標題: 對 綜合版區 » 火影忍者版主不滿 [打印本頁]

作者: ☠_小狗    時間: 2011-1-27 22:12     標題: 對 綜合版區 » 火影忍者版主不滿

版主: [url=space.php?username=%E2%95%ADDeviL%E2%98%85WiNG]╭DeviL★WiNG[/url]
佢係個版到自己開團
咁佢個團有事 就幫哂自己友 人地d人錯 佢就下下 -分
岩岩我個fd比佢個團d人話冇品  佢轉一轉區=冇事
我個fd開post 講sor ╭DeviL團d人 姐版主自己友 仲要串我個fd 咁我地講多幾下 佢仲要山埋post
我想講 我好早前都對佢不滿 只不過佢真係好過分

操作理由: 違規內容
如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫
講都唔講 山post 佢只會幫自己友 咁仲點可以做1個 公平的版主

事例有好多
如果要睇 去睇下火影忍者版的 下沉的post
真心我想係vlan 有d公平的版主
作者: 鬆弛熊の囡    時間: 2011-1-27 22:14

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: LoK_-    時間: 2011-1-27 22:15

作者: Winter03    時間: 2011-1-27 22:15

作者: 臭魚    時間: 2011-1-27 22:16

作者: ☠_小叉    時間: 2011-1-27 22:19

作者: AreYouAlice?    時間: 2011-1-27 22:22

作者: [深邃]Tik    時間: 2011-1-27 22:22

作者: 鬆弛熊の囡    時間: 2011-1-27 22:28

作者: 夜鬼.迪    時間: 2011-1-27 22:30

作者: 禁出英雄    時間: 2011-1-27 22:31

作者: [深邃]Tik    時間: 2011-1-27 22:37

作者: ☠_小狗    時間: 2011-1-27 22:45

引用:
原帖由 風月花雪 於 2011-1-27 22:44 發表
佢del post??
係 重要 下沉  好不滿
作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2011-1-27 22:47

引用:
原帖由 ☠_小狗 於 2011-1-27 22:45 發表

係 重要 下沉  好不滿
我沒有del帖!
只是下沉+關閉

作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2011-1-27 22:48

對於今次我處理個案的確 是我既錯!
作者: 鬆弛熊の囡    時間: 2011-1-27 22:54

作者: [深邃]Tik    時間: 2011-1-27 22:58

作者: ╭DeviL★WiNG    時間: 2011-1-27 22:59

引用:
原帖由 鬆弛熊の囡 於 2011-1-27 22:54 發表

~~你只會幫團似的
絕對唔會因為團友既身份而去偏幫!

在處理 標名轉區的帖 沒有扣分 這個是我的錯!

路人乙開了兩帖

標名要轉區!
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=347251&extra=page%3D1
沒有標名
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=346989&extra=page%3D24

作者: [Max]ctc._-    時間: 2011-1-28 01:28

作者: 科_爺*    時間: 2011-1-28 16:21

我好同意樓主所講既野...
我都受到不公平對待
板主因為我惡意批判 扣了我2分 ,我只不過係VLAN的新用戶 所以沒有足夠的分數扣''
E+連入VLAN都唔得'',但係我覺得WING係有針對成份 我只不過講了''ON 9'' http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?fid=219&tid=346989&goto=nextnewset E個POST到都有人講 佢冇扣佢分 同埋 佢既團員有講9UP 都唔扣分''
這公平嗎? 如果你話9UP 只不過係數字同英文 咁 ON 9 係咪一樣呢? ,仲有係E個POST都有人講**侮辱成份** 啦 唔扣佢分 分明就係不公平對待 請VLAN既工作人員還我公道... 這樣給他扣一次分就不能用VLAN 會唔會太苛黑呢???

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0