標題: 貴團有關人士走場 [打印本頁]

作者: .mL    時間: 2012-1-25 02:09     標題: 貴團有關人士走場

貴團自行處理..圖片如下
作者: Qoo_    時間: 2012-1-25 03:35

日本仔跳場
作者: Rainbow.    時間: 2012-1-25 03:37

笑死我
星願日本狗比人捉
作者: TK.Kfc    時間: 2012-1-25 09:32

路人走場就要處理-.-咁咪好唔得閒…
成熟點吧
作者: .mL    時間: 2012-1-25 10:15     標題: 回復 4# 的帖子

處理與否由貴團負責.但閣下似乎有弦外之音
作者: 。kwong_ly    時間: 2012-1-25 11:22

哦=.=

真不該
作者: y夜雨咁廢    時間: 2012-1-25 16:46

頂 絕信...中伏
作者: 心理測驗    時間: 2012-1-25 22:45

垃圾始終是垃圾,再多也無外於是..夠做埋來
作者: ようた    時間: 2012-1-26 09:26

就笑死 haha       絕信都比人貼真係得閒-.-

Sorry了樓主 話說呢我係綜合01 02 03 都成日走場=.='''
(絕信走場: 多數走左一件4打5我就走埋一份) (TD:唔識玩走場) (守城:肥唔到走場)
有時唔走唔得 有野要做 普通事已罷我以為你話我街場/團戰都走場我就真係驚

絕筆

作者: ◇笨S!u華◆    時間: 2012-1-26 09:34

引用:
原帖由 ようた 於 2012-1-26 09:26 發表

Sorry了樓主 話說呢我係綜合01 02 03 都成日走場=.='''
(絕信走場: 多數走左一件4打5我就走埋一份) (TD:唔識玩走場) (守城:肥唔到走場)
有時唔走唔得 有野要做 普通事已 ...
你岩
作者: Crimson_p    時間: 2012-1-26 18:37

引用:
原帖由 ようた 於 2012-1-26 09:26 發表

有時唔走唔得 有野要做 普通事已 ...
你系米覺得你好威..同我賴鞋認錯
作者: Sa.YuKaO.o    時間: 2012-1-26 19:33

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

再嘈我電你架.
作者: [sWeeTboy]    時間: 2012-1-29 20:52

笑死.av仔唔俾咁衰.
作者: ようた    時間: 2012-1-30 01:14

SOSAD=_=                    
作者: 小天秤乂雋    時間: 2012-1-30 01:59

引用:
原帖由 Sa.YuKaO.o 於 2012-1-26 19:33 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=504654&extra=page%3D1

再嘈我電你架.
路人 : J死冇命賠
作者: heroic-defeat    時間: 2012-1-30 19:19

= =自己友幫自己 沒公平 樓主慘阿HEHE

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0