標題: 叛逆者(叛国者)繁體中文程式下載 [打印本頁]

作者: gwlong    時間: 2007-6-29 03:36     標題: 叛逆者(叛国者)繁體中文程式下載

這個站點已有繁體化選項 大家點擊右上角繁體中文 就可以全站繁體化!!!!

[attach]57569[/attach]
台港澳的朋友請你加下加下我MSN 研究提高你的下載速度  [email protected]

下載地址(download):http://pcgamewave.com/pc/FPS/8.html

台港澳同胞下載要頂帖哦!哈哈哈!
本版爲叛逆者英文原版光盤.先升級1.037版.后安裝繁體化補丁

作者: devi_1027    時間: 2007-6-29 20:57

thx try 下dl 先..
不過未裝flashget
正..

係唔係有人都想一齊玩番叛國者ga?
作者: gwlong    時間: 2007-6-29 21:31

不用多謝!
在我的網站下載flashget .點擊下載地址就可以自動安裝!放心.安全網站.可以下載了!是BT式快車下載.支持下.本站長期做種.不怕沒種子. 很多內地人去戰網打 算號机可以算出正版CDKEY.
作者: devi_1027    時間: 2007-6-30 20:03

thx 多你一次啦  
不過點解好似dl 得好慢?
係你upload 得少 定係我d setting 有冇問?
我dl 左一日都係得1%
作者: gwlong    時間: 2007-6-30 22:04

請你加下我MSN 研究提高你的下載速度  [email protected]

作者: tony101010    時間: 2007-7-4 16:57

樓主你要提醒會員,繁體化唔可以同人連線玩個喎。
作者: sinsin56    時間: 2007-7-8 15:01

裝都幾次都係玩唔到丫~~更新完再用免cd都係唔得丫~點算丫有冇人可以教教我
作者: faizone    時間: 2007-7-13 20:37

喂喂~!!   Down到99%  Down唔到喎 搞搞佢
作者: harry9328    時間: 2007-7-27 15:33

搵左勁耐
多謝哂樓主
作者: tw204531    時間: 2016-3-26 23:29

ccsjfkajslfdsjsdkfs

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0