標題: 某伺服器管理員對玩家作出小朋友行為 [打印本頁]

作者: HEYAPPLEˇ    時間: 2012-3-24 20:09     標題: 某伺服器管理員對玩家作出小朋友行為

為minecraft神聖的遊戲感到傷感吧

因為舊城比玩家自由起野整到一舊舊唔好睇 依家整個新城出黎自己FF 管理員係你 你咪自己小圈子FF囉 開SER做咩 LMAO
自己圍內玩單機就得

作者: liho2001    時間: 2012-3-24 20:11

好想知係咩SER
PM比名同IP我@@
作者: 極死●朽木    時間: 2012-3-24 22:53

驚見___
作者: 乂鬼乂    時間: 2012-3-25 00:16

我都有玩e個ser...
我估你明顯講rcD人係小圈子

但係...
你覺得你自己有無錯??
人地之前整新城個時...講左3次唔比係新城外面起野...msn都講左2次啦
人地開ser比大家玩人地無$$收呀

你自己問都唔問下其他玩家...
就係個到起野...

你會覺得自己無錯??

最後:都係個句...
開ser不是你...唔中意玩e個ser就唔好玩囉...
你中意你自己開ser都得呀...
作者: 乂鬼乂    時間: 2012-3-25 00:22

我覺得真正小朋友行為個位係你囉
加上我個時都係rc 你講咩我地都知

※※※以下是你個時既說話(日落-小D-屍君)就是你HEYAPPLEˇ※※※
此頻道被設置為自由模式,可以自由發言。
日落-小D-屍君 20:37:41
wow
日落-小D-屍君 20:37:43
到啦
CyHei 20:37:45
嘈啦
CyHei 20:37:51
佢係到囉...
日落-小D-屍君 20:38:00
等你幾耐呀
CyHei 20:38:09
早講啦你
日落-小D-屍君 20:38:11
做野真係快
CyHei 20:38:16
我係唔係要笑?
日落-小D-屍君 20:38:21
笑lo
日落-小D-屍君 20:38:24
我想聽
日落-小D-屍君 20:38:33
又點呀?
CyHei 20:38:39
喔.好**粗口**可笑呀
日落-小D-屍君 20:38:42
打字又唔得呀?
CyHei 20:38:45
你唔係要嘈...咩?
日落-小D-屍君 20:38:49
係呀
CyHei 20:38:57
入左黎rc唔開咪點嘈?
日落-小D-屍君 20:39:09
你眼架
日落-小D-屍君 20:39:13
我講左冇咪
日落-小D-屍君 20:39:20
你冇眼架??
日落-小D-屍君 20:39:27
ser到講左啦
CyHei 20:39:31
我見**粗口**到我係ser到?
CyHei 20:39:37
你無**粗口**見到?
CyHei 20:39:48
我點**粗口**知你有咪呀
日落-小D-屍君 20:39:50
冇講過我有見到你有上
日落-小D-屍君 20:40:01
wow
CyHei 20:40:06
嘩....
CyHei 20:40:15
你加下想點先^^?
日落-小D-屍君 20:40:19
我係gayer
日落-小D-屍君 20:40:24
原來叫我上rc
CyHei 20:40:27
hayer@@?
CyHei 20:40:31
gayer@@?
日落-小D-屍君 20:40:35

日落-小D-屍君 20:40:37
?
日落-小D-屍君 20:41:40
講明先 岩岩有個用咪冇嘈
日落-小D-屍君 20:41:58

日落-小D-屍君 20:41:59
~
日落-小D-屍君 20:42:01
我係gayer
日落-小D-屍君 20:42:19
我咪講左係我=.=
日落-小D-屍君 20:42:44
佢坐係我隔黎
日落-小D-屍君 20:42:51
我玩左成個星期=.=
日落-小D-屍君 20:42:55
真係唔知
日落-小D-屍君 20:42:57
= =
日落-小D-屍君 20:43:09
邊度
日落-小D-屍君 20:43:25

日落-小D-屍君 20:43:28
姐係咁
日落-小D-屍君 20:43:32
姐係咁
日落-小D-屍君 20:43:37
聽埋我講先
日落-小D-屍君 20:43:42
姐係咁
日落-小D-屍君 20:43:45
如果個個都
日落-小D-屍君 20:43:49
可以起得咁快
日落-小D-屍君 20:43:52
一晚就起完
日落-小D-屍君 20:44:00
我地就唔洗起一半
日落-小D-屍君 20:44:07
唔似你地
日落-小D-屍君 20:44:10
我地無op
日落-小D-屍君 20:44:12
我地係玩家
日落-小D-屍君 20:44:18
我真係唔知
日落-小D-屍君 20:44:21
我一路講緊
日落-小D-屍君 20:44:27
不知者不罪
日落-小D-屍君 20:44:32
無人應我
日落-小D-屍君 20:44:33
= =
日落-小D-屍君 20:44:40
你唔信咪算
日落-小D-屍君 20:44:50
邊個=.=
日落-小D-屍君 20:45:02
係隔黎
wongwingkit 20:45:08
日落-騎士-滅團的樂趣?
日落-小D-屍君 20:45:20
都無嘈
日落-小D-屍君 20:45:26
請不要刷屏!
日落-小D-屍君 20:45:30
係咪我打得快
日落-小D-屍君 20:45:32
=.=
日落-小D-屍君 20:45:49
佢都無嘈
日落-小D-屍君 20:45:52
佢都無嘈=.=
Zedeks 20:46:06
Tolly
日落-小D-屍君 20:46:07
tolly?
日落-小D-屍君 20:46:10
佢有嘈
日落-小D-屍君 20:46:12
我有嘈
日落-小D-屍君 20:46:14
demon有嘈
日落-小D-屍君 20:46:18
好多人
日落-小D-屍君 20:46:25
tolly
日落-小D-屍君 20:46:27
raymord
日落-小D-屍君 20:46:27
demon
日落-小D-屍君 20:46:32
im gayer
日落-小D-屍君 20:46:34
ying
日落-小D-屍君 20:46:37
一堆
CyHei 20:46:39
>
CyHei 20:46:40
?
日落-小D-屍君 20:46:44
tooly
日落-小D-屍君 20:46:45
tolly
wongwingkit 20:46:49
Dream Mysterious接待處
CyHei 20:46:55
ok
日落-小D-屍君 20:46:58

日落-小D-屍君 20:47:03
伕3
日落-小D-屍君 20:47:04

日落-小D-屍君 20:47:11
咁咪唔起
日落-小D-屍君 20:47:13
=解決
日落-小D-屍君 20:47:28
咁就得 = 解決 ok
日落-小D-屍君 20:47:36
ok
日落-小D-屍君 20:47:55
咁我咪比錢你
日落-小D-屍君 20:48:01
ok
日落-小D-屍君 20:48:07
好型
日落-小D-屍君 20:48:09
ok
日落-小D-屍君 20:48:12
明白
日落-小D-屍君 20:48:40
都話唔嗜
日落-小D-屍君 20:48:42

日落-騎士-滅團的樂趣 20:48:43
等等先    講真呢個附近太約幾遠
日落-小D-屍君 20:48:45
你咁串就乜
日落-小D-屍君 20:48:47
?
日落-小D-屍君 20:48:48
人5
日落-小D-屍君 20:49:51
咁我地要行過去
日落-小D-屍君 20:49:54
起野
日落-小D-屍君 20:49:59
最多咪拆返
日落-小D-屍君 20:50:46
溝通=ok
日落-小D-屍君 20:50:48
=.=
日落-小D-屍君 20:50:52
你唔問
日落-小D-屍君 20:50:55
一下就**不良詞語**=.=
日落-騎士-滅團的樂趣 20:51:54
大家日後再商意啦
日落-騎士-滅團的樂趣 20:52:02
一人一句真係無意思
日落-小D-屍君 20:55:39
你知我起間起左幾耐?
日落-小D-屍君 20:55:48
我依家係tolly
日落-小D-屍君 20:56:24
我一向都冇
日落-小D-屍君 20:56:30
我唔係騎士
CyHei 20:56:39
你諗下...你起間屋耐d...還是我地起新城耐d...?
日落-小D-屍君 20:57:06
我新果間
日落-小D-屍君 20:57:23
我舊係比人入左所以走
日落-小D-屍君 20:57:38
sorry 我冇留意 你有叫我
日落-小D-屍君 20:58:04
tolly
日落-小D-屍君 20:59:16
Man你咁的語氣 我唔滿意
日落-小D-屍君 20:59:27
你其他人講仲好
Zedeks 20:59:59
算la man 不嬲都係咁...
南瓜騎士團團長wongwingkit 21:00:37
阿伯=.=
CyHei 21:01:22
南瓜騎士團團長wongwingkit- -
CyHei 21:01:33
你不如改反wongwingkit
南瓜騎士團團長wongwingkit 21:01:40
正?
UPO 21:02:18
團長 > 村長
南瓜騎士團團長wongwingkit 21:02:37
不如Man叫村長Man la
日落-小D-屍君 21:03:36

日落-小D-屍君 21:03:50
你係咁講 我明白曬
日落-小D-屍君 21:04:24
依個RC係Tolly
日落-小D-屍君 21:04:31
我依家都係tolly
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:05:36
新加坡仲勁,亂丢垃圾打到你屎忽都開花=.=
日落-小D-屍君 21:06:08
你依係有問題我先講
日落-小D-屍君 21:07:09
我鐘意聽你講野
日落-小D-屍君 21:08:53
我呀?
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:08:58
80=.=
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:09:11
阿伯=.=
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:10:57
個新城好靚ar
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:11:10
=.=
日落-小D-屍君 21:11:59
我想問如果管理員係玩家面前放怪 同汁裝 有冇問題?
日落-小D-屍君 21:12:07
只係想知
日落-小D-屍君 21:12:19
知姐
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:12:29
D人成日都偷營光石
日落-小D-屍君 21:14:56
你唔係講我呀 只係今個星期的事
日落-小D-屍君 21:16:04
UPO
CyHei 21:16:08

CyHei 21:16:43
佢講到明UPO
CyHei 21:16:51
唔係Xupo
UPO 21:17:01
咩事00
日落-小D-屍君 21:17:14
我坐火車去新城果時 突然停左
日落-小D-屍君 21:17:20
豬僵屍wo
日落-小D-屍君 21:17:34
出左個金頭盔
日落-小D-屍君 21:17:44
唔係
UPO 21:17:50
我出,我kill埋
CyHei 21:18:20
出金頭盔好正常
日落-小D-屍君 21:18:34
我殺豬僵屍
CyHei 21:18:37
殺僵屍都好高%鐵頭盔
日落-小D-屍君 21:18:47
出頭盔wo
CyHei 21:18:50
加附魔
CyHei 21:19:02
Blue
日落-小D-屍君 21:19:02
仲要講我有鑽石裝
日落-小D-屍君 21:19:06
我都冇.
CyHei 21:19:10
再見啦大家
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:19:28
????
CyHei 21:19:33
我去新既地方住
CyHei 21:19:39
好唔lag
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:19:46
..........
CyHei 21:19:48
你要唔要黎
CyHei 21:19:51
你黎我tp你
CyHei 21:20:08
打錯左- -
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:20:09
me?
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:20:43
me want come
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:21:45
我想來 Hei
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:22:56
係终界???
CyHei 21:30:49
分享超現實素材包 http://www.youtube.com/watch?v=EJ3OtnQzgeE
請不要刷屏!
CyHei 21:30:51
分享超現實素材包 http://www.youtube.com/watch?v=EJ3OtnQzgeE
(南瓜騎士團團長)wongwingkit 21:38:32
who Man?

作者: 紙包蒸餾水    時間: 2012-3-25 08:48

我已知邊個ser,撇除本帖之事,本來都有玩此ser,但現在我跟數個朋友已放棄........感覺上被忽視
Admin一群自己玩,我們遇上問題(中bug,偷野,問問題)則被草草回答甚至完全莫視~~~

作者: 乂鬼乂    時間: 2012-3-25 09:24

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 08:48 發表
我已知邊個ser,撇除本帖之事,本來都有玩此ser,但現在我跟數個朋友已放棄........感覺上被忽視
Admin一群自己玩,我們遇上問題(中bug,偷野,問問題)則被草草回答甚至完全莫視~~~ ...
點解你唔去Rc或Msn搵admin
一定搵到...之前我唔見左牛...佢地都好心比反我
加上佢地整新城....所以無咩點理會到...
還有....minecraft太多人打字啦////
好難睇到你....
作者: katat1    時間: 2012-3-25 10:56

一語說明
新城出面唔比起野
見一次即折,不獲陪賞
還有
死極不聽者即ban
作者: kenlam2005    時間: 2012-3-25 11:22

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-3-24 20:09 發表

因為舊城比玩家自由起野整到一舊舊唔好睇 依家整個新城出黎自己FF 管理員係你 你咪自己小圈子FF囉 開SER做咩 LMAO
自己圍內玩單機就得 ...
認真 你係誤會左 本身句野唔係同你講
係有條友叫咩dxmon(x係我唔記得) 同英文打出 e個島係佢 邊個入個島 就殺邊個
當時條友係你屋企-0-" 係你自己當左個牌係我地同你講信不信由你

作者: hwmanutd    時間: 2012-3-25 12:02     標題: 回復 7# 的帖子

算把啦!~
D低能___係咁架啦!~
我覺得D op做得冇錯wo!~
係有人對號入坐姐!~
對住d Kai子我覺得應該零容忍!~
Kai一個Ban一個就岩啦!~
佢覺得你地係小圈子團隊,咁咪由得佢囉!~
返正我地ser由同佢地d Kai子嘈完之後一個鍾,就接二連三咁俾人搞破壞!~
我覺得如果你係外人睇到我喱返話,估都估到宜家邊個唔岩在先破壞在後囉!~重有就算係小圈子,你做得玩家都要遵守人地既游戲規則啦!~
你連最基本既野都做唔到學咩人話人地個ser唔得呀!~
就算係既話~你要記住人地係無條件咁開個ser俾你D玩家入去玩架!~
一入到去又要喱樣,又要果樣....
我覺得你喱D人應該去D要收費既ser到玩就岩啦~
收錢就可以滿足到你既要求啦!~
重有樣野要同其他玩家講,如果你唔想玩到咁唔開心既話,玩單機就滿足哂你既要求啦!~

作者: 大陸老    時間: 2012-3-25 12:09

真心話
插個sign係人門口好難唔對號入坐
同唔好成日自己adm做錯野一句唔好入我ser 自己開就了事
你咁不如直接唔加外人玩
須不用比錢  但錯還是錯

作者: th1    時間: 2012-3-25 12:11

我卑op你,你自己用wand check下啦,___
係咁煩住晒,正一KAI子
upO
作者: th1    時間: 2012-3-25 12:14     標題: 回復 11# 的帖子

我地OP有一個叫WAND既指令,可以CHECK番,真係唔係我地搞,唔好咩唔知就係度搭傘,OK?
作者: 大陸老    時間: 2012-3-25 12:15

知唔知唔係問題
只係你地開ser
玩到咁搞笑
唔覺有問題??
作者: 大陸老    時間: 2012-3-25 12:16

語言上 唔該尊重一點
我唔想笑你小朋友~_~
作者: th1    時間: 2012-3-25 12:16     標題: 回復 6# 的帖子

對唔住,之前我地真係好HEA,但係卑場主罵完,我地已經改善左,對之前我地既行為,非常抱歉,希望體諒,我地都係學生,都要考試測試同做功課.
作者: th1    時間: 2012-3-25 12:20     標題: 回復 15# 的帖子

呢位先生真係唔好意思,基於你首次\既發言,我以為你係D KAI子,真係唔好意思,不過,"好"有問題已經係之前既事,依家暫時有問題既只係貼主,還請你原諒我剛才既言行,仲有唔好卑一個___既言行誤導
作者: th1    時間: 2012-3-25 12:29     標題: 回復 15# 的帖子

E~嬲左我!? T.T
至多同你GAY一晚>.0
作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-25 16:01

引用:
原帖由 HEYAPPLEˇ 於 2012-3-24 20:09 發表

其實樓主你都幾串下...大大個字寫hkg戰士....你e家係想點??
先開貼...之前先黎Rc嘈???

日落-小D-屍君 20:47:28
咁就得 = 解決 ok

怕解決唔到先開貼先唱左個ser先 之後就黎rc同我地op嘈??

我無估錯...你ser名就係叫GAYER
作者: 極死●朽木    時間: 2012-3-25 16:06

自己私事自己解決,唔好引發罵戰
作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-25 16:11

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-3-24 20:11 發表
好想知係咩SER
PM比名同IP我@@
還有#2 見習版主人兄....我地可以證明比你睇我地op有做野...
十分歡迎你黎玩...
你比名我...我e家幫你加白名單
比ip你都得...
Vlan 入法:入l4d比賽區...之後開minecraft    ip:192.168.82.14
非vlan 入法 : 119.246.85.59
No-ip :dreammysterious.no-ip.org
本ser線上地圖:http://119.246.85.59:8123/

我地個ser係1.2.3

vlan網:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=517393&page=4
香港Minecraft網 : http://forum.minecraft-hk.com/thread-5462-1-1.html

我都係ser op之一   我係rc都有嘈.......我ser名叫CyHei

歡迎你黎玩...
作者: 極死●朽木    時間: 2012-3-25 16:23

kking加左先,未必入
作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-25 16:29

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-3-25 16:23 發表
kking加左先,未必入
已加了你白名單
作者: 極死●朽木    時間: 2012-3-25 16:40

抽下水先
作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-25 16:44

引用:

還有說的!!!!請本人自己看看!!!!
[attach]178007[/attach]
還有關你既問題
作者: 紙包蒸餾水    時間: 2012-3-25 17:16

引用:
原帖由 th1 於 2012-3-25 12:16 發表
對唔住,之前我地真係好HEA,但係卑場主罵完,我地已經改善左,對之前我地既行為,非常抱歉,希望體諒,我地都係學生,都要考試測試同做功課.
如果個到d admin都好似你咁我會好開心,我一定會體諒
我同幾個fd玩,一齊由零開始
一開始admin同我地換地,跟住幫我地起番d野,好開心la,見到GM咁有誠意
轉個頭我地比人偷野,係咁係頻到講都無人理.....我地都算

好辛苦繁殖左50幾隻動物,比外人一句吾該殺晒,Admin淨係叫人道歉,
送番幾隻比我地重新繁殖.....都算

到我地繁殖番晒,連續2次彈ser無晒d動物,連續3次要重新繁殖

跟住我地擴大個牧場,逐隻逐隻羊染色(仲要齊晒16隻色),又彈ser無埋......
佢今次答我地係ser問題,話交比場主解決
到我見到場主泥左,諗住有d希望,跟住十問九吾應........到佢應個時就話叫我地吾好搞咁多野
又話我地養得太多走晒.....(10層深點走晒,d貓都走埋?.....)

又話無得用熔岩
問咁點整黑曜石又無人理,我地問十次,就比人無視十次
最好笑係好多人都有黑曜石既建築,點泥??

吾知咩事個d人吾好話人地吾體諒
有人破壞左成個半鐘先有admin理,第一個理仲要係half-admin

你地話人地不爽小圈子就去收費ser玩
咁你地小圈子不如自己開ser玩,是米??道理有咩分別??

無錯admin都係人,要被體諒,但有時無咁大個頭吾好戴咁大頂帽
作者: zxcvbnm223    時間: 2012-3-25 18:10

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 17:16 發表

如果個到d admin都好似你咁我會好開心,我一定會體諒
我同幾個fd玩,一齊由零開始
一開始admin同我地換地,跟住幫我地起番d野,好開心la,見到GM咁有誠意
轉個頭我地比人偷野,係咁係頻到講都無人理.....我地都算

好辛 ...
我開始忍唔到!!!!! 首先,你講我地小圈子!!! OK無咩問題,我地咩都無做過!!!係RC個南瓜族係伺服器條村D人整架!!! 你講話你無哂D動物,我地有唔理咩??? 我作為場主,我知道左第一時間就飛左黎放返D動物比你地架喎!!! 你係唔係係木馬果到個農場咩???我伺服器重開之後無哂動物,我已經搵緊方法搞緊啦,如果你講我地無比,我吹脹左Lor!!!

首先黑躍石我地都可以比,加上我地都有好多野係到煩緊=.= 我地無講唔幫,我地又唔係唔理你,你都要知道,伺服器好多人係到打字,一時三刻我地可能睇唔到啦!!!但我地有其他方法可以比玩家聯絡我地!!!但係我都唔見有人打野喎=.=

無哂動物我都真係唔想!!! 我唔係唔想理你,但係我唔係Server到架!!! 我日日連game都無玩係到搞個伺服

唔該我好對唔住!!! 因為我無能,搞到Game都無入係甘整ser , 我唔入Ser係我錯!!!

你個建築比人破壞你有無打指令睇下邊個爆你野先??? 我地咩都唔知比人開貼X我個伺服器,我都無出聲好耐,但我真係忍唔到 點解我比左野你,都要話我無比!!! 天理何在呢??

唔好意思我都唔想有咩罵戰!!!! 我只係想快D搞掂!!! 如果無事唔該DEL左個貼佢!!!

有咩問題可以入我 RC !!!
作者: 紙包蒸餾水    時間: 2012-3-25 19:23

引用:
我開始忍唔到!!!!! 首先,你講我地小圈子!!! OK無咩問題,我地咩都無做過!!!係RC個南瓜族係伺服器條村D人整架!!! 你講話你無哂D動物,我地有唔理咩??? 我作為場主,我知道左第一時間就飛左黎放返D動物比你地架喎!!! 你 ...
重點吾係咩有無比番d動物啊,咩幫吾幫我地搞
如果真係睇吾到我吾會咁燥
你地d admin直頭係頻到佢有佢同d fd傾計,我地幾個人問極都無人應
仲要係每一次都係咁

場主,我好明白你既感受,我地幾個fd圍內都開過ser,知道開ser好多野煩
但你請admin番泥無非都係想分擔工作,係米?
而家個重點係次次同你地d admin講野都比人無視
無視吾緊要,佢地係因為自己玩,自己傾計而無視左我地
尤其係琴日,家陣吾係話你地吾比d黑曜石我地
我地問極點有都無人應,點會知係admin比

線上3個admin加個half admin,無一個應我地......
線上連埋我前後3個人講野,無人應,個m群直頭廢
如果係一次半次我地會話人咩???

不過之後既搞破壞我想對你講番對吾住
我地幾個只係想證明比大家睇,你地既admin好無用
重生點放水放左半個中先有人理我
前後成20幾桶水
我2個fd拆左2個瑪利奧,又入侵新城..............可以幾乎2粒鐘都無admin處理

我造成既破壞我吾介意你開番ip比我修理番再封
但你都諗下你請既admin除左小圈子玩,仲做過d咩

作者: zxcvbnm223    時間: 2012-3-25 20:42     標題: 回復 28# 的帖子

First of all 我係好文雅打哂上文!!! 下文我咩都唔理,唔好講我態勢唔好ok??

唔好意思喎 !!! 小圈子係想指咩先,如果係講我地個南瓜族頻道,我無野好講!!!!

我地個南瓜族頻道係南瓜村D人叫admin整架lor , 你唔知唔好係到嘈啦小 學 雞!!!

你比我地admin ban左我都想知點解 ok??

不過之後既搞破壞我想對你講番對吾住
我地幾個只係想證明比大家睇,你地既admin好無用

我估無人係睇得出你想表達我地admin好無用!!!

如果個個人都係好似你甘,仲有人會開ser咩??? 你諗下自己爆人野係唔係唔岩!!!

你打野係RC到又唔係用咪同我地講,我估人人玩緊果時注意力唔會係rc到 因為差唔多人人都係用咪的!!!! 你又有無試下用個人通訊同admin講呢???

唔該你諗下你自己同埋D fd整我個伺服器點解仲可以甘多野講!!! 好似自己掂哂甘,又講我地小圈子都唔知你想點,你地比人串/比人講粗口罵都可以屈去我地admin到,如果係甘唔該唔好入黎我個伺服器 ok???

我2個fd拆左2個瑪利奧,又入侵新城..............可以幾乎2粒鐘都無admin處理

甘唔係好好咩我地唔理你地比你地搞!!! 好心你啦我地琴日都唔得閒online map比條人友係甘洗頻,煩到我地死!! 仲要係到講我地,你地甘叫表達意見我真係服左,做立法會果D kai子長毛啦!!!做埋国家主席啦,甘唔講道理,係甘 "被" XX 又 "被" YY 甘好煩呀!!! 又要破壞又要講我地無能,你想點呀,講野唔經大腦??定想要我x 7你呀??

搞到我都火起哂,你知唔知呢,整一個大ser難過整個細ser 3倍呀??? 你夠講自己有開過ser甘都要搞破壞,你都好意思講自己係場主 Lor !!!!

我地admin有咩唔會幫先??? 有問題第一時間幫,你地講有咩我地都幫手,仲要講我地小圈子, 喂你無病係唔係呀??? 小圈子唔好亂甘講ok???

小圈子就是指一些人為了想排擠一些與自己意見相左的人,而與自己同聲同氣的朋友圍成一個圈子,就是這樣

另一方面,如果是以政治來說的那個小圈子,我相信你也聽過「小圈子選舉」吧。我舉個例子,例如有一個功能組別叫「醫學界」,顧名思義就是只有醫生們才能為自己所選的候選人投一票,如果你不是從事這行,你是沒可能參與是次選舉的!

唔該有時間講我地小圈子唔該上下網睇下咩叫小圈子啦!! 唔好好似果D咩 HKG 戰士甘啦 , 小小野搞破壞又要好X有道理甘,你想點呀搞死我個伺服器??? 我地無做錯唔洗怕你地D人

如果你仲認為自己無錯甘我真係好想笑出黎lor

作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-25 21:12

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 19:23 發表

重點吾係咩有無比番d動物啊,咩幫吾幫我地搞
如果真係睇吾到我吾會咁燥
你地d admin直頭係頻到佢有佢同d fd傾計,我地幾個人問極都無人應
仲要係每一次都係咁

場主,我好明白你既感受,我地幾個fd圍內都開過ser,知道 ...
你話你講左好多次...
你諗下...個server有20幾人....個個都係到打字...你覺得admin睇到咩???
admin係幫得幾多得幾多...你打字我地睇得幾多呀...諗下啦...
你試下你做admin d人係到打字...你睇得邊幾個???
你話admin唔做野啦...成班admin走去整新城...
難道得2-3個admin就會整好新城咩???
唔信你問下d玩家...admin有無幫過佢地手...
一定有人話有 有人話冇...
50隻羊...admin早就比左一次你啦...不過係因為個ser好似中左bug...所以整走左d羊,雞,牛
唔係得你一個無左d野呀

還有d羊無肉...鬼會殺你d羊咩...加上50隻羊佢殺完,,你都剛好回到home啦...要殺都就去殺牛殺雞啦
作者: 紙包蒸餾水    時間: 2012-3-25 21:56

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2012-3-25 21:12 發表

你話你講左好多次...
你諗下...個server有20幾人....個個都係到打字...你覺得admin睇到咩???
admin係幫得幾多得幾多...你打字我地睇得幾多呀...諗下啦...
你試下你做admin d人係到打字...你睇得邊幾個???
你話admin ...
-原來係咁,姐係你話無人殺過我地d動物?咁殺完羊道歉個2個人洗吾洗收番句道歉??

-個ser20幾人,講野得5個人,我地佔3個都可以比人無視,又係邊個問題??

-我地處事手法激進,你要接受吾代表一定只係我地有問題,我地人平氣和咁投訴換左d咩結果,係無人理,你估我地好爽嫁,真係純粹破壞??你知吾知我連起左好耐既戰艦都放棄埋去做呢件事,
你知吾知世上有樣野叫公民抗命,洗吾洗重讀中學啊哥哥,係米你覺得人地kai人地做既野就係錯,就無道理,咩邏輯泥,你吾好講到得你辛苦,我地無投資時間落去既?吾係得你會燥

-我吾知你地起新城做咩,有咩用,但如果無人講清楚而admin去幫手起,其他玩家只會覺得不公平,我地個個都係一磚一瓦自己起野,自己爬上爬落

-你地話自己係到處理洗頻,點解仲有admin咁得閒係到玩自己整既野,點解???
仲有前日呢,再前日,前個星期呢,大忙人wo成個星期都係咁

-小圈子無錯就無排除異己,我地比人無視,幾條友痴住admin一齊玩,無人理我地,咁同排除異己有咩分別,洗吾洗入ser之前r左你地做fd先?

-我地如果係一心正你個伺服器,洗吾洗起咁多野,玩咁耐啊?知吾知咩叫空穴內風未必無因,
冰封三呎,非一日之寒
,你地如果認為幾個正正經經既玩家,仲會幫人手起野既玩家,突然搞破壞係正常,你地先係有問題,孤掌難鳴啊哥哥

-有問題第一時間幫我搞既得一個叫Cy.....同埋hk.....吾記得左咩名既人,其他大部分都係自己係到ff,算咩admin

-你話無人睇得出admin無用,琴晚你地先有個admin比個half admin話完有人破壞都吾做野,想點?

-破壞都無人理就係證明你地admin廢既最好證據
吾知咩事要護主個d吾該收線,吾係得你地燥,吾係得你地投資左時間,只係角色吾同

作者: zxcvbnm223    時間: 2012-3-25 22:29

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 21:56 發表

-原來係咁,姐係你話無人殺過我地d動物?咁殺完羊道歉個2個人洗吾洗收番句道歉??

-個ser20幾人,講野得5個人,我地佔3個都可以比人無視,又係邊個問題??

-我地處事手法激進,你要接受吾代表一定只係我地有問題, ...
係都ok打橫黎講架喎!!! 破壞先係無問題,好野!! 有問題唔同我講??? 我呢個場主廢架?? 我地連咩事都唔知就比你條仆 街講我地個ser,你仲要好好笑甘講自己無錯,你1又無咩證據證明我地無人幫你,你講我地唔理你地,我地唔洗整新城??我整個白名單幫其他人整返D動物整左成4次都有你唔信明下ser D人,如果你仲係甘唔該你唔好再駁,講自己岩,我估無人認同你講果個為公民抗命 lor 如果係點解立法會會整走長毛呀???你諗下啦,好好先生!!!

-我吾知你地起新城做咩,有咩用,但如果無人講清楚而admin去幫手起,其他玩家只會覺得不公平,我地個個都係一磚一瓦自己起野,自己爬上爬落

我地係貼到打明哂lor 眼殘哥,你入ser問下人有無呢件事啦!!! 舊城又講一舊舊,甘我地咪整lor,用下腦諗下啦

我地成個星期D admin一個文憑 一個唔得閒 呀hei又要搞新城 你想點呀???唔知係到嘈好心你收 啦!! 講到明無唔理玩家仲小咩狗圈子呀,你hi大左定食狗左屎呀好好先生加中學畢業生,唔睇前文後理中咩Q學呀,讀咩春學校呀讀屎片/低B班呀kai子

我地如果係一心正你個伺服器,洗吾洗起咁多野,玩咁耐啊?知吾知咩叫空穴內風未必無因,
冰封三呎,非一日之寒,你地如果認為幾個正正經經既玩家,仲會幫人手起野既玩家,突然搞破壞係正常,你地先係有問題,孤掌難鳴啊哥哥

如果你地破壞甘有道理甘我要唔要熄白名單呀小姐 , 我地鬼得閒人人都睇住點起野咩,你kai小陣好唔好呀!! 仲話做過Ser主,你做咩ser呀,講黎聽下啦!!! 你個ser有幾人呀3/4人呀,我地30幾個人呀!!! 點似D小型日日睇到哂D人做咩呀

一個幫到你咪夠lor UPO fim果D唔洗理其他人咩?? Raymond又唔識指令,kat剩幫我手加白名

你講我地ser admin廢廢得過M_ 個server咩?? 又無admin 又要一入場比人殺無人理 , 唔該你,唔鍾意咪自己走場lor 又要係到煩我呢個場主 , 我連server插件都搞得好呀 甘多時間講又唔知開ser 自己搞多個小圈子啦!!! 如果我地算小圈子你果D唔係?? 你自己唔該唔好用口講人無口講自己啦,成鬼日up埋D咩空穴內風未必無因,
冰封三呎,非一日之寒,我理你咩
正正經經既玩家咩我成個ser一有人搞破壞咪ban lor要比面>?? 有問題同我講,講到證明到咪解ban lor

甘你又投資左咩時間呀?? 係到扮公義??好好先生?? 我夠見你個fd係到爆我重生點啦,我咪又ban左,你個fd夠係我ban前打話是旦啦!!甘果時我係到又唔講???要比人話你先係到打我地有錯??? 如果admin出左去你又知唔知呢?? 我地開RC同msn有咩目的???係比你地講出黎呀!!!!  half admin係新手1admin知咩指令呀???你又唔叫half admin搵其他op???唔該唔好係到同我講你無搵方法解決!!!我成個星期日日測驗補習你想我點呀大爺,有無人理過我呀???我開ser係甘係到搞呢樣果樣,人人都個唔得閒架喇你得閒就人地得閒???比人爆左做咩唔check下邊個爆呀???有埋指令都唔睇,你又唔叫條仆 街補返??

公民抗命,去死啦!!! 公民抗命,甘人人都可以做特首啦!!! 公民抗命,唔洗有法治啦!!! 公民抗命,你又唔入rc搵admin甘你公民抗命有邊個知呀大少!!! RC你用呼一定人會聽到,講左會甘咩??我相信唔會lor!!! 正義小先生!!!

下下咩都公民抗命,甘公義自己開server lor 我又無留你,我作為場主都無見你地打話有咩問題,食完飯就見到甘,你咩事都講哂admin甘我場主係到你又唔講??? 你又唔同我講佢地唔理你??? 我唔信你有講lor !!!

如果你咩都要講自己岩甘唔該你唔好再係到嘈打句88完左個貼佢就ok , 講真我無見你有認為自己同fd都有錯,下下都係到admin唔好咩唔好,甘我比你1星期admin你同我好好甘體驗下咩係叫唔得閒!!!

加上我貼到打到明,有咩op做得唔好我會del,甘你有無向我投訴先?? 我講真無見你有打到lor

作者: 紙包蒸餾水    時間: 2012-3-25 22:47

引用:
原帖由 zxcvbnm223 於 2012-3-25 22:29 發表

係都ok打橫黎講架喎!!! 破壞先係無問題,好野!! 有問題唔同我講??? 我呢個場主廢架?? 我地連咩事都唔知就比你條仆 街講我地個ser,你仲要好好笑甘講自己無錯,你1又無咩證據證明我地無人幫你,你講我地唔理你地,我地唔 ...
你中意人身攻擊我都無計

你知吾知香港有幾多個人做公民抗命,你又知吾知就連你安安心心免費讀書係因為有一班人企出泥幫你發聲,佢地有幾kai啊?仲有吾該你更正番,長毛無比人趕走,你有無聽點解吾聲佢走啊,因為佢代表緊一d人發聲,吾可以無左佢,醒d拉兄弟
開口埋口都人身攻擊

成日話自己忙,,咁你又咁得閒開ser?有admin吾識打指令,你請泥做咩啊咁?無咁大個頭戴咁大頂帽

家陣你地的確係無理到我地,你地係有人補番動物,次次補番幾隻就算數,我問極點解會咁都無人理又算係點
你知吾知你ban左個個拆重生點個個就係我,你又知吾知我吾係拆緊個地係補緊啊?我一心補番個地下,諗住淨係放下水就算,你見到有人投訴又見到我係個到就話我破壞,你又知吾知我幾難過,我解釋既力都無la,因為好失望啊,明吾明啊

吾得閒個d admin我無怪過,我怪緊個d係到FF又吾理我地個d admin,例如f字頭個d admin,洗吾洗逐一數比你聽啊?d admin你管嫁,我無講過比人無視咩,我講左好多次la,你個時上緊線嫁,zero哥

係米你講明無吾理玩家,你睇吾到就無啊,上帝哥
又話我吾投訴,都要有人理我先得嫁

如果係一次半次既無視我地會嘈咩?應該係話嘈都無人應,算點....講到我地無聯絡過你地,洗吾洗上門混你啊哥哥

你再人身攻擊我就回報
同你講都晒氣,你仍然覺得自己岩晒,無錯既就繼續咁,我講咁多野,除左係宣示不公,亦希望你可以嘗試檢討下,睇下有無問題要改

作者: zxcvbnm223    時間: 2012-3-25 23:04

甘唔係我問題喎 我地埋你爆我地重生點我要ban你 你仲係到講事旦,甘我有無唔比你解釋先???你自己甘講你想我點??? 我開ser唔代表得閒喎!!! 因為我開電腦唔代表我玩緊,加上係24小時ser你想我點??唔開你地又要話我唔開,加上有打話我都唔知做咩無哂動物lor你夠睇唔到我打果D野,甘你又點解唔可以唔比admin睇唔到先??你叫我比我咪比你,你又唔講幾多,有咩我講唔比呀??新手係到無野食我又比,大佬甘我叫唔比,我真係無野好講

admin唔識指令我有教lor講明副admin你仲想點先?? 有野緊係搵正admin啦!!! 你如果係實習生會唔會升你做組長先??唔好講新admin廢ok??? 有邊個無新手過先??? 你次次都無係rc到講,甘我地睇唔到/留意唔到好正常,加上你唔講事實邊有人知呀???

你知唔知我上線係做咩???你講琴日我地係到搞緊D人破壞lor我掛住左機lor,你又唔係rc到講,唔遂知D唔知D唔好講我唔理你先ok?? 人身攻擊我係唔岩,但你語氣係唔係都要好小小呢??

公民抗命我一向唔支持 安安心心免費讀書甘教育局班人好好?? 安安心心免費讀書係真但佢地搞到我地甘多ole又咩SBA佢地又唔見好明我地學生喎,加上我想澄清一樣野,我所強調的長毛係就係果個,但我唔係講佢D公義有錯,係講緊你地好似佢甘,因為公義宜去搞破壞,我諗無人受得起!!!

如果人身攻擊我係有錯,你都要有錯 =.= 洗吾洗重讀中學啊哥哥都係人身攻擊ok??請正視問題!!!

我誤會你真係唔好意思先,甘你比返名我,我解返ban先唔好你成日負罪名!!

作者: 紙包蒸餾水    時間: 2012-3-25 23:24

引用:
原帖由 zxcvbnm223 於 2012-3-25 23:04 發表
甘唔係我問題喎 我地埋你爆我地重生點我要ban你 你仲係到講事旦,甘我有無唔比你解釋先???你自己甘講你想我點??? 我開ser唔代表得閒喎!!! 因為我開電腦唔代表我玩緊,加上係24小時ser你想我點??唔開你地又要話我唔開, ...
算拉算拉,嘈都無用,你始終無明白到人地講野既角度

心平氣和講多幾句,我覺得,如果想以後都無呢個情況,你要快d搞搞admin既情況,至少請d穩定上線/管理能力較好既admin

而且要統一下聯絡既方法,我仲有線上地圖講過,不過都係無人理,所以統一左,admin方便管理,有咩事一check就係,無得賴

fine,講完
作者: th1    時間: 2012-3-25 23:51     標題: 回復 31# 的帖子

本來我都唔想起自己底,你自己cc,我地之前要考試,你係咪要我地放棄學業去打機先?
我地on已經卑屋企人嘈啦,你係咪想我地死呀!
http://www.twghwyyms.edu.hk/document/calendar1112.pdf

ok依家我地得閒啦,你又係度嘈,本身考完試想relax下
卑你班無謂人嘈,算!
反正我都唔再係op,我都廢事理你地,我由依家開始專心讀書
係咁,我叫UPO,fim同我同校,大家都要考試
唔該你唔好再罵呢個ser,
錯既係我地
我地唔應該讀書,應該日日玩MC,真係好對唔住!我太自私!
P.S.fim直頭卑人禁機,佢都係拼死掛下機
      而我有兄弟姊妹,佢地會用我ac幫佢地起野,有陣我on,都未必係我on,
            加上我今學期成績搞成咁,相信我都有危機....

作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-26 00:33

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2012-3-25 21:56 發表

-我地處事手法激進,你要接受吾代表一定只係我地有問題, ...
額///都有我名
講心...我都係講反d有做野幾admind心聲...
副admin做唔做得野我就真係唔知
作者: katat1    時間: 2012-3-26 11:03

我一直都上緊線看你地有沒野要我幫手的

我都搞緊個礦山活動

成堆人係到打字
ADMIN可以看到幾多個人的打字呀請問

還有呀
個個ADMIN都唔係經常上線的,你話要佢地幫就幫咩

最後野講

ADMIN唔係唔幫人,只係ADMIN有事做唔得閒理你地,SER本身有點野係有BUG
如果ADMIN理左你地的話一早就TPA你地身邊啦

基本上差唔多所有ADMIN都要諗住搞新城

我再重復多一次

新城出面起屋的即折(不獲陪賞,除非有人惡意破壞你間屋)
破壞者一律BAN或封IP

更請你地唔好再為了這D私人的事在到吵,唔該!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 11:46

管理員放怪殺玩家
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 11:53

係咁放creeper 殺人 拎哂d野
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 12:14

[youtube]5bxk_JNtnJg[/youtube]
作者: katat1    時間: 2012-3-26 12:26     標題: 回復 41# 的帖子

MAN的行為我知了啦
今天我上線再同佢說

還有
自己唔好煩住ADMIN唔該(意思:唔理佢就唔會有事)

到時我會觀察下......
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 12:36

任佢殺就冇事 咩管理方式

咁既人都仲可以做admin?

作者: katat1    時間: 2012-3-26 12:41     標題: 回復 43# 的帖子

講比你聽點樣如何防止比ADMIN放怪殺人

你看佢個手,佢手上有拿住怪物的刷野時你立即走開,D怪唔會打你一根毛

先問一問你問題(我都係OP來)

你之前有沒搞到佢要用怪來殺你?
你有沒做過破壞之類的事???

唔想因為一D野搞到咁複雜

一D OP唔想比人煩住(因為佢地掛機)
作者: hwmanutd    時間: 2012-3-26 12:45

你喱D咪___囉!~有種同D Admin講你叫咩名先啦!~
你為咩俾人捉左去坐監你清楚!~
入人屋企破壞,之後又破壞車站!~
我地成班admin都日日見到妳個名係到搞破壞!~
冇ban你,你都好彩啦!~
重要用外掛飛出監房,我唔殺你,唔通俾你又出去破壞哂D野?
你諗清楚再話人地對你有冇錯呀!~你個名叫d3stonter嘛!~

作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 12:48

你自己bug我出去話我外掛 我見到間屋private又冇咩都冇 , 車站我入都冇入過

你傻夠未 底咩線姐 打出黎啦
就算我錯 咪認囉 我入個ser 2日搞d咁既野?
點樣日日阿大佬

我比你lock入jail冇所謂 你入jail殺人好好玩? admin? 怕煩唔好做admin啦 我叫admin已經冇人理 仲要黎殺人?

???

作者: hwmanutd    時間: 2012-3-26 12:50     標題: 回復 44# 的帖子

katat 1
你識話人唔識話自己!~
你由admin都俾人踢左做副admin你諗下你有做過D乜出黎重好啦!~
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 12:57

一切等zero定奪啦 小朋友admin
作者: CuPid♂鈴    時間: 2012-3-26 13:00

未見過d人破壞完人地屋企之後仲要話人地___...
佢地成班admin晚晚都會check破壞
你破壞得最多...
我肯定zero一定ban你
有曬證據
作者: hwmanutd    時間: 2012-3-26 13:08

我冇所為囉!~我有3個人証見到你係監獄飛上屋頂,我之後過黎ko你姐,就係咁!~
作者: hwmanutd    時間: 2012-3-26 13:32

喂!~冇聲出牙!~
喂!~我想叫你下次剪片剪好D!~
30秒都冇,你播返你之前係監獄果段嘛!~
睇下你岩定我岩嘛!~
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 13:37

你自己creeper 炸我上屋頂 bug都唔知?

定係唔知個spawn 位有問題? 醒小小啦

咁既片都要剪? 你傻左= =? 有咩價值要我剪

第三條片睇到spawn左係屋頂啦 小朋友 眼鏡呢

作者: hwmanutd    時間: 2012-3-26 14:45

段片係你既,你可以點改都得!~我只係知道,有人同我講:話你無啦啦可以走左出黎先奇怪囉!~
你都係再諗下你有冇做過D 係ser到唔應該做既事把啦!~
作者: katat1    時間: 2012-3-26 14:50

唔好吵啦=.=
何必要在到吵哦- -
大家ADMIN都在到作證.......
到時再見到就照MAN方法看下邊個岩邊個錯啦=,=
作者: katat1    時間: 2012-3-26 14:55

今天我上來再看點BUG左監獄

看來找一找MAN你幫手困一困我在監獄
之後看下我BUG唔BUG到出來-,-
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 15:07

即錄片可以改 原來你係CRAKER 咁犀利 試下改黎睇下
作者: manchunho741    時間: 2012-3-26 16:01

如果監獄比佢地走到出黎 就真係有問題
作者: th1    時間: 2012-3-26 16:41     標題: 回復 52# 的帖子

個監獄係我無聊起一起,裡面都未加厚就大把人要入去,你估我想嫁?我
一放學就見到你地又嘈,我要讀書嫁,哥哥,成日一句唔埋兩句就話人地小朋友,你估你自己好大呀!叫埋你老豆出黎傾好唔好,你有冇常識嫁,admin洗汁你野,自己item 啦! 我唔想搞到好似admin霸道,我只係想證明admin冇咁既需要去汁你野

仲有你冇做錯野admin洗咩jail你,你估你少爺仔好巴閉
做錯野唔洗認呀!如果你係唔小心既,咁你咪即時叫admin整番lo,
一味淨係識走佬,jail完你,當你bug,你走左出黎
你唔可以企定咩,錯要認,打要企定
雖然我冇份起新城,但係你知唔知一班admin日日趕工
我琴晚2點仲見到佢地on,整緊條鐵路
admin 好得閒呀!你估admin 唔洗向場主交代呀?
朋友,唔該你既語氣好d,我都唔想當你kia子
呢度係討論區,講野唔該攞真憑實據,
係!admin有殺你,咁你又有冇諗過自己衰咩先
一味淨係識話人,一件事既錯,雙方都有責任
凡事講證據,有咩事,場主佢會親自check,
如果連場主,你都話佢偏袒既
我就真係同你溝通唔到...
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 23:24

我就算係整人野 我已經比人lock左ac admin可以追殺人?
乜野管理方式
你憑乜野當人kai子
admin 最基本要做既係管理server 唔係起乜野新城
為左個新城 唔理一班玩家?
作者: 男人魅    時間: 2012-3-26 23:24

咁你不如自己開server 唔好比人玩 全世界開發哂 再比人入ser好冇?
汁人野一定要為左拎? 令到人冇哂野唔得? 唔好咁天真啦

作者: ☆Blue_xoooo    時間: 2012-3-26 23:42

引用:
原帖由 男人魅 於 2012-3-26 23:24 發表
咁你不如自己開server 唔好比人玩 全世界開發哂 再比人入ser好冇?
汁人野一定要為左拎? 令到人冇哂野唔得? 唔好咁天真啦
你好~小弟是這個server的adminCyHei
先同你講聲抱歉~~~
我今天已經了解過這件事...
我已經證明了個位置spawn會去到監獄入面同有機會在監獄天台...

還有個時admin Man UPO都不知道會bug左入監獄...
我已經跟場主反映了..還會叫UPO轉第二個位...

我在這裡跟你說聲...對不起...希望玩家們願諒...

還有如果有什麼問題可以到Rc或MSN找admin
我也可以私下給我MSN比玩家們...

真是很十分之抱歉...
作者: 男人魅    時間: 2012-3-27 00:05

引用:
原帖由 hwmanutd 於 2012-3-26 12:45 發表
你喱D咪___囉!~有種同D Admin講你叫咩名先啦!~
你為咩俾人捉左去坐監你清楚!~
入人屋企破壞,之後又破壞車站!~
我地成班admin都日日見到妳個名係到搞破壞!~
冇ban你,你都好彩啦!~
重要用外掛飛出監房,我唔殺你,唔通俾 ...
[youtube]tBpzehg3Op8[/youtube]

沒智慧 沒能力的人也能當管理員

作者: katat1    時間: 2012-3-27 11:07

問題己經看了
有關BUG位CYHEI向場主反映了

如有其他BUG位歡迎提出.......
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-3-30 01:24

老老實實,好嘈,仲有既係,點解樓主會開帖呢 ?

因為支野,你地點解唔去查,Post張圖出黎,咁未收工l0r
總之,快D收工。
作者: liho2001    時間: 2012-3-30 01:30

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-3-30 01:24 發表
老老實實,好嘈,仲有既係,點解樓主會開帖呢 ?

因為支野,你地點解唔去查,Post張圖出黎,咁未收工l0r
總之,快D收工。
片仲實製啦
圖吾証明得好多
作者: katat1    時間: 2012-3-30 11:23

開始比人唱到少人玩-,-

為有等啦...........
新城都起左好多野,但係完工咪就唔知= =

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0