標題: [原創]中一校園甜故 真人真事改篇 多奶小甜. [ch10] [打印本頁]

作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 02:32     標題: [原創]中一校園甜故 真人真事改篇 多奶小甜. [ch10]

序: 本人的中學生活到現在.內容一一程現大家眼前
真人真事改篇小甜多奶

先講講本人生活環境
家庭 一般.
樣子 正常.
中一背景 傻仔

路德會西門英才中學band2,
化名: 馬仔

中一既分班試.考得好好.入左精英班 梗系要俾心機喇.
第一日番學前既一晚 原全訓唔著 好期待會有咩令女.(本人由細到大都好咸濕)
一入到班房.x_x 令女就無 書虫妹就有幾個.
都有幾個睇得上眼既.第一日識左人生好重要既一個兄弟.由於佢個樣真系好似隻馬騮.
所以叫佢馬騮.無論食飲放學都一齊.
成日一齊去其他from同埋班睇女 :p:p
不幸既中學初戀 竟然系放學後既操場發生.
放左學 成班fd一齊坐.仲有幾條女.
打波打到成身汗 then 見到3 4 個女仔行埋黎 睇我地打波 老系都落力d比d表現solo下
結果成功.吸引到一個好黑既女仔 x_x rip 黑妹. 黎問我拎msn
當晚好記得.一拍即合 訓之前仲比人系電腦拎左個初吻 /,\
自此之後我既中學戀就由佢開始.小欣 .
                                                                                  P.1完
加埋首歌 [youtube]YHrGBmPJSnE[/youtube] 一路聽一路睇.

由於呢排番工好攰 又成日去玩16格.仲無咩腦汁 推得愈多 我出得愈快

作者: [hey]he1    時間: 2011-4-22 02:36

頭香 支持原創繼續寫
吾好要我個f5爆
作者:    -KL    時間: 2011-4-22 02:36

之後呢
作者: Taurus    時間: 2011-4-22 02:37

快d出第2
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 02:50

2 : 初戀早晨全餐

謙 = 我 欣 = 小欣

一起身 望望個電話.
信息(4)6:48am
原來小欣好早起左身sms搵我
欣 : 起身未阿? .一齊食早餐阿不如
欣 : bb 起身喇.
欣 : 快d起身阿,
欣 : :@.
謙 : 依家起身喇.
欣 : 不如一齊食早餐阿 好無?:-*
謙 : 兩個人二人世界?
欣 : 你就想.我叫左小琪一齊食haha.
謙 : haha好拉.邊度等阿?
欣 : 就m記喇:-*                       本人正在玩命 誠求不要起底

話晒都第一次同女仔食早餐,特登拎左我契哥用既髮泥整幾野. (回想 真系好弱智個樣 )
果陣覺得唔整齊既校服.先系真正既中學校服
所以特登唔__衫.
即刻搵對船密. 同埋我老豆既木底皮鞋.
十足十一個傻仔扮型仔

7:05分

謙 : 我系m記拉,你系邊阿?
欣 : 我都系系m記啵;o
謙 : 你系邊間m記 ? 慌.
欣: 元朗廣場果間囉,你呢?

心諗 **不良詞語** 早d講喇 仲等我去左千色果間.
當然 只系心諗.
謙 : 我都系啵. 一系你出元朗廣場門口等我阿 我依家出黎睇下見唔見到你,
欣 : 好阿 :-*

住系元朗既朋友都知道.千色m記同元廣m記 都有一段距離. 所以 我決定飛的
好順利 一落m記門口就見到架的士.即刻飛上車講  元朗廣場門口.

一路搭既期間 諗緊一個好重要既問題.究竟點先可以唔比佢見到我落車.
終於.我諗到.
                                                                                                                                                            P.2 完
作者: ★ch1nG-_-v    時間: 2011-4-22 02:58

馬仙人 說 (2:59):
*推文ok??

作者: Believe.    時間: 2011-4-22 03:01

之後呢之後呢 玩命
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 03:17

3.甜蜜早餐 x  花心.

眾所周知.男人都系一樣花心既動物.由其是見到條女d fd幾索.就會好想結識下:p
我都逃唔過呢個定律.
系我面前既小欣.長頭髮.唔算平胸.陽光猛烈照射底下. 隱約見到淺藍色既bar 正.
而系佢格離 身頭同小儀 (森美小儀果個).差不多. 平胸 但系有著極冷酷既眼神.
系呢一刻 我已經對小琪好有興趣

講番我點飛的唔比佢見到我落車而不失霸氣.
先系我上車1分鐘後.

謙 : bb 我系2樓阿 .上黎喇.
當然 結果如我所料. 我安然無恙不失霸氣地 3分鐘內到左目的地而會合我既中學初戀對象.小欣 ;-*

朝早既m記.真系好能多人.好難得 我既小欣 一早已經搵左位坐低;D
再慢慢諗下食乜.當時既我 諗到一樣好邪惡既早餐 可以令我同小欣既關系更進一步 哇哈哈#369#
就系傳說中既m記 醒晨早餐 (我個人咁樣叫佢) 呢個早餐既食物有. 麵包皮兩塊 rip. 炒蛋 同埋一塊 漢堡排.
拉近距離第一步. 怕羞地喂佢食早餐.
特登整到佢個咀都有.再好細心咁幫佢抹番.(本人覺得有dd絕.)
雖然行動上好似想同小欣拉近距離.心理上 系想表現一個好男仔既行為出黎比小琪睇 等佢對我有好感.
陰謀論.

7:55am.

早晨又食完.下一步做咩呢.只系番學既第二日.已經為我既人生定下左一樣好重要既事.
                                                                   逃學
原因: 反正都就遲到.不如晏啲先番喇.

跟住既行程 我地去左學校後面既元朗公園.坐 玩千抽 訓草地.(真系好有校園味道=p)
訓系草地既時候.望住個天.再望望右邊既小琪. 風吹起既頭髮. 冷酷既眼神. 短短的校裙. 隱約見到條黑色既P富. ( fuc_k)
原全無留意到小欣系我左邊訓左系度.慢慢接近緊我.挨左埋黎.
感覺 真系好特別.

P.3 完
作者: [hey]he1    時間: 2011-4-22 03:44

笑左= = 左擁右抱
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 05:08

4.停課 x 重大決定  x 良心

三個人.系元朗公園.仲有咩做.除左吹水3p 3p就無我份.
三個白痴系度玩紅綠燈.天真既生活真系好.無憂無類.
玩得開心.當然會唔記得時間.就系番學第二日.就停課.(已步入黑暗)
第一次試呢種停課既感受.真系好悶下.仲要比人強逼抄野.
不過偏偏得我一個停課. 一路同小欣sms. 一路諗住小琪. 真系好花心 x_x
小欣因為屋企有事.無等到我放學.而當我走得.系門口既竟然系.   小琪.
老實 真系又驚又喜. 中學生唔通真系咁兒戲 一見就鐘情?
可惜 事與願違. 小琪只系系門口等緊入面既miss 同佢去見家長.
而我既心情.不自覺好失望.而良心 亦系度鬧緊自己.同左人地一齊一日.已經鐘意第個.
點系呢間學校溝女.個朵都臭晒喇.

9月4號.6:58am  星期六

閉起相眼我最掛念誰.眼睛張開身邊竟是誰.~~

謙:喂 咁早打黎做咩阿.
馬騮:出黎打機喇.系陣地等你阿.拿拿聲

(本人極度熱愛打機.什至會留連網吧.)

就系咁 極度唔願意地晨雞咁早出左去打機.
而今日系我第一日學識點食煙.

新人物加插
剪程 . 日後重要人物.與主角共度生死
仁江 . 與馬騮馬仔成為鐵三角
希哥 . 智囊團 重要人物 .日後再介紹

一去到.馬騮比左包煙我 同我講.
騮: 你食唔食煙架?我系個fd間士多度偷左包煙.
馬: 食 梗系食 (頂硬頭皮上 以為好威威)
我心諗.點食呢  望望出面班古惑仔a
a: 叼你老味 斯~~~~ (看似扯煙的聲音)
b: 點阿阿大. 班人好似好有料咁. 點算?
c: 拿 我同你阿大 會搞掂架喇 你地呢d細既入番去la
B.D.E.F:系既龍哥
而我又試下 斯斯~~ 成個頭好似暈暈地咁.再吐番出黎 又幾爽.

2:30pm  

你與我相差太遠知識跟性格差得太遠.            - (小琪msg專用鈴聲)

琪:點解你成日都唔搵小欣?
馬:佢唔識搵我架咩?
琪:人地女仔黎 下下要人主動 咁當初你溝咩人?
馬:女仔大晒? 唔好意思 唔系我溝佢. 系佢溝我^^
琪:你咁講咩意思?即系你玩佢?
馬:我玩佢我會唔會同你系度廢up?
琪:唉 我唔知你想點 唔該你對佢好啲.

自從呢次之後.同小琪都無咩計傾 雖然一開始都無.而因為佢 我都多左搵小欣.

10月8號.星期五 7:00am.

自從上次小琪打過比我之後.都無再打過比我.
而且小欣仲成日check我電話.所以都無再msg佢.
而系呢段時間.馬騮同小琪成為左好朋友.而系馬騮口中聽番黎.
小琪原來真系對我有意思.仲因為我成日唔開心.
心入面 好大矛盾.究竟 我應該點?

4 1/2 完.
作者: 身娘    時間: 2011-4-22 07:32

好文采
作者: A_c    時間: 2011-4-22 09:53

痴線,邊有得咁_。
作者: AnLyeSs.SY    時間: 2011-4-22 11:24

支持甜故
作者: Believe.    時間: 2011-4-22 12:29

真是好正 玩命狂魔
作者: 夜夢§秋葉    時間: 2011-4-22 12:53

路過見到
支持 幾正阿  
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 14:22

4.狼心狗肺

男人 就系一種犯賤既動物,到依家既我體會到,有系好應該珍惜,請大家珍惜眼前人

作為一個男人.正常 就梗系一腳踏兩腳喇.
所以我作為一個正常男人作出左一個正確既決定.當時認為系 依家都認為系正確

電話響起 , 你與我相差太遠知識跟性格差太遠

琪:點解你仲系對小欣咁冷淡?你知唔知佢因為你好唔開心,
馬:唔系我想對佢咁冷淡.而系我鐘意左你.唔想傷害佢!
琪:咪玩喇,我地無可能架 我同佢系好姊妹.無機會同你一齊
馬:唔一定要一齊既,唔比佢知咪得囉 (犯賤能)
琪:你要我咁對個姊妹 我寧願唔同你一齊.
馬:我由第一次見你,已經鐘意左你.我仲有留意你鐘意食既早餐.顏色系黑色阿嘛?由於果次小琪走光.所以估系 點知中左
琪:點解你要咁留意我?我究竟有咩好.
馬:唔系因為你好.而系我對你好有感覺 由其是你對眼,比次機會我對你好.
琪:你比我諗下.我唔想傷到姊妹感情

4 2/2完.

作者: jey123    時間: 2011-4-22 14:40

樓主好花心
不過篇打真係好正
支持
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-22 15:01

我笑死了 中1就咁淫
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-22 15:03

你姨家幾碎?
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 15:11

依家16 同條女感情一般>< 專一左好多la
作者: Taurus    時間: 2011-4-22 15:21

真是太好看了  very提子
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 15:48

5. 犯賤的第一次 x 後悔 x行古惑 x新感情.

當時既我.只系愛情沖昏頭腦. 而且自細咸濕 因此..

上集講到

馬:唔系因為你好.而系我對你好有感覺 由其是你對眼,比次機會我對你好.
琪:你比我諗下.我唔想傷到姊妹感情

馬:我唔會傷害佢.但系我愛既系你.比次機會大家好無?,

終於系我既甜言蜜語底下 成功把小琪成為我既第三者.
而我都好守承諾.對小欣好好.

不過當我搵小欣.小琪一定會系格離.我對小欣既好 無形系對小琪既傷害.自己都好內疚.
直到放假,小欣要番大陸探親.造就左機會比我同小琪.
而系果日.. 我做左人生後悔既其中一件事.

果日我叫左小琪上我屋企.屋企星期五通常都無人.老豆番大陸 老母打牌.
所以系最佳時機.
初初睇小琪.好似平胸咁 其實 都唔差 :P 都有B cup ,平時著住件冷衫.搞到好似無咁
果日第一眼見到佢.好吸引.原全令我既目光放晒系佢身上.
一入屋企門口.我已經再忍唔到
一路打車輪打到入房.
直至推到佢上張床度既果一刻.
望到佢既眼神 好猶疑. 但系男人系用下面諗野.所以我無理會到.
照樣我既計劃.
兩個訓左系床度.一路咀.一路抄 聽到小琪既呻吟聲 令我更加興奮
急不及待.就已經除晒衫衫富富.黑色bar,粉藍色蕾絲under,
突然之間.

能不能就對著我說愛我 能不能就對著我 一直到最後.     (小欣專用call鈴聲),

我心諗.凸你老味!!呢個時候打黎,阻住晒我扑野.想點先

欣:bb 我番黎喇:-* 做緊咩阿?不如我依家上你度陪你,
馬:無阿.我訓緊教 好攰;-s
欣:我上黎陪你訓喇bb
馬:唔好喇.屋企人系度:-s,唔系太方便既.
欣:唉 咁算喇 你訓醒叫我.

------------------------------------------------------

琪:小欣打黎做咩.?系咪要搵你.一系我走喇..
馬:唔系.佢淨系問我做緊咩姐. 我只系想你陪系我身邊.
琪: 我唔會後悔同你一齊 bb ,

系呢一句之後  迎接既系一輪熱吻.

黎料之前.我細聲系佢耳邊問左句.
馬:你真系唔會後悔比左我,?
琪:唔會,

小琪第一次,feel到佢好痛.好大力咁捉實我,而我都交足貨.
見到佢成塊面紅晒訓系我個胸度.開始感到後悔.
心聲,
同小琪拍左一個月拖都無.
就拎左人地第一次,我系咪太過份?,
呢句說話系我心入面重覆左好多次.
直到佢訓醒.攬實我.先知道.佢真系好愛我,
事後當然有去買藥食.

送左小琪走之後,我先醒番起小欣,究竟點算好..

小琪 ? 小欣 ?,

p.5 1/4
作者: Believe.    時間: 2011-4-22 16:07

小馬   真是笑死
作者: ゞ﹏薇★    時間: 2011-4-22 16:09

好提子你囉馬__ :@ :@
作者: -★ 邪靈-)    時間: 2011-4-22 16:34

食人地隻豬
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 16:37

5. 2/4 後悔; >

兩者之間.真系好難決擇.所以我暫時都無決定住.只系一邊拖住小琪.
一邊同小欣一齊.自問我對邊個愛多啲?其實我兩個都唔系好愛.又唔系唔愛,
只系當小琪系我面前.我就會比佢既眼神征服,當堂唔記得左小欣既存在.

話說,小琪因為同小欣因為我嘈交,兩個反晒面, 仲系走廊打起上黎.
呢個情況,我真系感覺到大獲鳥,金翅仆佳鳥.點算好,

欣:妖,系你唔抵得我同馬仔咁恩愛想拆散我地咋掛?
琪:我無諗過,就算我系鐘意佢又點,我有無阻過你地?
欣:你無阻過我地又點,你根本想等我同佢散就同佢一齊,我有無講錯阿?
琪:系又點?你地散又會關我事?

馬:你地兩個收聲喇.依家鬧交系咪好光彩?要成from d人都睇到?
果然,我講一句仲勁過校長黎講兩句.

放學之後,我地三個依然行埋一齊.
小琪屋企既方向系左邊,小欣系右邊.而我就行中間.
依家我行邊一邊.就等於表明同邊個一齊.

結果
,我兩條路都無簡到
行左中間自己番屋企冷靜諗下.究竟應該點?

作者: ★凍檸茶    時間: 2011-4-22 16:54

w0w
樓主很有作__故事的料喔.
作得很真實..
支持你繼續作落去..

作者:  、GazettE.    時間: 2011-4-22 17:51

出埋未
已知馬仔中一有得扑
作者: W.Fx    時間: 2011-4-22 17:52

有圖有計傾
作者: bensonlau    時間: 2011-4-22 17:53

作定真架
作者: 橙色.律    時間: 2011-4-22 17:54

不爽 ,中一就有得扑:@
作者: ◇笨S!u華◆    時間: 2011-4-22 18:01

支持@@
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 18:07

真人真事改篇
作者: ☆咖啡》〝    時間: 2011-4-22 18:10

中一就有得
我又要
作者: 殺戮×KIT    時間: 2011-4-22 18:13

樓主d文采極好-.-幻想度當時既情況
如果比我個陣 都好難選 可能會同 扑左個條女一齊
話晒人地第一次就....始終都要負責任既
  好想知樓主 有幾型 吸引程度如此神

作者: jacky6921    時間: 2011-4-22 18:14

頂你食左人隻豬
仲要2條友公開咁同你鬧交
作者: bensonlau    時間: 2011-4-22 18:41

引用:
原帖由 ゞ憂小月★ 於 2011-4-22 18:07 發表
真人真事改篇
我相信18+果段係假既
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 18:48

某程度真,不過條女個名唔系呢個,同埋唔系第一次
作者: ◇笨S!u華◆    時間: 2011-4-22 19:05

完左喇?                              .
作者: 星月乂光輝    時間: 2011-4-22 19:07

作埋佢喇你........
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 19:09

未完 今日攰,遲d出文
作者: bensonlau    時間: 2011-4-22 19:13

引用:
原帖由 ゞ憂小月★ 於 2011-4-22 18:48 發表
某程度真,不過條女個名唔系呢個,同埋唔系第一次
即係你發生過性行為? 999
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 20:06

不予評論
作者: Taurus    時間: 2011-4-22 20:11

唉 馬仔真係 成日呃人蝦條 唉
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-22 20:18

n耐之前喇
作者: 卍花田錯卍    時間: 2011-4-22 21:07     標題: 回復 1# 的帖子

估唔到咁易溝到女
作者: 隱逸    時間: 2011-4-22 22:22

求快出文
十分葡萄

btw, 褲已除
作者: 你識乜野呀    時間: 2011-4-22 22:34

虛幻與現實的融合
造就樓主登峰造極的文采

作者: 惡魔﹏LiN§    時間: 2011-4-23 00:05

快d出文
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-23 00:30

卜姐,我小5就 怕羞天,
作者: SE7EN水    時間: 2011-4-23 00:48

引用:
原帖由 Atsyk.o_S 於 2011-4-23 00:30 發表
卜姐,我小5 怕羞天,
早熟到你..........
作者: ⓗⓒⓚ毒™    時間: 2011-4-23 02:22

條女咁e被人做...
...d女仔好開放
樓主好文采...
作者: [★]__逝儿    時間: 2011-4-23 03:23

school days  真人版 ???
作者: -KswAI★    時間: 2011-4-23 04:08

吹到講西英囉  我呢家溝緊條女都讀西英的
作者: [hey]he1    時間: 2011-4-23 09:18

蝦條馬 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
底細1清2楚wor
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-23 09:35

5.3/4 性  ; >
大家有咩意見可以提出 我可以改善

上回提要

最後
,我兩個都無簡到,
行左中間自己番屋企冷靜諗下.究竟應該點?

系呢個咁難決擇既時刻 我決定搵人商議下.話晒兩個都唔差
我搵左我兩個未來會同生共死既兄弟.馬騮仁江.
經過三分鐘既商議 我地決定小欣
因為 小琪無論我點 都會留系我身邊 咁梗系簡小欣喇 食埋先算

能不能就對著我說愛我 能不能就對著我 一直到最後.     (小欣專用call鈴聲),

欣:bb唔好離開我 我真系唔可以無左你,你想點我都會做.
馬:我真系好亂.你比我冷靜下 (大牌 要扮下野先架嘛)
欣:bb我上黎陪你阿好無??我換左衫喇.你屋企幾多號密碼阿?幾多樓.我到左叫你阿..
馬:好拉.. 朗晴居 x樓 x室 你入黎果陣話馬仔女朋友得架喇.
欣:好拉bb..

結果系點大家都清楚.不過既然大家要加甜 唯有要打

欣: bb我到喇..
馬:依家出黎開門.

一入到黎.我都估唔到我會比佢感動..
小欣攬住我一路喊一路講.
欣:bb阿.我真系好愛你.求下你唔好離開我同小琪一齊

當時我咩都無講.只系用熱吻黎回答佢.

人生第二次既扑野 估唔到會系個廳度咁癲.
一輪既熱吻.估唔到小欣會自動幫我除富
心諗:正阿喂
小欣既口技令我覺得佢唔系第一次 因為已經比佢既口技征服左.
睇咸片 含完 梗系黎多濟喇!
接住落黎既半個鐘.郁到我攰 好彩 吸收左第一次既經驗 無內射

欣:咦 好衰架,搞到人地成面都系..
馬:嘿嘿.

而我既電話其實一直系度震 只系教左震機.
望一望 心好酸 好內疚 見到小琪打左38次電話比我都無聽到..
仲要16個信息.
犯賤系男人既尊利 所以我決定以後都系咁 .

就系呢個決定令我日後有一大危機
                          p.5 3/4 完
作者: 你識乜野呀    時間: 2011-4-23 10:12

犯賤系男人既尊利 所以我決定以後都系咁
作者: manchunho741    時間: 2011-4-23 11:13

點危機呀
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-23 11:14

小欣既口技令我覺得佢唔系第一次 因為已經比佢既口技征服左.
睇咸片 含完 梗系黎多濟喇!
接住落黎既半個鐘.郁到我攰 好彩 吸收左第一次既經驗 無內射

我笑死了
樓主你識d囡囡好開放...中一幫你口火_____暴
作者: 橙色.律    時間: 2011-4-23 12:43

引用:
原帖由 manchunho741 於 2011-4-23 11:13 發表

點危機呀  
女人既妒忌心好_重,隨時斬9死你
作者: 車震三分鍾    時間: 2011-4-23 14:32

快d出多幾集la
作者: ⓗⓒⓚ毒™    時間: 2011-4-23 14:49

食埋先算<-------....好賤格
作者: [★]__逝儿    時間: 2011-4-23 15:28

引用:
馬:嘿嘿.
我笑到不行了
作者: Believe.    時間: 2011-4-23 15:33

唔推唔得 真是太正了
作者: bensonlau    時間: 2011-4-23 18:35

38次電話比我都無聽到..
仲要16個信息.岩岩好X2咁上既-.-

你因住搞大人地個肚
作者: ★凍檸茶    時間: 2011-4-23 22:39

引用:
原帖由 manchunho741 於 2011-4-23 11:13 發表

點危機呀  
我諗係佢地2個都知道佢地2個互相都有同馬仔卜.
跟住諗辦法留住馬仔,就用盡渾身解數黎同馬仔做
然後馬仔最後玩左3_   最後當然..._盡人亡..

之後個小欣就同個小琪講,::拿,馬仔1.3.5跟我.  2.4.6.跟你. 7就一齊上 ..
跟住個小琪就答應左呢個條件..
最後就當然....:loveliness::loveliness:
作者: manchunho741    時間: 2011-4-23 23:17

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2011-4-23 22:39 發表

之後個小欣就同個小琪講,::拿,馬仔1.3.5跟 ...
怕怕了 比我都唔卜 (我唔係女仔黎)-_-
作者: ㊣肥仔㊣    時間: 2011-4-24 13:21

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-4-23 18:35 發表
38次電話比我都無聽到..
仲要16個信息.岩岩好X2咁上既-.-

你因住搞大人地個肚
你點x上去...
作者: SE7EN水    時間: 2011-4-24 16:13

引用:
原帖由 橙色.律 於 2011-4-23 12:43 發表
女人既妒忌心好_重,隨時斬9死你
雪喬ko游三水真人版
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-24 17:07

引用:

如果佢有事,姨家就吾會喺vlan打出來啦!!!!
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-24 17:07

引用:

如果係姨家既事,就吾會姨家喺vlan打出來啦!!!
作者: 橙色.律    時間: 2011-4-24 17:49

快d出新一集
作者: 車震三分鍾    時間: 2011-4-24 19:24

等到頸都長la
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-25 03:30

54/4.行古惑x新感情

我既行為,原來暗中已經得罪左唔少當左小琪 / 小欣系女神既古惑仔.
2008 - 11 - 27  3:35pm,
放學時間既我 如常同馬騮.仁江 兩個一齊放學去公園坐下吹水.
誰不知 我既危機 就咁就黎到我既身邊.
仲好記得 七個f.3既小混混. 眼神兇狠地走到我地三個面前

a靚仔 你邊能度
馬:咩邊度?我唔知你講乜.
a:你無跟人?咁你大獲鳥.

事情發展 就系呢一秒開始 改寫左我既中學生活.什至家人關系

我同馬騮仁江.打個眼色  似唔對路.
而佢地都明白.睇到手勢數三聲就跑.
初時覺得可行.點知 馬騮會錯意

馬騮一拳打左埋佢古惑仔a 估唔到 只系得兩個小混混參戰.
其他古惑仔defg ,只系望
既然馬騮出手 我同仁江都唔可以走.
唯有同佢地死過 ;@ 爆seed.
由於我系一個比較弱雞既人.所以做到既 只系一路拖住對方.一路搵武器 fuck
終於 比我搵到塊木版. 拎起手就一野啪左落去條友個頭度. 心諗 你唔訓底都走喇下話?
我凸.佢只系暈暈地.仲要無爆江.吸收過古天樂.鄭伊健同埋陳小春師傅既教授.我知道我依家應該爆ban佢個頭.
真系打到手都痛 佢終於訓底.
望一望馬騮江仔. 原來已經跑緊黎我度講
fuck 你伯母.後面好能多人. 走阿!
望一望 廿幾個唔系著校服既人沖緊黎. 我呆左唔識走.成隻腳震晒.
當我醒過黎.啲人同我已經只系得番三秒距離.我當時既選擇 我認為只有死路一條.
好彩 我出生入死既兄弟.並無離棄我.只系拖住我跑走.
望真啲 跑緊過黎既.好似系我f.2既師兄+打機友.占美
心中暗想.唔是連占美都要追住我黎打掛,
之後先聽到占美大叫.
傻系馬 傻系江 傻系馬騮 走咩姐.黎幫你地咋
聽到真系定定經.好彩識人多.

果件事之後.番到學校都覺得好似好多人啤住自己.
經過同馬騮佢地商糧過之後.決定左要搵個有勢力而且可以上位既字頭加入.
無錯.我地決定既正是 < 數字幫 >
自從跟左細飛.我地愈黎愈串 什至開始橫行霸道.加上同占美又開始好frd,而占美都加入左我地既兄弟例表入面.
所以lunch果陣.我地可以直接出去食飯 邊個敢埋黎嘈既 唔洗講.請佢食飽 包括老師
我發覺 女人都真系犯賤. 男人壞 女人唔愛 .當我地愈變愈壞既期間.好多女都自動飛埋黎 當中以我最多.馬騮第二 而仁江 只系得一兩個.
當中比較睇得上眼既,有一個

思思 系F.2 最令女既眾多書虫既女神.什至系小混混努力追求既對象.
魔鬼既身材,天使既面容.甜美既聲音.缺點就系 太善良同埋單純.
晨早既陽光照射下 我手拖住既女生,就系全城關注既思思
比佢攬住左我隻手.隱隱約約感覺到佢既身材真系幾無得頂.
而透光出黎既.系少女既白色 果然系單純.
而小欣果方面.都只系如常照舊.得閒咪陪下佢.小琪 更加只系通過性黎溝通.

現在的我距離危機  只剩下 半年

p. 5. 4/4 完

作者: ★ch1nG-_-v    時間: 2011-4-25 07:51

我出現了
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-25 10:44

數字英文幫
13(1/2)+1/2幫?人地冇復卓咩??d中3仔咁搞笑既,吾夠個中1打,你係咪好大隻??
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-25 11:17

引用:
原帖由 Atsyk.o_S 於 2011-4-25 10:44 發表
數字英文幫
13(1/2)+1/2幫?人地冇復卓咩??d中3仔咁搞笑既,吾夠個中1打,你係咪好大隻??
真實當中其實無咁大獲,只系成班人出左黎傾,比人兇幾野 有人過黎幫番咁解,主角劇情需要威威
作者: ★sIuhEI×.    時間: 2011-4-25 11:36

快d出落去喇 好頂癮 越黎越多令女出現
作者: Believe.    時間: 2011-4-25 12:00

引用:
原帖由 ゞ憂小月★ 於 2011-4-25 11:17 發表
真實當中其實無咁大獲,只系成班人出左黎傾,比人兇幾野 有人過黎幫番咁解,主角劇情需要威威
笑到
作者: Taurus    時間: 2011-4-25 12:54

傻系馬 傻系江 傻系馬騮 走咩姐.黎幫你地咋
  笑左
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-25 13:02

引用:
原帖由 ゞ憂小月★ 於 2011-4-25 11:17 發表
不過我地間學校真實就係咁........
下下吹_話打邊個打邊個.又真係吹到_!!!d人俾人打得好慘
兇你戈d都真係小混混!!!
作者: iamfai    時間: 2011-4-25 19:07

繼續作.我追緊
作者: LoVELeSS、_羽    時間: 2011-4-25 22:49

引用:
原帖由  、GazettE. 於 22/4/2011 05:51 PM 發表
出埋未
已知馬仔中一有得扑
pH值<0   中1就有...FxxK
作者: LoVELeSS、_羽    時間: 2011-4-25 22:59

引用:
原帖由 Atsyk.o_S 於 25/4/2011 10:44 AM 發表
數字英文幫
我個FD比人7秒KO=.-中3打中1都係....又大隻過我..又大力過我...唔知點解唔夠個中1仔打-,-
作者: ★凍檸茶    時間: 2011-4-26 00:49

有興趣知點同小琪用那樣野溝通and過程多啲.
其他女都係.
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-26 11:17

引用:
原帖由 LoVELeSS、_羽 於 2011-4-25 22:59 發表

我個FD比人7秒KO=.-中3打中1都係....又大隻過我..又大力過我...唔知點解唔夠個中1仔打-,-
姨家D細佬好大隻
作者: 車震三分鍾    時間: 2011-4-26 13:30

此帖不能不推   竟然在我有生之年看到這感人故事
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-4-27 11:55

呢排條女系屋企,可能耐少少出文 SOR,
作者: ★_、1s.雞    時間: 2011-4-27 17:46

支持
作者: 惡魔﹏LiN§    時間: 2011-4-28 02:13

支持呀
作者: ★sIuhEI×.    時間: 2011-4-28 11:40

出未牙頂 好頂癮
作者: 惡魔﹏LiN§    時間: 2011-4-29 00:04

快d出喇
作者: bensonlau    時間: 2011-4-29 21:20

+入黑幫 壞壞喔
作者: 〝ζPeCaiL☆    時間: 2011-4-30 12:45

出味呀>w< 等得好心急 :lol
作者: Atsyk.o_S    時間: 2011-4-30 15:23

仲吾出,_人頭
作者: bensonlau    時間: 2011-4-30 18:25

小琪 更加只系通過性黎溝通.
呢個位太誇 學生黎炸wo
作者: ☆希冀    時間: 2011-4-30 23:31     標題: 回復 96# 的帖子

元朗天水圍唔出奇吧............
作者: ゞ憂小月★    時間: 2011-5-2 13:19

真系唔出奇,依家大部份mk都系咁厄妹妹
作者: NEwG.    時間: 2011-5-2 19:18

馬仔=.=
我真係覺得你好風趣 甘多女5好成日叫我介紹比你識啦
作者: ◇笨S!u華◆    時間: 2011-5-2 20:22

出文未

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0