標題: 我打左la.... [打印本頁]

作者: 打公仔    時間: 2012-2-3 22:18     標題: 我打左la....

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=508800&extra=page%3D1&page=2我對你地既感想就打左 但係唔知你地一直點睇瘋貓呢 希望你地可以係到留一留言            希望瘋貓能長久下去 我不在就靠你們了
作者: ゞSn0w    時間: 2012-2-3 22:41

我! 實會等你
作者: kinasthry    時間: 2012-2-3 22:41

這是我唯一一個團隊                        .
作者: 朝倉涼子    時間: 2012-2-3 22:53

雖然以我既地位係度出聲基本上冇乜力嫁啦
不過當初聽細杰講加群既決定係真係冇錯
真心加入一個團隊
為團隊效力
我基本上入每個團都有嘗試過去做
雖然話我打信長係唔勁嫁啦
不過起碼有班一起玩的朋友係度吹下水 互相抽下甘又真係好開心
起碼講野個陣可以想講咩就講咩
唔洗去理太多野
其實對瘋貓既感覺
你可以話好似一個小圈子
都可以話似一個家庭
好似早訓哥 係某場團戰嬴個陣 明明走去抽世傑 但係大叫我真名出黎既事
真係忘記唔到囉大佬
係呢度
嘈又唔係第一次
發脾氣又唔係第一次
每次都係甘過去嫁啦
即使我沒有再打信長
但不代表我離開瘋貓
就這樣。
對我呢講
瘋貓係一個我永遠唔會後悔入過既團隊
作者: kinasthry    時間: 2012-2-3 23:01

好似早訓哥 係某場團戰嬴個陣 明明走去抽世傑 但係大叫我真名出黎既事
真係忘記唔到囉大佬
作者: tk.k    時間: 2012-2-3 23:13

我只系知我部機仲未整好
5洗指意打信長        
作者: 朝倉涼子    時間: 2012-2-3 23:22

白痴
叫人點忘記阿大哥

作者: 譚益芳    時間: 2012-2-4 00:25

雖然我係團上邊係最NEW果個
但我都可以抽你班傻仔水
作者: 神軒0v0    時間: 2012-2-4 00:29

見吉你咁睇起我 唯有登入留言
我考完dse會回歸嫁喇 到時瘋貓未散我一定會返黎重掌政權
其實而家到考完dse都只係1年多既時間 你地記住等我啊
作者: FisHxaN    時間: 2012-2-4 00:45

以下是我對各團員的感想

其實我不嬲覺得你係團長   有風範   係團入面有公信力
可以做到指揮    比d心機   
主力實力又好   我其實好欣賞你  只要你吾送刀

細杰
近排吾見你玩    應該話好耐無同你玩
快d番尼打番團    繼續求愛

主動幫我捉殺對面    曾經令我前田崩潰
團戰中我絕對相信既人   玩化羊英既話^^

世傑
全能    又玩得    打團又勁
真漢子!!!!   
最記得係同我玩棄保玩到3點先訓=.=

好淫=.=   成日話自己界女無數=.=
上次我真係控緊馬   吾係發緊夢

y2new
有進步   繼續加油  我比較建議你練輔手

繼續加油=.=    希望你可以精通輔手   
吾好甘易崩潰   希望你可以成為軒既後繼人

涼子
上次放左個facebook網出尼    但係全部都係動漫女
我發覺  你係1個毒_   e_e  吾好嬲  涼子哥

作者: 譚益芳    時間: 2012-2-4 01:02

引用:
原帖由 FisHxaN 於 2012-2-4 00:45 發表
以下是我對各團員的感想

細杰
近排吾見你玩    應該話好耐無同你 ...
你講野好中肯隻鋒真係幻想王黎

作者: FisHxaN    時間: 2012-2-4 01:05

引用:
原帖由 譚益芳 於 2012-2-4 01:02 發表

你講野好中肯
人稱中肯哥
作者: 朝倉涼子    時間: 2012-2-4 01:50

xan講野好唔中肯
明明隻九尾索到o
作者: 對面傻西黎    時間: 2012-2-4 10:03

**侮辱成份** 改la      吹到我幻想王 問你地拎a片 on 8+1?
作者: tk.k    時間: 2012-2-4 12:16

引用:
原帖由 FisHxaN 於 2012-2-4 00:45 發表
以下是我對各團員的感想

細杰
近排吾見你玩    應該話好耐無同你 ...
你個個話勁 系我無lo
薯薯 識錯你     
作者: Distance.    時間: 2012-2-4 12:45

得閒落勵揚食飯
作者: tk.k    時間: 2012-2-4 15:32

得閒落去拍支針
作者: 譚益芳    時間: 2012-2-4 15:32

引用:
原帖由 Distance. 於 2012-2-4 12:45 發表
得閒落勵揚食飯
啪你既白粉針啦
作者: ☆SweET~豪    時間: 2012-2-4 15:35

日日練波加溫書....都好耐冇係m群吹水加打信..    ,所以應該冇咩人記得我,,,有機會我會再返黎
作者: Distance.    時間: 2012-2-4 17:58

=.=個d抗生素黎 打左9支 仲有膿

作者: 皓南哥    時間: 2012-2-4 19:30

加油吧 吉 ...............
作者: KiT_WonG    時間: 2012-2-4 21:13     標題: 回復 4# 的帖子

........................................

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0