標題: 『罪惡王冠』楪祈 [打印本頁]

作者: 最終の作    時間: 2012-2-13 23:21     標題: 『罪惡王冠』楪祈

楪祈(楪 いのり,聲:茅野愛衣)
    女主角。反抗組織「葬儀社」的成員。不常表達感情、十分神秘的少女。出身是個謎,對集來說是憧憬的存在,與她的相會使集的命運之輪開始轉動。虛空(void)是一柄威力奇大的大劍,第六話與城戸研二的虛空(void)結合後,會附帶發出雷光進行遠距離攻擊的能力。似乎和集在小時候有所交集,不過自身完全沒印象。

2D對照:
[attach]172417[/attach]

Coser是韓國螺旋貓的 Miyuko (미유코):

[attach]172410[/attach]

[attach]172411[/attach]

[attach]172412[/attach]

[attach]172413[/attach]

[attach]172414[/attach]

[attach]172415[/attach]

[attach]172416[/attach]
作者: PrinceS『Sm』    時間: 2012-2-21 23:34

真係幾似
個面形似到
作者: CODMV    時間: 2012-2-22 23:58

佢既眼神真係好似  俾佢迷住了
作者: 野小孩    時間: 2012-2-23 00:18

最全面都是隱形眼鏡(還是電腦效果??)
近鏡面形無問題啊...但是一遠就怪怪的
通常cosplay的衣著和假髮都是很光鮮,害得沒了真實感......
作者: JustForYou:)    時間: 2012-2-23 07:31

呢個係扮得最似 頂一下
作者: 霸氣小飛象    時間: 2012-2-23 16:56

除左似 仲好令
作者: -Makiyo.Ka.    時間: 2012-2-23 17:13

9成似了吧
作者: 何謂霸氣〃    時間: 2012-2-23 17:29

真系好似
作者: kkk3    時間: 2012-2-23 17:44

連個波都差唔多大細咁 sm
作者: 最終の作    時間: 2012-2-23 17:54

High quality
作者: 好鬼衰    時間: 2012-2-24 03:29

孟男 多看點吧  被迷上了==
作者: -★祺儿    時間: 2012-2-24 17:01

好似有cos
ahri?
作者: AnLyeSs.Rk    時間: 2012-2-25 18:15

引用:
原帖由 kkk3 於 2012-2-23 17:44 發表
連個波都差唔多大細咁 sm
wa 比你發現左tim 傻b
作者: 小Kin=)    時間: 2012-3-3 12:33

真係COPLAY得好似=__=
作者: 佐為£    時間: 2012-3-8 22:21

9成似..只係佢隻眼細左小小.不過如果真係有人隻眼有咁大..又會好怪...
作者: LoNeLy賢    時間: 2012-3-8 23:47

好令啊

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0