標題: 都唔知第幾年 [打印本頁]

作者: 極死●朽木    時間: 2012-1-20 16:18     標題: 都唔知第幾年

用左十幾年整到三隻英啦

作者: liho2001    時間: 2012-1-20 16:19

咩來
作者: 阿平    時間: 2012-1-21 07:25

看似係對戰圖--
一陣先DN來睇
作者: 極死●朽木    時間: 2012-1-21 12:56

大家唔記得呢個地形咩- -"
作者: 阿平    時間: 2012-1-21 17:00

似卡戰個地型lo .......
作者: 極死●朽木    時間: 2012-1-22 00:37

認真啦
作者: liho2001    時間: 2012-1-22 00:53

我有FD佢卡戰中手
佢好想我整第2隻卡戰
我一定整5到
作者: 極死●朽木    時間: 2012-1-22 13:29

有問題呀
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-1-23 00:49

姐係咁。
樓主可以先尋找正信無Pw圖
內面應有可參考之數值(因住搵死你 )
----------------------------------------------------------------------
(? = 樓主所決定)
鬼の好戰者 - 雷爾
技能 : 戰泣 召喚嗜殺鬼 突擊固定 惡魔之眼 化身戰神 (主動 主動 主動 被動)
天生技 戰泣 有?%反彈物理傷害之?%
1技 召喚嗜殺鬼 可召喚古代好戰的靈魂為雷爾作戰 持續?秒 (血,攻,守,速,等等樓主自行決定)
2技 突擊固定 可暈眩對方?秒 造成?傷害 且對方得到負面效果
3技 惡魔之眼 可暈眩對方?秒(較長時間) 且對方得到負面效果
4技 得到戰神力量 三圍強化 攻擊強化 生命強化 攻速 且攻擊時有?%爆出x?倍傷害

希望幫到你
(模組可找 / 用內有之阿薩斯 <-- 改為較紫)

作者: 極死●朽木    時間: 2012-1-23 01:05

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-1-23 00:49 發表
姐係咁。
樓主可以先尋找正信無Pw圖
內面應有可參考之數值(因住搵死你 )
----------------------------------------------------------------------
(? = 樓主所決定)
鬼の好戰者 - 雷爾
技能 : 戰泣 召 ...
第一點:正信以經睇完~_~
第二點:隻英會唔會太....姐係.....肥唔起
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-1-23 05:59

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-1-23 01:05 發表

第一點:正信以經睇完~_~
第二點:隻英會唔會太....姐係.....肥唔起
先3技 --> 2技 --> 1技 --> 行埋去打佢
算係中期英  建議將戰泣改得緊要D
因為戰泣係其中一個重要技
係可以將物攻英秒殺既生物(可改為 60% 反彈 150%物攻傷 封殺物攻英 )
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-1-23 06:14

英雄 : 大刀。奪命  -  空‧鬼
技能 : 大刀流  咆嘯鬼斬  絕鬼斬  鬼之呼  真‧絕鬼怒斬
天生技 大刀流 有?%爆出?倍傷害
1技 咆嘯鬼斬 攻擊時會咆嘯一次,令對方出現負面效果,且造成?傷害
2技 絕鬼斬 造成?傷害的絕對攻擊 且在?秒內得到正面效果( 最好是其專有 )
3技 鬼之呼 每攻擊一次且相同目標,則壘加?攻 上限?次 (可參考前田 利家)
4技 真‧絕鬼空斬 進行?次的絕鬼斬 其後暈眩對方?秒 且增加自己?秒?%攻速
--------------------------------------------------
大技+攻速係方便爆天生技
作者: 極死●朽木    時間: 2012-1-23 13:12

上面果隻好正,一定整
作者: kwai    時間: 2012-1-26 11:01

<-------------------------------觸發技能
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-2 21:26

整左三隻英啦~_~
作者: liho2001    時間: 2012-2-2 22:27

引用:
原帖由 kwai 於 2012-1-26 11:01 發表
<----------------------地型
作者: 阿升    時間: 2012-2-3 19:44

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-1-20 16:18 發表
用左十幾年整到三隻英啦
點解你改番D觸發亂到- -
我明明同你汁過黎
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-3 20:52

引用:
原帖由 阿升 於 2012-2-3 19:44 發表

點解你改番D觸發亂到- -
我明明同你汁過黎
下-口-.唔通你係........果個人
作者: ☠死☠    時間: 2012-2-3 20:57

放隻路飛落去喇
1技:橡膠手槍
2技:橡膠機關槍
3技:n擋
4技:武裝色+感知色霸氣
5技:霸王色霸氣

作者: 阿平    時間: 2012-2-4 14:23

引用:
原帖由 ☠死☠ 於 3-2-2012 20:57 發表
放隻路飛落去喇
1技:橡膠手槍
2技:橡膠機關槍
3技:n擋
4技:武裝色+感知色霸氣
5技:霸王色霸氣
天生技...........因橡膠所以不會有物理傷害
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-4 15:03

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-4 14:23 發表
天生技...........因橡膠所以不會有物理傷害
笑了- -",不過卡通都有傷
作者: 阿平    時間: 2012-2-5 14:35

引用:
原帖由 極死●朽木 於 4-2-2012 15:03 發表

笑了- -",不過卡通都有傷
佢係得刀劍傷到佢,用手打如果冇霸氣係傷唔到

可以去裝甲個到入手正到佢100%扣傷
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-2-6 18:36     標題: 最好Set做隱英

英雄 : 繼承真修羅之武者 - 羅剎私
技能 : 修羅場之鬼 修羅地擊 修羅空擊 修羅亂舞 修羅真道 ( 神鬼修羅 )
天生技 修羅場之鬼 每擊殺一個英雄 增加?點三圍
1技 修羅地擊 以轟地一擊攻擊對方 對方暈眩?秒 做成傷害為力量x?( 可改為 力量x?+?)
2技 修羅空擊 召喚出一粒巨石攻擊對方 對方暈眩?秒 做成傷害為智慧x?( 可改為 智慧x?+?)
3技 修羅亂舞 以高速轉移至對方身旁 對方暈眩?秒 做成傷害為敏捷x?( 可改為 敏捷x?+?)
4技 修羅真道 解放真正的修羅力 大幅增加三圍 攻擊 防守 各?  且每進行一擊 則暈眩?秒 此技能有時間限制 可以發動4技專有技 神鬼修羅
5技 ( 發動4技後得到 ) 使用後魔法免疫?秒
--------------------------------------------------------------------
如果有果D加全能
相信出齊5~6舊對面一定會死
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-2-6 18:41

http://tw.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=1508070700424
關於修羅場
作者: 乂紫魂乂    時間: 2012-2-6 19:15

雷爾  惡魔之眼  放左出黎招效果唔會收番埋既?
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-6 20:54     標題: 回復 25# 的帖子

那個我不知道原因
連蝗虫群也失效
正等待高人改
作者: 阿平    時間: 2012-2-6 22:32

引用:
原帖由 極死●朽木 於 6-2-2012 20:54 發表
那個我不知道原因
連蝗虫群也失效
正等待高人改
等我睇一睇先你去遊戲性常數
搵E個野改到1

作者: ☠死☠    時間: 2012-2-7 20:55

等等~
呢個唔係卡戰圖咩- -
點解落咁多唔係動漫人物落去...
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-7 20:56

引用:
原帖由 ☠死☠ 於 2012-2-7 20:55 發表
等等~
呢個唔係卡戰圖咩- -
點解落咁多唔係動漫人物落去...
呢個都唔係卡戰圖
呢個係異次元之戰
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-2-8 23:17     標題: 一定肥起既英

禁皇 - 昊縛
前生是一名研究禁藥和禁術的東方研究生,被人發現後,給當時雷爾之父所斬殺
直至雷爾之父死後,雷爾不但得到王位,且用禁術復活昊縛
從此,昊縛以"舊死者"身份為雷爾效力
技能 : 疫行者 疫拉 咒焰波 疲勞 王影
天生技 疫行者 每?秒對附近敵人做成?傷害
1技 疫拉 把對方拉到身旁 若為敵人 將做成?傷害
2技 咒焰波 吐出詛咒火焰 暈眩?秒 且每秒做成?傷害 持續?秒
3技 疲勞 每對敵人做成一次攻擊 對方將得到?( 負面效果 )
4技 王影 召喚其君主~鬼之好戰者 雷爾 的影子對多個敵人進行?點絕對傷害
----------------------------------------------------------------------------
很好的英雄

在此順便為雷爾加上其介紹
鬼之好戰者 雷爾
戰神之國 斯巴達 的王子 於其父死後得到王位 但因用禁術復活多名死者而被遂出國
後來聯合被復活的死者進攻戰場 也因吸收過量死氣和用禁術增強身體
而令到身體變成死而復生者的樣貌
----------------------------------------------------------------------------

作者: liho2001    時間: 2012-2-8 23:21

你整完左整埋二次元大戰 7.7
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-8 23:29

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-2-8 23:21 發表
你整完左整埋二次元大戰 7.7
果張圖.......以經放棄左
轉手對戰
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-18 18:23

都三十幾年,都只係得幾隻英
作者: 阿平    時間: 2012-2-18 22:08

引用:
原帖由 極死●朽木 於 18-2-2012 18:23 發表
都三十幾年,都只係得幾隻英
係你自己唔更新姐
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-18 23:11

諗唔到咩英
引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-18 22:08 發表
係你自己唔更新姐

作者: liho2001    時間: 2012-2-19 00:03

穏英:極死●朽木
1技:極死激光 中左激光的人會扣999999/1000000/1000001血
2技.朽木神掌  中左神掌 的人會扣9999999/10000000/10000001血
3技.朽木●極死 用後會回自身1血 但會扣自身1000攻 持續600秒
4技.借分 借左LIHO2001(需有此英雄才能生放)105分後會增加自身100000$
當之後每秒扣100血 持續60秒
大技:真極死●朽木 用後會加自身1攻 但會扣自身1000防 持續600秒
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-19 00:55

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-2-19 00:03 發表
穏英:極死●朽木
1技:極死激光 中左激光的人會扣999999/1000000/1000001血
2技.朽木神掌  中左神掌 的人會扣9999999/10000000/10000001血
3技.朽木●極死 用後會回自身1血 但會扣自身1000攻 持續600秒
4技.借 ...
英雄:                                                                                 liho2001[
一技:秘密   用完即把電腦自我爆炸
作者: 星幻乂夢    時間: 2012-2-19 03:14     標題: 回復 37# 的帖子

靚仔
採用我果D英未呀
作者: 古物.帝    時間: 2012-2-21 23:02

隱英:阿平
1技:無奈吧!在?範圍的敵人無法攻擊?秒加自10000001攻1000000防0.1秒
2技:尋寶吧!把自身的500$放係地下吸引全圖既敵人黎拎直到敵人拎到之前佢地扣10000攻扣1防
3技:無奈召喚:創做5隻無奈怪獸黎幫手(怪獸個樣同能力你慢慢諗)
4技:召喚1隻姚明信長(個樣同能力都係你慢慢諗)
大技:無奈秒殺:在?範圍內的敵人會比e招秒殺
作者: 阿平    時間: 2012-2-22 01:30

引用:
原帖由 古物.帝 於 21-2-2012 23:02 發表
1技:無奈吧!在?範圍的敵人無法攻擊?秒加自10000001攻1000000防0.1
2技:尋寶吧!把自身的500$放係地下吸引全圖既敵人黎拎直到敵人拎到之前佢地扣10000攻扣1防
3技:無奈召喚:創做5隻無奈怪獸黎幫手(怪獸個 ...
1技有咩用
作者: 極死●朽木    時間: 2012-2-22 04:05

引用:
原帖由 古物.帝 於 2012-2-21 23:02 發表
1技:無奈吧!在?範圍的敵人無法攻擊?秒加自10000001攻1000000防0.1秒
3技:無奈召喚:創做5隻無奈怪獸黎幫手(怪獸個 ...
我以經無奈左

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0