標題: 英雄賽規舉不明確? [打印本頁]

作者: ansonlmk    時間: 2011-4-17 10:10     標題: 英雄賽規舉不明確?

要講一講小小故事先  話說小弟參加左英雄賽 戰術不佳輸比一位人兄   當時我玩直江 因為我知道自己英雄不能上/下路活動 殺人的活動範圍限死特定既位 當然詳細的我唔說明清楚 但如果可以係下路兜過人地忍者眼取勝 本人覺得唔合規舉  咁叫禁止上/下路活動   好啦 我既故事就講完   我無聊去英雄賽睇到個post 結果又發現情況同我好相似

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=382182&extra=page%3D1

個post令我好有感觸  禁止上/下路活動?    精明既vlan玩家不如齊齊留個言 發表一個何為上/下路   活動一詞的定義是什麼?

作者: FiNaL◎峰    時間: 2011-4-17 10:35

我相信呢條規則係想表明

非英雄追殺而係上下路  就當犯規

原因其實可能出自  成個地圖咁大  如果你企係下路/上路d隱蔽位到  會好難搵

但當英雄追殺你果時  明知前面單程路有地雷/ 有忍者  就要走下路/上路

的確有d問題既   如果地圖可以改成

係cp區果到劃一個正方形  防止英雄行過就唔錯
作者: ansonlmk    時間: 2011-4-17 10:37

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-4-17 10:35 發表
我相信呢條規則係想表明

原因其實可能出自  成個地圖咁大  如果你企係下路/上路d隱蔽位到  會好難搵

但當英雄追殺你果時  明知前面單程路有地雷/ 有忍者  就要走下路/上路

的確 ...
英雄所見相同
作者: FiNaL◎峰    時間: 2011-4-17 10:43

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-17 10:37 發表
英雄所見相同
條規則已定左落黎  亦都舉行緊

你比果個例子咁樣照規則黎講係做得岩

因為如果下路兜圈過去拆都唔算既話  咁下路掛係到等時機都應該唔算
作者: ansonlmk    時間: 2011-4-17 10:48

係下路活動  包括下路650 入面企150回血都唔算叫活動 就無野好講了 活動範圍? 活動時間? 計隻信長差唔多大半時間係地圖下方活動取勝
作者: siu_朗    時間: 2011-4-17 11:00

改到成個地圖得中路同埋忍器忍者屋咪得囉其實.不過咁又會減小英雄活動範圍
作者: 醉愛_    時間: 2011-4-17 11:05

引用:
原帖由 siu_朗 於 2011-4-17 11:00 發表
改到成個地圖得中路同埋忍器忍者屋咪得囉其實.不過咁又會減小英雄活動範圍
咁又唔得~我見個隻百地出哂神~~隻立花出哂甲裝
作者: LasTng    時間: 2011-4-17 11:45

其實只要唔打到上,下路 塔  就不叫活動了
有時要直爆 你走上,下路是無可厚非的
作者: PrOlhEaD悲傷    時間: 2011-4-17 11:49

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-4-17 10:35 發表
我相信呢條規則係想表明

的確 ...
岩哂
作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 12:08

現在事件已經引申出, 代打嫌疑,週一會徹查, 如確定存在.
會嚴肅處理,並會給予最高處分。
如:涉及會員,帳號會被永久封停,涉及團隊會被勒令解散。

大家要尋根到底,我就奉陪到底。

比賽規定會在第四屆時修正
作者:  ★〝儿戲    時間: 2011-4-17 12:10     標題: 回復 10# 的帖子

其實我覺得每屆完左都要問有咩要改善.
作者: ansonlmk    時間: 2011-4-17 12:12

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-4-17 12:10 發表
其實我覺得每屆完左都要問有咩要改善.
有道理     依加個規舉的確有改善空間~
作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 12:31

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-17 12:12 發表
有道理     依加個規舉的確有改善空間~
規定,沿用至今已經第三屆,或多或少已經有些不合時宜。

上下路確實模糊,擬定規定時候,已經知道。
如何劃分中路範圍,大家要明白,就算劃分出來,是否每個人參加者都能夠清楚明白,如100x100範圍,此類定義呢?

作出修改方向如下:
3.不准攻擊敵方上/下路 哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动
作者: chicken=)    時間: 2011-4-17 12:39

咁不如簡簡單單
整張三分圖出黎
淨係得中路
無上下路
咁咪成幅圖您慢慢玩哂佢都無所謂
作者: 隱士.    時間: 2011-4-17 12:40

行上下路個d位吾覺有咩問題
去上下路爆塔拎$450個d先叫犯規
作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 12:46

回14#
地圖之所以合併,是爲了跟上官方圖的推廣及發展。

回15#
是,原意就是不容许爆上/下塔。
我都知道任何字眼用词都可以用来挑剔,唔比爆又可以唔可以穿过呢(兜路行),又会有人提出。
相信作以下修改,可以厘清一些灰色層面。
3.不准攻擊敵方上/下路 哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动
作者: 唯一的羊    時間: 2011-4-17 12:46

支持修正...
都好似大家咁講..完左一屆就問下有冇意見好d
作者: LeUnG_梁    時間: 2011-4-17 12:53

我都覺得吾系爆,人地上下路冇問題- -
樓主系都要嘈- -,只令到事情惡化下去- -  ps:我只系講出心裹話
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 13:30

你都識講  規則講錯 下屆先改 既然下屆先改 點解今屆 可以落下路? 點解會判我輸 明明佢唔守今屆規則落左下路
你規則錯 我守番你個錯規則only

你同我講 可能睇錯 rp 但係賽果唔會改變  姐係你自己都唔肯定有冇睇錯
咁我想問下你  你有咩資格去話個ck? 咪一樣

你唔係當事人 你唔係咁樣比人羸 你梗係覺得冇野

既然你rp都會開錯 咁不如 我cut段片比你cc 佢留左係下路幾耐

比埋18分鍾左右個小地圖你 對比下  同你cut出黎果個既分別

可能佢vip 係某人既米飯班主掛 唔知呢

咁兜得 唔好做admin 浪費左你既天資  去做律司比較好

作者: Crims0n    時間: 2011-4-17 13:41

無計na 呢個比賽都5係中路3分賽 zz
已經編離晒主題
搞呢d活動 搞到咁 晒氣zz
本身搞活動既目的呢吸引多d人黎vlan玩
點知zz 真係令人失望
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 13:44

引用:
原帖由 Crims0n 於 2011-4-17 13:41 發表
無計na 呢個比賽都5係中路3分賽 zz
已經編離晒主題
搞呢d活動 搞到咁 晒氣zz
本身搞活動既目的呢吸引多d人黎vlan玩
點知zz 真係令人失望
錯啦  佢點解改名做英雄賽 而唔叫中路三分賽?

就係因為 呢個其實係中下路三分賽黎
作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 13:44

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:30 發表
你都識講  規則講錯 下屆先改 既然下屆先改 點解今屆 可以落下路? 點解會判我輸 明明佢唔守今屆規則落左下路
你規則錯 我守番你個錯規則only

你同我講 可能睇錯 rp 但係賽果唔會改變  姐係你自己都唔肯定有冇睇錯
...
1. 規則出現質疑情況下,我做出了最後詮釋。

2. 已經作出最後裁決,請不要憤憤不平,輸就是輸。

3.RP 是绝对正确的,请不要扰乱视听。

4. 我的最后感想,是我个人对比赛的看法,不是你用来挑战最后裁决的武器。
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 13:46

我知道係你個人的看法阿

3.RP 是绝对正确的,请不要扰乱视听。

但係點解我冇出過忍  直至中期 先出3隻 何來一堆 何來 死忍 你會話我死左成堆忍先? 解釋  
我唔係話唔認輸 只不過係你比唔到一個合理的答案我

作者: Crims0n    時間: 2011-4-17 13:48

this is  not challenge.
this is a fact, ok?
作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 13:49

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:46 發表
我知道係你個人的看法阿

但係點解我冇出過忍 你會話我死左成堆忍先? 點解釋  
我唔係話唔認輸 只不過係你比唔到一個合理的答案我
我重开了rp,是我睇错,下忍是边个的,当时我是用自由播放,2只英之间互杀时候,我见到下忍忽然唔见晒,我以为是被杀,原来是镜头已经转换左。

以上答案 合理满意否?
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 13:52

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-17 13:49 發表

我重开了rp,是我睇错,下忍是边个的,当时我是用自由播放,2只英之间互杀时候,我见到下忍忽然唔见晒,我以为是被杀,原来是镜头已经转换左。

以上答案 合理满意否? ...
就當你講得通

比賽規則: 3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡
如果大家認真可以發現,上/下路雖然無出兵,但依然有建築物以及2只哨兵,規制禁止的正是這些,對手不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。

最後感想:這場比賽真的好激烈,可以說勝出的關鍵在 下忍,直江好可惜,一開始擁有一定數目的 下忍,令我不覺的是為何要將下忍跟在身邊,(信長一下大決,死曬)。可能有其他想法吧,但一下比信長殺曬,真的好可惜。這只是我個人見解,不喜勿插。

自由鏡頭會睇錯信長大決   哦 哦 哦

信長一開波到結尾 都冇用大轉過我

你硬係要企死果面 我都無話可說    我只係上黎同你講道理姐

作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 13:55

我覺得你唔知道自己想表達咩了,再繼續玩文字遊戲,我唔會同你玩。

現在已經著手查你是否有代打問題。
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 13:57

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-17 13:55 發表
我覺得你唔知道自己想表達咩了,再繼續玩文字遊戲,我唔會同你玩。

現在已經著手查你是否有代打問題。
無所謂 查啦
求其封完 我出唔到聲 反對聲音=0  
你禁埋我言 算吧啦 管理員   大佬豬

我不畏強權架 封咪封

18年後又一條好漢

作者: 希.    時間: 2011-4-17 14:00

而家好似老師同學生甘  吹佢吾脹:
老師可以串 可以講咩都得
學生講道理就話吾聽教 ^.^
作者: 唯愛★桐    時間: 2011-4-17 14:04

咩事搞到咁大獲-_-''????
作者: 小飛豬    時間: 2011-4-17 14:04

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:57 發表

無所謂 查啦
求其封完 我出唔到聲 反對聲音=0  
你禁埋我言 算吧啦 管理員   大佬豬
呵呵,不要用言論自由來做自己的辯護吧。
講真,我好得閒去查你咩,都預左比你插,有人提出確實證據,我地是要做野。

遇到你種玩家,真是做又死唔做又死。

最後講句,比賽是公開的,如果唔適合比賽制度,可以唔參加。
作者: 綠色.葉    時間: 2011-4-17 14:12

秒殺左 我路過都覺得你慘 算la 下一屈再戰吧!!
唔好唔開心
作者: 你癲嫁.    時間: 2011-4-17 14:13

等第四屆再戰江湖
作者: ☆小刃★    時間: 2011-4-17 14:14

EsCapEd人真系多舊魚
作者: ☆小刃★    時間: 2011-4-17 14:15

樓主仲要扮唔系EsCapE d人先系重點
覺得唔抵 你團友緊系拉
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 15:34

我本身幾睇得起EsCape  因為佢地之前大團的敢串  叫做敢為  但而家輸左場3分  重要賴規則真係z_z    我自己見件事好似鬧得幾大  連replay都睇埋   我絕對認為直江方係抵輸的    由頭到尾  你口咬果條".期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡"  你只係死咬   呢條規則既原意根本係講緊唔比攻擊下路敵人既塔   而唔係講緊唔比去下路   你就加以曲解佢   重扮到自己幾無辜咁  重要屈埋比賽主辦團體處理不當,偏幫,強權等    好話唔好聽真係剩返把口   
而比賽講求公平  裁判既決定係一切真係細路哥都識  你理得裁判點判  總知佢冇偏幫就得,跟住自己報分身打比賽  管理單位話加以懲罰   你居然話封殺這論自由都講得出   咩叫惡人先講狀?
i have no idea!

你可能話我刷VLAN鞋,幫版主之類   我敢講絕對冇   如果我要刷鞋都唔會用分身  我只係睇唔過眼你認為自己冇錯既所為  重係咁用分身幫自己講野就以為岩曬  z_z        老實講  而家我真係好睇唔起某人  因為你唔面對自己輸左

作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:08

係咁用分身幫自己講野就以為岩曬  z_z

98 叫佢查rp 查下anson 係咪我 查下 smile 果2個係唔係我我由頭到尾都剩係用呢個ac回貼 ok?

你知自己刷鞋就好

我真係好睇唔起某人神扮唔係偏幫vlan    話用分身

如果我要刷鞋都唔會用分身

你驚比人圍插先用分身炸?

唔面對輸 上一屆輸左我就唔會唔出聲啦

另外再引用final 峰講既野

係...但最大問題 我果陣未出忍  加上係用直江

而且我英雄係中路爆緊佢塔   

佢滿血滿魔 兜下路 係下路外塔150果度""補血"""  分明特登咁做

再引用樓上所說  :期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡":

活動 行路唔叫活動 ? 你跑步都叫運動啦
英文行路 walk 都可以係動詞啦

作者: ★紫♂夜】    時間: 2011-4-17 16:32

是咁的
毛利開三技上下路都有加吧?!
那算不算是在上下路活動鳥
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:34

毛利3技 加 冇用 上下路唔會出兵
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:37

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:08 發表
係咁用分身幫自己講野就以為岩曬  z_z

98 叫佢查rp 查下anson 係咪我 查下 smile 果2個係唔係我我由頭到尾都剩係用呢個ac回貼 ok?

你知自己刷鞋就好

我真係好睇唔起某人神扮唔係偏幫vlan    話用分身

如果我 ...
我係咪咪刷鞋同你有冇用分身一樣   自己知     z_z
我係度講我唔係刷VLAN鞋  亦都冇需要刷VLAN鞋z_z  你唔信就算  
你話我唔夠膽用正身刷  咁我用分身刷黎有咩用  z_z

同埋而家係針著於 規則  你回我果d野  根本完全無意義
你既回覆比我既感覺只係為反而反    紅色大字就只為自己有道理
引用完人地又冇提出引用既意義  真係恕我愚昧

順帶一提,有時輸左出聲都要有理由  咁岩今屆有d所謂既"理由"

而家比賽單位都講左  條規則既原意係防止攻擊下路既塔
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:40

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 16:37 發表
我係咪咪刷鞋同你有冇用分身一樣   自己知     z_z
我係度講我唔係刷VLAN鞋  亦都冇需要刷VLAN鞋z_z  你唔信就算  
你話我唔夠膽用正身刷  咁我用分身刷黎有咩用  z_z

同埋而家係針著於 規則  你回我果d野  根本完 ...

你都識講e加啦 姐係我打果陣佢未講
條規則無問題架話 佢就唔洗係度話下一屆要改番
咁既然原先佢打條規則個意思 係上下路不能活動   
既然下一屆先修改 唔係應該下一屆先可以行下路?但e+ 叫我接受賽果?

作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:42

活動 行路唔叫活動 ? 你跑步都叫運動啦
英文行路 walk 都可以係動詞啦

咁馬仔,下忍行左過去算唔算活動啊  毛利三技算唔算活動啊  下路回血算唔算活動啊  
倒不如咁樣問我,不如問下你自己,倘若足球比賽出現左難以判決既犯規應該邊個判啊,係球員 ?
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:43

下忍去下路 點解唔算活動 我個fd 控左忍去下路一樣比佢判左輸

咁馬仔,下忍行左過去算唔算活動啊  毛利三技算唔算活動啊  下路回血算唔算活動啊

毛利三技 上下路有兵?         下路回血 追殺/走佬咪合理LO  e加重點 係 我冇忍 隻英又係中路 r緊佢450

一定唔係追殺/走佬

你解釋到 唔係追殺/走佬 落下路補血既原因?

作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:45

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:43 發表
下忍去下路 點解唔算活動 我個fd 控左忍去下路一樣比佢判左輸
呢句係引言 z_z    但都敢問下邊場賽事 因下忍去左下路而判輸呀  ?
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:46

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:40 發表

你都識講e加啦 姐係我打果陣佢未講
條規則無問題架話 佢就唔洗係度話下一屆要改番
咁既然原先佢打條規則個意思 係上下路不能活動   
既然下一屆 ...
比賽單位1向有修改規則而不需合予任何知會既權利
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:47

你咁講 同我話佢強權有咩分別

佢未應機 一陣我補上link
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:50

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:43 發表

毛利三技 上下路有兵?         下路回血 追殺/走佬咪合理L ...
首次 裁判作出決定唔需要任何解釋  更加唔輪到我呢個會員黎解釋
咁規則都冇說明下路補血算唔算犯規 咁係咪所有曾在下路補血既賽事都應該推翻?
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:51

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:47 發表

你咁講 同我話佢強權有咩分別

佢未應機 一陣我補上link
接近所有比賽都有呢個權利  你參唔參加係另一回事
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:52

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 16:50 發表
首次 裁判作出決定唔需要任何解釋  更加唔輪到我呢個會員黎解釋
咁規則都冇說明下路補血算唔算犯規 咁係咪所有曾在下路補血既賽事都應該推翻?
我相信 下路補血既好多

但我同時亦相信 滿魔滿魔 無端白事走落下路150既 只有極少數
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:53

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 16:51 發表
接近所有比賽都有呢個權利  你參唔參加係另一回事
你都識講接近
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:55

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:52 發表

我相信 下路補血既好多

但我同時亦相信 滿魔滿魔 無端白事走落下路150既 只有極少數
SORRY,可唔可以講明d,我唔明呢2句野既意義 = =
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 16:57

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:53 發表

你都識講接近
係接近  咁又點?   總有extreme case
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 16:57

我相信 下路補血既好多

姐係話 可能好多人 都係下路度補血

但係 多數都係 追殺/走佬之下

我相信 滿血滿魔 無端白事走落下路150既 只有極少數

作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 17:04

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:57 發表

我相信 下路補血既好多

姐係話 可能好多人 都係下路度補血

但係 多數 ...
r到頭都爆曬都唔明呢2句野有咩意"義"
咁如果中路補血營爆曬落下路補又點計
既然規則含灰色地帶  更加應該由裁判決定

作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 17:05

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 17:04 發表
r到頭都爆曬都唔明呢2句野有咩意"義"
入面仲有6個回血營
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 17:07

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:05 發表

入面仲有6個回血營
你咁答同 學生仔嘈交  答吹咩有咩分別 ?_?
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 17:08

有膠問 則有膠答
溫泉為無敵 唔好同我講 溫泉爆左

下路單回營 同你打緊中路番去雙回營  速度跟本差唔多 如果佢有心守規 跟本唔洗落下路
更何況佢滿血滿魔?

作者: 頭文字_傑    時間: 2011-4-17 17:09

我琴日都講左:
我都睇左REPLAY  但我完全覺得信長冇犯到規   一黎"下路" 呢個TERM 根本好難介定     何為CP位,下路??   呢度某程度上都叫規則上既不全    二來   "活動"呢個字亦到呢人難以認清  何為活動?
下路補血營回血  也叫活動?  若果是,將有很多場賽果會出現問題  , 倘若非 , 那"活動" 又是怎樣  
在下路出現 是 "活動的一種" !?

呢場比賽我覺得雙方都冇犯規,反而VLAN應該更加重新釐定規則,以免下屆出樣同樣爭議,同時防止
處理這類的賽果時顯得無所適從

而這樣賽果我認為應判信長勝出,因為佢係"冇犯規"既情況下獲得三分,理應獲勝!!
我反而認為應該商確一下,分身參加比賽的問題,上面好像指出有某會員報了三隻acct比賽!

利益申報:唔係該場比賽其中一方  唔信可以CHECK我IP   我亦以係以事論事  冇針對/偏幫成份
anyway,希望VLAN能搞更好更完善既比賽
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 17:10

你開番r字頭回得唔得  我都冇用分身同你講野

你想我開0 lv 陪你玩?
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 17:11

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:08 發表
有膠問 則有膠答
溫泉為無敵 唔好同我講 溫泉爆左

下路單回營 同你打緊中路番去雙回營  速度跟本差唔多 如果佢有心守規 跟本唔洗落下路
更何況佢滿血滿魔? ...
i mean 倘若佢中路回血營爆曬  落左下路補  作為參賽者你覺呢個case點計  而唔係問緊我d補血營爆曬 去邊補好
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 17:12

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 17:11 發表
i mean 倘若佢中路回血營爆曬  落左下路補  作為參賽者你覺呢個case點計  而唔係問緊我d補血營爆曬 去邊補好
咩點計? 落左下路就唔岩架啦 冇人叫你唔番入去補 係要走落下路
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 17:13

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:10 發表
你開番r字頭回得唔得  我都冇用分身同你講野

你想我開0 lv 陪你玩?
i swear that i am not robinzancf
作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 17:14

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:12 發表

咩點計? 落左下路就唔岩架啦 冇人叫你唔番入去補 係要走落下路
我認為唔計犯規  所以跟本2邊有唔同意見
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 17:16

其實你唔同我理論都得 某人都話要封 消失係遲早既事
我e加擺明就係不爽緊 佢行熊位爆ok  行6小強 軍c位爆 ok

行下路黑位上 我真係好唔爽

我自己ac 冇冇所謂 累埋佢地有少少唔好意思姐 不過最多咪又係比佢地吊幾句 都冇事架啦

既然佢點都係封 我又不爽緊 梗係插多幾下   如果個玩家唔係行下路 我根本連post都廢事回

作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 17:19

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:16 發表

其實你唔同我理論都得 某人都話要封 消失係遲早既事
我e加擺明就係不爽緊 佢行熊位爆ok  行6小強 軍c位爆 ok

行下路黑位上 我真係好唔爽

我自己ac 冇冇所謂 累埋佢地有少少唔好意思姐 不過最多咪又係比 ...
而家咁講,討論下咪幾好  但絕對唔係好似1開頭咁  態度又差  又賴果度賴呢度
btw,你直江出巨龍法書好有創意 若非唔小心死一次  我諗信長都幾頭痛
作者: EsCapE.Man    時間: 2011-4-17 17:22

因為我由頭到尾 都覺得冇理由輸
第一. 佢兜下路 先避到我忍眼 去國崩 大絕 食雙塔   
第二. 有看rp既話 佢爆完我650 個身無咩錢 兵力都就清空咁制 忍者死剩幾隻 姐係話佢唔兜下路 最少拖長5分鍾  但係5分鍾足而令到局勢變為2:2  信長 殺1 450x2  我450x2 650
最重點係 我d兵 一隻都未開呀 成200兵力 vs一個 40兵力下既

你e加明我幾不爽未     我見 比佢爆650同雙塔=輸 先出眼睇實 但比佢兜開 爆  所以勁不爽

我諗以後玩三分 要出多兩隻忍  一隻放下路大路 一隻放下路黑位 先可以完全防實

作者: 雨bb.    時間: 2011-4-17 20:02

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:22 發表
因為我由頭到尾 都覺得冇理由輸
第一. 佢兜下路 先避到我忍眼 去國崩 大絕 食雙塔   
第二. 有看rp既話 佢爆完我650 個身無咩錢 兵力都就清空咁制 忍者死剩幾隻 姐係話佢唔兜下路 最少拖長5分鍾  但係5分鍾足而令到 ...

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0