標題: [原創] ~KAI@_@團 <<<吾想變垃圾團請入 [打印本頁]

作者: bb519624    時間: 2007-8-20 00:27     標題: ~KAI@_@團 <<<吾想變垃圾團請入

~KAI@_@團  <<<入面有個垃圾 叫alex 自己開場做場主  跟住吾夠人打 走場

一開始仲要淆底 禁乜禁物

有相為證 ~KAI@_@團團長 請pm我你的msn  請你作出處分

我叫嬲︽戀賢b 綜二好多人都知我系邊個
作者: Ar小明    時間: 2007-8-20 00:50

系lo系lo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 不吃羊的狼    時間: 2007-8-20 01:42

我都見過佢地= =

開ro 俾人殺左一次就走場....
作者: bb519624    時間: 2007-8-20 01:55

勁多人證  證明吾洗講已經系垃圾團一個
作者: alan6302006    時間: 2007-8-20 02:36

我見到有次佢未打就走埸啦=.=
作者: bb519624    時間: 2007-8-20 02:39

又多一個證明wow@@   嘩 kai團真系好差
作者: Ar小明    時間: 2007-8-20 02:44

bb 我要你msn呀 幾時比我呀
作者: bb519624    時間: 2007-8-20 02:45

1ser搵我吧~~~~~~~~~
作者: Ar小明    時間: 2007-8-20 02:46

吾啦
我要off呀
加左你我訓教啦
作者: bb519624    時間: 2007-8-20 02:47

, , 咁你留啦  我系1ser了
作者: 123321    時間: 2007-8-20 09:21

:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: 『。威﹏    時間: 2007-8-20 10:05

嘩....好大火1牙...叫人作出處分...勁牙...不過kai團有d人都系咁嫁啦...
作者: kikal123    時間: 2007-8-20 11:45

不嬲佢地都唔理架喇,仲要周圍唱其他人既團
作者: 『KinG』。    時間: 2007-8-20 11:46

個個團都有d咁既人架啦
作者: kawing31922    時間: 2007-8-20 11:54

你唔比走佬果個人有野要do咩??你下下唱人!!
我好想問你唱咩鬼野!!!
作者: 『。威﹏    時間: 2007-8-20 14:42

kai團有少少人都系咁賤格嫁啦...重申...系有少少人牙
作者: roy750080    時間: 2007-8-20 16:06

alex真係咁做=口="平時好少有D咁的野加上唔知why好多人假冒我同>aR<|個團!!可能唔係佢真人
作者: roy750080    時間: 2007-8-20 16:07

加上唔該看下D新野!!唔好咁打我個團作死咩 有咩就找kai wing問我msn
作者: roy750080    時間: 2007-8-20 16:09

如果真係有的話!!第一次就冇事如有第二次有拍照的話!!會踢出團不過如果有講明有野做/彈game就.........唔係佢想的就原諒人
作者: bb519624    時間: 2007-8-20 21:52

佢應該吾系啦  洗吾洗比相睇先

系佢吾夠人講  又吾夠人打先走場架

仲有幾個人做證架  小喇吧  吾系我洗鬼咁火 post咩   

我話post上黎  佢仲講好呀  我影埋 聊天記錄
作者: kawing31922    時間: 2007-8-20 22:21

好la好la比我!!快d!!我想要!!
作者: roy750080    時間: 2007-8-20 22:21

我就唔知咁多加上我比左MSN你!!你自己加我啦
作者: bb519624    時間: 2007-8-20 22:33

咁你等等~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: kawing31922    時間: 2007-8-21 00:37

你快d比msn我,我想see下~~~~~
作者: bb519624    時間: 2007-8-21 01:57

你系團長咩?~~@~@~@~#@~@
作者: 6632579    時間: 2007-8-24 07:48

- -好冇奈,一個人的錯,個團狂比人吊- -,冇奈lo,我唔信叫我地踢alex個個味走過場,唉~!~~~~~~開ro 俾人殺左一次就走場....
- -好笑,你唔比人cut呀
kai團真系好差- -,e個仲好笑,借借>ar<的名,不要**不良詞語**我呀,係咩- -,FEEL唔到WO,>AR<個POST仲勁LA,如果KAI係差,我估有人推下POST呱
作者: mcchun    時間: 2007-8-24 11:42

引用:
- -好冇奈,一個人的錯,個團狂比人吊- -,冇奈lo,我唔信叫我地踢alex個個味走過場,唉~!~~~~~~開ro 俾人殺左一次就走場....
- -好笑,你唔比人cut呀
kai團真系好差- -,e個仲好笑,借借>ar<的名,不要**不良詞語**我呀,係咩- -,FEEL唔到WO,>AR<個POST仲勁LA,如果KAI係差,我估有人推下POST呱[/td][/tr]
你咁講好似5岩wo,post名講名係話KAI 5想變垃圾就入,都只係話叫佢地入場睇睇,跟住你話我地>aR<又係咩事先?你又係邊個?,on*的人就5好回la 睇好post名先,
作者: 影子︱惡魔    時間: 2007-8-24 13:07

唔該

roy750080唔好連post..  

會比人扣分..  小心

仲有kai團真係已經臭哂..

整過第二個團吧啦
作者: roy750080    時間: 2007-8-24 15:57

我地個團本來一開如係比人屈開!!點知原來係有人玩野!!假冒我同kai wing先知會臭!!現左冇事啦!!又有個傻仔出左黎=.=
作者: a766650254    時間: 2007-8-24 16:09

喂 我係alex有咩問題????嬲︽戀賢b我幾時同你玩過呀??

我幾日無玩過魔獸啦啵 仲有=.=邊有人咁笨叫人po自己上vlan..
作者: a766650254    時間: 2007-8-24 16:11

同埋 你有無認清楚個名?我個名呀~KAI@_@alex_*

如果可以既話我想你add一add我msn

我唔希望又有D小人.....

仲有一件事我想講  之前都有人扮kai wing 同埋kai  我之前都見到兩個kai團既人一樣名..

但係我希望你可以解釋清楚你果時既情況 你可以pm我嗎?
作者: 6632579    時間: 2007-8-24 17:54

借下個名姐- -,唔好嬲la~~~~~~~~~~叫左唔好**不良詞語**我
作者: a766650254    時間: 2007-8-24 18:31

................咁狗嫁你
作者: roy750080    時間: 2007-8-24 20:53

哈哈!!比人用左個名

作者: a766650254    時間: 2007-8-24 22:28

..........仲笑
作者: poon2701    時間: 2007-8-25 14:33

我入過佢地埸 佢地有一個人同我一隊
佢狂比人殺  最後仲要走埸 搞到得返2個打
作者: roy750080    時間: 2007-8-25 17:37

我地都講左有人假冒lo 你見可能係假
作者: bb519624    時間: 2007-8-25 23:15

引用:
原帖由 a766650254 於 2007-8-24 16:11 發表
同埋 你有無認清楚個名?我個名呀~KAI@_@alex_*

如果可以既話我想你add一add我msn

我唔希望又有D小人.....

仲有一件事我想講  之前都有人扮kai wing 同埋kai  我之前都見到兩個kai團既人一樣名..

但係我希望你可 ...
SORRY囉  佢有_*    ..岩岩睇反相  .....
作者: zheng0416    時間: 2007-8-26 03:27

車~真係佢既都唔出奇啦~佢而家先加唔得架咩
仲有就算係完全一樣一張相都吹佢唔漲~佢死口話人假冒~無得講
作者: 6632579    時間: 2007-8-26 11:51

zheng0416
@@,大老,你想點呀,係假冒wo,唔係佢既都唔出奇呀
你唔好係到狗up,鬼唔知咩
作者: 火炮手    時間: 2007-9-2 20:40

咁你係都要話假冒假冒我地都吹你唔漲

但係ar團或者kai團比我感覺只係一個傻仔/on*團的感覺

又走場 又口臭 講野又小朋友果d 多不勝數...

我睇左幾個post 發現一有人話有d團d人不好既一面既時候就有人話係有人假冒佢地d人

我覺得e個理由只會令人感到個團只會逃避責任 有甚麼事就拿假冒這個理由去掩蓋自己不好的一面

而且我發現每每有人討論這團不好 那團沒品的時候 總會有同樣的人為那些團說好話 而這些人卻是團內的團員 試問你們的言論會有說服力嗎?
作者: 38G    時間: 2007-9-3 15:16

係咁嫁喇-,-...........一唔夠玩就場..好冇品
作者: kennytot    時間: 2007-9-3 19:54

咁你係屈我地一樣吹你唔漲嫁wo
係咁嫁喇-,-...........一唔夠玩就場..好冇品
- -下,- -有冇replay呀~~
作者: roy750080    時間: 2007-9-4 17:26

咁真係有人假冒咁點先!你點知佢係真定假的!你都on*
作者: bb519624    時間: 2007-9-5 01:31

可能系佢扮架tim  洗鬼理呢d人咩   ....  搵黎鬧
作者: chrisgun    時間: 2007-9-5 12:47

, 咁你留啦  我系1ser了
作者: 念戒*小飛    時間: 2007-9-5 14:25

系lo系lo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 念戒*小飛    時間: 2007-9-5 14:25

有同感..有同感!!!!!!!
作者: 火炮手    時間: 2007-9-5 16:03

引用:
原帖由 roy750080 於 2007-9-4 17:26 發表
咁真係有人假冒咁點先!你點知佢係真定假的!你都on*
誰是on*大家心裡有數

為甚麼這個post會有這麼多人回應?當中也有很多和應

你推卸責任的行為只會令大家對kai團留下更壞的印象

每次只會說"有人假冒 有人假冒" 一點說服力也沒有呢

咁真係冇人假冒咁點先!我點知你係真定假的!你都on*

假冒一詞 我還抱有懷疑態度呢
作者: chak2426    時間: 2007-9-5 23:10

我一定唔入lo.因為我係886團ga
作者: kennytot    時間: 2007-9-8 17:54

火炮手 ,我唔信你味走過場lo

kai團留下更壞的印象
可能係有d on8+1的kai公會走場的人
但我地冇可能次次踢人出公會嫁

念戒*小飛
你是過路人?,你有公會嫁可..

可能系佢扮架tim  洗鬼理呢d人咩   ....  搵黎鬧
答:你是鬧我們?@@
作者: 行屍酒肉    時間: 2007-9-8 18:14

綜合大把人走場..
冇用
因為大多都係假名
作者: 風小兒    時間: 2007-9-8 22:00

點解我唔知你係邊個ge-.-?
作者: lee941023    時間: 2007-9-8 22:48

-3-我對kai團都唔係幾熟~~"識個kai團的會長(劉xx)...不過有人扮唔出奇"可能係佢想令kai團個名臭~"

>aR<loveArMe上~"
我好耐冇玩:::
作者: JaCkY_RPG狂魔    時間: 2007-9-26 11:17     標題: 回復 #41 火炮手 的帖子

喂,如果你係一個團ge團長,你d團員走場,人地又話你垃圾團成日走場,你就算踢左個團員,都要出黎講下野,解釋,同話比人知你個個唔係垃圾團ma.咁你都係會講話唔小心收左個無品的,又或者有人假冒ga啦.唔通你話 呀,係呀係呀,我個團好無品呀咁咩,唔會ga ma.咁你自己檢討下你講得岩唔岩.

kai團的忠心團員JaCkY上.KAI@_@JaCkY.
作者: 彥仔~*    時間: 2007-10-1 10:33

引用:
原帖由 火炮手 於 2007-9-2 20:40 發表
咁你係都要話假冒假冒我地都吹你唔漲

但係ar團或者kai團比我感覺只係一個傻仔/on*團的感覺

又走場 又口臭 講野又小朋友果d 多不勝數...

我睇左幾個post 發現一有人話有d團d人不好既一面既時候就有人話係有人假冒 ...
唉- -e個post好似開左好耐點解個個都話人地個團唔好呢?
如果有d人都整衰佢個團咁咪個個團樣衰
如果佢個團好人地點會假冒佢地呢?係唔先?
作者: 忍者﹏毛哥    時間: 2007-10-1 11:45

都吾係正式團來ge                   係無用ge               post佢上vlan

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0