標題: 遇到醒目場主~~~ [打印本頁]

作者: L0v3t0nG    時間: 2011-1-16 17:01     標題: 遇到醒目場主~~~

話說
好耐冇玩left 4 dead2
咁更新左諗住玩下啦
入到個場個場主叫avatar007
條友開左全咪
淨係識話人低b同激死
佢個ser係rpg ser來
佢就18lv
人都未齊就開波..
召哂屍圍..我地3v4
我地有一個係電腦
個ser個setting又**侮辱成份**
3隻魔王tank
個個得幾lv都唔知點打
佢又係咁話個setting冇得較幾多隻tank
好心唔識整就唔好亂咁開ser啦
盞d人玩得唔開心
又激鬼氣啦
條友個名係Avatar007
請各位小心~~
或者可以入佢個ser見識下3隻魔王tank既威力

我純粹打上來發洩..有咩講得唔岩/人身攻擊
唔好見怪
作者: StartV.    時間: 2011-1-16 17:03

我已經領教過佢嘅【強大】
對樓主表示同情。
作者: L0v3t0nG    時間: 2011-1-16 17:06

哈哈..應該都好多人領教過
作者: StartV.    時間: 2011-1-16 17:07

話說上次玩對抗 我做hun整死左佢
佢開alltalk鬧我 欺負我弱小的心靈...
作者: oldbaby000    時間: 2011-1-16 17:54

SOR, I will not do that forever!!
作者: oldbaby000    時間: 2011-1-16 17:56

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: oldbaby000    時間: 2011-1-16 17:57

作者: oldbaby000    時間: 2011-1-16 17:58

作者: gordon78031    時間: 2011-1-16 18:08

版主, 你禁我言亦應該禁佢言
作者: L0v3t0nG    時間: 2011-1-16 18:18

算啦你
淨係識鬧人既場主
作者: hung41459    時間: 2011-1-16 18:26

第一!!!未等齊人就開始....
第二!!!自己高LV...其他人仲係LV0
第三!!!不斷話人...唔識話自己...自己又唔係勁
第四!!!唔識setting唔好學人開埸
第五!!!人地"唔小心"執你雞就要vote kick 人
點吸引人地黎玩你個ser呀!!!!
作者: alienenllon    時間: 2011-1-16 18:44

唔該ser名~~以防不幸事件- -
作者: hung41459    時間: 2011-1-16 18:55

ser名同埸主個名一樣...叫"avatar007"
作者: filter    時間: 2011-1-16 19:13

引用:
原帖由 oldbaby000 於 2011-1-16 17:54 發表
SOR, I will not do that forever!!
請勿再次連貼,如再次連貼將禁言或扣分,多作合作
引用:
原帖由 gordon78031 於 2011-1-16 18:08 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3233278&ptid=342894][/url]
版主, 你禁我言亦應該禁佢言
你禁言係由於TOTO版主已多次叫你勿在別人的呃POST裹回報後加上留言,
此行為如同呃POST或連貼,由於多次警告下閣下再次犯,所以先禁言.
作者: gordon78031    時間: 2011-1-16 19:30

我都同佢講咗我禁5到報告!!!!!!!!!!!!
作者: tony101010    時間: 2011-1-16 19:53

禁唔到報告可以 pm ga
作者: loplop333    時間: 2011-1-16 20:09

佢開係vlan幾?coop 2 or 1,我想玩下
作者: filter    時間: 2011-1-16 20:40     標題: 回復 15# 的帖子

無錯,報告唔到可以PM我地,又或者唔理,
更何況TOTO版主都多次解釋,你地都照回覆先禁言
假如有不滿,可以去投訴,但今次禁言係我今朝見到你又回報,又回覆,我通知TOTO的

此回覆後本人在此貼不再回覆有關兩位禁言事件,如有任何不滿,請投訴我,多謝合作

作者: hung41459    時間: 2011-1-16 20:44

引用:
原帖由 loplop333 於 2011-1-16 20:09 發表
佢開係vlan幾?coop 2 or 1,我想玩下
佢今日響coop1開....
作者: oldbaby000    時間: 2011-1-19 23:02

1.Who is NO.3?? XXXX XXXX (粗口)薯條 IF YOU ARE, I WOULD NOT SAY SORRY TO  YOU AS YOU走場先
2. HOW TO SET THE NEMBERS OF TANKS?
3. I LET U PLAY AND GET A HIGH LEVEL, I AM NOT ADMIN!!
4. 4:3, THEN YOU DIDN'T NEED TO WAIT FOR OTHER PLAYERS GA!  THE OLD PLAYER IS GONE AND HE IS NOT LOADING AH!!
5. WHERE IS THE setting??
6.I DON'T USE SCRD TO MAKE THIS SEVER, IT'S JUST IN MY COMPUTER(AS SCRD IS DAMAGED)
7.我收返d sorry,你哋得些好意就要回手 ga la.
8.玩l4d2好血惺,又唔見hurt 到你!
9.樓主個name係:冇bo過既x(色情)水.
10.START.IV,我嗰陣鬧跟d ai,are you crazy!
ps:發洩之用,

作者: 七武海    時間: 2011-3-17 00:13

你地班 '貶義' 咁話人就唔岩喇!!
人地開3隻魔TANK都係想鍛鍊下你地炸
上次場主幾用心良苦呀!!同佢玩 RPG 4 4
佢自己狗沖(拿!!我指好似隻獵狗咁,沖得咁快炸!!)
比HUN整低左,仲中埋我D汁,隊友係晒後邊!!
點知佢幾偉大呀!!唔肯死住,馬上用密令張自己起返身,
仲要滿晒血,速度勁快咁狗沖(我指好似流浪狗咁,唔需要集體生活)
等我可以繼續有得玩,唔駛咁悶!!
同時又鍛鍊我容忍同恆心!!
場主既用心良苦,我都見識過!!

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0