWER 500W PRO
Case: Cooler Master e-Lite 335 (其他型號機箱可能需要加錢)

總共: HK$6,000(連安裝費)

引用:

Intel 全新Core i7 系列 高階打機套裝 (SET C)
CPU: Intel Core i7-4770 Haswell (3.4GHz, 8M Cache, LGA 1150, 22nm)
M/B: Gigabyte GA-Z87X-D3H
RAM: A-DATA/Kingston DDR3 1600 16GB (8GB x2)

VGA: Gigabyte GV-N760OC-2GD
Sound:內建
Realtek® ALC892, 支援2/4/5.1/7.1聲道
Net:內建
Intel® GbE LAN chip(10/100/1000 Mbit)
PSU: Delta Server Power 550W EX 80Plus
Case: Cooler Master e-Lite 335 (其他型號機箱可能需要加錢)

總共: HK$8,590(連安裝費)

作者: F329055353    時間: 2012-5-28 19:35

vlan shop度接唔接受EPS付費?
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-28 20:29

不~只有現金.
作者: vip-jacky14    時間: 2012-5-28 22:18     標題: 回復 1# 的帖子

del--------------------

作者: aCE.    時間: 2012-5-28 22:46

引用:
原帖由 vip-jacky14 於 2012-5-28 22:18 發表
粒CPU係最勁 ,但Ram 可以去到32GB                                                                                                                      Intel 全 ...
你玩咩需要32GB Ram???

GTX690個價錢=成套Set C再加$1000港紙
作者: vip-jacky14    時間: 2012-5-28 22:52     標題: 回復 6# 的帖子

超級顯示=  = Leadtek Tesla C2070 PCI-E 6GB GDDR5 工作站繪圖卡

作者: WATER.way    時間: 2012-5-28 23:34

amd set a幾吸引 想儲下錢換左依家部虧機
自從燒左張display卡 其他都陸續出事
作者: idd3580    時間: 2012-5-29 00:56

個mon得VGA, 插唔插到d套裝機?
作者: F329055353    時間: 2012-5-29 01:36

AMD SETB

VGA: Gigabyte HD7770 1GB GDDR5 OC 10cm Fan GV-R777OC-1GD?? 但喺組合特色: 度就寫喺
- 顯示卡採用AMD 最新HD7750,並選擇品質優越的技嘉GIGABYTE™作為顯示卡牌子, 1GB GDDR5 顯示記憶體,採用128位元記憶體管理介面 ;

請更正~
作者: victor378    時間: 2012-5-29 11:27

請問個AMD SETB 能玩CRYSIS 2, BF 3 最高畫質1嗎?
或者我轉個問法-- 能在最高畫質中一些大型場面中玩得順暢?
謝謝...
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-29 11:36

引用:
原帖由 idd3580 於 2012-5-29 00:56 發表
個mon得VGA, 插唔插到d套裝機?
你指邊部?大多數都會有轉插如果無提供VGA 插.
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-29 11:37

引用:
原帖由 F329055353 於 2012-5-29 01:36 發表
AMD SETB

喺VGA: Gigabyte HD7770 1GB GDDR5 OC 10cm Fan GV-R777OC-1GD?? 但喺組合特色: 度就寫喺
- 顯示卡採用AMD 最新HD7750,並選擇品質優越的技嘉GIGABYTE™作為顯示卡牌子, 1GB GDDR5 顯示記憶體,採用128位元記 ...
THX 已更正.
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-29 11:38

引用:
原帖由 victor378 於 2012-5-29 11:27 發表
請問個AMD SETB 能玩CRYSIS 2, BF 3 最高畫質1嗎?
或者我轉個問法-- 能在最高畫質中一些大型場面中玩得順暢?
謝謝...
你預中階會比較好.
如果你對畫面真係有咁既要求, 你應該參考INTEL SET C.
作者: ShArk=)    時間: 2012-5-29 18:32

加埋win7 同埋18~20吋既mon+mouse+滑鼠要幾錢
作者: 7171    時間: 2012-5-29 18:47

引用:
原帖由 ShArk=) 於 2012-5-29 18:32 發表
加埋win7 同埋18~20吋既mon+mouse+滑鼠要幾錢
係唔係想打鍵盤?
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-29 19:02     標題: 回復 15# 的帖子

另外開POST 問.
作者: 小粒B-)    時間: 2012-5-29 19:13

夠打LOL 全部較最高 L4D GTA ????
作者: idd3580    時間: 2012-5-29 20:32

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-29 11:36 發表
你指邊部?大多數都會有轉插如果無提供VGA 插.
INTEL SETA,插唔插到?
作者: ShArk=)    時間: 2012-5-29 20:34

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2012-5-29 19:02 發表
另外開POST 問.
唔該哂...
引用:
原帖由 7171 於 2012-5-29 18:47 發表
係唔係想打鍵盤?
係喎打錯左
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-29 20:43     標題: 回復 19# 的帖子

可以.比張圖你睇...由GIGABYTE 官方提供.
http://www.gigabyte.tw/products/product-page.aspx?pid=4131#ov
作者: F329055353    時間: 2012-5-30 15:41

升級至HD7770 1GB 加$250

已入$500訂金@@"
作者: KeiRo    時間: 2012-5-30 19:55

想問如果想換其他VGA (當然加錢) 可以?

EG, INTEL SET B 換 560TI
作者: aCE.    時間: 2012-5-30 19:58

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-5-30 19:55 發表
想問如果想換其他VGA (當然加錢) 可以?

EG, INTEL SET B 換 560TI
可以另外開post要求, 當然alan / 我地會就你要求提供更合適既選擇
作者: KeiRo    時間: 2012-5-30 20:17

引用:
原帖由 aCE. 於 2012-5-30 19:58 發表

可以另外開post要求, 當然alan / 我地會就你要求提供更合適既選擇
我自己都識砌機,只系依家又讀書又番工唔得閒自己去砌,所以想假手vlan
作者: alan_wong8    時間: 2012-5-30 22:58

你急唔急住出機?其實唔急, 要咁既級數...可能等到暑假出6系中階@@"到時ATI 78系應該會跟住跌價或出同級數卡入市場.
作者: 『幹』軒轅    時間: 2012-5-31 21:21

仲記得之前俾你串過句 : 都唔明D人點解要用Z77, 新D之外都唔知有乜好。

BTW , 今次D 機好過上批好多, 基本上冇挑剔
作者: Romeo0    時間: 2012-6-2 23:02

點解冇i76核心同gtx690啲組合呢....
作者: alan_wong8    時間: 2012-6-3 01:58

有邊個會買-.-"
作者: Romeo0    時間: 2012-6-3 15:10

我會,不過等9月中至底先買..
作者: 霸氣§S0N    時間: 2012-6-5 20:54

升級至HD7770 1GB 加$250
打唔打到上古五 唔LAG/BF3 都唔LAG
作者: alan_wong8    時間: 2012-6-6 18:40

7770無貨的.
作者: kks2003123    時間: 2012-6-6 18:54

有冇保養先???????????
作者: 妖混乂傑    時間: 2012-6-7 15:43

Intel 全新Core i7 系列 高階打機套裝 (SET C)
仲有無
作者: 7171    時間: 2012-6-7 19:31

引用:
原帖由 kks2003123 於 2012-6-6 18:54 發表
有冇保養先???????????
2) 於vLan Shop購買組裝機即可享有三年免人工保養服務(由2010年12月開始,以往於vLan Shop購買的電腦亦可自發單日計起享有三年免人工保養優惠)
作者: YoRu    時間: 2012-6-11 02:36

玩唔玩到DIABLO3?
玩到既話流唔流暢?
作者: aCE.    時間: 2012-6-11 20:33

引用:
原帖由 YoRu 於 2012-6-11 02:36 發表

玩唔玩到DIABLO3?
玩到既話流唔流暢?
玩到,高效,流暢
作者: ah_hO    時間: 2012-6-13 09:22

玩吾玩到DIABLO3 高效能玩吾玩到?
作者: jjfk123    時間: 2012-6-13 11:36

自己砌 自由度大d....................
作者: AquaBlue.    時間: 2012-6-13 19:22

呢個set去到幾時會停??
作者: 星月乂光輝    時間: 2012-6-13 22:12

全部都系集成顯卡= =?
作者: 星月乂光輝    時間: 2012-6-16 10:26

我想問如果將intel set a 顯卡換做GTX560要幾錢(總共)
作者: MemoRiesOff-_    時間: 2012-6-16 20:59

玩BF3,上古5,將軍2順唔順

作者: AquaBlue.    時間: 2012-6-16 22:35

冇display卡?
作者: 星月乂光輝    時間: 2012-6-17 00:28

引用:
原帖由 AquaBlue. 於 2012-6-16 22:35 發表
冇display卡?
VGA就是display card,不過系集成顯卡
作者: AquaBlue.    時間: 2012-6-17 14:58

引用:
原帖由 星月乂光輝 於 2012-6-17 00:28 發表

VGA就是display card,不過系集成顯卡
多謝你既解答
作者: aCE.    時間: 2012-6-17 15:14

引用:
原帖由 MemoRiesOff-_ 於 2012-6-16 20:59 發表
玩BF3,上古5,將軍2順唔順
BF3 Auto Setting  (All High No AA) = at least 35FPS (1920x1080)
其他都無問題
作者: Tae♥Yeon    時間: 2012-6-17 16:56

kingston ddr2 2gb ram
kingston ddr2 4gb ram
以上呢兩條ram大約幾錢...只問下
作者: tonyngka    時間: 2012-6-19 22:33

SET A轉GTX 550I /560 要幾錢? 老實講有D心動
作者: AquaBlue.    時間: 2012-6-22 21:17

玩3d games會唔會疾咖
作者: s20091112    時間: 2012-6-22 21:48

挽DIABLO 3 LOL用咩最好 ?
作者: 神話之夜    時間: 2012-6-23 00:00     標題: 回復 51# 的帖子

基本上AMD SET1/2
Intel set2以上都夠玩
作者: csben1314    時間: 2012-6-23 12:24

D組裝機 會唔會裝正版window?  定係試用window?
作者: 無花雪    時間: 2012-6-23 14:33

睇落唔錯@@
有冇得分期嫁??
作者: aCE.    時間: 2012-6-23 16:51

唔會包Windows,除非另買

只收現金,無分期無EPS
作者: aCE.    時間: 2012-6-23 16:54

引用:
原帖由 s20091112 於 2012-6-22 21:48 發表
挽DIABLO 3 LOL用咩最好 ?
最好同金錢是掛勾的
作者: AquaBlue.    時間: 2012-6-24 10:44

我想問下呢set 2既顯示卡係咪唔係底板內置
作者: kentsang1231    時間: 2012-6-24 13:29

好似食水好深BO...
作者: 齋藤道三    時間: 2012-6-25 20:04     標題: 回復 1# 的帖子

請問如果amd set a
ram轉1600 2x2gb
繪圖效能會唔會勁啲??
作者: aCE.    時間: 2012-6-25 23:46

引用:
原帖由 AquaBlue. 於 2012-6-24 10:44 發表
我想問下呢set 2既顯示卡係咪唔係底板內置
只有AMD Set A是只有內置顯示卡,其他都會再另搭一張獨立顯示卡(同時都具有內置顯示卡,可以交換應用,提高能源效益)
作者: aCE.    時間: 2012-6-25 23:47

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-25 20:04 發表
請問如果amd set a
ram轉1600 2x2gb
繪圖效能會唔會勁啲??
繪圖效能同RAM無咩大關係

話明繪圖當然最大影響係顯示卡
作者: aCE.    時間: 2012-6-25 23:48

引用:
原帖由 kentsang1231 於 2012-6-24 13:29 發表
好似食水好深BO...
麻煩你上網查下價 / 落腦場格下價(記得連埋$200砌機費) 睇下係咪真係如你所講
作者: 齋藤道三    時間: 2012-6-27 00:20

請問如果買amd set a
有錢再幫佢買張獨顯
咁洗唔洗轉火牛去450w好呢?
唔該!
作者: aCE.    時間: 2012-6-28 07:51

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-27 00:20 發表
請問如果買amd set a
有錢再幫佢買張獨顯
咁洗唔洗轉火牛去450w好呢?
唔該!
轉黎轉去,點解唔直接Set B?
作者: 齋藤道三    時間: 2012-6-28 14:20

我暫時未有咁多預算。。。
我照set a 出左部機了
但火牛冇貨
轉左航嘉。。400w 有80plus
我想問航嘉掂唔掂的??
賣機戈個話台灣野
但事後先個係中國既...真係$¥=$=_-¢>
外國仲有條測試爆炸既片
呢家驚驚地
作者: aCE.    時間: 2012-6-28 16:38

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-28 14:20 發表
我暫時未有咁多預算。。。
我照set a 出左部機了
但火牛冇貨
轉左航嘉。。400w 有80plus
我想問航嘉掂唔掂的??
賣機戈個話台灣野
但事後先個係中國既...真係$¥=$=_-¢>
外國仲有條測試爆炸既片
呢家驚驚地 ...
只能祝你好運,而且價錢比delta平
作者: alvinhh123    時間: 2012-6-28 18:22

其實我想買平價低階打機套裝 (SET A)
我想問玩唔玩到BF3
同埋啲比錢方法同埋點拎機
可唔可以長勢講下
作者: 7171    時間: 2012-6-28 19:40

2. vLan Shop幫你直接向代理商購貨然後組裝(需先繳交訂金$500到vLan Shop門市或存入vLan Shop銀行戶口),入數後請即致電vLan Shop(Tel: 2387 3177)以確認過數及選擇砌機組合。
※ 如套裝/組合總數超過港幣一萬,訂金為總數的10%
vLan Shop 銀行戶口號碼:
  恆生銀行
  IPVE
  385-758131-883

你可以自己去拎或者加錢送貨

尾刀拎機比
作者: alvinhh123    時間: 2012-6-29 17:25

引用:
原帖由 7171 於 2012-6-28 19:40 發表
※ 如套裝/組合總數超過港幣一萬,訂金為總 ...
咁幾時比全數@@
作者: 7171    時間: 2012-6-29 22:10

拎機
作者: alvinhh123    時間: 2012-6-30 14:20

星期六Vlan shop係咪唔會聽電話??
作者: ipveiha    時間: 2012-6-30 18:56

強烈建議APU加卡應該首先使用AMDRadeonHD 6450, 6550,6570,6670獨立顯示卡進行Hybrid CrossFireX
作者: alan_wong8    時間: 2012-7-2 00:57     標題: 回復 71# 的帖子

星期一至五 : 10:00A.M. - 07:00P.M.
星期六/日及公眾假期 : 需預約, 電話 23873177
作者: ._.肥料心    時間: 2012-7-5 09:20

如果set C 轉1tb, 系 c d drive +埋 1tb, 定系 c drive 1 tb, d drive 1tb?
作者: 7171    時間: 2012-7-6 19:50

成個硬碟加500GB
作者: sam31540834    時間: 2012-7-6 20:14

:lol good
作者: 高登巴打仔    時間: 2012-7-8 08:39

顯卡可唔可以有Nvidia GTX系列既產品?
作者: alan_wong8    時間: 2012-7-9 00:05     標題: 回復 77# 的帖子

當6系完全推出時就會有指定選擇.

回復 74# 的帖子
C+D 合共約1TB
作者: axdc12344    時間: 2012-7-27 02:17

我想問diablo 延遲率太高 要點樣降低?
換display卡?定係換cpu?
作者: onon8    時間: 2012-7-31 10:26

友情提示
AMD set 1有問題
組合使用APU,若要完整發揮內顯性能
應使用 DDR3 1600速度的RAM
而且需雙RAM 行 DAUL RAM

不然會廢好多好多!
作者: aCE.    時間: 2012-8-1 10:45

引用:
原帖由 onon8 於 2012-7-31 10:26 發表
友情提示
AMD set 1有問題
組合使用APU,若要完整發揮內顯性能
應使用 DDR3 1600速度的RAM
而且需雙RAM 行 DAUL RAM

不然會廢好多好多!
你真係覺得換上1600MHz + 行DC會快好多?
作者: aCE.    時間: 2012-8-1 10:46

引用:
原帖由 axdc12344 於 2012-7-27 02:17 發表
我想問diablo 延遲率太高 要點樣降低?
換display卡?定係換cpu?
首要係問你個ISP,如果用HKBN你個情況就好正常
作者: 3.14    時間: 2012-8-6 22:56

我想知display係邊隻 我見唔到有
作者: aCE.    時間: 2012-8-7 20:53

引用:
原帖由 3.14 於 2012-8-6 22:56 發表
我想知display係邊隻 我見唔到有
VGA: Gigabyte HD7850 2GB GDDR5 OC 10cm Fan OC GV-R7850OC-2GD

- 顯示卡採用AMD 最新HD7850,並選擇品質優越的技嘉GIGABYTE™作為顯示卡牌子, 2GB GDDR5 顯示記憶體,採用256位元記憶體管理介面
- 顯示卡屬「技嘉第二代超耐久顯示卡™」系列及獨家「WindForce™ 2X」系列;

作者: haloBB    時間: 2012-8-7 23:53

我想問  INTEL 平民打機套裝 (SET A)  開機會唔會好吵??

另外  我想問如果拿機之後會什麽時候安裝/可唔可以自行安裝??

價錢會減嗎?? thx
作者: 7171    時間: 2012-8-8 14:18

睇你買唔買WINDOWS
買既,佢地會幫你裝埋驅動

唔買既
就要自行裝驅動,防毒,等
作者: HoneyMan    時間: 2012-8-9 12:32

對AMD set A有興趣
想買..

作者: 7171    時間: 2012-8-9 15:37

引用:
原帖由 HoneyMan 於 2012-8-9 12:32 發表
對AMD set A有興趣
想買..
amd 暫時無貨
作者: vip-jacky14    時間: 2012-8-14 07:14     標題: 回復 2# 的帖子

I5/I7 list
用Xeon重好
作者: 呀婆跑步    時間: 2012-8-15 19:47

連埋WIN 7 幾錢?
作者: 7171    時間: 2012-8-16 20:06

你要咩版

最平1000左右
作者: edward6699    時間: 2012-8-20 13:55

why打唔通電話?
我想訂AMD APU 套裝 平價低階打機套裝 (SET A)係唔係要到vLan Shop門市拎?
作者: 7171    時間: 2012-8-21 22:52

你可以加錢送貨
作者: chrisss_f    時間: 2012-9-21 22:07

想問下,,INTEL SET C+MOUSE+ KEYBOARD + WIN7=幾錢?
下星期一落訂,,幾時有得拎??

作者: 7171    時間: 2012-9-22 10:47

你直接開帖問
依到唔知睇唔睇到
作者: owenqq521    時間: 2012-9-30 23:32

多谢分享vLan Shop砌機可享的優惠。。。
作者: f_ck-you    時間: 2012-10-28 21:57

唔該我想問AMD APU 套裝 平價低階打機套裝 (SET A)有冇貨同埋加windows7要幾錢
作者: 7171    時間: 2012-10-29 16:39

提議你開帖問
作者: ManMan★KIss    時間: 2012-11-2 00:21

有小小想買8000幾果個

作者: 7171    時間: 2012-11-2 18:48

有興趣既話
可以另開新帖

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0