標題: loser 團收唔收新仔= =?? [打印本頁]

作者: 驗屍官    時間: 2007-9-19 21:16     標題: loser 團收唔收新仔= =??

我識玩信長.....((唔係新手總之識玩))

係唔係要試人架?-^-

係唔係要等特定時間架??

如果可以比我加入試我可以加我msn:[email protected]
作者: 神J    時間: 2007-9-19 21:21

..想唔想同神J玩??
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-19 21:24

神j咩黎= =

人定團名?= =
作者: 神J    時間: 2007-9-19 21:33

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2
有我個名囧
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-19 21:44

我靜係想入你個團..

點試我任你話事!!
作者: exe3    時間: 2007-9-19 21:46

引用:
原帖由 神J 於 2007-9-19 21:21 發表
..想唔想同神J玩??
...
變態佬
又想拿人300
作者: 滅。小方方    時間: 2007-9-19 22:12

引用:
原帖由 exe3 於 2007-9-19 21:46 發表

...
變態佬
又想拿人300
佢一拿就拿人1100
作者: 神J    時間: 2007-9-19 22:42

人地拎極都係300蚊,,點會拎人1100.v.
作者: 被碌柒的殺    時間: 2007-9-19 23:12

800+300 isok

作者: exe3    時間: 2007-9-19 23:13

引用:
原帖由 神J 於 2007-9-19 22:42 發表
人地拎極都係300蚊,,點會拎人1100.v.
好快變名刀店
仲勁過1100
作者: 神J    時間: 2007-9-19 23:18

你蝦我,,,,其實我係好人,唔會偷人錢,俾人偷就多
作者: exe3    時間: 2007-9-19 23:59

引用:
原帖由 神J 於 2007-9-19 23:18 發表
你蝦我,,,,其實我係好人,唔會偷人錢,俾人偷就多
....
次次玩信見到你
都係你同SMBOY SM我
我冇次殺到(汁除外)

作者: 驗屍官    時間: 2007-9-20 17:10

我開post原來係魚樂大家既/3\
作者: SiukinB    時間: 2007-9-20 17:14

有心入團自己搵下團長msn add吧=.="
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-20 19:14

.....................................

我比哂msn你地...........仲叫我搵...
作者: 神J    時間: 2007-9-20 19:28

引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-20 19:14 發表
.....................................

我比哂msn你地...........仲叫我搵...
唔係唔想收你
係我唔知我收唔收得你
d 人個個當我廢
我廢事收完俾人鬧
到時搞到你麻煩就無癮
作者: sweetom    時間: 2007-9-20 19:45

來 和 本朕玩 0.0

如果係ok 再玩一星期 先再講 0_0
作者: 潮小花    時間: 2007-9-20 20:07

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-9-20 19:45 發表
來 和 本朕玩 0.0

如果係ok 再玩一星期 先再講 0_0
ok 同you玩
幾時可以強暴下妳 q_q?
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-20 20:15

你地好似好唔正經咁==

禁多話同我玩..邊個先係正色= =
作者: ︴傻MinG〞    時間: 2007-9-20 20:23

牛牛叫我下星期6搵佢吼入團 你到時一唔一齊黎
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-20 21:03

如果真係想入團既話,應該比d耐性!

仲有係你想入人地團,唔係人地想收你!

梗係你去add人地既msn啦!

P.S.提醒而已!
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-20 22:23

我都提供左msn...我唔明點解我仲要搵你地msn...

打個msn有幾難??

可唔可以 add我....講真實時間果d野.........
作者: ︴傻MinG〞    時間: 2007-9-20 22:39     標題: 回復 #22 驗屍官 的帖子

你咁講就錯..知唔知我圍左入團等左幾耐 等左差唔多1,2個月到.機會就係你手,只係在於你珍唔珍惜佢

作者: SiukinB    時間: 2007-9-20 23:59

引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-20 22:23 發表

打個msn有幾難??

可唔可以 add我....講真實時間果d野.........
誠意問題  .. 你想做野

唔通等份工收你  而唔係你去見份工?

即使你留低左聯絡方法都好

一早   都已經擺左聯絡msn

你自己唔add , 入團誠意何在?

擺個msn係度   冇人add , 唔識自己搵?

再講  你好似無乜點介紹你自己

個人認為  冇必要主動add你

LoSeR既聯絡人MSN  相信好易搵

有心入團  點解唔搵?_?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

你話  add個msn有幾難,

點解你唔諗下   搵個msn有幾難?

請分清楚  而家係你入團  ,  抑或LoSeR公開收人 (過往做法 )

作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 00:01

引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-20 22:23 發表

打個msn有幾難??
主動尋找聯絡方法去聯絡我們  無他  只是表示誠意的一種方式

不過既然你依然堅持  我亦唔會難為你  去迫你  要求你搵我既msn出黎

老實說  現在LoSeR唔會再主動收人  因為隊員已為數不少

不過為左尊重每一位有意入團既人士  包括你  我唔介意add你作測試  
作者: S_kin    時間: 2007-9-21 13:21

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-9-21 00:01 發表

主動尋找聯絡方法去聯絡我們  無他  只是表示誠意的一種方式

不過既然你依然堅持  我亦唔會難為你  去迫你  要求你搵我既msn出黎

老實說  現在LoSeR唔會再主動收人  因為隊員已為數不少

不過為左尊重每一位有意 ...
疾牛hihihihihihi

@@
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-21 17:23

我自動比msn 起你地眼前..仲要我搵...

為難我嗎???

我既誠意都放左起你地眼前.....

我真係唔明你地明明知我msn自己又唔add...

特登要我搵...

喂老友.....係唔係搵到個msn就係神手比入先?..係我即搵呀....我識玩信長呀咁..
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 17:36

因為你年紀尚細

好多人情細故既野都未了解

以上既種種  我決定唔收你  長大後再來吧
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 17:48

牛哥的做法十分明智

本人舉腳贊成
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-21 18:33

收皮啦你...

如果我行去你面前 比條msn 字條你..叫你試下收我

你會唔會叫我自己去搵你msn呀...

好勁咩你...扮哂高擋咁..咪又係輸.........

講埋哂d書面語..以為自己好權威...禁勁就唔洗輸啦....

成班白痴冇句正經 ...

哈....最尾果句 話唔收我果句又禁鬼正經....

good@@ 好團是也@@ 唔想收人咪出聲囉...用左3頁 黎玩我...
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 18:51

我地唔會無聊到去玩弄有意入團既人

亦無咁多閒情逸緻  去愚弄你

只係解釋比你聽  誠意係甚麼一會事

我唔會阻礙  亦唔會介意你有咁既個人諗法

但望你可以經一事長一智  成熟去看待每一件事  
作者: SiukinB    時間: 2007-9-21 19:15

引用:
收皮啦你...

如果我行去你面前 比條msn 字條你..叫你試下收我

你會唔會叫我自己去搵你msn呀...

好勁咩你...扮哂高擋咁..咪又係輸.........

講埋哂d書面語..以為自己好權威...禁勁就唔洗輸啦....

成班白痴冇句正經 ...

哈....最尾果句 話唔收我果句又禁鬼正經....

good@@ 好團是也@@ 唔想收人咪出聲囉...用左3頁 黎玩我...
原來你唔識分咩叫「主」  咩係「客」

細路仔唔識「大體」 .. 身為哥哥既我地  可以體諒 ~_~"

什麼扮高檔 !?   你大可以唔入

我相信LoSeR唔會缺少你一個「人才」

另外  咩團總會有贏輸   信長入面根本冇「長勝將軍」

「成班白痴冇句正經 ...」   好似得你一個白痴 ~_~"

「唔想收人咪出聲囉...用左3頁 黎玩我... 」   諗清楚

你開post  定我地開post=.=?  你係團板留post  唔回你就等於冇禮貌

答就答左  係你一味執著於「add MSN問題」

識大體 / 成熟 / 有心入團   既人 相信都會主動ADD MSN

而唔係叫我地留 ~_~"

ANYWAY .. 再多說話都係廢

「小朋友爭登仔爭唔到發爛咋」

作者: ︴傻MinG〞    時間: 2007-9-21 19:47

發生咩事呢=,=????/
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 20:26

你地禁鍾意為 難人地既= =

人地比埋個msn你 仲要人地特登去搵...

我相信你隻手冇問題丫...係咪??

有一樣野我想講

主...通常會好熱誠對d客...

人地黎你屋企....你唔會叫個客招呼你掛= =!!
作者: SiukinB    時間: 2007-9-21 20:54

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 20:26 發表
你地禁鍾意為 難人地既= =

人地比埋個msn你 仲要人地特登去搵...

我相信你隻手冇問題丫...係咪??

有一樣野我想講

主...通常會好熱誠對d客...

人地黎你屋企....你唔會叫個客招呼你掛= =!! ...
可以參考我之前用過既例子

再者 , 或許我講既「主」 「客」講錯      又可能大家理解不同吧

每個入團既人  都係add 我地msn   

除非公開測試 , 否則都唔會由我地去add msn,

雖然add 一個msn 好簡單

但都係表達誠意一種

覺得有心留難  大可以唔入

唔會欠缺你一個「人才」

向來收人都好睇誠意

甘都唔知  或許你冇心入團  或許你只為「名氣」而入團

相信誠意既表達方式   唔止一種

但既然我地俾個機會 ( 好多post都有相關msn )  自己唔爭取    仲要求我地add

會否有點於禮不合?

--------------------------------------------------------------

「我相信你隻手冇問題丫...係咪??」

我都相信 你地隻眼同隻手冇問題

不過我會懷疑心智  

作者: SiukinB    時間: 2007-9-21 20:57

一個甘簡單既「收人」post

都惹來甘多風風雨雨   ~_~"
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 21:23

你e家係乜水...十大富豪咩....

解釋禁多做咩....你係邊個呀...人地比你add就add啦

禁高擋咪唔好收佢囉...收番d十大富豪囉....

比埋你都要人地搵你msn...你唔覺你有問題?..
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 21:24

其實自我發表第一次回覆 (#25)

我已經add了樓主  

其他回覆的  有團員  亦有關心loser的人

他們只是表達各自的意見

並不是loser在難為人  

請諸位細心查證  別要胡亂誣蔑敝團喔

作者: SiukinB    時間: 2007-9-21 21:28

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 21:23 發表
你e家係乜水...十大富豪咩....

解釋禁多做咩....你係邊個呀...人地比你add就add啦

禁高擋咪唔好收佢囉...收番d十大富豪囉....

比埋你都要人地搵你msn...你唔覺你有問題?.. ...
難道你係當事人???

俾我激嬲了的小孩

嘈完唔夠講  Orz

「比埋你都要人地搵你msn...你唔覺你有問題?.. ... 」

擺左msn係度  你想入團  你唔add? 你唔覺你有問題??

拜託   唔好丟 神魔團既架

換a/c   回post  ~_~"?
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 21:35

你咪傻啦...我起神魔好地地...

信長一入去頂龍得十幾個post...我睇雲哂 回雲哂先打番機唔得咩...

一見你地收個人都有4頁野就知有問題啦...

你add左樓主你唔出聲??早d出聲唔洗人地禁多野講啦!!

又話咩叫樓主add先...
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 21:52

原來係同一位人兄在自圓其說

大家唔需要再回覆

我地LoSeR係唔會收d咁無謂既人..
作者: 神風    時間: 2007-9-21 22:06

無謂人講無謂野a_a
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 22:08

哪有老闆去搵求職的人呢?

除非你是人才的說
作者: 神J    時間: 2007-9-21 22:09

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 21:35 發表
你咪傻啦...我起神魔好地地...

信長一入去頂龍得十幾個post...我睇雲哂 回雲哂先打番機唔得咩...

一見你地收個人都有4頁野就知有問題啦...

你add左樓主你唔出聲??早d出聲唔洗人地禁多野講啦!!

又話咩叫樓主add先 ...
關唔關你事?
唔關事你就唔好嘈
而家係邊個開post話入團?係佢
我地有權唔理,唔係扮高檔,而係的確有權,難道你見工要份工搵你?唔係你主動去搵份工架咩..回唔回應係間公司既事
唔通唔回應又扮高檔?
旁觀者請勿插口
社會經驗不足就唔好講到自己對世事瞭如指掌
睇個收人post有4頁就知有問題,有冇問題都唔關你事
勸你一句事不關己己不勞心
唔好咁諸事八卦
不然只會惹來公幹
你入黎我地區度講埋d 唔關你既事既野根本就係搵交嘈,挑起罵戰係你
作者: ︴傻MinG〞    時間: 2007-9-21 22:13

:L :L :L
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 22:53

係貼就要回架啦...

有爭議性既我係唔會放棄囉...

仲有唔該你唔好再屈我....咩同一個人....

你地覺唔覺....成個post得我支持樓主...

奇他個個都係講樓主冇誠意.....我唔知咩意思囉..........
作者: SiukinB    時間: 2007-9-21 22:58

俾你落台就好落
引用:
原來係同一位人兄在自圓其說

作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:01

原來呢個團 虛有奇表....

只會接受支持loser 團既人...

我支持樓主原來會變左樓主............

大家記住!! 一定要支持loser  支持樓主會變身架@@!!

洛台?鏗d啦同我..........又起度扮紳士

話你on dog 驚你嬲呀kai子!!
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 23:11

不知所謂..  唔受理就係度搞事

要一定收d無謂人先叫好團吧?

IP 一樣還會有假的

真係小朋友..
作者: 驗屍官    時間: 2007-9-21 23:17

收皮啦死垃圾!!!

成個post得佢 支持我....

奇他都係你d fd黎...個個d post d說話一樣....都唔知係唔係你分身黎....

我學你咋^o^

挑有人支持我你唔夠人地講就講埋哂d 懶係正2既廢話出黎....我真係好驚呀..

你去做訓導老師丫笨

我e家唔入你個垃圾團喇..反正都係 人地既手下敗將...
作者: “假”亂碼    時間: 2007-9-21 23:19

傻仔 check ip都知同一個人啦 7.7 7到冇朋友
神魔收左呢d 25仔 開分身想入loser
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:20

哈@@

唔夠我講就話我搞事....收啦= =唔想再聽你講廢話^^

囧rz..........d人唔夠人講就係會咁講d垃圾出黎....

呢d叫咩..有領導才能....講d佢d團員可以一齊回應佢既說話!!勁!!

講真一句丫.......你add左人人地一定add番你..之後試...

點會講禁多?...分明你玩人啦....
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:21

樓上果位 又係第2個團黎既人...

唔通係 loser 既分身?@@

loser d人唔夠我講就開分身出黎吹水?@@

你查比我睇丫 = =係得既我回第1句post我都收左水啦..

傻仔@@
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 23:22

我係版主..  係可以查IP位置..

但我唔會公開出黎

唔好再係度智障好嗎?
作者: GyTerry    時間: 2007-9-21 23:23

精神分裂的智障兒

作者: 『prince』    時間: 2007-9-21 23:24

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:21 發表
樓上果位 又係第2個團黎既人...

唔通係 loser 既分身?@@

loser d人唔夠我講就開分身出黎吹水?@@

你查比我睇丫 = =係得既我回第1句post我都收左水啦..

傻仔@@ ...
..神魔收左你呢D KAI子
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:25

我等左你e句好耐^^

大家理性分色下囉wo^^

頭先有條第2個團既話查ip知我係同一個人@@

個版主話版主可以查ip

@@!!!!! 我估..你地先係同一個人^o^!!哈哈傻仔

起度講大話>o< 好臭呀 樓上d臭味>o<
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:27

上面果位 王子 (我想嘔)

咩神魔收左呢d kai子...

框實我句野之後講句咁既野就叫kai...........

你唔好起度刷鞋啦刷鞋仔= =
作者: 『prince』    時間: 2007-9-21 23:28

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:25 發表
我等左你e句好耐^^

大家理性分色下囉wo^^

頭先有條第2個團既話查ip知我係同一個人@@

個版主話版主可以查ip

@@!!!!! 我估..你地先係同一個人^o^!!哈哈傻仔

起度講大話>o< 好臭呀 樓上d臭味>o ...
笑^^" 佢地點睇都唔似係同一個人啦...

版主真係可以查ip 死76 7.7

我臭極都唔夠你 柒啦
引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:27 發表
上面果位 王子 (我想嘔)

咩神魔收左呢d kai子...

框實我句野之後講句咁既野就叫kai...........

你唔好起度刷鞋啦刷鞋仔= =
我需要刷鞋 你咪玩啦

唔該你柒少陣啦

你唔鋸 可以搵5個人 同我打埸團戰

睇下邊個柒

作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:31

喂..個版主出句聲啦...

比我講中左冇字打牙...

扮完紳士拿...唉....算把啦...

咩神魔收左呢d ai子...呢d廢話黎...

我要既係有根有據咁話人..唔係樓上果條白痴咁跟人地風阿..囧

我見識到 loser 團d人係咩人a"a

ps:你地仲未回應個樓主    正明:你根本入黎串我..冇在意個樓主^o^
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:32

王子先生

咩叫點睇都唔似...

冇根據既廢話咪講啦....你好叉煩呀 ==

你點睇...用你隻屎眼牙^口^

你d回覆全部都係廢話黎....咩kai子 果d...垃圾  講埋d垃圾 廢話出黎= =
作者: “假”亂碼    時間: 2007-9-21 23:34

好kai的小朋友
作者: 『prince』    時間: 2007-9-21 23:34

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:32 發表
王子先生

咩叫點睇都唔似...

冇根據既廢話咪講啦....你好叉煩呀 ==

你點睇...用你隻屎眼牙^口^

你d回覆全部都係廢話黎....咩kai子 果d...垃圾  講埋d垃圾 廢話出黎= = ...
因為我識 假亂瑪囉 死76
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:34

我e家講緊你 冇根冇據起度亂話人

ps:冇分析過 就可以一句話人kai子@@ 勁阿!!

同埋你無啦啦講咩玩信長...一d關係都冇...

打機打上腦咩你...

你上堂會唔會咁架?-_-     老師:1+1=幾多   王子:信長買魔水啦
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:35

你識佢關我鬼事....同埋我點知你識唔識...

我e家叫你講d根據出黎...靜係識講埋哂d廢話...
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 23:35

王子同佢講野會有失你的身份!

這個小朋友在玩家家酒,活在自己的世界當中!

可悲可悲!世上又少了一個智障來顯示世人的聰明了
作者: 『prince』    時間: 2007-9-21 23:36

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:34 發表
我e家講緊你 冇根冇據起度亂話人

ps:冇分析過 就可以一句話人kai子@@ 勁阿!!

同埋你無啦啦講咩玩信長...一d關係都冇...

打機打上腦咩你...

你上堂會唔會咁架?-_-     老師:1+1=幾多   王子:信長買魔水啦 ...
版主都話係同一個人黎@"@

我相信版主唔會係度9up囉

我見你咁想入loser 咪想同你玩下囉@@

睇下你實力 唔係咁都唔得下話

作者: “假”亂碼    時間: 2007-9-21 23:37

he is 丁丁傳人
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:38

我問你問題都未9答...

我叫你講d有根據既野黎串我呀..

唔係叫你解釋點解串我呀..傻仔= =

冇野講就講埋d死廢話.......要洛台我咪比你洛囉...

我知喇...你串完啦..88唔想同傻仔串

廢事你喊啦-3-!!
作者: 『prince』    時間: 2007-9-21 23:40

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:38 發表
我問你問題都未9答...

我叫你講d有根據既野黎串我呀..

唔係叫你解釋點解串我呀..傻仔= =

冇野講就講埋d死廢話.......要洛台我咪比你洛囉...

我知喇...你串完啦..88唔想同傻仔串

廢事你喊啦-3-!! ...
我咪講左囉^^你唔明我都冇計 7.7

傻仔??? 呢度得你咋啵@@
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 23:43

回去你的"膠"星吧!

不要來地球搗蛋!
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:44

你相信版主唔會起度9up...

我相信我老豆係李嘉誠呀kai子...哈

又講廢話..死傻仔

同埋我打緊字係見唔到出面你post野出黎架^o^

唔該你醒小小...7小陣啦><
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 23:46

我好相信你是一個徹徹底底的文盲!
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:47

回去你的"膠"星吧!
不要來地球搗蛋!
以上等同廢話
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:48

我好相信你是一個徹徹底底的文盲!

以上等同廢話  ps :冇野講話人文盲果d傻仔..

唔明文盲查下點解先啦..........
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 23:50

只是會講別人的話是"廢話"

你自己說的話就是一等一的"火星語"

神魔團竟有此團員,真是"有福"了
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-21 23:53

引用:
原帖由 驗屍官 於 2007-9-19 21:16 發表
我識玩信長.....((唔係新手總之識玩))

係唔係要試人架?-^-

係唔係要等特定時間架??

如果可以比我加入試我可以加我msn:[email protected]
神魔︳浪影 既個人資料上面寫住..
Email:[email protected]
MSN:[email protected]

唔需要登你IP出黎都分得到啦..  小朋友  

作者: “假”亂碼    時間: 2007-9-21 23:55

哎呀 有人好7.7           
作者: 神魔︳浪影    時間: 2007-9-21 23:55

你打緊咩請問.....打2個e貓等如咩..我唔明= =

唔好作野唔該= =
作者: 『prince』    時間: 2007-9-21 23:56

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:55 發表

唔好作野唔該= =
嘩嘩嘩嘩嘩@@@

有人仲死撐丫

咁厚面皮既人 我都係第一次見@@@@@@@@@@@@@
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-21 23:58

智障!

你的email和樓主一樣

真"巧"!
作者: SmileBoy    時間: 2007-9-22 00:02

哈哈..  佢修改左個人資料

大家比佢繼續帶給人間多一點歡樂吧  
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:05

他真的很"機智"哦

如世界沒有這些"高能"人士,人生確實"生色不少"!
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:10

高能人士的新去向:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

大家要"色"目以待!
作者: 『prince』    時間: 2007-9-22 00:12

引用:
原帖由 mRcrAzY 於 2007-9-22 00:10 發表
高能人士的新去向:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=47354&extra=page%3D1

大家要"色"目以待!
好搞笑囉@"@

之前唔夠1分鐘 回幾次@@

而家潛晒水@@

聽日叫東 睇下佢d團員咁樣先@"@
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:14

亂碼去了"報串"了

應該有"好戲"看
作者: S_kin    時間: 2007-9-22 00:17

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 23:55 發表

唔好作野唔該= =
哇..機智兒童啊....好猛......

比丁丁要強上幾倍了
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:19

我想問下"丁丁"一詞是何解呢?
作者: S_kin    時間: 2007-9-22 00:22

引用:
原帖由 mRcrAzY 於 2007-9-22 00:19 發表
我想問下"丁丁"一詞是何解呢?
丁丁=智障+腦殘@@

最後總結丁丁是個人才......
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:24

嘩!莫非此人就是萬年難得一見的"丁丁"
作者: S_kin    時間: 2007-9-22 00:28

U C ME 頭像
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:30

貼出來吧!

想一睹他的風彩
作者: S_kin    時間: 2007-9-22 00:31

團板吾俾上載任何圖貼.檔案/.\

注定錯過丁丁既風采
作者: gagagary    時間: 2007-9-22 00:34

神風,我好佩服你呀,修改你自己資料後,繼續同人玩筆戰
作者: mRcrAzY    時間: 2007-9-22 00:34

我........................好想看呀
作者: gagagary    時間: 2007-9-22 01:05

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1 神風你看一看
作者: Arc    時間: 2007-9-22 01:13

笑左...-.-
真心膠....
作者: 李低能醫生    時間: 2007-9-22 01:46

hi why 冇人叫我入黎~_~
KIN 話有人 扮哂串 咁我先入黎
有冇錯過左d咩 精華 ?_?
or me 單拖 串 he
作者: gagagary    時間: 2007-9-22 02:07

神風,請問你想入咩團呀?
作者: 丸〞    時間: 2007-9-22 09:24

路過... 7.7 到無哂朋友 .. 比人check 完ip 都唔識笠水  面皮厚到 +01

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0