標題: [完成] 單挑: 天下為|神 vs Rubbish_ [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2011-4-24 01:27     標題: 單挑: 天下為|神 vs Rubbish_

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F12.2B
比賽限期: 2011年04月27日 23時59分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_nob_hero_game.php?pair_id=1216,200]LIST[/iframe]

作者: 天下為|神    時間: 2011-4-24 02:36

占米hi               
作者: ★_綠茶〃    時間: 2011-4-24 02:39

W0W
有野睇
作者: therock120    時間: 2011-4-24 03:03

而場有野睇
作者: N.tk    時間: 2011-4-24 11:49

又係一場激戰了
作者: -_小昇ヾ★    時間: 2011-4-24 12:51

有野睇
花生組準備
作者: Rubbish_    時間: 2011-4-24 13:30

HALO
MSN ADD我
或者你記得我手機既@_@ sms 約時間也可以
作者: 天下為|神    時間: 2011-4-24 15:50

睇泥你都係簡聯合軍嫁la 但我就開唔到場 要落網吧10mins.
所以約既時間最好係下午 方便我落 thx
作者: 天下為|神    時間: 2011-4-24 15:52

約實時間在7點-9點(標準8點)                 
作者: iamfai    時間: 2011-4-24 17:31

楗楗加油
作者: GiVeMeLoSe.    時間: 2011-4-25 12:47

7神輸左                               ~
作者: ★NoBlesˇ楓    時間: 2011-4-25 13:19

我隻ac岩岩好重見天日.你就win左
作者: iamfai    時間: 2011-4-29 20:10

百地反應自保幾好.
殺左1次.之後爆埋野就穩嬴

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0