標題: 有條友勁冇品 [打印本頁]

作者: 9010181997    時間: 2011-4-10 13:47     標題: 有條友勁冇品

條友叫A 咩 kill 咩 er,成日tk人,又用q曬d個急救包lor,仲屈人地用lor,仲殺人滅口
作者: crimsonyasui    時間: 2011-4-10 14:19

朋友.... 我只係想講..大家打機既.... 無謂有磨擦 如果你係惡人先告狀 咁冇品果個係你 我想講係 由玩 廣場果陣 係安全室 你巳經用鐵 技打人.... 我冇話你.... 打路有屍係我前面....你都可以用m 16 係咁打中我..... 我有冇話你? 到之後你仲好意思係咁射我 我冇左成大半血.....
都有其他玩家睇到你咁做啦.......我先開槍打你...問你做咩? 之後其他玩家巳經叫你" 吾好再tk人" 我冇屈你....係有玩家咁講.... 之後入安全室你都可以先用1個包補自己再搶多個包.....我話你"做咩 仲搶多個" 而我當時只係用左1個包 冇再要多個 前後我只係用左一個包....笑了....我先開槍殺你..... 你自問自己係米玩野先? 我冇屈你

作者: crimsonyasui    時間: 2011-4-10 14:24

打你吾只我一個....係3個玩家一齋打你....  吾係我屈你tk 人啦嘛? 其他玩家都打你喎..朋友...
有話:清者自清... 你有冇做過..心照啦?

作者: hgc081413    時間: 2011-4-10 14:32

2個新開既ac 發生罵戰

但係我想講
打機姐 又唔係有錢收既
你俾人殺佐又唔會扣野既
又唔係分lv分經
嘈黎做咩
作者: crimsonyasui    時間: 2011-4-10 14:36

樓上的...真係吾好意思...我吾係想玩罵戰
只係冇唸過會有人 咁樣開post 惡人先告狀
只係要講出事實真相...無謂自食死貓....... 吾好意思...... 係上面講多兩句
作者: 22029205    時間: 2011-4-10 14:53

引用:
原帖由 9010181997 於 2011-4-10 13:47 發表
條友叫A 咩 kill 咩 er,成日tk人,又用q曬d個急救包lor,仲屈人地用lor,仲殺人滅口
樓主鬼魂上vlan論壇?
作者: joeka    時間: 2011-4-10 15:16

做人要客氣...

打完就算啦...

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0