標題: WE活動第一回技能比賽投票開始 [打印本頁]

作者: 阿平    時間: 2011-11-24 05:55     標題: WE活動第一回技能比賽投票開始

WE活動第一回技能比賽投票開始
投票方法如下:
我支持1
原因:XXXXXXXXXXX
為方便投票,本人搵左♥_靈魂S幫技能拍片
一人可以投3次(3次不同技),但不可以投自己
請只用技能華麗度作投票
而本人會抽3名有投票的人加3分
最後投票日期在2011/12/01,23:59:59
1/VLAN-IPVE技能創作比賽-擊電雷擊
[youtube]ushN1H2CIh4[/youtube]
2/VLAN-IPVE技能創作比賽-燃燒的火種
[youtube]7zZWuGBfiGc[/youtube]
3/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
[youtube]PI74UEVB6_o[/youtube]
4/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷爆發  
[youtube]PLPtnoUvWic[/youtube]
5/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷斬擊
[youtube]7KlFyy9yUBU[/youtube]
6/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷召喚
[youtube]34eC-shoMvA[/youtube]
7/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之陣
[youtube]ns8yzPa0wvQ[/youtube]
8/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之怒
[youtube]hj7TaQSZrco[/youtube]
9/VLAN-IPVE技能創作比賽-捲風落雁
[youtube]Zli0fmN-tnQ[/youtube]
10/VLAN-IPVE技能創作比賽-閃雷
[youtube]4jI66OILXxk[/youtube]
11/VLAN-IPVE技能創作比賽-神之斬空波
[youtube]vMNt9j8dcGU[/youtube]
12/VLAN-IPVE技能創作比賽-凌宵亂舞
[youtube]Fv1O0ujP0Ak[/youtube]
13/VLAN-IPVE技能創作比賽-流刃如雷
[youtube]Wylz25KecGo[/youtube]
14/VLAN-IPVE技能創作比賽-怒雷劍
[youtube]woHtq0VlTWA[/youtube]
15/VLAN-IPVE技能創作比賽-冰封之地,寒冰爆
[youtube]4fB4uoT6AUY[/youtube]
16/VLAN-IPVE技能創作比賽-元素之陣
[youtube]Gs1Ym8OOAZ0[/youtube]

作者: FiNaL◎峰    時間: 2011-11-24 06:35

我支持2/VLAN-IPVE技能創作比賽-燃燒的火種
原因: 咁多技能中最華麗吧~
我支持3/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
原因: 連續技能, 好型=P
我支持12/VLAN-IPVE技能創作比賽-凌宵亂舞
原因:雖然簡單, 但我中意果個感覺~
作者: ★.火星    時間: 2011-11-24 06:52

我支持7/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之陣
原因:雖然華麗度不算很高,但係在施展時間上
會慢慢地形成像是結界的東西,那種感覺就好像
把對方鎖起,再進行轟炸一樣,而結尾那個符號
也不錯,會彈開對方的功能也令我意想不到
所以我投7號作品一票
作者: ★〞NOWHERE    時間: 2011-11-24 07:24

原因:d雷慢慢分開再轉圈..之後整左粒星出黎好令同型,之後d雷落黎搞到個地裂哂好有氣勢,最尾仲彈開d怪..成招技加埋哂好令,有大發雷霆既感覺
我支持8/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之怒
原因:同7差吾多,d野向住個人,之後個人就整d雷出黎,令成個畫面都系佢甘,好有型,好令
我支持16/VLAN-IPVE技能創作比賽-元素之陣
原因:一放招技就七彩繽紛搞到好有氣氛..好令,俾人一種迷幻既感覺..最尾剩番d火同冰令人覺得招技好霸氣,敵人死哂只剩番火同冰
作者: │Fortis931│    時間: 2011-11-24 07:33

最支持

原因:有陣地作成既感覺
作者: AnLyeSs.KaBo    時間: 2011-11-24 08:30

原因:因為真系好型 (y)
作者: ♥_靈魂S    時間: 2011-11-24 08:32

本人決定投:16/VLAN-IPVE技能創作比賽-元素之陣
原因:本人覺得在眾多的技能之中,這個是最華麗的了,
集合許多的元素 最喜愛你就是他 另外看到那多的佳作 都好興奮
作者: BlackStaR★武    時間: 2011-11-24 08:37

原因係係個陣內咩都有 幾有feel
作者: │Fortis931│    時間: 2011-11-24 09:07

元素之陣

拍片出黎都有種LAG FEEL
作者: ★|SaKa    時間: 2011-11-24 09:16

原因:一眼望落去覺得好型 好似練成左一個合成陣出來的樣子,我仲以為自己睇緊鋼之練金術士
作者: SE7EN水    時間: 2011-11-24 09:34

我支持 3/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
火圈圍繞自身的概念不錯,而且能投射這點有驚喜

我支持 8/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之怒
7&8兩招都有六芒星的圖案,但這招有地裂效果,較震撼

我支持 16/VLAN-IPVE技能創作比賽-元素之陣
唯一擁有彩虹色技能,,只是影片所見較lag,稍微影響觀感
作者: Believe.    時間: 2011-11-24 10:30

咩都有 太爽    
作者: SNSD★芬尼    時間: 2011-11-24 15:35

原因:因為可以控埸 照技重要好型
一開LE招就會全部吸過來 真係好爽
所以我要投16號作品一票@@

作者: ArTonG.    時間: 2011-11-24 17:11

我支持12/VLAN-IPVE技能創作比賽-凌宵亂舞
因為沒咁花巧.動作相當之華麗
簡單又實際
作者: 極死●朽木    時間: 2011-11-24 18:28

我支持1/VLAN-IPVE技能創作比賽-擊電雷擊
原因:做成閃電時做得很美,睇落去又有高的攻擊力,睇到都驚
原因:結成時很美,但實戰不好用=-=
作者: x_XD    時間: 2011-11-24 18:47

我投
因為連續施放 而且沒什麼花巧
8/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之怒 相對7號雖然一樣係雷 但係施法似好耐
因為佢最後收返黎果下我比較喜
雖然好LAG 但睇得出應該好有心機整出黎
作者: ❤Mr.草jaI‵    時間: 2011-11-24 18:55

能投射這點真的大開眼界;而且實用
作者: kwai    時間: 2011-11-24 19:05

呀平   我個燃燒的火燒-.-唔係咁......   你睇下....
[youtube]7zZWuGBfiGc[/youtube]

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=484122

回極死●朽木:   要實用   只要係開WE 改佢開施發速度   觸發之間既時距   傷害值  等等    便成實用   
                        我一開始整技能  冇念過ED野  SOR

例外  我支持輪迴火舞
因為好有創意   我未見過同念過可以咁樣做    強大

作者: ★StaRs☆_軒    時間: 2011-11-24 19:07

投  7/VLAN-IPVE技能創作比賽-雷之陣
簡單實際又不失華麗感   
作者: 奶哥是神手    時間: 2011-11-24 19:17

作者: ζaR紫﹑    時間: 2011-11-24 19:19

我支持3/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
型棍
作者: zxbooak    時間: 2011-11-24 20:40

其實Leo戈招技呢=.=
作者: ★凍檸茶    時間: 2011-11-24 22:43

我支持第五個,雷斬擊。
原因:雷斬擊比較實在,唔會太誇張又唔會太核突。
講真,其他的我真的看不上眼。。

作者: 神聰    時間: 2011-11-24 23:02

我支持5
原因:華麗
我支持7
原因:夠型
我支持10
原因:夠眼花
作者: john10298    時間: 2011-11-24 23:18

原因:好令相信佢用左好耐時間整

原因:          地爆 爽
作者: 阿平    時間: 2011-11-25 01:57

引用:
原帖由 zxbooak 於 24-11-2011 20:40 發表
其實Leo戈招技呢=.=
leo邊招--有冇link定係第10招==佢個圖更新過

e幾日比較多野做

作者:   .Angry★    時間: 2011-11-25 09:55

原因:好靚呀正
作者: Dcfever.    時間: 2011-11-25 16:27

引用:
原帖由 阿平 於 2011-11-24 05:55 發表
WE活動第一回技能比賽投票開始
投票方法如下:
我支持1
原因:XXXXXXXXXXX
為方便投票,本人搵左♥_靈魂S幫技能拍片
一人可以投3次(3次不同技),但不可以投自己
請只用技能華麗度作投票
而本人會抽3名有投票的人加3分
最 ...
13/VLAN-IPVE技能創作比賽-流刃如雷
作者: kwai    時間: 2011-11-25 18:27

呀平幾時改返條影片-.-
作者: 扯斷你枝旗    時間: 2011-11-26 11:01

ZXBOOAK果D全部都OK
再加15冷封

-- 5 --
華麗,實際,出技快
-- 6 --
華麗,實際
--15 --
華麗,實際,簡單(冰封要預位!?[GD])
作者: Smart_小豪    時間: 2011-11-26 23:19

原因:好有型@o@
我支持 7/VLAN-IPVE技能創作比賽-輪迴火舞
原因:好令;$ 同埋很有霸氣@@
作者: 極死●朽木    時間: 2011-11-27 00:25

引用:
原帖由 kwai 於 2011-11-24 19:05 發表
呀平   我個燃燒的火燒-.-唔係咁......   你睇下....
7zZWuGBfiGc

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=484122

回極死●朽木:   要實用   只要係開WE 改佢開施發速度   觸發之間既時距   傷害值  等等    ...
回番你,只因你要集中d火,如果整到集到好快,就唔靚,就好小人投你,而你太慢又唔實用,你呢招用係守城到係最好
作者: 卍王道卍    時間: 2011-11-27 01:32

原因: 好看,閃埋去個下有霸氣。
2/VLAN-IPVE技能創作比賽-燃燒的火種
原因: 爆個下好逼真。
原因:色彩繽紛。
作者: kwai    時間: 2011-11-27 10:09     標題: 回復 32# 的帖子

SORRY  我E+先知  VLAN人  睇觸技  係睇埋實用 (實用ED野有排改  明唔明  就如火技  可以作爆塔   唔好同我講我D塔識走  / 是旦一度加個暈  控場  會戰時 磨人血 冇話一定要殺人  你唔走有2個選擇   開魔水  食哂個大   /  再話冇用 物傷LO  改123技作平衡或做配合大既D技能    好似9女咁  )  仲有加快左一定唔華麗?   試過了?

(我對住__冇咩心機)  唔睇難易 技巧 創意  仲要睇錯  我係既話  都學人DOWN模組  直接用出黎啦(回某WE外人  唔係你)

作者: 秒殺=]    時間: 2011-11-27 10:12

我支持
原因:好令招技
作者: 極死●朽木    時間: 2011-11-28 05:00     標題: 回復 34# 的帖子

其實我想你整好招技能,借落我張圖到姐 ,所以高d要求
作者: kwai    時間: 2011-11-28 10:44

我火既唔係你  係有D唔識WE既人亂講野
作者: liho2001    時間: 2011-11-28 10:49

引用:
原帖由 kwai 於 2011-11-28 10:44 發表
我火既唔係你  係有D唔識WE既人亂講野
學一兩年WE
咩都識啦
作者: kwai    時間: 2011-11-28 12:08

我火既唔係你  係有D唔識WE既人""亂講野""
唔識WE唔係問題    重點問題係個3隻字
作者: leoiii12    時間: 2011-11-28 17:16

喔..無人投我-___-

我投 zxbooak 的全部技能..!~
作者: zxbooak    時間: 2011-11-28 22:31

投番leo=w=~~~~~~~
作者: NigHT_楓    時間: 2011-12-1 19:06

在這個投票的LAST DAY中,作為參賽者的一名,或多或少也應該參與一下投票活動。
雖然未能投自己的作品,但也有非常多出色的作品可以贏得票數。
而我也不會因為有競爭對手既不投給應該投的作品。
我投
原因:真的非常出色,有角度計算中有著出色的表現,畫出的六芒星也十分的美觀。在華麗的角度看,這一個作品十分完美。
10/VLAN-IPVE技能創作比賽-閃雷
原因:做出了出色的技能,逐漸加快施展技能的速度令技能更顯美觀。無論從制作難度或是美觀都非常出色。
作者: leoiii12    時間: 2011-12-1 23:15

其實這樣會唔會好一點,可惜已完結。
作者: 阿平    時間: 2011-12-2 03:55

結束投票,E幾日內有結果
作者: 阿平    時間: 2011-12-3 05:25

因為
#13不清楚投16/11,如一天內不PM我說明2招技內投邊招,投票會作廢
,#40因為zxbooak共有5招技,如一天內不PM我說明5招內投邊招,,投票作廢

作者: 阿平    時間: 2011-12-4 05:03

1+
2++
3++++++++
4+
5++++
6++
7+++++++++++++
8+++
10+++
12++
13+
14+
15+
16++++++++++++

結果,技能7第一名,共13票,技能16共12票第二名,技能3共8票第三名
後天會有總分

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0