標題: 是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin [打印本頁]

作者: trisa    時間: 2010-11-15 02:03     標題: 是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: trisa    時間: 2010-11-15 02:04

:kiss:
作者: 36danieleric    時間: 2010-11-15 02:19

toto你唔洗比面我@@
扮人地場嘅admin?做野啦
作者: trisa    時間: 2010-11-15 02:23

有冇扮人地場既ADMIN關你咩事?
咁快出黎護主?
作者: RDiver    時間: 2010-11-15 02:37

引用:
原帖由 trisa 於 2010-11-15 02:03 發表
我係trisa即係一隻蚊shotter既admin

經常係verus ser開高對場
最鍾意就係夜晚玩同埋鍾意亂踢人,係咪好有包容心呢
我地team好團結架,一唔夠人黎或者唔like果條友就亂踢銀佢地架啦
我地係咪好有禮儀廉呢hehe
歡迎你地黎 ...
你既註冊日期同登錄時間完全欺騙自己 , 樓主唔好咁幼稚啦 !

順便一句 : 「一路順風 烈士 ! 」
作者: legend124    時間: 2010-11-15 02:39

kids should be educated
作者: trisa    時間: 2010-11-15 02:42

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-15 02:37 發表

你既註冊日期同登錄時間完全欺騙自己 , 樓主唔好咁幼稚啦 !

順便一句 : 「一路順風 烈士 ! 」
好1999直接D啦
作者: trisa    時間: 2010-11-15 02:44

引用:
原帖由 legend124 於 2010-11-15 02:39 發表
kids should be educated
which implies a gesture of distrust and defiance some well-meaning but loathsome authority
作者: wondland    時間: 2010-11-15 02:45

只能說, 事出必有因,
無風點會起浪呢~

利益申報: 我冇玩果個ser
作者: trisa    時間: 2010-11-15 02:46

引用:
原帖由 wondland 於 2010-11-15 02:45 發表
只能說, 事出必有因,
無風點會起浪呢~

利益申報: 我冇玩果個ser
有見地  唔似一般盲毛
作者: god2006ster    時間: 2010-11-15 03:01     標題: 回復 10# 的帖子

所謂的"因"顯然是有人玩完人地個ser之後比人kick左,條氣唔順,之後上泥開post玩嘢囉。
作者: kailemon0721    時間: 2010-11-15 03:38

樓主上開高登?
點解講啲語氣咁似.......
作者: miyavi69    時間: 2010-11-15 03:44

引用:
原帖由 trisa 於 2010-11-15 02:03 發表
我係trisa即係一隻蚊shotter既admin

經常係verus ser開高對場
最鍾意就係夜晚玩同埋鍾意亂踢人,係咪好有包容心呢
我地team好團結架,一唔夠人黎或者唔like果條友就亂踢銀佢地架啦
我地係咪好有禮儀廉呢hehe
歡迎你地黎 ...
你連個名都錯,好心啦~~~~你頭先係**侮辱成份**9噃,又用柤口鬧人,唔怪得人KICK你,
你咁樣抺黑人,仲要扮女人,扮"SHOTTER"(係咪咁串?我唔知架,我見你頭先咁樣串咋~XD)丫嘛,做埋D小學生行為,不如返學校話埋俾訓導知ㄚ喂~~
作者: miyavi69    時間: 2010-11-15 03:44

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-15 03:44 發表

你連個名都錯,好心啦~~~~你頭先係**侮辱成份**9噃,又用柤口鬧人,唔怪得人KICK你,
你咁樣抺黑人,仲要扮女人,扮"SHOTTER"(係咪咁串?我唔知架,我見你頭先咁樣串咋~XD)丫嘛,做埋D小學生行為,不如返學校話埋俾訓導知ㄚ喂 ...
BY THE WAY,我係RED LIN~
作者: trisa    時間: 2010-11-15 04:01

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-15 03:44 發表

你咁樣抺黑人,仲要扮女人,扮"SHOTTER"(係咪咁串?我唔知架,我見你頭先咁樣串咋~XD)丫嘛,做埋D小學生行為,不如返學校話埋俾訓導知ㄚ喂 ...
以子之矛,陷子之盾
我首到尾都係講緊自己 你係咪多心左

作者: god2006ster    時間: 2010-11-15 04:11

算吧,樓主開這如此無聊的post目的都只是引起公眾的不滿和諧注視,
各位還是別再中計好了,回覆他代表自己已中計,他內心在嘲笑你們這般愚蠢。
P.S.  我真愚蠢!
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-15 12:35

如果我冇估錯,你係話我地出晒lift唔夠你果個,講真,我最憎人無禮貌,語氣差,你d咁既態度我都懶得理你,比我會由你去死,係shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋,仲即刻改自己名叫manson話叫我地係vlan約戰......我都即刻問你,咁樣有咩意思,約戰輸贏代表d咩?你係唔係覺得你贏左就代表我地沖出去唔岩?我地唔介意比人label我地server,清者自清,再講...又要我拎d經濟效益出泥講==,我地唔係非牟利團體,唔滿意既可以提出,亦會接受,但唔係老馮做到你滿意,BY THE WAY我係ARIS
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-15 20:01

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-15 12:35 發表
如果我冇估錯,你係話我地出晒lift唔夠你果個,講真,我最憎人無禮貌,語氣差,你d咁既態度我都懶得理你,比我會由你去死,係shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋,仲即刻改自己名叫manson話叫我地係vlan約戰......我都即刻問你,咁樣有咩意思,約戰輸贏代表d咩?你係唔係覺得你贏左就代表我地沖出去唔岩?我地唔介意比人label我地server,清者自清,再講...又要我拎d經濟效益出泥講==,我地唔係非牟利團體,唔滿意既可以提出,亦會接受,但唔係老馮做到你滿意,BY THE WAY我係ARIS
你咩事呀而家? 而家呢個post唔係Manson開架喎, 你有病呀?
呢個post係講高對, 我地尋晚玩8v8, 咁關咩事? 撞親個腦???
而且我地無比人kick過, 何以見得個post係我地開呀??
仲有我地唔係中小學生, 我地無咁無聊+得閒咁做.
會唔會呢個post係你搵人開新ac, 再開post黎屈Manson呀?? 睇黎好有可能喎

仲有打機呢家野講唔掂咪係番打機解決囉, 有咩問題?
佢都係提出約戰想技術交流下者, 你唔想可以話唔約架, 我地無迫你架喎

岩喇, 你而家講到自己咁岩咁勁, 咁你想唔想約? 去證明你既打法勁過我地既打法囉
仲有我覺得trista幾好喎, 呢d咪叫有前途囉, 肯聽教, 人地咪會進步囉, 朋友都多d呀

你講埋d咩非牟利唔關我地事, 你同番樓主講is ok

你叫ARIS? 哦. 唔記得喎
不過我就記得你地尋日有人講過 "我話你知呀, 我係呢個SER既admin, 我鍾意點就點"

笑而不語啦

P.S. 唔該你分下段啦好似生語癌咁好難睇啊lol

作者: ayu3262003    時間: 2010-11-15 21:55

哦~咁你當我誤會啦~如有咩唔滿意我同呀MANSON道個歉先~講真...我都係得閒先玩下~你要約戰應該問下SHOOTER等人,致於佢應唔應你約我答唔到你~我一向唔係呢個SERVER既ADMIN,你講果句說話,我答你100個PERCENT唔係我講~不過呀MANSON哥果下真係有小小唔善意,你都唔洗咁激動,我都係想話比你地聽,我地唔係為人地服務,打機JA,唔洗咁認真
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-15 22:03

仲有呀,我冇話自己打得叻呀~我廢到爆架,又唔係日日打~冇人話邊個屈邊個,係我自己誤會姐不過呀MANSON哥沉日話約戰果下我真係笑左.....==我笑並唔係覺得我地唔會輸,係笑好無聊....打機打到上晒腦(個人認為,係唔係唔評論)
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-15 22:04

你唔洗亦都唔需要記得我,你記得既話我會多謝你有心,我亦唔係常客
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-15 22:17

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-15 22:03 發表
哦~咁你當我誤會啦~如有咩唔滿意我同呀MANSON道個歉先~講真...我都係得閒先玩下~你要約戰應該問下SHOOTER等人,致於佢應唔應你約我答唔到你~我一向唔係呢個SERVER既ADMIN,你講果句說話,我答你100個PERCENT唔係我講~不過呀MANSON哥果下真係有小小唔善意,你都唔洗咁激動,我都係想話比你地聽,我地唔係為人地服務,打機JA,唔洗咁認真

仲有呀,我冇話自己打得叻呀~我廢到爆架,又唔係日日打~冇人話邊個屈邊個,係我自己誤會姐不過呀MANSON哥沉日話約戰果下我真係笑左.....==我笑並唔係覺得我地唔會輸,係笑好無聊....打機打到上晒腦(個人認為,係唔係唔評論)

你唔洗亦都唔需要記得我,你記得既話我會多謝你有心,我亦唔係常客

誤唔誤會我唔知啦, 得你先知啦
哦, 咁者係你唔打? ok.
有咩無唔無聊打唔打上腦? 你意思約戰=無聊+打機打上腦?
你呢下我都要笑呀, 真係世事都比你看透啦高人

咁我明白你意思啦, 者係人地打4v4 got4 個d全部都係無聊+打機打上腦
明白晒!!

作者: ayu3262003    時間: 2010-11-15 22:26

嗯~我已經解釋~MANSON哥唔接受既話我都冇辨法各人有唔同既思想同諗法~你要點諗我都阻你唔到~
我唔會去肯定每一樣唔關自己既事,你話係咪係LAW~
呀~係呀~小弟既語文能力真係唔太好,唔介意既比比面
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-15 22:29

如果你覺得我好笑既~你咪笑LAW~冇人會唔比你笑,大家都有唔同既觀點姐~
作者: Marilyn    時間: 2010-11-15 23:32

嗯,我接受你語文能力有問題呢個事實
再者,你屈我話係我開post呢個係第一個問題,你say完sorry又點?我接受唔到lo.
唔係好明白,你話叫我約戰要搵番shooter等人,又話你唔係呢個ser的admin,但係你d留言又講話"我地唔介意比人label我地server,我地唔係非牟利團體等等)講到你係admin咁波

你一再使用"我地"呢個詞係咩意思?你的意思係你的留言=shooter ser admin的意思嗎?
至於你話你廢到爆,呢一點我都清楚,唔使重點說明
我玩開44約戰一向係平常事,我轉番我個名叫佢地約我戰都好正常姐,唔轉番真名人地點約我戰?
笑人前請先諗下有無呢個資格去笑,否則都只係五十步笑百步

而家我接受唔到你屈我開呢個post呢件事
唔知你呢個廢到爆的ARIS玩家想唔想玩番場got 4 or got 8 呢
不過你咁清高,都無咩可能會同我打嫁啦
作者: jouathen    時間: 2010-11-15 23:42

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 20:01 發表

你咩事呀而家? 而家呢個post唔係Manson開架喎, 你有病呀?
呢個post係講高對, 我地尋晚玩8v8, 咁關咩事? 撞親個腦???
而且我地無比人kick過, 何以見得個post係我地開呀??
仲有我地唔係中小學生, 我地無咁無聊+得閒 ...
死 第一個post見唔到

聽ching講個post講高對

係唔係講shooter?
shooter有玩過高對咩??? 佢玩高對都唔同我講orz
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-15 23:43

作者: jouathen    時間: 2010-11-15 23:46

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 23:43 發表

唔好意思, 而家回你既係Lynn本人, 唔係Manson, 唔該你搞清楚
睇黎你腦筋真係唔係幾靈活
咁我都建議你收聲唔好再回
因為我都唔係好想同一個會因為第2個玩家同自己撞名而專登開post既人講野
一個人要自己丟架起上黎係 ...
無言  唔清楚又講係高對 俾你fake左-0-
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-15 23:51

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-15 23:46 發表

無言  唔清楚又講係高對 俾你fake左-0-
[attach]99442[/attach]

fake?

作者: jouathen    時間: 2010-11-16 00:00

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 23:51 發表

fake?
- - 好明顯係D 人冇腦亂寫既報復post   真係唔知點解點解有D人會無聊到禁

而我岩岩係問- -係唔係shooter玩高對  可能我既問題 搞到我覺得你寫shooter有   我錯sorry
而你CAP個張圖好彩唔係講shooter   唔係真係嚇死我
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-16 00:03

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-16 00:00 發表

- - 好明顯係D 人冇腦亂寫既報復post   真係唔知點解點解有D人會無聊到禁

而我岩岩係問- -係唔係shooter玩高對  可能我既問題 搞到我覺得你寫shooter有   我錯sorry
而你CAP個張圖好彩唔係講shooter   唔係真係嚇死我
.

我唔知你up緊乜不過我以前見過幾次 一隻蚊shooter 4v4
作者: jouathen    時間: 2010-11-16 00:08

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:03 發表

我唔知你up緊乜不過我以前見過幾次 一隻蚊shooter 4v4
引用:
死 第一個post見唔到

聽ching講個post講高對

係唔係講shooter?
shooter有玩過高對咩??? 佢玩高對都唔同我講orz
請留意我第一個留言  我係問係唔係講shooter 玩高對/??? -0-   如果我錯 sorry orz
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-16 00:11

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-16 00:08 發表

請留意我第一個留言  我係問係唔係講shooter 玩高對/??? -0-   如果我錯 sorry orz
你問我做乜?我又唔識佢我又唔係先知我點知
你地frd黎架喎, 你唔自己問佢? lol
作者: jouathen    時間: 2010-11-16 00:23

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:11 發表

你問我做乜?我又唔識佢我又唔係先知我點知
你地frd黎架喎, 你唔自己問佢? lol
but你又答我orz

即係誤會 and

off my topic xD
作者: miyavi69    時間: 2010-11-16 00:26

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-16 00:08 發表

jo哥咪同佢地嘈啦~有無睇番之前D野先~仲有尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]
都唔知見乜春=.=,之後改左名,不過我唔知係咪改左做MANSON,
所以如果有得罪左"真嗰個"MANSON"真係唔好意思,ARIES其實無心,你兩個唔使下下話到ARIES咁,
同罵街果D有咩分別?
人地有呀媽生架!

P.S.
[如果我冇估錯,你係話我地出晒lift唔夠你果個,講真,我最憎人無禮貌,語氣差,你d咁既態度我都懶得理你,比我會由你去死,係shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋,仲即刻改自己名叫manson話叫我地係vlan約戰......我都即刻問你,咁樣有咩意思,約戰輸贏代表d咩?你係唔係覺得你贏左就代表我地沖出去唔岩?我地唔介意比人label我地server,清者自清,再講...又要我拎d經濟效益出泥講==,我地唔係非牟利團體,唔滿意既可以提出,亦會接受,但唔係老馮做到你滿意,BY THE WAY我係ARIS]
ARIES無話個POST係MANSON開
ANYWAY,ARIES語文能力唔好都好過D人心地唔好~我相信ARIES亦都接受有人語文能力正常不過盲(OR護仔心切致盲)呢個事實
作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-16 00:36

作者: Marilyn    時間: 2010-11-16 01:45

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-16 00:26 發表

jo哥咪同佢地嘈啦~有無睇番之前D野先~仲有尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]
都唔知見乜春=.=,之後改左名,不過我唔知 ...
你係aris本人?你又知佢無心?
仲有"shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋"
當時shooter話我知佢係admin,admin係大哂嫁,佢咁同我講的,我先轉番真名叫佢約我戰 : o )
仲有,呢個post唔係係度話我,講我個名同呢件事做咩?
仲好意思話唔係講我?
lynn係我女友,咁我拎佢個名玩game有冇問題先?
由頭到尾你地都係得罪左真的Manson
係人都有呀媽生的,面係人地俾,架係自己丟,做咩會俾人話到咁好應該反省一下
護仔心切致盲<---護仔心切致盲如果會致盲應該都幾大件事
最後,請你理清一下想講D咩先,尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]姐係無拉拉有個人叫做LYNN,入左你地場玩,跟住開咪講野,點知唔係女仔,跟住就小人,小完人就話vlan開post約戰,再講vlan見?
你到底想講d咩?可唔可以就一件事去講?

作者: littledemonlynn    時間: 2010-11-16 02:13

作者: Marilyn    時間: 2010-11-16 02:45

請約我戰啦
不過...8v8 d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...
味又係打下太極就了事
作者: miyavi69    時間: 2010-11-16 02:52

作者: miyavi69    時間: 2010-11-16 02:56

引用:
原帖由 Marilyn 於 2010-11-16 02:45 發表
請約我戰啦
不過...8v8 d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...
味又係打下太極就了事
約戰又如何?俾你WIN又點?

唔好小朋友啦,

JUST A GAME~MEANINGLESS~~

你話你空手道黑帶又唔同~不過...d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...味又係打下字就了事
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 02:58

你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔,低能,語言障礙,咁又點~我亦唔係扮清高~我只係覺得人地講咪由得佢~咁勞氣做咩,你2個幾多歲?咁簡單既道理都唔明?如果係為呢件事要去約戰既話,你話我知,咁打有咩意思?係技術交流?定係公佈私仇?我並冇句句啫住要去講贏你,只係去和平咁解決,你要係覺得我扮清高,唔好意思,我冇辦法,一開始就對號入座話人地屈你?點樣屈你?自己都識講果晚打8vs8冇比人kick~咁姐係唔係講你~仲講屈咩你?再講,呀manson唔接受我既道歉,咁你想點?洗唔洗3跪9叩針埋茶認錯?
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:00

紅lin~算啦,佢地都只係誤會
作者: miyavi69    時間: 2010-11-16 03:04

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 02:58 發表
你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔 ...
算啦~人地水平高,條GAP都闊過人~

又唔係弱智,道左歉無用架~

~~~人地鐘意打炮呀~~

~CLAM DOWN~
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:06

我唔係admin係因為我懶,所以admin功能都受權左比trista同jojo,我同shooter識左廿幾年,呢個server係佢開,我有權出聲,你班友仔滿唔滿意呢個答案!?
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:09

紅lin....唔好咁講...話人還話人,做好自己本份先,人地點講人地既事
作者: Marilyn    時間: 2010-11-16 03:09

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-16 02:56 發表

約戰又如何?俾你WIN又點?

唔好小朋友啦,

JUST A GAME~MEANINGLESS~~

你話你空手道黑帶又唔同~不過...d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...味又係打下字就了事 ...
你到底知唔知你係度講咩?
l4d2同你空手道黑帶有咩關係?
咩約戰又如何?
約左戰味打番場,會有如何?
咩叫唔好小朋友,幾時有小朋友過?
就係知道just a game先叫佢係game度打番場,有咩問題?
至於有無意義見人見智啦
你講左咁耐,味又係想講約人打44/88=小朋友?      GAP
Ps.我咁打條GAP夠唔夠你長?定應該係再短d?
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:13

a~我地並冇約戰既意思~你可以覺得我地唔夠你地打,又可以覺得我地淆底~我地淨係會晚晚開泥玩下咁大把,唔好意思..我地真係冇咩空閒時間......見諒
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:17

你講左咁耐,味又係想講約人打44/88=小朋友

不如咁講啦~你係唔係因為你係我地server玩得唔暢快所以想約戰殺過痛快跟住順返條氣?如果係咁既原因而產生呢類唔健康既約戰...我真係覺得好**粗口**小朋友....
作者: Marilyn    時間: 2010-11-16 03:18

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 02:58 發表
你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔 ...
叫你唔好講野真係為你好,你次次開口講野都9唔搭8,"我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,一開始就對號入座話人地屈你,自己都識講果晚打8vs8冇比人kick~咁姐係唔係講你~仲講屈咩你"

第一,樓主又唔係話我,係你後來無拉拉講我個名出來,跟住而家話我對號入座?你明唔明咩叫對號入座先?
第二,係人都知樓主唔係講我啦,係人都知係無拉拉講我姐
第三,屈完我,同我講sorry,講完又話番我對號入座,到底你想點嫁
作者: Marilyn    時間: 2010-11-16 03:25

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 03:13 發表
a~我地並冇約戰既意思~你可以覺得我地唔夠你地打,又可以覺得我地淆底~我地淨係會晚晚開泥玩下咁大把,唔好意思..我地真係冇咩空閒時間......見諒
er..唔好意思,你地晚晚都有時間玩,可惜我唔係晚晚都玩得,所以先要"約",明白嗎?
你地無約戰的意思姐係唔會主動約人戰啦,咁得了
而家我約你地戰,咁你地又接唔接呢?
仲有,請你唔好將你的諗法強放係我身上
如果你認為match係好小朋友的行為,那麼請你不要再玩對抗了,因為對抗同match無咩唔同
約戰只不過係俾個機會你地搵多d朋友同team去同我地打番場對抗姐
明白嗎

作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:29

算吧啦....晒口水...唉...你中意話咩就咩啦
你係唔係覺得自己好有語言天份?
我都覺得你9唔搭8,人地講既你又唔明,
1,我唔係有心講你?同你say sorry,你唔受由佢
2.話你對號入座係話你覺得全部人都講你,咁我咪同你講係一個誤會囉~
3.我話你對號入座係因為你覺得人地屈你,咁我咪話係一個誤會,係我唔著既我咪道歉囉,有咩大不了,
仲有,你d說話真係有d人身攻擊,不過我倒沒所謂~
如果我話叫你唔好講野真係為你好,你會點諗?
無聊既駡戰~停喇好嗎?manson係神啊~滿唔滿意呀~
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:34

引用:
原帖由 Marilyn 於 2010-11-16 03:25 發表

er..唔好意思,你地晚晚都有時間玩,可惜我唔係晚晚都玩得,所以先要"約",明白嗎?
你地無約戰的意思姐係唔會主動約人戰啦,咁得了
而家我約你地戰,咁你地又接唔接呢?
仲有,請你唔好將你的諗法強放係我身上
如果你認為 ...
啊~你係咁認為既話我都唔會有咩異意~(你理解唔到我表達既野,我都懶得晒口水)亦都因為我唔識你,都唔會理
致於約戰,我答你唔接受,晚晚個server已經好多朋友等住玩,真係冇時間應酬你,唔好意思先
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:35

不接受預約~明白嗎?vip only
作者: Marilyn    時間: 2010-11-16 03:37

唔好意思,你本人由頭到尾都親口誠心咁講過sorry喎,咁你而家講sorry丫
語言天份有先天同後天分,至於你先天不足都可以後天可以俾心機進修一下ge
人地講野唔明 不=我講野9唔搭8
1.由頭到尾,都只係針對你講我個名呢個話題
2.我唔係覺得人地屈我,而你的確係屈左我,所以你先要say sorry.Right?
至於如果你同我講話叫我唔好講野係為我好,我會灰左!(居然俾個講野9唔搭8的人咁樣話我)
無聊既駡戰停當然好.
Oh....你地ser晚晚爆tim ar,咁無計啦~講到底都係有理由,跟住就唔接呀ma~8v8的場主次次都係咁嫁啦~
明白哂!!!!

作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 03:42

身同感受
答左你,唔打
作者: MooNBaBY    時間: 2010-11-16 09:20

一看而笑 .
作者: ayu3262003    時間: 2010-11-16 11:41

吊,你岩嗮,我地錯哂,你才多廣博
作者: jouathen    時間: 2010-11-17 00:18

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:36 發表

jojo, 勸下你d朋友仔啦 lol

請問你點樣睇得出呢度邊個心地唔好? 你係先知? 你有通天斯眼?

某d人開分身AC然後屈落人地開post個d心地仲唔好, 應該羅去打把
盲? 我視力好正常有心
不過我知有個形容詞叫眼殘:lo ...
其實唔知大家係點睇我-0-

BUT 可唔可以一人小一句

一邊唔出聲  另一邊係冇得講的

可能...可能...可能 係誤會

就0=算唔係- - 禁嘈落去對自己都冇好處 right??

唉 orz
作者: trisa1    時間: 2010-11-17 00:50

我朋友之前同我講呢個壇同d小朋友論壇冇任何分別
板主剩係識濫用權力去扼殺一d真係想講道理既人我開呢個新ac自問係冇對任何人作出任何攻擊
只係為自已個ser宣傅,個名你地如果係申請左專利既,ok find 我會即刻改返佢
我既口敏風趣在這論壇是不可以嗎?如果板主唔喜歡?ok find 我要做到好似返到去一個君主專制既國度入面去前倨而後卑?
即係俗稱既擦鞋制度?對唔住我返學從來冇學過呢樣野
如果一家要話我有錯,我認就係開錯post係l4d2主區,而唔係fps抱怨區
試問世上任一個娘親對於生左個不肖子,連基本禮貌都唔識,剩係識權謀私,我相信該人既母親去做娼都好過生呢個仔。
我唔清楚你同果班人有任何錯綜複雜既關係,我開得呢個post就係想理性去討論返呢件事
而唔係有心同任何人作對或者你口中所講既抹黑人地
請原諒我用娼妓呢個列子,因為我才疏學淺實在諗唔到用任何形式比喻比呢個比喻更貼切去話一d退化到原始時代既人

最後想問明眼人你用邊隻眼去睇我d post有犯板規呢d小學生野?

作者: jamesliuwainang    時間: 2010-11-17 01:02

以...以.......出名既場係多人留意d架啵!甘都可以講一堆野....一個連人都不如既朋友用假名..乜都假既野...放上論壇..都甘多人討論...版主...甘眼紅人..自己又唔開場..無本事..又神神秘秘...甘無用又無面既人..都可以玩到你地d人甘煩.....原來大家都係一般見識... 恭喜發財
路過既無聊人....上...
作者: EDDIE6446    時間: 2010-11-17 02:45

引用:
原帖由 trisa1 於 2010-11-17 00:50 發表
我朋友之前同我講呢個壇同d小朋友論壇冇任何分別
板主剩係識濫用權力去扼殺一d真係想講道理既人我開呢個新ac自問係冇對任何人作出任何攻擊
只係為自已個ser宣傅,個名你地如果係申請左專利既,ok find 我會即刻改返佢
我既口敏風趣在這論壇是不可以嗎?如果板主唔喜歡?ok find 我要做到好似返到去一個君主專制既國度入面去前倨而後卑?
即係俗稱既擦鞋制度?對唔住我返學從來冇學過呢樣野
如果一家要話我有錯,我認就係開錯post係l4d2主區,而唔係fps抱怨區
試問世上任一個娘親對於生左個不肖子,連基本禮貌都唔識,剩係識權謀私,我相信該人既母親去做娼都好過生呢個仔。
我唔清楚你同果班人有任何錯綜複雜既關係,我開得呢個post就係想理性去討論返呢件事
而唔係有心同任何人作對或者你口中所講既抹黑人地
請原諒我用娼妓呢個列子,因為我才疏學淺實在諗唔到用任何形式比喻比呢個比喻更貼切去話一d退化到原始時代既人

最後想問明眼人你用邊隻眼去睇我d post有犯板規呢d小學生野?
我呢D唔係叫濫用權力,如果我唔處分你呢類咁既POST只會助長歪風

而你SEND黎既PM我亦都係一笑置之 因為你從來都無用客觀既角度去睇呢件事

試問係你眼中既版主係咪應該蹤容呢類既POST唔作出任何處分,咁樣先叫做盡職?!

其實我問番你,你開呢D咁既POST,目的何在?!

你想講道理既 , 咁我就同你講道理 我已經講過好多次 呢度係比大家理性討論既平台

而你所表現既回覆只令人感覺態度挑釁而且不真實 講真你映射人地SERVER有咩唔好唔好

入人場搗亂加上於論壇上作出如此幼稚既行為 我相信閣下既人品同機品亦唔會好得去邊

而你所誣蔑既以權謀私、包疪等的罪名,我想問你何以作出如此結論 ? 証據何在?!

即係咁 若果你上黎論壇開POST映射別人伺服 版主作出處分既你就話佢包疪該伺服既

我相信你都幾以偏概全,司馬詔之心,路人皆知 你係要主觀地覺得我濫權既 我無辦法改變你既諗法

我只係想你知道 版主都係一個控制版規內既違規行動 作出適當既處分

咁簡單既道理 我相信任何一個人都會明白 與其上黎開POST問責 不如做多D有益社會既野

你係咪做過小學生野呢點我唔評論 由始至終我都無講過你係小學生

但你所做既野確實有違版規 而你開POST前亦應有責任去了解版規既條文

清楚知道自己既言論會唔會觸犯 若果你明知會觸犯卻以身試法 咁你就必須要接受處分

唔好講剩係VLAN 你出到去社會都一樣係 做錯左野犯左法係咪都應該接受處分 ?!

你要以小人之心度君子之腹既 邊個都唔夠你講 我建議你冷靜下來再分析整件事 別再令自己蒙羞

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://www.ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0