標題: 雞蛋b3分輸左唔贏仲屈我輸 有rp [打印本頁]

作者: 925    時間: 2011-9-23 19:59     標題: 雞蛋b3分輸左唔贏仲屈我輸 有rp

如題 條友街場係到串77 死人就話人圍 垃.圾  信長完場11死5殺仲串人  以下rp請留意對話 一入到去 就開波 我問佢做咩我上 佢話頭先你玩下 以家你買上lo 傻仔  唔講甘廢話 留意rp 遲d整片上youtube 最憎人嘴炮  本人3分3:0贏  本人信  對面直  此post遇左比人刪 要睇襯早
作者: -YiN.    時間: 2011-9-25 01:17

作者: ζ_殤戀o浩    時間: 2011-9-25 17:51

又係雞蛋b呢個垃圾 ~_~ 仲有佢個fd 乂有品軒乂 兩件垃圾走場狗.我吊佢走場佢屈番我走場
結果開左波比人屠咪又係走場.扮哂野咁~_~
作者:  (L)夢見你    時間: 2011-9-26 20:18

抽下水先@@
岩岩同佢玩 好**粗口**廢牙佢-.-殺5死8重要串--<--玩火神
作者: 肥佬仔2    時間: 2011-10-5 17:08

e個人 走場9 來 支持滅左on_
作者: 千櫻散    時間: 2011-10-5 21:14

呢個post喺到成個月 竟然仲有人見唔到  頭先見到佢同有品謙入場 我講佢走場 佢唔認  仲話想同fd玩就話佢走場(關咩事?) 我竟然仲比個場主踢 笑死我
作者: 飯盒仔    時間: 2011-10-5 23:14

話說岩岩同佢地同組打左一場 我地最肥既隊友毛毛off左(0死) 佢地兩條友搶哂d裝= = 我果陣明明話想要底褲合個武士服  佢地竟然話 我地fd比左我地先 = = 我完全無奈
作者: 千櫻散    時間: 2011-10-9 18:30

佢地好似師奶!!
作者: cheukfanko    時間: 2011-11-7 18:51

點解呢個世界咁多**侮辱成份**
作者: tsui1995225    時間: 2011-11-12 14:21

雞蛋不嬲冇品- -
作者: 單中#月    時間: 2011-11-22 18:11

你地e+先知人地係個垃圾,次次話佢地兩條友搶哂d裝,又要走場,話佢地2個走場次次5認lo
作者: 神聰    時間: 2011-11-22 19:03

VLAN大把這樣的人
作者: 。﹏。豬囝    時間: 2011-11-23 18:22

*個post可止成個月? 樓主 真有 毅力啊

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0