標題: 林文俊 [打印本頁]

作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 00:54     標題: 林文俊

嘈**粗口**完未阿!係咁係到播唔**粗口**煩嫁!?話你無腦你又嬲,讚下你又好似識飛咁
比面你咪叫你聲團長囉!~人已經唔係多,反而未見過你會做返你當團長應該做既野
你地除左圍內幾個係到自己招團打仲有d咩作為!~?滅團咀炮?
自己好好反省下喇**粗俗文字**,你個腦唔係真係塞左係後面掛!~?
作者: ●PinK_x森美    時間: 2010-12-2 01:01

唔好意思=.=入黎打擾一下.
因為我有個FD都係叫林文俊.
呢個TOPIC堅係好吸引我入黎睇兩眼

速逃((
作者: 誼.太公望    時間: 2010-12-2 01:04

森美 我nnnn年前同你一齊玩綜合
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:08

第一 你地話我無腦 我從來都冇嬲過  有咩好嬲?
第二 我從來冇當過自已係團長 名義上既野 你咁介意 我可以俾埋你又點話
第三 完來打團都有錯 sor 我係深潛算

作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:14

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:08 發表
你都識講人已經唔係多 我真係唔知可以做d咩 可能我真係唔識做啦 算啦 我都係繼續深潛
收人你唔識嫁,比個團長位你廢嫁!?有咩整係識潛,你男人黎嫁!?
你自己檢討下係咪你地成日圍內搞到好似無左你地5個就唔得!有時就話收下人
結果一兩個
http://www.ipve.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan_team
呢個團員名單廢嫁!?唔該你踢哂入面無打過團個d!為左友情就留佢係到阻住個位?
唔入返d新伙伴咪好似依家一個一個咁走囉!第時你係咪要左手同右手玩?
男人真係整係識逃避定點,你既器量就係得咁多?!幹你別哪麼廢物好嗎團長!

作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:17

我上就返學 返完學就返工 你覺我有時間去理? 你覺得係fung俾左個位我之後先潛? sor 開學之後我已經潛水 我唔係逃避 係冇時間去理  完來想搵5個打團都有錯  咁我留係到做乜9? 個團員名單  fung做左咁耐團長都冇清 我做左一陣就話我唔清 你標準在那? 仲有 我從來都唔覺我識管個團 所以半年前mk叫我做團長果陣 我已經推左 我個人不嬲都係咁 原來名意上做左團長之後  會俾人吊到咁 我唔介意將個位俾你

作者: FuNG520.    時間: 2010-12-2 01:29

阿詩同林狗做咩= =?

作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:30

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:17 發表
我上就返學 返完學就返工 你覺我有時間去理? 你覺得係fung俾左個位我之後先潛? sor 開學之後我已經潛水 我唔係逃避 係冇時間去理  完來想搵5個打團都有錯  咁我留係到做乜9? 個團員名單  fung做左咁耐團長都冇清 我 ...
就係因為你d死人心態,成日搵你個5件,搞到新既又走,耐既又走!!邊個得閒練佢地?
有時夠十個喇,就一面倒新人考生既一隊,又係打你5個!!無錯你想打比賽就應該練好你固定果5個
咁其他係你地面前就稱為未夠班!!我念玩信長每個人都係為左開心而已,你又有否考慮佢地!?
我依家比我名單你同我踢哂佢,唔該你得閒就收下人!你認為唔應該既,你係團長你話事
惡魔榮-_-(以經有兩個帳係SPY,踢一個)
[SPY]-Mr.Mk(潛左水)
[spy]-神一般(佢連自己ac都唔記得)
Miszwa(峰d朋友,無見過佢玩過)
[SPY]-Mr.Tin(踢)
小21(潛水)
[SPY]Asience(不詳)
[SPY]-C_kin(不詳)

作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:32

你都識講我潛水 我每次on既時間都只係5點-8點 咁果段時間就係得佢地幾個on 我唔搵佢地 我可以搵邊個 教我ok?
作者: FuNG520.    時間: 2010-12-2 01:34

吾知點解好似有笑料成份=.=

.
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:36

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:32 發表
你都識講我潛水 我每次on既時間都只係5點-8點 咁果段時間就係得佢地幾個on 我唔搵佢地 我可以搵邊個 教我ok?
你唔識收下人,得閒帶下佢地打團,你唔得閒佢地自己出團
如果佢地出團都唔識收呢d人有燃用!你星期六日無時間既,聖誕 新年無時間既!
你既器量就係得咁多,恩!咁你不如返去玩路人,咁樣你能力無咁多
責任亦都無咁多
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:39

收人我地收左幾多次? 結果? 帶人打團? 你知唔知暑假果陣我跟2軍打團既數目仲多過你地?
仲有星期6日我都要返工 何來時間? 聖誕節我都要返工架啦 時間我就一定冇架啦
我亦知道我能力有限 所以mk叫我做團長果陣我先會推 fung亦只係事前無通知我之前 俾左個團長我  原來錯在我~~~~~~~~
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:42

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:39 發表
收人我地收左幾多次? 結果? 帶人打團? 你知唔知暑假果陣我跟2軍打團既數目仲多過你地?
仲有星期6日我都要返工 何來時間? 聖誕節我都要返工架啦 時間我就一定冇架啦
我亦知道我能力有限 所以mk叫我做團長果陣我先會推 ...
0k解左個團佢一了百了!反正你個大忙人都唔得閒管
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:43

如果m群入面有人認為自已有能力勝任 我可以俾番個位佢 因為我知道我冇時間亦冇能力去管理個團 你覺得我好想個團衰洛? 個團我入左2年幾 亦係唯一一個 我唔認為我對個團既感情會比你低~~~~~~~~~~~
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 01:45

老老實實,你係當正自己係mk,定係你覺得你係spy所以你想搞好個團?你唔好引尻我笑la
你唔開心就泥嘈尻文俊?乜叫男人就係咁,你訓醒未,你改mk密哥d我地又無出聲,平時同你玩下無乜所謂,你真係唔覺得你今次過份?你自己又係深潛一萬年仲can話人,你唔滿意can封群wo,冇人唔比你封,反正平時你都唔係度,e家玩下你覺得煩咁就唔比玩?你當你邊個先?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 01:48

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:36 發表

你唔識收下人,得閒帶下佢地打團,你唔得閒佢地自己出團
如果佢地出團都唔識收呢d人有燃用!你星期六日無時間既,聖誕 新年無時間既!
你既器量就係得咁多,恩!咁你不如返去玩路人,咁樣你能力無咁多
責任亦都無咁多 ...
你唔係以為佢地無收過人下,佢地收人哥時你去**粗口**左邊?乜都唔知咪**粗口**亂講野la傻仔..唔好以為你係女仔就可以霸道至得架
你仲細咩e家,耍埋d細路仔脾氣,想人哄?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:51

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:43 發表
如果m群入面有人認為自已有能力勝任 我可以俾番個位佢 因為我知道我冇時間亦冇能力去管理個團 你覺得我好想個團衰洛? 個團我入左2年幾 亦係唯一一個 我唔認為我對個團既感情會比你低~~~~~~~~~~~ ...
0k阿!你繼續咁落去咪繼續衰格,SPY係無一個有能力管理個團,我唔知咩!你睇個19峰都知喇,做做下咪又係走燃左
就講個個整影片個個咩咩星!實力已經唔係好!一d基本團戰意識都無
就係光光為左要整影片要威就收埋d咁既(垃圾)?
我唔知你有無時間管,總之你做得團長就要管
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:51

你心目既神手mk 1年前1聲唔出走人 比賽都唔打 一潛就潛左1年 但你依然當佢神咁拜
相反 我係因為返工先唔得閒 就要俾人咁罵法 你覺得我唔想理個團?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:54

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 01:48 發表

你唔係以為佢地無收過人下,佢地收人哥時你去**粗口**左邊?乜都唔知咪**粗口**亂講野la傻仔..唔好以為你係女仔就可以霸道至得架
你仲細咩e家,耍埋d細路仔脾氣,想人哄? ...
關你燃事?我仲以為你走燃左!?原來你咁威,咁你又走左去邊?溫女溫燃到你傻燃左?
你以為出黎講兩句佢就可以推到佢d責任?朋友?定係為左幫佢出頭?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 01:54

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:14 發表

收人你唔識嫁,比個團長位你廢嫁!?有咩整係識潛,你男人黎嫁!?
你自己檢討下係咪你地成日圍內搞到好似無左你地5個就唔得!有時就話收下人
結果一兩個
http://www.ipve.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan ...
你有野做哥陣唔潛,唔通晚晚對住部電腦唔做野?你係咁話器量器量,你器量又有幾大先?小小野都忍唔到,泥教訓人?
咩叫男人剩係識逃避,你唔好將你既一己之見講出泥就當係真咁la,文俊狗咁都叫逃避?e家有咩事要搞到佢逃避ar?你有冇諗過?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 01:57

mk因為專注學業而潛水 我都係想反工減輕下屋企負擔而潛水 點解得到既待遇一天一地?
mk到e家你仲係當佢神咁拜 相反我輪洛到俾人開post罵?
仲有 我責任在那? fung未俾團長我之前 我已經深潛緊 佢明知我冇時間? 點解要俾我?
嗜係好似1個小學老師 俾d中學程度既題目俾d學生做 學生唔識做 係學生既錯?
我唔係話fung錯 佢都的確俾過心機搞個團

作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:57

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:51 發表
你心目既神手mk 1年前1聲唔出走人 比賽都唔打 一潛就潛左1年 但你依然當佢神咁拜
相反 我係因為返工先唔得閒 就要俾人咁罵法 你覺得我唔想理個團?
Mk點都好過你地!無Mk你地呢!?佢有交代,到依家都仲得閒問下你地點阿點阿!
你地咪又有咁,一個走一個!佢潛係因為唔想再打機,專心返d學業!
比賽佢都有私人理由唔黎得,你地唔識體諒佢!?就係為左比賽就罵到佢隻狗咁
所以佢先才決定,放棄信長先比個團長峰
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 01:58

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:54 發表

關你燃事?我仲以為你走燃左!?原來你咁威,咁你又走左去邊?溫女溫燃到你傻燃左?
你以為出黎講兩句佢就可以推到佢d責任?朋友?定係為左幫佢出頭?
關我**粗口**事?e家你嘈尻我fd唔關我事?你傻**粗口**完未?你見唔見到我團隊係spy,我搵女關你**粗口**事咩傻系..如果唔關我事咁spy又關你?事,你理好自己先講la,推乜**粗口**責任?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 01:59

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 01:57 發表
mk因為專注學業而潛水 我都係想反工減輕下屋企負擔而潛水 點解得到既待遇一天一地?
mk到e家你仲係當佢神咁拜 相反我輪洛到俾人開post罵?
因為Mk教我玩信長!做人飲水要思源,你呢個團長又教過我d咩阿!?

作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:00

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:57 發表

Mk點都好過你地!無Mk你地呢!?佢有交代,到依家都仲得閒問下你地點阿點阿!
你地咪又有咁,一個走一個!佢潛係因為唔想再打機,專心返d學業!
比賽佢都有私人理由唔黎得,你地唔識體諒佢!?就係為左比賽就罵到佢隻狗咁
所以 ...
咁文俊狗e家咪又係反工反學,e家無交代?你嘈佢乜野先e家?佢唔中2就係度嘈,e家佢係咪無私人理由?你唔識體諒佢?你e家咪又係鬧到佢成舊垃圾咁,仲衰**粗口**過隻狗
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:01

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:59 發表

因為Mk教我玩信長!做人飲水要思源,你呢個團長又教過我d咩阿!?
飲水思源?你有spy ac?我剩係知你有loser ac lo
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:02

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 01:58 發表

關我**粗口**事?e家你嘈尻我fd唔關我事?你傻**粗口**完未?你見唔見到我團隊係spy,我搵女關你**粗口**事咩傻系..如果唔關我事咁spy又關你?事,你理好自己先講la,推乜**粗口**責任? ...
sor我真係見唔到你團隊SPY b0r!我只係以事論事,而你就係為左幫你個廢物林文俊.你又有理過SPY?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:02

原來mk叫有交帶 3次團聚 佢放3次飛機 3次比賽 佢放3次飛機 團聚已經特登就佢時間黎搞?
結果? 當日打俾電話唔聽  比賽又係 你覺得我唔想搵佢? 你都識講佢msn都換埋
我潛都係因為想減輕屋企負擔 算唔算私人理由? 你叫我地體諒mk 相反 我呢?
只換來一句 我唔理你有冇時間 總知你做得團長就要理個團
mk係你心目中同神有咩分別? 原來以事論事係會有兩個標準~~~~~~~~~~~~

作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:03

sor 我都見唔到你團隊係spy 自從mk走左之後 你去左邊? 你有理過?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:03

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:01 發表

飲水思源?你有spy ac?我剩係知你有loser ac lo
吊 你 老 母,SPY放係個心到既!唔係放出黎既
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:03

我唔係spy我有咩權理spy?就好似你咁,拎個mk當自己係mk就**不良詞語**尻佢?你自己諗下你幾耐先係spy m群出現一次
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:04

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:03 發表

放係個心度既?有心你就係loser活躍,spy潛水,u gd勁wo
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:06

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:03 發表

呢半年黎 你活躍係邊個團 我諗大家心照~~~~~~~~~~
我從來都冇諗過要走團 你覺得你有資格批評我?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:07

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:02 發表
原來mk叫有交帶 3次團聚 佢放3次飛機 3次比賽 佢放3次飛機 團聚已經特登就佢時間黎搞?
結果? 當日打俾電話唔聽  比賽又係 你覺得我唔想搵佢? 你都識講佢msn都換埋
我潛都係因為想減輕屋企負擔 算唔算私人理由? 你叫 ...
Mk同神無分別!但係我就我真係唔見你有教過d咩人出黎
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:09

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:03 發表
我唔係spy我有咩權理spy?就好似你咁,拎個mk當自己係mk就**不良詞語**尻佢?你自己諗下你幾耐先係spy m群出現一次
之前就係嘈得制先退左!近排我先再入返!唔係你地無黎頭係咁播埋岸九野我會退?
唔係個團交比d無能團長今日會咁?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:10

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:07 發表

你話人男剩係識逃避,咁你呢?你有好多問題都未答我wo?你e d根本就係偏見,mk教左d咩人出泥?你?你有幾可玩信長?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:10

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:07 發表

呢一句已經證明左mk係你心目中已經上左神台 講咩都係冇用 因為係你心中 mk永遠是對的
而我 持住相同理由做相同既事 反而俾人罵? 你覺得你咁樣係以事論事?

無錯 mk係勁 我唔教人 因為我覺我冇資格 因為我從來都唔覺得自已係勁

作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:12

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:09 發表

之前就係嘈得制先退左!近排我先再入返!唔係你地無黎頭係咁播埋岸九野我會退?
唔係個團交比d無能團長今日會咁?
原來係m群播聲關團長事,你話嘈你唔識封群?你退群都無所謂,你中2,唔通我地留得住你?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:12

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:06 發表

呢半年黎 你活躍係邊個團 我諗大家心照~~~~~~~~~~
我從來都冇諗過要走團 你覺得你有資格批評我?
我只係一個外人既身份黎講0k?
你唔鐘意咪del左佢囉!
你唔鐘意m群咪踢左我囉!
你唔鐘意我用Mk ac講野既,咪比返你囉!
你係團長嘛!^^
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:14

我只係想知 點解我同mk都係因為私人理由已潛水 但係佢係你心目中係神 而我只係一舊屎?
就係因為佢教你玩信長? 如果係既話 我覺得你無資格講以事論事四個字
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:15

外人既身份你唔講下nif同cool?y要針住spy?j仔都潛左好耐wo,志華e排先出返泥,因為你唔識j仔所以唔講?定係你怕ar?
你唔會答我因為spy團長係文俊狗so你先要講下?

作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:16

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:12 發表

我只係一個外人既身份黎講0k?
你唔鐘意咪del左佢囉!
你唔鐘意m群咪踢左我囉!
你唔鐘意我用Mk ac講野既,咪比返你囉!
你係團長嘛!^^
係唔係因為你已經冇得再駁? 要開始發晦氣
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:16

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:14 發表
我只係想知 點解我同mk都係因為私人理由已潛水 但係佢係你心目中係神 而我只係一舊屎?
就係因為佢教你玩信長? 如果係既話 我覺得你無資格講以事論事四個字 ...
因為你唔識教人,因為你連開一個post收人既行動都無!而mk呢樣野都做到足!
我知人比人比死人!但我唔見你有行動過s0r'
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:17

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:15 發表
外人既身份你唔講下nif同cool?y要針住spy?j仔都潛左好耐wo,志華e排先出返泥,因為你唔識j仔所以唔講?定係你怕ar?
因為我未入過去0k?我對spy感情點都好過loser,同埋d雜團

作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:17

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:16 發表

因為你唔識教人,因為你連開一個post收人既行動都無!而mk呢樣野都做到足!
我諗m群入面有9成人都要退群了
仲有請你解釋點解我同mk都係因為私人理由潛水 待遇一天一地?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:18

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:16 發表

文俊狗轉左做spy團長有幾耐?1個月有冇?佢e家又返工又返學,你覺得佢有冇時間搞d咁既野,你以為好似以前咁?日日都好似d毒**粗口**咁係度玩?你mk走左比fung做,fung走左比rand做,rand推比67?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:18

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:17 發表

我諗m群入面有9成人都要退群了
仲有請你解釋點解我同mk都係因為私人理由潛水 待遇一天一地?
就係你做得比佢更差!
以上
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:20

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:17 發表

因為我未入過去0k?我對spy感情點都好過loser,同埋d雜團

對spy既感情?我諗係mk喳 mk走左之後 你去左邊? 你幾時理過?
你有入過spy?你連ac都無都can say入過?你話剩係對mk有感情,所以你就可以扮大佬咁教訓文俊?你e家用mk個ac,既然你咁唔滿意,你咪用mk個ac做spy團長lo,我諗rand都唔會反對

作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:21

差在那? 就係因為我冇開收生post? 就係因為我冇資格教人?
我會唔會好似mk咁有交帶 放6次飛機 事後電話都唔聽?
mk係你心目中已經係神 無論我而家講咩都好 mk永遠是對的 我永遠都及不上佢
你e個理由真係唔能夠令我明白到我同mk不對的待遇
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:21

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:20 發表

你有入過spy?你連ac都無都can say入過?
我隻MiSak!入過,**廣告**都有!你呢d唔見識少未見過(難聽d講未理過團)我唔怪你

作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:23

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:21 發表

我隻MiSak!入過,**廣告**都有!你呢d唔見識少未見過(難聽d講未理過團)我唔怪你
入過,咁e家?你有冇?開個ac想講比人知spy收雙團,歡迎d人開分身入團?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:24

難聽d講句 我都唔覺你有理過個團 你自問下呢一年黎 你有幾多時間係spy m群?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:24

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:21 發表
差在那? 就係因為我冇開收生post? 就係因為我冇資格教人?
我會唔會好似mk咁有交帶 放6次飛機 事後電話都唔聽?
mk係你心目中已經係神 無論我而家講咩都好 mk永遠是對的 我永遠都及不上佢
你e個理由真係唔能夠令我明白 ...
係!!你同佢跟本無得比
但致少三個團長你做得最差,都係個句!
你唔想做咪解左佢囉,無人迫到你!峰傳比你你大可以比返佢!
唔好用埋d垃圾理由好似人地比你你就一定要做
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:25

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:23 發表

入過,咁e家?你有冇?開個ac想講比人知spy收雙團,歡迎d人開分身入團?
是實上大把都係雙團!而你只係針對我一個!
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:26

你已經俾mk洗哂腦 我都唔想再提mk 始終都係佢帶我入團
而我亦只想問一句 峰而定人在那?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:27

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:24 發表
難聽d講句 我都唔覺你有理過個團 你自問下呢一年黎 你有幾多時間係spy m群?
我近9月先加返!同埋我無乜點玩信長好耐了!我自問都無理過,同埋我只係盡團員責任,有位就打!你地無叫而已
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:27

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:24 發表

係!!你同佢跟本無得比
但致少三個團長你做得最差,都係個句!
你唔想做咪解左佢囉,無人迫到你!峰傳比你你大可以比返佢!
唔好用埋d垃圾理由好似人地比你你就一定要做 ...
你咁講同唔負責任有分別?你唔好前後矛盾la,又話人逃避,e家又教人逃避?
3個團長,佢做既時間又係最短,佢開始做哥時又係最唔得閒哥個,有得比?私人理由叫垃圾理由?咁mk比團長fung哥時係咩理由?fung比rand團長哥時又係咩理由?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:27

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.rand 於 2010-12-2 02:26 發表
你已經俾mk洗哂腦 我都唔想再提mk 始終都係佢帶我入團
而我亦只想問一句 峰而定人在那?
就係因為你地咁,峰先放棄走左!
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:29

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:27 發表

你咁講同唔負責任有分別?你唔好前後矛盾la,又話人逃避,e家又教人逃避?
3個團長,佢做既時間又係最短,佢開始做哥時又係最唔得閒哥個,有得比?私人理由叫垃圾理由?咁mk比團長fung哥時係咩理由?fung比rand團長哥時又係咩 ...
我既意思係佢講到好似峰迫佢做團長,佢唔想做大可以比返峰!叫佢唔好用d垃圾理由而已
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:29

算啦 我都唔想再嘈 就由旁人定斷 點解我同mk都係以私人理由而潛水 所得既待遇一天一地 一個俾人捧到上神台 一個俾人罵到隻狗咁 我都係去訓算 聽日仲要返學返工

作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:29

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:25 發表

是實上大把都係雙團!而你只係針對我一個!
可以話團員既咪fung rand 67 n豆 哥幾個潛水哥d唔計
fung e家轉左團 n雨又唔算入左人團
67同rand由此至終都係e個團,有變過?你仲想我講邊個?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 02:31

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:29 發表

可以話團員既咪fung rand 67 n豆 哥幾個潛水哥d唔計
算啦 2年來忠於spy 到頭來因為拎左團長e家職銜而得到咁既下場 個心真係灰哂~~~~~~~~~~~
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:33

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:29 發表

我既意思係佢講到好似峰迫佢做團長,佢唔想做大可以比返峰!叫佢唔好用d垃圾理由而已
你覺得fung理rand會唔推?你唔好以為真係rand好恨做團長至得架,我都話過,如果你覺得你係spy團員,我諗佢地都唔介2比你做團長,rand隨時都會比e個位你做,但係你e家乜都唔知,就話佢用埋d垃圾理由,你知佢地發生左D咩?你知佢地幾多野?
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:35

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:33 發表

你覺得fung理rand會唔推?你唔好以為真係rand好恨做團長至得架,我都話過,如果你覺得你係spy團員,我諗佢地都唔介2比你做團長,rand隨時都會比e個位你做,但係你e家乜都唔知,就話佢用埋d垃圾理由,你知佢地發生左D咩?你知 ...
恩,我外人就唔應該理!明白,佢入左團兩年無走過就應該咁!
同埋我無玩信長好耐,唔好拉埋係我身到
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:37

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:29 發表

俊 南 聰 仲有2軍個d!你唔提?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:38

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:35 發表

恩,我外人就唔應該理!明白,佢入左團兩年無走過就應該咁!
同埋我無玩信長好耐,唔好拉埋係我身到
做團長關無玩信好耐咩事?你既然覺得佢無能力做,咁有人取替係正常la,既然無人選,咁更係邊個提出意見,邊個做架la,而你講d野又好似岩晒咁,咁你做下我覺得唔為過,你自己都話你係spy團員,唔好話自己外人就想甩身ok?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:39

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:37 發表

俊 南 聰 仲有2軍個d!你唔提?
哥d星海,叫2軍?佢地比fung踢左好耐la,叫我提?

作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:43

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:38 發表

做團長關無玩信好耐咩事?你既然覺得佢無能力做,咁有人取替係正常la,既然無人選,咁更係邊個提出意見,邊個做架la,而你講d野又好似岩晒咁,咁你做下我覺得唔為過,你自己都話你係spy團員,唔好話自己外人就想甩身ok? ...
我無權理,亦都唔想理!就當我無出現過!del文同埋問我拎返ac唔該
作者: [SPY]-Mr.Mk    時間: 2010-12-2 02:45

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:39 發表

哥d星海,叫2軍?佢地比fung踢左好耐la,叫我提?
至少同我一樣都入過spy,咁係咪雙團!?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:46

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:27 發表

我近9月先加返!同埋我無乜點玩信長好耐了!我自問都無理過,同埋我只係盡團員責任,有位就打!你地無叫而已
如果團員無權理?唔通外人有權理? mk個ac你留住都無所謂,我地唔care,反正我地唔會開mk既ac,既然佢都走左,我地會比返一定既尊重佢,仲開佢ac做咩?你見佢地無踢佢出戰隊都知
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:47

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:45 發表

至少同我一樣都入過spy,咁係咪雙團!?
佢地係退團之後同恆一齊開星海,你見smu個ac係spy?但你係咪退左loser跟住入spy?你明唔明雙團既定義
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 02:49

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:47 發表

佢地係退團之後同恆一齊開星海,你見smu個ac係spy?但你係咪退左loser跟住入spy?你明唔明雙團既定義
你又明雙團意思?我係退左spy再入loser,再退返loser!就到依家一樣無團
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:51

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:49 發表

你又明雙團意思?我係退左spy再入loser,再退返loser!就到依家一樣無團
je係你係loser轉去spy再轉去loser再退?
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 02:51

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:46 發表

如果團員無權理?唔通外人有權理? mk個ac你留住都無所謂,我地唔care,反正我地唔會開mk既ac,既然佢都走左,我地會比返一定既尊重佢,仲開佢ac做咩?你見佢地無踢佢出戰隊都知 ...
尊重係放係個心到!你地打計分咪又係用佢ac
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:52

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:51 發表

尊重係放係個心到!你地打計分咪又係用佢ac
打計分用佢ac係因為無第2個ac先逼住用,唔通踢晒d元老?潛左水佢始終係團員,你話其他團可能會因為潛水所以踢,但係佢地唔會,你連e點都唔明
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 02:52

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:51 發表

je係你係loser轉去spy再轉去loser再退?
係退SPY轉去LoSeR再退,之後就無
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 02:53

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:52 發表

打計分用佢ac係因為無第2個ac先逼住用,唔通踢晒d元老?潛左水佢始終係團員,
咁你同個d離左婚一樣係兩公婆個d定義有咩分別!?
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:54

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:52 發表

係退SPY轉去LoSeR再退,之後就無
o,咁sorry,係我唔知頭唔知路,抱歉
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 02:55

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:53 發表

咁你同個d離左婚一樣係兩公婆個d定義有咩分別!?
你既意思係踢晒d潛水既人?如果唔重情義既咪會咁做,就好似如果哥個係你男朋友咁,你會唔會等佢?佢地就係等緊佢地出泥,唔係搞團聚有意思?
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 02:57

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:54 發表

o,咁sorry,係我唔知頭唔知路,抱歉
早點睡,明天再戰!廢時我可以返工上msn長期作戰蝦你地d讀書人
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 02:58

引用:
原帖由 Aolin 於 2010-12-2 02:55 發表

你既意思係踢晒d潛水既人?如果唔重情義既咪會咁做,就好似如果哥個係你男朋友咁,你會唔會等佢?佢地就係等緊佢地出泥,唔係搞團聚有意思?
所以你地咁重情義就成日固定咁自己同佢地一起玩!無意思想引新血出黎
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 07:51

雖然說你有盡到你既責任

而你所謂既責任就係普普通通打團,根本冇深入去做去教

( 當然呢d只係我個人認為 )

甘你返工返學明知冇時間點解要咩起呢個重擔

咩完到頭來   唔多見有成效

到依家為止  你係咪認為SPY就係純粹為左你地幾個打團?

第一:你話你做左團長一個月時間都未有!

而且從你管理都唔止一個禮拜!   做既野就係單純既打團?

第二:整係得個講字,自己想推卸責任就話人地迫你做團長,當然佢係就咁傳團長比你,但我相信你可以SAY NO!

峰佢捉左你媽咪迫你做團長?

你覺得我嫌你廢你大可以唔理我  唔好一句得埋黎

我話你廢你就要比個團長我,回避我!抑或你拎左我當你既擋箭牌,咁你就可以潛水?

你有心打理好個團,點都會抽唔到小小時間出黎!!

第三:咬燃你可唔可以成熟小小,仲係細路仔咀炮文?我打出黎為左激勵下個垃圾團長!

唔係想引起D咩小學生來回文,我只看到你在弱智的幫他,就是因為你提到的朋友?成人身體 小學頭腦?

比返小小成熟好無,我承認我講野有D過火!亦都唔係好明白佢,但係我只係講出我睇到既野'

我諗其他野我都唔需要回你!!

我想講既應該就得咁多,看看你想怎麼辦!無意引起任何炮戰

以上

作者: Aolin    時間: 2010-12-2 12:41     標題: 回復 82# 的帖子

第一:比成熟,你篇野同我比你估下邊個顯得成熟d?你打e篇野出泥就可以改變rand返工&返學e個事實?你係咁話人垃圾就can激勵?你諗野會唔會太單方面,e個完全係你既諗法,你唔知激將法唔係對個個都有用?你唔係連e d咁小既野都諗唔到下
第二:我幾時有炮你?如果問你問題都can say炮咁你思想真係要改下,我講出你睇唔到既野,你有冇考慮埋?如果團長個位比到你你又無時間你可以點做?
第三:我現家中六,唔係小學生zz,fung520比個團長佢哥時,rand已經由朝到晚都唔係度,我唔知佢地事先有冇講定,我剩係知fung520無那那開post say團長轉比rand自己轉去花,你了解晒成件事未?你覺得rand有冇拒絕?我就唔知,但我知rand一定唔想做團長,so佢隨時都可以比個位人,既然你覺得佢無能力做,咁點解你話你身位spy既一份子你唔做e個位?定係你覺得你都無能力勝任?如果你話佢唔係團長就可以潛水去迴避你,唔通佢e家係團長佢就無潛水?佢比唔比團長你佢都係潛水,咁不如你擔任e個角色la,如果你真係咁想搞好spy
第四:如果你就係因為m群嘈住你所以開e個post不斷刺激rand既話我覺得你真係好幼智,你返泥唔夠2個月,你了解spy既情況又有幾多?e2個月發生左d咩你又知唔知?我希望你開e篇文之前搞清楚情況,唔好比個機會我話你幼智ok?如果無時間都唔可以成為理由,咁mk個理由你接受到,rand個理由你接受唔到?rand係搵唔到人比團長佢先留住e個職位,咁e家你出到聲,比你又有問題?既然你對spy個mk咁有感情,咁你咪幫佢打理好佢遺留落泥既團lo
作者: Aolin    時間: 2010-12-2 12:42

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 02:58 發表

所以你地咁重情義就成日固定咁自己同佢地一起玩!無意思想引新血出黎
你就連fung收完d25返泥之後踢晒都唔知,就可以隨便話佢地唔收新人?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2010-12-2 15:04

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 07:51 發表
雖然說你有盡到你既責任

而你所謂既責任就係普普通通打團,根本冇深入去做去教

( 當然呢d只係我個人認為 )

甘你返工返學明知冇時間點解要咩起呢個重擔

咩完到頭來   唔多見有成效

到依家為止  你係咪認為SPY就係 ...
我都知我要返學返工 但係唔係我主動要咩起呢個重擔 因為我覺得我冇能力
之前mk叫我做果陣我已經拒絕左 而fung俾左個團長位我 而我冇拒絕
因為我都知道團入面暫時未有人有而個能力 試問 我say no 之後 個位可以俾邊個?
我亦唔係因為你話我廢而潛水 我潛水既原因大家都知
我廢我都認 因為我從來唔覺自已勁 亦都俾人話慣
我唔係唔想理個團 係我真係抽唔到時間出黎 我一個星期返六日  嗜係得1日係係到 仲要唔係星期6日 你係唔係真係覺得我可以抽到時間出黎?
成日話我地唔收人  我諗你潛太耐 呢年黎我地都收左幾次人  到頭來人在那?
唔好同我講我地唔理d新人  我暑假已經抽時間同班2軍玩  請問e家班人去哂邊?
仲有 你叫咬能成熟d之前 唔該你睇番你d回復 你點樣用雙重標準去講mk同我
但係你竟然有資格話自已以事論事

作者: SMu.    時間: 2010-12-2 19:15

老老實實 你當正自己係mk? 隨便吊長老
我同你講 你只係流動300.有咩資格話佢做得好唔好/廢唔廢
我覺得佢做得好好..
姐係你覺得你吊9個團長係岩..
你估你係we?
隨便吊團長? 隨便咀炮?

作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 21:43

引用:
原帖由 SMu. 於 2010-12-2 19:15 發表
老老實實 你當正自己係mk? 隨便吊長老
我同你講 你只係流動300.有咩資格話佢做得好唔好/廢唔廢
我覺得佢做得好好..
姐係你覺得你吊9個團長係岩..
你估你係we?
隨便吊團長? 隨便咀炮? ...
長老!你都幾有自尊,你唔出現我仲以為你走左唔返黎
咁又岩,咁既垃圾團整係得d自稱長老既物體長管,就只許州官放火 不許百姓點燈
留黎,講黎都無用!bye
作者: SMu.    時間: 2010-12-2 22:31

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 21:43 發表

長老!你都幾有自尊,你唔出現我仲以為你走左唔返黎
咁又岩,咁既垃圾團整係得d自稱長老既物體長管,就只許州官放火 不許百姓點燈
留黎,講黎都無用!bye ...
唔知咁多唔好話咩返唔返黎..
咁又係..好日唔理下又點會知..e加先黎理仲做埋大家姐.
呢d野又真係唔係幾關我事. 但我眼見文狗做團長就比人咁罵法真係忍唔到
作者: [SPY]-Mr.K    時間: 2010-12-2 23:22

總結: Ryan哥最強!!! 1人少句 和平算拉;
Cloes file.
作者: [SPY]-sTar    時間: 2010-12-2 23:28

吾好咁啦 一人小句啦,,,
吾岩咪傾下囉 吾想咁樣既...
作者: [SPY]-sTar    時間: 2010-12-2 23:32

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:51 發表

0k阿!你繼續咁落去咪繼續衰格,SPY係無一個有能力管理個團,我唔知咩!你睇個19峰都知喇,做做下咪又係走燃左
就講個個整影片個個咩咩星!實力已經唔係好!一d基本團戰意識都無
就係光光為左要整影片要威就收埋d咁既(垃圾 ...
拿喂喂喂
又吾關我事
你話埋我做乜9?
我系吾勁 但系我都無得罪過你la...
作者: tingbabi-3-    時間: 2010-12-2 23:33

............................
作者: MiSak!    時間: 2010-12-2 23:37

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2010-12-2 23:32 發表

拿喂喂喂
又吾關我事
你話埋我做乜9?
我系吾勁 但系我都無得罪過你la...
講事實                              

作者: 〝秒秒〞    時間: 2010-12-2 23:37

咁不如你做團長...
作者: [SPY]-sTar    時間: 2010-12-2 23:39

引用:
原帖由 MiSak! 於 2010-12-2 23:37 發表

講事實                              

咁我吾勁都吾駛咁樣講姐= =
..
算啦 我都吾想嘈落去
作者: MiSak!    時間: 2010-12-3 00:45

抱歉咁多位,我明白就算團長有不足都應該私底下提出!
亦都要諒解各有各忙!!唔一定抽到時間出黎.
抱歉林文俊,抱歉咬手然,抱歉smu
坐言起行!我每個星期一放假都會上線打團/待補
/_\希望你們原諒我的幼稚!!真的抱歉!我認真的咁多位.

作者: FuNG520.    時間: 2010-12-3 17:30

隻詩學晒killer d野= =
作者: MiSak!    時間: 2010-12-3 20:01

引用:
原帖由 FuNG520. 於 2010-12-3 17:30 發表
隻詩學晒killer d野= =
除左呢個街童無得原諒!
作者: tingbabi-3-    時間: 2010-12-4 12:49

haha;街童爸爸'陰公

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0