標題: [無效] 挑戰: §復仇§ vs Laputa [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2012-5-5 15:01     標題: 挑戰: §復仇§ vs Laputa

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2012-05-05 15:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 98

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_team_challenge_game.php?event_id=86759,200]LIST[/iframe]

作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 15:01

要場
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 15:04

要上軍都係  你地開場
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:26

指教..         
作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:31

希望你地明白到 你地同舊屎有乜分別 特別隻寧寧
作者: nadiaforever    時間: 2012-5-5 16:31

對面在場中一直挑釁
乜野re左唔打
然而打出一句唔_好打
是貴團的打團作風?
此外完場後還出言嘴炮
即 ??? 一目了然

作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:33

你以為cap圖有用? 邊個挑釁先 真係自己搞清楚ok??
好聲好氣 叫你快d 接計分到開波等左你成半粒鐘 唔夠人又要接信
仲要搵待補轉ac re就re左幾場 以為你搵d勁d既比我過下引
點知同舊屎無分別

話我地一直在場挑釁???? 寧寧<<<<

who挑釁先? 你隻眼盲?

我地有人要出去 叫你快d 咩回覆o_o?

然後粒聲都唔出即刻開波 98都唔講??

貴團作風zz?
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:34

第一  我想講  你地唔夠人  就唔好接信先   
第二  我地等左 30mins 了  
第三   上次 我地同貴團 有交流過     當時 是貴團開場的     我地都十分 delay  但 貴團 不re  
我地都係學野姐.....   thanks for your teaching so  我明白到 打團  場  係好緊要
作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:35

選軍選場 教精你 下次選場阿麻 到時就無籍口架la

塊地真係硬
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:36

引用:
原帖由 ~路飛~ 於 2012-5-5 16:31 發表
希望你地明白到 你地同舊屎有乜分別 特別隻寧寧
=.= 姐係玩lag場唔俾re都算   然後3個正選2個補  再有1個走場  45都守到你成粒鍾
咁識炮  我怕我齊人40分鍾g你地  你地好lulu =.=

而家你地講晒粗口又挑釁 就明捉你 =.=
規則就定左 如果你唔計較d分就唔好計較 唔關我事=.=
如果要挑既話 隨時sd張信黎 我地齊人得閒 咪當玩下歡樂場咁屠下你地

圖證在此

http://www.freeimagehosting.net/74xov

作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:37

引用:
原帖由 forevernadia 於 2012-5-5 16:36 發表

=.= 姐係玩lag場唔俾re都算   然後3個正選2個補  再有1個走場  45都守到你成粒鍾
咁識炮  我怕我齊人40分鍾g你地  你地好lulu =.=

而家你地講晒粗口又挑釁 就明捉你 =.=
規則就定左 如果你唔計較d分就唔好計較  ...
已知貴團輸左籍口一大堆

你幾多正選待補走場唔關我事

無既 岩先想玩多陣咪陪下你 你估真係g唔到咩 見唔見到你地d會戰成舊屎咁

1隻1隻比we屠?? 阿阿? 裝備差距??? 阿阿?

sor 我今次只係拉左d 街場仔黎打 估唔到咁輕易贏到你

and then 我獲益良多 明白到輸緊果陣叫隊友跳一跳

又有籍口賴地硬 指教了
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:38

希望  你屠到啦  貴團                  唔好依賴lag場win 喎 ~!

作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:38

rp入面 邊個挑釁 心照

要捉就捉 就等管理員評 就睇下你隻狗比人ban果陣會咩樣
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:40

做人 唔好做到咁絕....   留下 後路 比人啦
我地團 做人好歉虛的  win 少少就夠了   無謂 win咁多  人地唔開心啦

作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:42

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:40 發表
做人 唔好做到咁絕....   留下 後路 比人啦
品又無 技術又lu 點解佢可以立足咁耐

原來vlan d人真係易屠 不如番ggx玩 we?
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:43

真係笑料   
贏45好似好威咁=.=  你地真係好勁
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:44

ggx玩都幾好架   高01 起瑪  d 人都有品啦   高01
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:45

=.= 你地好係好lulu   唔回了  同lulu講得多  扁低自己人格=.=
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:46

lulu  都屠到你   咁你咪要  反省下 ?   
   係喎  貴團 好似話我地 要20盃信長  先win 到  咁你地 現家 又下降左了   100盃  sad   希望 我個陣 未死啦  7.7
作者: nadiaforever    時間: 2012-5-5 16:47

一群嘴炮的人
都真係好多口水 看圖實際點
而且你們都好喜歡跟人說話哦

羞恥
作者: 洛歌    時間: 2012-5-5 16:47

先附小圖兩張

我團隊友們早已說了場是有問題 要求換場 但對方堅稱沒事
小圖可見 對方是故意把我們弄LAG的.
什麼叫 扮psp? 扮關野? 沒實力就要這樣做嗎?
然後 我團團長說 : re左係唔係唔打? 咁唔打好唔好 因為是隊友根本無法進行比賽 太delay了
對方就公頻說 : 唔x好打
我不知道是誰挑釁了 總知我們就一直delay到完場  等管理員評分吧
若然對方連規則也不知道 我做個好人吧 附送LINK:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=141487

8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被扣分。

作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:47

=.= 你地真係好垃_  好好笑睇你地d po
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:49

引用:
原帖由 洛歌 於 2012-5-5 16:47 發表
先附小圖兩張

我團隊友們早已說了場是有問題 要求換場 但對方堅稱沒事
小圖可見  ...
你地真係好無品=.=  小朋友
作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:49

引用:
原帖由 nadiaforever 於 2012-5-5 16:47 發表
一群嘴炮的人
都真係好多口水 看圖實際點
而且你們都好喜歡跟人說話哦

羞恥
就這樣

? ? ? 咁就要睇番rp 邊個一直全頻 嘈黎嘈去=3=

我搵晒成個rp得個**粗口**字only

你地?

: sc哥 倒不如番**廣告**打? ? ?挑釁???

?
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:49

引用:
原帖由 ~路飛~ 於 2012-5-5 16:49 發表

就這樣

? ? ? 咁就要睇番rp 邊個一直全頻 嘈黎嘈去=3=

我搵晒成個rp得個**粗口**字only

你地?

: sc哥 倒不如番**廣告**打? ? ?挑釁???

?
粗口就係粗口 =.= 使唔使我解俾你聽咩係粗口?
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:50

慢慢評吧    我地上次delay 都唔比re 啦    為何 我地要比你地re ?  
  數宇 又係你大  
要怪就怪自己  點解咁笨啦
作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:50

哥仔我要出去喇  岩先果場

隻寧寧 查實係咪岩岩學打信
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 16:50

小朋友
作者: ~路飛~    時間: 2012-5-5 16:50

跟埋嫩逼聊 晒time 番黎再p

陣間又賴地硬 慌
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:51

人地可能 真係學緊呢   !_~
作者: 洛歌    時間: 2012-5-5 16:52

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:50 發表
慢慢評吧    我地上次delay 都唔比re 啦    為何 我地要比你地re ?  
  數宇 又係你大  
要怪就怪自己  點解咁笨啦
2、雙方可以就 LAG 問題如有異議,可以交換主持遊戲測試比賽,測試時間次數雙方協定,不要超過2次,接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽

點解唔可以re?
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:54

你問問你自己吧  上次都係你地唔比re 炸
再者, 接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽    我地就係 選場”方   你點都要接受
作者: 洛歌    時間: 2012-5-5 16:55

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:54 發表
你問問你自己吧  上次都係你地唔比re 炸
再者, 接受與否也要由”選場”方開場繼續進行比賽    我地就係 選場”方   你點都要接受
? 特登整lag個場同特登唔關野 唔psp   冇實力先要咁做
作者: nadiaforever    時間: 2012-5-5 16:56

Sc哥呀Sc哥
係你打左句粗口出黎我先咁講
不過到以家 睇黎**廣告**真係好岩你
面皮比我們硬
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:57

你覺得係咪係~_~  我地就係覺得唔lag   咁點 ?                            
  要怪就怪你地   之前 點解 唔比我地re  (黑心仔)              
整到 我地 2方  變到 e個情況
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 16:58

面皮   好似你地硬d喎  lose 左  總講咁多廢話 ?? 想比人吊 ?
作者: 洛歌    時間: 2012-5-5 16:59

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 16:58 發表
面皮   好似你地硬d喎  lose 左  總講咁多廢話 ?? 想比人吊 ?
wow 又黎啦 講粗口真係型d架咩?
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:00

吊 =  粗口 你讀書 讀到屎咁 ?  問下人 先講野啦       想捉我講粗口  等十年啦
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:03

引用:
原帖由 洛歌 於 2012-5-5 16:59 發表
wow 又黎啦 講粗口真係型d架咩?
唔想同你e d 咁冇文化水平 ge 人講野囉  整臭自己  ~+~
作者: 止水果隻眼    時間: 2012-5-5 17:04

花一花生便成名
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 17:05

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:03 發表

唔想同你e d 咁冇文化水平 ge 人講野囉  整臭自己  ~+~
幾時黎港大李嘉誠醫學院探我呀 冇文化水平ge小朋友
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:06

我點解要探你 ?  我識你 ?   唔好 r fd啦
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 17:11

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:06 發表
我點解要探你 ?  我識你 ?   唔好 r fd啦
話你小朋友真係小朋友=.=  睇你一世都冇機會入u =.= 冇文化真係冇文化
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:22

入唔到 ? 我都未考  你又知 神手喎  果然

作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 17:23

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:22 發表
入唔到 ? 我都未考  你又知 神手喎  果然

紅字為重點  中學生串大學生
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:27

大學生  = 有文化   睇睇自己   
就知你係  大學雞啦
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 17:31

:lol :lol  大學生  = 無文化    中學生=有文化   笑死朕
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:31

大學生  一定-有文化  咩道理 ?  
作者: forevernadia    時間: 2012-5-5 17:36

引用:
原帖由 乂傻軒 於 2012-5-5 17:31 發表
大學生  一定-有文化  咩道理 ?  
我諗你要去查下咩叫文化
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 17:44

文化  好多架喎 想知咩先
作者: 王安石.    時間: 2012-5-5 18:03

引用:
原帖由 forevernadia 於 2012-5-5 17:31 發表
:lol :lol  大學生  = 無文化    中學生=有文化   笑死
是第一人稱所有格,即「我的」的意思,在中國古代專作皇帝自稱  << 維基百科

五十步笑百步?
作者: YTC    時間: 2012-5-5 20:51

蝦佬復仇 明天/後天/大後天/時間約定任你選   有空交流一場嗎? 因為最近睇左個套復仇  愛上左套戲 好想同 貴團交流下   不知 貴團是否有此空閒時間 賞個面 交流一場呢? 還望有吧  感恩
作者: 乂傻軒    時間: 2012-5-5 21:33

時間 再約吧   ...   因為  e 排 都開始  準備 考試ge 野
作者: YTC    時間: 2012-5-5 22:04

姐係約幾時?   有冇大概時間?
作者: 龍仔買火計    時間: 2012-5-9 19:34

wo 有野see

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0