標題: Super boy 伺服器9ban [打印本頁]

作者: lufey    時間: 2011-7-15 02:13     標題: Super boy 伺服器9ban

岩岩玩super boy jail伺服器,佢個ser唔知咩事係咁玩重力,咁係人都覺係admin玩野ga la,我一話admin !@#,!@# ser之類果D野,佢就kick左我,話咩侮辱server,我重入ser,入到去admin懷疑係我玩重力,hack佢地個ser,之後冇證據就ban左我永久,
我重入vlan再入去ser,入左冇幾耐又比人ban永久
下面有ban我同埋admin濫權既相

作者: samxxx    時間: 2011-7-15 02:16

55我上次玩,條super boy simon,sky係咁比jb自己,又玩穿牆=[
作者: 浩仔    時間: 2011-7-15 17:59

haha,我聽mc講話 你一入ser 講左句**侮辱成份**ser 重力就變左bo=] admin當然有權懷疑
作者: lufey    時間: 2011-7-15 19:10

懷疑就要ban永久?
仲有好好管你地d admin 唔好濫權
作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-15 21:59

a_a?
jesus christ仲想扮野?
琴晚你自己認左係你搞d重力,起馬有3~4個人可以做證
一入ser就改重力,改完就扮哂野狂講「0_ _ ser」咁爆粗,唔通我地唔可以封你?(團網有講明封得)
同時,simon係唔係濫權亂比jb,我唔知
但係sky佢係另一個不明admin俾佢jb,你唔覺次次一有人俾sky jb,就會有admin收番哂?佢自己都好好奇邊個admin係到亂比jb
關於穿牆,我可以幾肯定琴晚果時係冇ct做simon,冇ct幫手開門,so,admin穿牆出去開門,唔通你想近10個tr係到冇野做,冇得出去玩?
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-15 22:54

你拍d吾拍d?
只係拍我穿牆開門比人?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 09:12

你唔洗屈人la,你係咁ban人,人地冇火就奇,你玩重力,個jesus話#$#$! ser,%$@#$ admin,都有人講埋同意la,又唔見你ban佢,一懷疑就ban永久,係唔係#$@!#$左D呀??人地懷疑admin玩重力就唔見佢地自ban!?佢冇認lo,我有玩緊,有條叫tess既人,問佢咁做有咩目的,人地話mo do,佢話人冇目的,咁比你玩曬la,講到尾,有冇佢hack你ser D相呀??我入你個ser,話我hack都得la,邊個認都得la,比相,係要佢hack你ser D相,唔係佢話認做D相plz,比人9ban我比人ban得多la,咁樣比人屈法,第一次見

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 09:15     標題: 回復 5# 的帖子

sorry請睇睇第3張相,有simon,點計,有冇野講??
作者: 真係冇計    時間: 2011-7-16 10:01

咁岩,--我都係到,#5你錯了,人地係比人ban左先有人問係唔係佢做,之前都只係懷疑,就ban左永久人地話#$@!$ ser我都會la,一係張床到落地死左wo,你冇火?
作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 13:58

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 09:12 發表
你唔洗屈人la,你係咁ban人,人地冇火就奇,你玩重力,個jesus話#$#$! ser,%$@#$ admin,都有人講埋同意la,又唔見你ban佢,一懷疑就ban永久,係唔係#$@!#$左D呀??人地懷疑admin玩重力就唔見佢地自ban!?佢冇認lo,我有玩緊,有 ...
我認當時simon係有9ban到,條友一入黎就係咁ban佢,但係佢ban果時我地團ge團員都以經叫佢收,唔好咁做住,睇清楚 d先,如果唔係最後條友又會入左黎冇人理佢咩

佢冇自認?我,呀hin,肥婆等人當時都係到,我地問左佢係咪佢搞過野,佢有講到係「yes,is me」

作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:04

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:05

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 13:58 發表

我認當時simon係有9ban到,條友一入黎就係咁ban佢,但係佢ban果時我地團ge團員都以經叫佢收,唔好咁做住,睇清楚 d先,如果唔係最後條友又會入左黎冇人理佢咩

佢冇自認?我,呀hin,肥婆等人當時都係到,我地問左佢係咪佢 ...
佢入左超過5.6次wo,最後係因為唔知咩mc睇緊火影唔係到ban唔到(好似,我唔知mc係邊個,but你地係咁講咩mc睇緊火影,我會覺得你地等緊mc ban佢)另外,你地有證人.冇用,相plz,你叫咩肥婆果D黎有咩用,我E到都可以話佢冇講過"yes , is me"ok??有條友叫super boy  wai,係咁煽風點火,係佢開始冇證據就懷疑人先,最後佢入到之後,個wai重話"你睇你睇.睇下邊個入左黎就比人玩重力?!"明顯講緊邊個人??心照la大家,Super boy團係唔係要管下佢D團員??

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:07

作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:11

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:05 發表

佢入左超過5.6次wo,最後係因為唔知咩mc睇緊火影唔係到ban唔到(好似,我唔知mc係邊個,but你地係咁講咩mc睇緊火影,我會覺得你地等緊mc ban佢)另外,你地有證人.冇用,相plz,你叫咩肥婆果D黎有咩用,我E到都可以話佢冇講 ...
我想講唔係mc ban佢,係simon ban佢,我地叫左simon唔好ban佢先入到炸,唔係mc唔係到佢都ban到

你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩,我諗大多人都抱住「多一事不如小一事」咁玩,,jesus christ係到改重力,如果佢可以唔再搞ser嫁話我地都唔會搞大件事,所以我只可以講sorry,我冇相,你唔信我冇計
作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:13

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:15

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:11 發表

我想講唔係mc ban佢,係simon ban佢,我地叫左simon唔好ban佢先入到炸,唔係mc唔係到佢都ban到

你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩,我諗大多人都抱住「多一事不如小一事」咁玩,,jesus christ係到改重力,如果 ...
我想講多次,冇相=冇用,有冇證據證明人地有hack你個ser??你地都係估,你可以講話佢講"yes,is me"咁我都可以話佢講"no,isn't me",冇相咁咪講"你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩"屈曬??講咩都得la咁=[
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:17

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:19

作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:19

ok you win,我唔同你多講,當你win,係我有問題,我錯了,你自己再去投訴我地個團,你再搵第2個同你交涉,冇興趣同人罵戰,你咁中意用相黎大我e d打機唔影相ge人,我講唔過你
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:21

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:19 發表
ok you win,我唔同你多講,當你win,係我有問題,我錯了,你自己再去投訴我地個團,你再搵第2個同你交涉,冇興趣同人罵戰,你咁中意用相黎大我e d打機唔影相ge人,我講唔過你 ...
一開始就不要串,岩岩先睇到你個名,你就係super boy wai??係唔係比我講左你"冇證據懷疑人"回家了"??
??

作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:25

你好中意同人罵戰?
我只係懷疑,我懷疑係佢搞重力,叫大家留意一下佢,其他野我乜都冇講過,你就可以咁話我??
警察辦案一開始乜都係冇證據先嫁,佢地都會懷疑人而唔作出行動,我一樣冇做過任何野,咁唔通警察懷疑人冇罪,我有罪?
作者: 24Boss    時間: 2011-7-16 14:26

炸佢ser la
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:27

重有好多問題未答wo
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:28

作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:31

都叫你自己去團網搵團長等大權d ge人同你慢慢針,我冇乜興趣同人玩罵戰,有問題你去叫第2 d人答你,咁樣同你講法我講你唔過你,畢竟我冇圖,你講哂
作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:32

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:32

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:31 發表
都叫你自己去團網搵團長等大權d ge人同你慢慢針,我冇乜興趣同人玩罵戰,有問題你去叫第2 d人答你,咁樣同你講法我講你唔過你,畢竟我冇圖,你講哂
唔好話我講曬,我E+話你炸人ser咁係唔係唔得先??
作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-7-16 14:32

24個回覆,加油
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:33

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:32 發表

原來警察會搵完證據先懷疑人有罪嫁?
佢搵完證據就唔洗懷疑啦,拉得人嫁啦bo
在街上看見你樣哀,拉得??server 中咁多人,只係講佢,咁就唔係懷疑,係針對了
作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:34

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:32 發表

學你話齋「相唔該」
我係話你某方面話題有相,我冇相唔夠你講

真係唔再應你機了,要出街唔得閒理你
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:34

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-7-16 14:32 發表
24個回覆,加油
推多D   多人好玩D
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:36

作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:37

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:33 發表

在街上看見你樣哀,拉得??server 中咁多人,只係講佢,咁就唔係懷疑,係針對了
你相信又好,唔信又好,係某幾日前,我去過dp一個死鬥場入面玩,見到jesus christ一入場,就俾人改左重力,我果陣就有點懷疑係佢,你信唔信都好,唔關我事,我只係講出左我所想,廢事俾你屈我亂懷疑人
作者: ‵新手﹏偉    時間: 2011-7-16 14:39

作者: 24Boss    時間: 2011-7-16 14:39

比我bomb 7晒 好過癮
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:40

引用:
原帖由 ‵新手﹏偉 於 2011-7-16 14:37 發表

你相信又好,唔信又好,係某幾日前,我去過dp一個死鬥場入面玩,見到jesus christ一入場,就俾人改左重力,我果陣就有點懷疑係佢,你信唔信都好,唔關我事,我只係講出左我所想,廢事俾你屈我亂懷疑人 ...
沒有實質證據不要咁多說話,你的一個懷疑同人講左,人家就不會懷疑,開始一傳十,十傳百,就好似你一講,人地就比simon ban左
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 14:43

作者: NaNa☆神焰    時間: 2011-7-16 14:59

我係ak!!!係lo,我唔知y我有一日.到SuPeR-Boy個rc玩 個咩人kick左我!!!我玩jail ban我!! 好火!!!!
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:00

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:07 發表

認左??咁即係有濫權la,"simon唔命令人??"相??
話你知
吾係乜相都post得
如果咁岩張相影去壞果一面你就睇吾到好果一面
所以影相吾代表一切!
ps:我係super boy團既Hate;D
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-16 15:04

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:07 發表

認左??咁即係有濫權la,"simon唔命令人??"相??
個時夜晚,人吾多
全場大部分係我們團員
得番幾個係tess 加幾個街人
佢地個時講 想找下d new場有咩好玩
我咪做住ct 比佢地找野玩
咩叫"simon唔命令人"?
相我地就冇
信吾信?心照啦?

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:04

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:15 發表

我想講多次,冇相=冇用,有冇證據證明人地有hack你個ser??你地都係估,你可以講話佢講"yes,is me"咁我都可以話佢講"no,isn't me",冇相咁咪講"你認為真係咁多人會咁得閒一路玩一路影相咩"屈曬??講咩都得la咁=[ ...
我想講
冇相吾=冇用
e個世界
改圖都得架啦
所以相吾代表一切
加上
我地既admin經過精心細選揀出黎
佢地都吾會走去係咁玩重力 自殺嘛?
0k,就算濫權
都應該吾關你事啦?
我地內部吾識理?
講真...
邊有人會一路玩一路影相<<事實黎架wo
你玩jail係咁影相吾聽simon話比佢殺就吾好話**不良字眼**殺啦
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:06

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:17 發表

你不是說過"sky當時的確係濫左權係到玩野"這句說話嗎??
濫左權
玩穿牆
有冇影響你先?
答我有冇就得啦
你吾洗理其他野
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-16 15:07

算啦
你吾見佢吾講人地d jail場仲濫權過我地

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:08

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:21 發表

一開始就不要串,岩岩先睇到你個名,你就係super boy wai??係唔係比我講左你"冇證據懷疑人"回家了"??
??
冇證據而懷疑人好正常架wo
懷疑人吾一定要有證據
有證據就吾叫懷疑啦傻仔
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:09

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:28 發表

sorry想問一下警察真係會唔會冇證據懷疑人??通街搵個人去捉,wa咁都幾過癮
警察吾懷疑條友又點會去搵證據呀?
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-16 15:10

個晚穿牆係open比人出黎
仲有個時人咁小
玩穿牆有咩好玩?你講比我知
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:11

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 14:32 發表

家陣講緊果條友炸ser
你又離乜題講去懷疑wai 炸人ser?
搞清楚d先啦
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:12

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:13

作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-16 15:19

條友潛左去邊
出黎講番野好
岩岩吾係好惡咩?
我好恐啊
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 15:35

我又潛番去cs1.6先.
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:04

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:04 發表
我想講
冇相吾=冇用
e個世界
改圖都得架啦
所以相吾代表一切
加上
我地既admin經過精心細選揀出黎
佢地都吾會走去係咁玩重力 自殺嘛?
0k,就算濫權
都應該吾關你事啦?
我地內部吾識理?
講真...
邊有人會一路玩一路影 ...
nono"E+主要係9ban  ,  吾關我地事?影響到D wo +jb
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:05

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:07

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:08

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:09

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:11

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:04 發表

nono"E+主要係9ban  ,  吾關我地事?影響到D wo +jb
影響到d即係吾係完全影響啦!?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:11

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:08 發表
冇證據而懷疑人好正常架wo
懷疑人吾一定要有證據
有證據就吾叫懷疑啦傻仔
佢懷疑人要同埋人講呀媽,又唔係好肯定,人地誤會左,好似jesus咁,人地wai一講好大可能係jesus做,有人就ban左,唔洗3min
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:12

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:12

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:05 發表

ok你地冇濫權,咁9ban點計呀simon??
wow
我地一早話濫左啦
只不過係其他jail ser仲濫過你地
吾明可以問丫嘛
我一定會解釋比你聽
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:13

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:07 發表

冇,but 冇15個字唔比回so講多小小,佢咁玩,我冇得玩我會唔開心影響到我DD咁la,唔算大影響
都叫你正係答我就0k
其他野吾好理
眼_?就算係玩穿牆...
你冇得玩係你既事
佢家陣穿牆去開門比你玩就影響到dd?
佢吾開門你米仲慘!?

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:13

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:11 發表
家陣講緊果條友炸ser
你又離乜題講去懷疑wai 炸人ser?
搞清楚d先啦
睇返之前D野先plz
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:14

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:15

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:08 發表

咁就要比人影果個影返佢好既一面la
家陣又係你話我地濫權仲會影我地好果一面?
gag?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:15

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 15:09 發表
警察吾懷疑條友又點會去搵證據呀?
懷疑佢的原因??因為佢講!#$@!$admin,$!@#ser,就要懷疑??
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:16

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:09 發表

sorry可以睇左之前D回覆先嗎??"simon唔命令人"係tess講的,不是我
咁佢地話simon佢開門比你地fd
咁佢仲點會落命令?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:16

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:15 發表
家陣又係你話我地濫權仲會影我地好果一面?
gag?
我話姐,有D好似你咁既人覺得佢冇咁咪幫佢影lo=[
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:17

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:11 發表

佢懷疑人要同埋人講呀媽,又唔係好肯定,人地誤會左,好似jesus咁,人地wai一講好大可能係jesus做,有人就ban左,唔洗3min
咁懷疑佢而ban佢你吾比係test佢係米真係玩重力!?
當佢一入場就改重力
踢左就冇事
你吾比佢地試咩!?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:17

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:16 發表
咁佢地話simon佢開門比你地fd
咁佢仲點會落命令?
我點知姐你問之前條友 la,我都唔記得simon有冇落命令,係唔知邊個講比我知=[
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:19

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:19

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:15 發表

懷疑佢的原因??因為佢講!#$@!$admin,$!@#ser,就要懷疑??
家陣當wai係警察
佢家陣懷疑果個hack我地ser既果條友
咁wai係要去搵證據挫hack我地ser果條友囉
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:20

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:21

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:22

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:19 發表
家陣當wai係警察
佢家陣懷疑果個hack我地ser既果條友
咁wai係要去搵證據挫hack我地ser果條友囉
ok,wai懷疑係岩,但係wai同人講左jesus就比人ban,咁佢既想法唔係影響到人?影響到admin見到wai講可能係jesus,搞到人地ban佢咩??
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:24

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:24

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:22 發表

ok,wai懷疑係岩,但係wai同人講左jesus就比人ban,咁佢既想法唔係影響到人?影響到admin見到wai講可能係jesus,搞到人地ban佢咩??
睇番2樓先啦.
ho都證實佢一入ser就改左重力啦
加上
我地admin會自己處理佢係米改重力既事
你吾洗理wai係米影響其他admin
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:25

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:20 發表
你吾知就吾好係到回post嘈啦
你吾記得緊加吾好係到嘈
加上
人地講你知就一定係事實?
人地咁講話冇simon命令,我叫佢睇下第3張相,就係咁
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:25

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:24 發表

唔通唔入咩- -,jesus比人踢左,真正hack ser果個重係到(假設jesus冇hack),咁佢唔可以特登唔hack,屈落jesus到??
如果真正果個要hack既話
洗乜要等jesus入場先hack?
佢吾嫁禍比其他人?
一定要jesus?
講野最好要有理句...
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:26

作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:27

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:24 發表
睇番2樓先啦.
ho都證實佢一入ser就改左重力啦
加上
我地admin會自己處理佢係米改重力既事
你吾洗理wai係米影響其他admin
你肯定人地simon點諗,一入ser就比人hack,一定係佢??wai一講可能係jesus咁就比人ban左,可能1:simon覺得jesus一入就比人hack,so ban佢,可能2:睇到wai講野,so ban佢
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:28

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:29

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:27 發表
你肯定人地simon點諗,一入ser就比人hack,一定係佢??wai一講可能係jesus咁就比人ban左,可能1:simon覺得jesus一入就比人hack,so ban佢,可能2:睇到wai講野,so ban佢
你都識講"可能"
"可能"即吾係真架啦
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:29

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:25 發表
如果真正果個要hack既話
洗乜要等jesus入場先hack?
佢吾嫁禍比其他人?
一定要jesus?
講野最好要有理句...
喂佢見咁大條jesus水魚比人懷疑緊,重唔屈落佢到??
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:30

作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:30

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:28 發表

佢話因為冇simon開門,admin先穿牆去開,but圖3有simon,咁點解admin重要穿牆??
果個simon吾係話去做乜掛左係到咩?_?
之後佢先穿牆去開
加上
佢開門吾會影響到你架bo
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:32

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:30 發表
果個simon吾係話去做乜掛左係到咩?_?
之後佢先穿牆去開
加上
佢開門吾會影響到你架bo
佢掛左我唔知,如果真係掛左係到,咁佢穿係冇問題,但人地話冇simon,冇講係到掛,so我唔知
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:34

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:32 發表

佢掛左我唔知,如果真係掛左係到,咁佢穿係冇問題,但人地話冇simon,冇講係到掛,so我唔知
都話左...
你吾知就吾好係到嘈...k?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:35

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:34 發表
都話左...
你吾知就吾好係到嘈...k?
喂,人地話冇simon我問返佢野,唔正常??如果佢一講話圖3個simon係掛緊,我會嘈??
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:39

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:35 發表

喂,人地話冇simon我問返佢野,唔正常??如果佢一講話圖3個simon係掛緊,我會嘈??
咁而家話你知佢掛緊你係米仲要嘈?
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:40

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:39 發表
咁而家話你知佢掛緊你係米仲要嘈?
我講返比你知點解我要嘈姐,咁我嘈有原因ga ma
作者: 24Boss    時間: 2011-7-16 16:44

使乜講咁多野 我日日bomb 7佢ser咪得
作者: mylovebabi    時間: 2011-7-16 16:44

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:40 發表

我講返比你知點解我要嘈姐,咁我嘈有原因ga ma
咁你已經講番比我地知點解你要嘈
咁你而家已經功成身退走得架啦
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:46

引用:
原帖由 mylovebabi 於 2011-7-16 16:44 發表
咁你已經講番比我地知點解你要嘈
咁你而家已經功成身退走得架啦
說話不是這樣,9ban點計??
作者: samxxx    時間: 2011-7-16 16:49

作者: 24Boss    時間: 2011-7-16 16:51

引用:
原帖由 samxxx 於 2011-7-16 16:49 發表

係wo,點解又關你事??- -反問
幫佢團講野lo 巴打 唔緊要 我幫你bomb到佢地冇野講
作者: 真係冇計    時間: 2011-7-16 16:54

oh比人封曬ac了,沒有好戲睇lu,睇人嘈幾好玩
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-16 16:55

引用:
原帖由 24Boss 於 2011-7-16 16:44 發表
使乜講咁多野 我日日bomb 7佢ser咪得
你咁樣野 我好恐
作者: 24Boss    時間: 2011-7-16 16:57

引用:
原帖由 [SimoN].GoDT 於 2011-7-16 16:55 發表

你咁樣野 我好恐
唔使恐啦 今日已經bomb左 正
作者: [SimoN].GoDT    時間: 2011-7-16 17:00

bomb左好勁咁?
講出黎好勁咁
作者: 24Boss    時間: 2011-7-16 17:02

引用:
原帖由 [SimoN].GoDT 於 2011-7-16 17:00 發表
bomb左好勁咁?
講出黎好勁咁
係好勁 so what?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0