標題: 冇人玩正規? [打印本頁]

作者: NESVITAHYUNDA    時間: 2010-12-7 21:39     標題: 冇人玩正規?

香港真的很少人玩正規了,我入了正規房都冇人開1V1,真失望  連我D朋友都話微操太煩了,不知這裡有高手嗎?有高手去VS對戰平台玩過嗎?最高第幾級?
作者: ゞRs    時間: 2010-12-7 21:41

點會無呢
得閒+我msn [email protected]
搵日一齊交流下啦 因為我都係新手
作者: freedom_ha    時間: 2010-12-7 22:20

我都玩左vs差唔多一個月 vs9lv 勝率74% 得閒可以一齊玩下,or你可以+vlan正規官方m群,上去搵人玩.
作者: NESVITAHYUNDA    時間: 2010-12-7 22:53

我都玩左vs差唔多一個月 vs9lv 勝率74% 得閒可以一齊玩下,or你可以+vlan正規官方m群,上去搵人玩.

嘩!你都好勁,玩左一個月就勝率74%你有冇去VS對戰玩過呀?
作者: ah]hoNg    時間: 2010-12-8 01:18

果個HA勁野黎,你搵佢冇錯架啦.(VS9LV勝率74%)WOW有練喔@@
我依家得10LV-.-勁啦..追到啦
作者: freedom_ha    時間: 2010-12-8 15:15

引用:
原帖由 NESVITAHYUNDA 於 2010-12-7 22:53 發表

嘩!你都好勁,玩左一個月就勝率74%你有冇去VS對戰玩過呀? ...
因為唔係一玩就玩vs.....so唔係新手打起
作者: freedom_ha    時間: 2010-12-8 15:16

引用:
原帖由 ah]hoNg 於 2010-12-8 01:18 發表
果個HA勁野黎,你搵佢冇錯架啦.(VS9LV勝率74%)WOW有練喔@@
我依家得10LV-.-勁啦..追到啦
膠hong串咀?..你唔係12咩,幾時又趺左??
作者: ah]hoNg    時間: 2010-12-8 20:30

我依家亂數,,5出奇..
5好扯開話題?聽講你教人一流..各穜烧~魔
作者: freedom_ha    時間: 2010-12-8 20:48

引用:
原帖由 ah]hoNg 於 2010-12-8 20:30 發表
我依家亂數,,5出奇..
5好扯開話題?聽講你教人一流..各穜烧~魔
s>>>>>>>>>>>>m
作者: 衰人.路痴    時間: 2010-12-8 21:27

個個都唔記得左我地vlan正規部有個M群嫁咩
無人記得嗎???
作者: ME]KIM    時間: 2010-12-10 19:32

[email protected]
可以上去穩人玩,入邊咩水平既人都有!
作者: AnLyeSs.Heart    時間: 2010-12-10 23:04

作者: LiNatural.    時間: 2010-12-11 13:22

正規麻麻地本人feel.
作者: bengood362    時間: 2010-12-12 00:22

新手齊切磋
作者: ゞRs    時間: 2010-12-12 00:39

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-12-12 00:22 發表

新手齊切磋
咁既大話都講得出
作者: ME]AnDy    時間: 2010-12-12 01:15

正規的確是比較難上手
作者: べ盤古↗    時間: 2010-12-12 02:26

下下玩親比人串!新手沒有錯.
作者: ~sky~花盡落    時間: 2010-12-12 15:25

對住電腦簡單玩幾場基本上都識小小拉
就好似信長悟識買裝睇下人地買咩裝就識買拉
最悟中意又話悟識玩又睇悟出佢有心學噶人的了
PS,war3上左手其實真系好好玩.

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0