標題: [無效] 挑戰: 信 vs 桃你滿門 [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2012-4-28 00:04     標題: 挑戰: 信 vs 桃你滿門

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2012-04-28 00:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 98

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_team_challenge_game.php?event_id=86687,200]LIST[/iframe]

作者: W囚仔    時間: 2012-4-28 00:06

唔好意思 都係聽日先打 係到約時間

作者: wallace    時間: 2012-4-28 00:07

下 我聽日唔得閒 依架打啦..
作者: wallace    時間: 2012-4-28 00:08

我要下軍 你地場
作者: W囚仔    時間: 2012-4-28 00:08

引用:
原帖由 wallace 於 2012-4-28 00:07 發表
下 我聽日唔得閒 依架打啦..
甘後日吧好嗎  有1團員已訓 =.=
作者: wallace    時間: 2012-4-28 00:09

你搵其他人代啦... 1個人炸wor
作者: wallace    時間: 2012-4-28 00:10

開住場 我地可以等你15分鐘

作者: W囚仔    時間: 2012-4-28 00:14

真係5得sorry =.= 計分可以3日內打番 大家係到約戰/短消息 thx
作者: wallace    時間: 2012-4-28 00:14

真係對唔住 如果係時限入面再唔上水 我只可以告失約 因為我真係得金日得閒 sor
作者: W囚仔    時間: 2012-4-28 00:44

引用:
原帖由 wallace 於 2012-4-28 00:14 發表
真係對唔住 如果係時限入面再唔上水 我只可以告失約 因為我真係得金日得閒 sor
甘我告番你地失約吧 因為計分係3日之內打的

果個所謂時限並非真正時限 有玩過3分英雄賽/信長盃既人都知道 =.=

總之如果你地e2日都潛水 你地就失約了
作者: W囚仔    時間: 2012-4-28 00:45

引用:
原帖由 wallace 於 2012-4-28 00:14 發表
再者你地自己都己經另招團打緊 總之時間再約 如果你地之後日子潛哂水 你失約吧 我會報告
作者: wallace    時間: 2012-4-28 01:13

味見過咁厚面皮既人
作者: wallace    時間: 2012-4-28 01:27

巳告失約
作者: 太監打飛機    時間: 2012-4-28 01:31

我係路過,我一路睇一路笑...
作者: wallace    時間: 2012-4-28 01:32

如果真係如W囚仔 所言冇即時時限 真正係3日既話
咁我星期5得閒 咁我星期3接哂10隊
分埋時間打可以嗎? 要對方就你之前又冇down聲
如果係咁 我會好開心 我一定會係星期3接哂所有隊
之後星期5打 如果對方唔得 就告佢失約
我講得岩嗎?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0