標題: [完成] 單挑: 紅零 vs NeVeRWInNeR [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2011-4-20 00:00     標題: 單挑: 紅零 vs NeVeRWInNeR

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F12.2B
比賽限期: 2011年04月23日 23時59分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_nob_hero_game.php?pair_id=1182,200]LIST[/iframe]

作者: 紅零    時間: 2011-4-20 01:58

今晚打唔打到?                                         .
作者: NeVeRWInNeR    時間: 2011-4-20 02:24

我任何時間都ok
作者: 紅零    時間: 2011-4-20 20:31

約今晚10點?                                                   .

作者: NeVeRWInNeR    時間: 2011-4-20 21:35

10點半ok???   
作者: 紅零    時間: 2011-4-20 21:38

ok!                                                                            .
作者: 紅零    時間: 2011-4-20 22:29

98?                                                                             .
作者: NeVeRWInNeR    時間: 2011-4-20 22:35

你場定軍???
作者: 紅零    時間: 2011-4-20 22:36

團2我開場                                             .
作者: 紅零    時間: 2011-4-20 23:11

咩事- -?                 ??                                  ??
作者: NeVeRWInNeR    時間: 2011-4-20 23:12

我3隊忍 直爆800
作者: 紅零    時間: 2011-4-20 23:12

/_\                                                                                                  .
作者:  邊銀度俊    時間: 2011-4-20 23:21

wow滔哥sm
作者: 紅零    時間: 2011-4-21 22:28

3.不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

圖片附件: 未命名.JPG (2011-4-21 22:28, 139.2 KB) / 該附件被下載次數 47

作者: -★Fai-_l0k.    時間: 2011-4-21 23:02

wow

咁都有得捉.  
作者: Taurus    時間: 2011-4-21 23:06

算啦 佢咁想嬴俾佢嬴   
作者: 紅零    時間: 2011-4-21 23:46

差距太多我一定唔會講出黎
我打計分知人借馬都唔會講

(16樓...兩個立場 )

圖片附件: 未命名6.JPG (2011-4-21 23:51, 43.22 KB) / 該附件被下載次數 48

作者: Taurus    時間: 2011-4-22 00:31

引用:
原帖由 紅零 於 2011-4-21 23:46 發表
差距太多我一定唔會講出黎
我打計分知人借馬都唔會講

(16樓...兩個立場 )
咁叫2個立場? 我話你想嬴俾你嬴咋wor 訓醒未a?
作者: 紅零    時間: 2011-4-22 01:51

引用:
原帖由 Taurus 於 2011-4-22 00:31 發表
咁叫2個立場? 我話你想嬴俾你嬴咋wor 訓醒未a?
未訓醒                                                                 .
作者: Taurus    時間: 2011-4-22 02:05

引用:
原帖由 紅零 於 2011-4-22 01:51 發表

未訓醒                                                                 .
未訓醒就咪係到on__咁回post啦 早d訓啦_頭
作者: yintx    時間: 2011-4-22 02:46

系唔系爆人地上路隻800=.=?
作者: Taurus    時間: 2011-4-22 03:18

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 02:46 發表
系唔系爆人地上路隻800=.=?
中路果隻-.-
作者: BsTh_MIlkB    時間: 2011-4-22 10:25

3.不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

而且NeVeRWInNeR 的下忍並無直接攻擊上路聯合任何的建築物,只是以上路作為攻擊中路

800的通度,所以判紅零 上訴無效 現在判NeVeRWInNeR  勝
作者: IamYourFather    時間: 2011-4-22 10:55

燒阻  兜上路咪算好= =冇兜下路 仁至義盡la 我下路都嘈唔羸..你上訴都無用 上路
當日你自己都兜下路啦 話物人

作者: 紅零    時間: 2011-4-22 15:11

當日佢地條規例有不清楚既地方
事後改左做
3.不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

我今場差一下3:0 突然比對手4:2gg.................
引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-22 10:25 發表

而且NeVeRWInNeR 的下忍並無直接攻擊上路聯合任何的建築物,只是以上路作為攻擊中路

800的通度,所以判紅零 上訴無效 現在判NeVeRWInNeR  ...
除追殺或逃......

作者:    aCe_-    時間: 2011-4-22 16:57

差一下就系差一下

下次努力喇.我睇好你嫁

明知輸左都可以系度吠
作者: BsTh_MIlkB    時間: 2011-4-22 17:11

咁不如交由管理員定奪吧,

其實我只係想問一問 你既重點都係(我今場差一下3:0 突然比對手4:2gg.................)?

制定規則既原意 並唔係要會員不斷侵犯灰色地帶

但今次會員提出上訴,我地必定會重新修定的。
作者: 紅零    時間: 2011-4-22 17:16

唔係,想話實力唔係差好多                            .

作者: Taurus    時間: 2011-4-22 17:17

你差1下又點  咁你俾450殺左 下忍再爆800 咪4:2囉
作者: BlacK-0uT    時間: 2011-4-22 17:18

哇 真係差一下 佢點少一下黃點都輸= =
作者: 風月花雪    時間: 2011-4-22 17:21

你一早知800值3分

點解你要殺信長 唔番起守著隻800?
咁咪唔玩差一下比人gg lo

點解要殺佢?
送死比人4:2?
搞笑?

實力差唔多?
咁你考試50分合格
你49分咁係咪唔合格?
唔通49分成績表當你合格?
作者: 紅零    時間: 2011-4-22 17:21

我重點唔係差唔差一下,而係想表達 實力唔係差好多
唔係話我比人壓倒性gg  走上黎捉人規例
作者: 風月花雪    時間: 2011-4-22 17:24

咁你打團 差一下爆人大本
比人上忍gg 又嘈?
作者: 紅零    時間: 2011-4-22 17:29

不准攻擊敵方上/下路哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

團戰有呢條規例?
我有嘈?我有我上訴關你what事?
你慢慢炮
作者: BsTh_MIlkB    時間: 2011-4-22 17:29

啊 咁多謝閣下的意見了
作者: 風月花雪    時間: 2011-4-22 17:40

你自己又話唔係上黎做規距 咪唔同你捉lo
你話你差一下唔抵啊嗎
作者: Taurus    時間: 2011-4-22 17:54

引用:
原帖由 紅零 於 2011-4-22 17:21 發表
我重點唔係差唔差一下,而係想表達 實力唔係差好多
唔係話我比人壓倒性gg  走上黎捉人規例
你咁講姐係你覺得 你應該嬴啦
作者: TearTheDragon    時間: 2011-4-23 08:14

被攻击也不可

BsTH_MilkB 係咪唔係好明被攻击也不可係咩野意思

呢條例因為之前ESCAPE條友 個對手行下路

小飛豬就轉左唔可以 被攻击

咁而家唔係 被攻击 係算咩?

何況 行上路係織田有優勢 因為大概未去到800之前 D忍者係會受較小攻擊
作者: 小雞lo    時間: 2011-4-23 09:39

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-22 10:25 發表

800的通度,所以判紅零 上訴無效 現在判NeVeRWInNeR  ...
為什麼 NeVeRWInNeR 的下忍部隊 不是*追殺/而被上路箭塔攻擊 其余范围可以活动*但不能被攻擊才是重點而 NeVeRWInNeR 的下忍部隊 被上路箭塔攻擊  明顯NoVeRWinNeR 的下忍部隊不是

*追殺/逃*
道不是犯了 比賽細則:3. ??????
我只是在客觀表達'  

公平  公正

作者: BsTh_MIlkB    時間: 2011-4-23 09:45

e加我並無偏坦任何一方,e加e件事我都交由小飛豬去決定,因為e件事我一個人都唔可以下咁重要既決定,所以最終決定權到要交由小飛豬決定
作者: IamYourFather    時間: 2011-4-24 18:53

既意思 唔係姐係 就算比箭塔打 都唔可以還手 因為唔係追殺/走佬

咁我想問 我冇c rp  佢d下忍 有冇打到隻足輕番頭/箭塔 無既話應該無事

e加睇到d規則幾有問題未 a_a 你d規則定得好 我都捉唔到你規則錯啦 係咪先? 自己拎黎貝戈戈

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0