標題: [原創] 極力推薦「那些年,我們一起追的女孩」 求版主加分 [打印本頁]

作者: Mp.    時間: 2011-10-30 13:35     標題: 極力推薦「那些年,我們一起追的女孩」 求版主加分

浪漫,渴求,戀愛,每個男/女也想擁有的。

未睇那些年既玩家,真系要睇一次,因為,你睇完之後,會有所得著。

在中學時代的曖昧〝真的很幸福,真的很熱血,真的很SWEET!

在5人中,同時同間喜歡一個人,那種曖昧,真的令人熱血沸騰。

比著其他的愛情電影,我覺得很浪費金錢,翂種感覺很不同。可能我個人喜愛真人真事改編的電影喔!

睇完了一次,我現在就有種沖動往戲院購買戲票進場。睇完翂種感覺就覺得很不"憤"氣,那個憤是代表我憤怒,無奈!_!

未睇既野快D睇喇,真系感動,
睇完一次真系會有所難忘,可能果感覺有所憾概!_!忍吾住睇多幾次.

11月4日,又有愛情電影上了,聽說也很感動,很好看。

[youtube]VQbW8P7CELs[/youtube]

未睇既人吾好睇幕後花絮!!!

睇既時候,拎定紙巾!!我忍不住了

[youtube]QRMDbKlWKOk&feature=related[/youtube]

[youtube]IVqpC1cpZ7Q&feature=related[/youtube]

[youtube]Xsv0aOAcl9w&feature=related[/youtube]

[youtube]HNZFbvWaEXQ&feature=related[/youtube]

[youtube]PFhqaYC8eS0&feature=related[/youtube]

[youtube]umG-CPgzoqI&feature=related[/youtube]

[youtube]0frCYa-Vpcw&feature=related[/youtube]

以下系插曲同主題曲!!

[youtube]ZXe_wHyR5jo&feature=related[/youtube]

[youtube]ix9SIWuw3EQ&feature=related[/youtube]

[youtube]cbo_SsiRwTM&feature=related[/youtube]

[youtube]j1OQiiPs-nY&feature=related[/youtube]

[youtube]VicpPK1PIGA&feature=related[/youtube]

[youtube]Gf1eU3jhytQ&feature=related[/youtube]

[youtube]vgUvsig0ZOA&feature=related[/youtube]

作者: 情花似秋菊    時間: 2011-10-30 19:51

推薦x2   全部睇過晒
作者: 風魔小賤人    時間: 2011-10-31 19:51

那些年真的很好看. 看見樓主的感想也帶有熱血的感覺!

為何版主不加你的分?
作者: ♥_靈魂S    時間: 2011-11-1 02:03

我要睇星空啊
作者: 戦神の暉    時間: 2011-11-7 19:40

我睇左2次啦......
但係第2次睇我覺得馬馬地
不過依套真係一套好戲
作者: CoOLSK_    時間: 2011-11-8 12:53

只看了一次  真係好睇  有機會會看第二次   
作者: 水の源    時間: 2011-11-9 06:59

我都睇左2次......
但係2次都好正......
突別係最後 新郎果到......
諗起都仲笑到
作者: CoOLSK_    時間: 2011-11-9 09:57

引用:
原帖由 水の源 於 2011-11-9 06:59 發表
我都睇左2次......
但係2次都好正......
突別係最後 新郎果到......
諗起都仲笑到
我就真係笑唔出...有莫名其妙既感動
作者: Mp.    時間: 2011-11-9 17:57     標題: 回復 8# 的帖子

果然系同志,柯震東同佳儀老公錫果到,我真系忍吾住
作者: 水の源    時間: 2011-11-9 18:31

引用:
原帖由 CoOLSK_ 於 9/11/2011 09:57 AM 發表

我就真係笑唔出...有莫名其妙既感動
難道 果下你真係笑都冇笑出黎!?!?

我都好感動......

但係 果下我都覺得好笑
作者: 水の源    時間: 2011-11-9 18:32

引用:
原帖由 Mp. 於 9/11/2011 05:57 PM 發表
果然系同志,柯震東同佳儀老公錫果到,我真系忍吾住
個結局係慘左D......
但係都有好多搞笑情節......
平衡反D心情......
唔係既話真係會
作者: ShinGO.o    時間: 2011-11-9 22:33

睇左五次了 那些年

作者: Mp.    時間: 2011-11-9 23:00

5次真系有點誇..我先得2次-.-
作者: 水の源    時間: 2011-11-10 17:42

吹到睇左5次囉......
咁你覺唔覺得有D悶呀!?!?!
作者: ★小豬ˇ    時間: 2011-11-12 00:24

好好睇呀 我都睇左3次
作者: ★小豬ˇ    時間: 2011-11-12 00:24

對啊,我就是幼稚 好正
作者: ShinGO.o    時間: 2011-11-13 20:34

引用:
原帖由 水の源 於 2011-11-10 17:42 發表
吹到睇左5次囉......
咁你覺唔覺得有D悶呀!?!?!
認真唔悶.次次都好開心.

作者: ShinGO.o    時間: 2011-11-13 20:35

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-11-9 23:00 發表
5次真系有點誇..我先得2次-.-
對啊,我就是幼稚,幼稚先睇五次.

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0