標題: 關於Max United RPG Server [打印本頁]

作者: sunny141p    時間: 2011-8-11 00:54     標題: 關於Max United RPG Server

之前max因為學業問題而無法開ser,而加佢想重開ser,但開ser之前想做個統計,究竟有多少人會玩?有什麼新原素想增加?
作者: SiU乂呀謙    時間: 2011-8-11 19:26

唔洗任何新原素

有返之前d人一齊玩而家就得,
作者: vleun    時間: 2011-8-11 19:36

近年興 3D, 就加 3D 啦
作者: C.N.naoki    時間: 2011-8-13 12:46

佢開返SER  我第一個支持呀!!!!
之前都係玩佢個SER  玩得好正~
作者: mic423423    時間: 2011-8-13 17:17

+個轉生既職業

作者: C.N.naoki    時間: 2011-8-13 17:21

好想MAX開返SER
之前成日都係玩佢個SER~
E加入左幾場玩   都覺得唔夠MAX個RPG好玩
作者: wondland    時間: 2011-8-27 10:38

Count me in.....
作者: ming1993    時間: 2011-8-27 23:01

max開SER  我第一個支持
作者: flyc    時間: 2011-10-4 14:27

已把l4d2 del左lol
法師對witch係唔係仲係咁灰,好耐冇開過vlan同l4d
作者: ★尐恒    時間: 2011-10-16 21:29

我係恆BB牙!!!!
我想問MAX SER個MSN總有冇用架?
我好掛住MAX D 朋友牙
作者: 哥哥仔    時間: 2011-10-18 20:55     標題: MAX!!!

好想玩,只要唔好冇左D LV 就得!!
我係哥哥仔..
作者: 【闇影】    時間: 2011-10-18 23:47

同伴~ RPG 唔岩我 純支持
作者: flyc    時間: 2011-10-19 19:58

唔通地板會賣身?定係會同mingming相認呢?
作者: ★尐恒    時間: 2011-10-21 23:35

what the funny? max係唔係右下番水牙?
:@ :@ :@ :@ :@
作者: ★尐恒    時間: 2011-10-24 22:56

惜日最強RPG ser max ser去左邊牙?
max 等**粗口**左你好耐啦!!!
上水啦
作者: ming1993    時間: 2011-10-30 13:06

max 再唔上水

地板話就算賣身都要開番 Max United RPG Server

Max Server 既舊玩家一齊留言支持地板的善舉啦
作者: wondland    時間: 2011-11-2 18:46

我上個月有同max聯絡過,
max佢應該冇咩時間開rpg,
咁惟有睇下, 有冇人識寫sp,
同埋有時間開場吧
作者: flyc    時間: 2011-11-3 03:00

有冇人有sp檔,send個俾我想搵返
作者: ming1993    時間: 2011-11-26 22:10

其實有冇人有 Max ser個 save

同埋Max哥幾時得閒再開場?
作者: ★尐恒    時間: 2011-12-18 19:58

死臭MAX你開唔開SER牙
作者: 321654gfd    時間: 2012-2-27 00:32

早幾日玩返l4d2
發覺d rpg ser全部統一
全部見倒什麼心靈醫師,工程師,法師
我諗個源頭都係max同另一個作者

重點是沒有1個能吸引我
比max ser的再好

沒介紹自己
其實也沒什麼好介紹
我就是支持了max ser很久的人
很記得最後一次玩max ser是2轉90幾級的法師

其實沒什麼, 想問問max是否說了以後不開ser/ ser的save已del
讓我不用等待等待.....

他是否擔心人流問題??
我們有facebook, m群, 討論區,
還有這個: http://max_chu.0fees.net/MyL4D2ServerMsg.html
keep在我的我的最愛很久了...
還記得早排無聊上去看看,竟然上不到
那時我也害怕他把ser關了

地板,shoot,max有沒說過以後不開ser
那我可以狠狠的把這個ser和l4d2一切忘記

沒什麼,只是想幫那些等了又等的人出一分力!
作者: maxchu    時間: 2012-3-1 22:30

多謝你的支持,近排忙緊工作(剛畢業做野無耐),陣時未有時間開Ser,可能出左L4D3之後會掛......
作者: X.SpecialC.o    時間: 2012-3-4 18:59

我係N年前玩既人泥,地板哥Killing Floor ,大佬
但係冇左MAX個SER之後,我放棄左L4D2
]E家有興趣玩返A_A
心0醫C之前最易升LV
MAX個SER勁有挑戰性
作者: wondland    時間: 2012-4-15 11:22     標題: 回復 21# 的帖子

沒有1個能吸引我+1
哈, 我都等左好耐, 有時上尼喱個版, 只係為左睇下max會唔會重出江湖,

max server既rpg 好玩過其他rpg server,
原因只有佢係對抗, 同埋max傾向平衡,

老實講, 出左尼做野之後, 你d時間就好少.
所以想max server重現, 就有兩個必要條件.
1. 1個可以長期&穩定開server既人
2. 識寫sp既人
作者: 321654gfd    時間: 2012-4-15 15:36

只可能到時已經唔係叫max server
作者: lovesikfai    時間: 2012-4-15 16:33

當年日日玩升左100幾lv 試過比人話洗經同幫高lv隊 最記得比人妖ming鬧幫高lv隊仲以為認真 一陣又無哂事 哈哈 但之後出左轉生 1轉廢到無心機玩 無耐max就無開ser
最搞笑就係成日針對果個wtf 成日金手指佢拎5000$
同第一次玩l4d2比賽 最衰個場我輕機整到自己隊輸左 話哂我當時係高級心靈救得好多人

其實之後屬性更新已經開始平衡唔到了
有d高級玩家全力玩charger 幾下ko一件 連我都頂唔到

作者: maxchu    時間: 2012-5-2 23:30

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2012-4-15 16:33 發表
當年日日玩升左100幾lv 試過比人話洗經同幫高lv隊 最記得比人妖ming鬧幫高lv隊仲以為認真 一陣又無哂事 哈哈 但之後出左轉生 1轉廢到無心機玩 無耐max就無開ser
最搞笑就係成日針對果個wtf 成日金手指佢拎5000$ ...
所以我有唸過如果再開server,我會將升級之後的點數集中係技能(開發多種新技能和技能樹)到。太重屬性會令經驗高既人太屈機,無技術可言。
作者: ming1993    時間: 2012-5-10 11:08     標題: 回復 26# 的帖子

又有我份?
咩事呀?

仲有呀max快D開server
我想再玩返max server
我唔會忘記呢個大家庭架
作者: wongpuikin    時間: 2012-5-18 02:45

放心啦max,你一開大班兄弟入黎撐爆你個場啊
作者: wtfisgoingon    時間: 2012-5-18 18:51

等你個場等左幾年,快d開番啦
作者: godpc0    時間: 2012-5-18 19:32

我第一個十卜十卜
作者: ming1993    時間: 2012-5-21 21:48

我先係第一個十卜呀

唔準同我爭
作者: maxchu    時間: 2012-5-23 23:42

我發覺我連原本個sp檔都唔見左@@
作者: ming1993    時間: 2012-5-27 23:59

sp檔有咩用架?

作者: leo1424    時間: 2012-7-31 00:55

支持ah我刀岩岩玩返@_@
以前風氣好好多^_^

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0